Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην σε κλείσουμε στο Δαφνή όμως με 2 μικρά...!!!!!!!!!!!

Α, αυτό δεν το υπόσχομαι! :tongue:

Με μια σημείωση όμως. Έχει εδώ στη Σταυρούπολη ένα ωραιότατο ψυχιατρείο, με πολύ καλές και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Που να τρέχω στο Δαφνί τώρα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α τέλεια θα περάσεις!!!!

εμείς έχουμε 4 πάνω και 4 κάτω μπροστά...μετά κενά και 2 τραπεζίτες κάτω και 2 πάνω...

τώρα βγάζουμε ένα από τα κενά επάνω,όταν χαμογελάει φαίνεται κουτσοδόντικο!!!

Α, αυτό δεν το υπόσχομαι! :tongue:

Με μια σημείωση όμως. Έχει εδώ στη Σταυρούπολη ένα ωραιότατο ψυχιατρείο, με πολύ καλές και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Που να τρέχω στο Δαφνί τώρα;

ενω εγω που το χω και κοντα και αναβαθμισμενο και εχω κολλητο Διευθυντη... στο Δαφνί εννοω!!!!

οχι οχι ..καλη η μητροτητα και μακαρι να μπορουσα οικονομικα να αναλαβω να κανω 3-4 παιδια (παντα θα θελω να κανω και αλλο και αλλο και αλλο παιδι) αλλα με τις εγκυμοσυνες ετσι οπως τις εχω περασει και οπως προκειται να περασω ακομη και στην καλυτερη δυνατη κατασταση ειναι προτιμοτερο να τελειωνουμε..

το πιο σημαντικο ειναι οτι μεγαλωνουν τα πρωτα μας παιδια και δεν μπορουμε οταν εχουμε στα σχεδια μας εγκυμοσυνες να τα ακολουθουμε παντου και παντα.. θελει αντοχες, λεφτα και χερια ειτε υπαρχει βοηθεια ειτε οχι..

παλια κανανε 7 παιδια αλλα τα χαν στο ελεος να μεγαλωνουν σα τα φυτα (οχι ολες οι οικογενειες αλλα αρκετες) ..ενω τωρα θελουμε να αφιερωνουμε και χρονο μαζι τους..ποσο να το κανω αυτο οντας σε ενα κρεβατι ταβλα για 9 μηνες?? και αλλο τοσο μεχρι να ξετσουμισει και το επομενο?

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω.ειχα επισκεψεις απροοπτες

κατι φιλεναδες.

μιαμαμα,περαστικα στον αντρουλη!

τζες και σ'εσενα περαστικα.

κι εμεις εχουμε 16 δοντια,ποσα βγαζουν στην αρχη?

παω να κοιμισω την μικρη και ξαναρχομαι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κατι φιλεναδες.

20 ειναι τα νεογιλα απο οτι ξερω.. και εμεις στα 16 ειμαστε αλλα την παιδευουν τα αλλα..λενε οτι μεχρι τα 3 βγαινουν..

κατι φιλεναδες.

merci!!:):)

Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωω!

Που είστε καλέ; Να πούμε καμιά κουβέντα να ξεχαστούμε.

τρωω σαντουιτς και εχω φορτωθει μια αγγαροδουλεια και ο αφεντικος κωλοβαραει και θα αργησει να ρθει να με βοηθησει και εχω σπαστει γιατι θα με καθυστερησει..

Διαφημίσεις

τρωω σαντουιτς και εχω φορτωθει μια αγγαροδουλεια και ο αφεντικος κωλοβαραει και θα αργησει να ρθει να με βοηθησει και εχω σπαστει γιατι θα με καθυστερησει..

Εγώ περιμένω να 'ρθει ο χάζμπαντ να με πάρει, να πάω να φάω σουπίτσα.

Αχ, μόνο που το είπα πείνασα. :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιμηθηκε επιτελους!λοιπον,νεα χουγια εχουμε τωρα.αν δεν κοιμηθει μεχρι τις 2,την πιανει υπερενταση και δεν θελει να κοιμηθει,κι αν την αφησω μπορει να κοιμηθει και στις 5!

τωρα τρωω κι εγω ενα τοστ γιατι δεν ειναι ετοιμο ακομα το φαγακι.

γαλεος με πατατες στον φουρνο εχουμε σημερα.εχθες φασολαδα.δεν την εφαγε η μικρη,εφαγε σαλατα,τυρι και ψωμι,κι ενα σωρο αλλες βλακειες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ..Μια κουβεντα και με κανετε πολυ καλυτερα..Ειναι γεγονος οτι ο αντρας μου δεν νομιζω να παιρνει καν χαμπαρι της ψυχολογικης μου καταστασης, ολα τα αποδιδει στο οτι ειμαι γκρινιαρα και εχω νευρα!!! Απο μονη μου, χωεις λογο..

Πηρα τη Ναταλια και πηγαμε στα μαγαζια, να της βρω και παπουτσια..Μεχρι ενα σημειο ολα καλα, μετα αρχιζε να γκρινιαζει και εν συνεχεια να ουρλιαζει οποτε εφυγα..

Στις κουνιες και στους παιδοτοπους ΠΑΛΙ την κυνηγαω..Φοβαμαι μη χτυπησει γιατι ακομα δεν καταλαβαινει τις παγιδες..

ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ που σκεφτεστε για δευτερο..ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ απο το μυαλο..Η οταν παει 3 η ποτε!!! Δεν ξερω..Μου φαινεται πολυ δυσκολο..Βεβαια εγω ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ, οποτε εχω πλεονεκτημα..

Το μονο που θελω ειναι να παω Γερμανια..Μιλαω με μια φιλη μου εκει μηπως μου βρει καμια δουλεια..Δεν το πιστευω βεβαια αλλα ειναι χρονια εκει και εχει πολλες γνωριμιες..Μακαρι

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...