Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

myprincess καμια φορα τα πραγματα στη ζωη μας ερχονται με ενα τροπο που δεν υπαρχει παντα ικανοποιητικη - συμβατικη λυση και για τις δυο μεριες.. μπορει να υπαρξει μια συμβαση αλλα συνηθως γερνει εις βαρος ενος εκ των δυο..

το θεμα ειναι αυτος που αναλαμβανει το βαρος τι αντοχες εχει, τι ανοχες εχει και ποσο προσπαθει να δειξει το δρομο στον αλλο..που δυστυχως οταν ο αλλος εθελοτυφλει (οχι ντε και καλα επιτηδες αλλα επειδη τοσο μπορει να λειτουργει ως σκεπτομενο και υποτιθεμενα ωριμο και υπευθυνο ατομο) δεν δινει και αυτος ενα χερι βοηθειας..

εμεις μονο να σου πουμε οτι ο καθενας μας σε καταλαβαινει με τον τροπο του και οτι ελπιζουμε να πανε τα πραγματα καλυτερα.. θα ωριμασει ο ανδρας σου..αυτο ειναι γεγονος.. εσυ σε τι κατασταση θα σαι μεχρι τοτε δεν ξερω γιαυτο πρεπει να φροντιζεις τον εαυτο σου.

φιλια

Έλλειψη ύπνου σχεδόν 2 χρόνια ΣΥΝ πιθανή εγκυμοσύνη, πως να μην είσαι κουρασμένη βρε κορίτσι;;;

Καλημέρα!!!

Τι γλυκιά η Χριστούλα! Δεν είναι γλύκα όταν κρατάνε τις κούκλες τους;

Ο Γιάννης έχει ένα αρκουδάκι που του 'χε στείλει μια φίλη, γαλάζιο και γράφει "Bed time bear", στο κρεβάτι του. Όταν έχει κέφια (ή ζόρια :?) τον κρατάει αγκαλιά και είναι γλύκας!

η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους μηνες αισθανομουν ιδιαιτερα ακμαια και δυνατη σωματικα και ξαφνικα σερνομαι ιδιως τα πρωινα..

οπως ειπα και στη μανα μου αν δεν ειναι εγκυμοσυνη τοτε μιλαμε για μια σατανικα επιτυχημενη συγκυρια καθυστερησης λογω ορμονων, κρυωματος και κακοδιαθεσιας..

ίδιο βάρος έχουμε,αρχές του μήνα που πήγαμε είμασταν 14.400 και 85 εκ ύψος...

ο δικός σου είναι γίγαντας!!

πάω να μαγειρέψω...σουτζουκάκια...

χθες είπα να ρίξω μια ματιά στην αγορά...μιλάμε για τέλος του μήνα και δεν έχουν φέρει σχεδόν τίποτα,μεγάλη κρίση...

ακόμα δίνουν τα καλοκαιρινά προσφορά...

ήθελα να δω για παπούτσια χειμωνιάτικα της μικρής κι ένα παντελόνι καπαρντινέ...

τελικά της πήρα μια τζην φούστα,όλο το καλοκαίρι της έβγαλε με σορτς...

πολύ ωραία φουστίτσα...

μονο της μαεστριας παει παιδικο?

Νομίζω και της ΕΥΑΣ κοριτσάκι.

που ειναι οι φωτος του γιαννακη οεο?

Σου 'χω στείλει μέηλ νομίζω οεο! (αλλιώς δώσε να σου στείλω :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους μηνες αισθανομουν ιδιαιτερα ακμαια και δυνατη σωματικα και ξαφνικα σερνομαι ιδιως τα πρωινα..

Έτσι ήμουν εγώ, ειδικά το 1ο τρίμηνο!

Τέτοια κούραση και υπνηλία ποτέ στη ζωή μου. Από τότε βέβαια - κούραση, δουλειές, αυπνίες, αρρώστιες - δε σταμάτησε. Ακόμα κουρασμένη είμαι. :tongue:

Καλέ θα είσαι, 99% (για να μην πω 100)!

Μ' έφαγες! Άντε, ξεκινάω για να σε προλάβω. Περίμενα κάτι αποτελέσματα απ' ένα σεμινάριο - δεν με πήρανε :mad: - και αφού δε θα πάω (ήταν εξωτερικό) ξεκινάω εντατικές προσπάθειες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα axileas!!

εμείς βγάζουμε το 13ο,έχουμε μείνει πίσω..5 μήνες τώρα είχαμε την ησυχία μας,κανένα δόντι στον ορίζοντα...

τα σουτζουκάκια γίνονται...

χθες το βράδυ πριν αρρωστήσει ο άντρας έφτιαξε τον κιμά,τα έπλασε και τα τηγάνισε...

και σήμερα φτιάχνω σάλτσα για να τα βάλω μέσα...θα φάει και το κορίτσι...

έχουμε πλάσει ξεχωριστά τα δικά της χωρίς μπαχαρικά...

ναι καλά πηγαίνετε και στοίχημα...

βιάζεστε!!!!

εγώ υπολογίζω να είμαι έγκυος όταν η έλλη θα είναι 3 1/2- 4 χρονών και θα πηγαίνει προνήπιο...

οπότε θα με βοηθάει κιόλας...

αλλά και πάλι θα δούμε!!

axileas εμεις μαλλον εχουμε μονο τους πισω τραπεζιτες (2 πανω 2 κατω) απο τα λιγα που ξερω περι ορθοδοντικης.. και μαλλον καποιο απο αυτα τη παιδευει και για αυτο δεν κλεισαμε ματι ολη νυχτα χθες..

Mιαμαμα μου θέλω να τελειώνω ρε συ. Δεν θέλω να ξεπεταχτεί ο Γιάννης και να ξαναρχίσω απ' την αρχή.

Ας ξεμωρουδιάσουμε μια και καλή, σε καμιά 3ετία.

Ωραίος ο χάζμπαντ, είναι και γκουρμέ. Μ' αρέσει.

Κορίτσια ο δικός μου, κατά ομολογία ΠΟΛΥ ανεπτυγμένος, έχει 16 δόντια νομίζω και βγάζει και πίσω κάτι τραπεζίτες τώρα, που τον παιδεύουνε λιγάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...