Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καπως ετσι η δικια μου οταν ξερει πως κατι δεν πρεπει να γινει κουναει αρνητικα και το δακτυλακι της..

τωρα πια λεει το οχι,το ενταξει και της εχει κολλησει να περπαταει προς τα πισω και να λεει "πιτσο"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Γεωργίτσα όταν ξέρει οτι κάτι δεν της επιτρέπεται πάει εκεί, το δείχνει και λεει μη!

εμενα λεει κακο ή μπιμπι.στα επικινδυνα δεν παει ποτε,ευτυχως,αλλα για ζαβολιες ειναι πρωτη.

οκ,πινουν πολυ νερο.αλλα εμενα πινει πολυ το βραδυ,αντι για γαλα.μιλαμε της αλλαζω 2 φορες πανα το βραδυ,οποτε ξυπναει ζηταει νερο τωρα αντι για γαλα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα λεει κακο ή μπιμπι.στα επικινδυνα δεν παει ποτε,ευτυχως,αλλα για ζαβολιες ειναι πρωτη.

οκ,πινουν πολυ νερο.αλλα εμενα πινει πολυ το βραδυ,αντι για γαλα.μιλαμε της αλλαζω 2 φορες πανα το βραδυ,οποτε ξυπναει ζηταει νερο τωρα αντι για γαλα.

και εμενα ξεκινησε να πινει λιγο νερακι τη νυχτα ισα να ξεδιψασει και δεν θηλαζει τοτε..

τωρα που με ποναει το στηθος δεν φανταζεστε για τι πονο μιλαμε..μετα απο λιγα λεπτα ελαττωνεται σημαντικα αλλα ειναι να την παλευεις..

οσο το βλεπω τοσο φουντωνω.. η γραμμες και οι δυο ειναι καραμπαμ!! εκτος αν γινεται ετσι καθε φορα που περνα η ωρα ... βλακοpredictor..

και εμενα ξεκινησε να πινει λιγο νερακι τη νυχτα ισα να ξεδιψασει και δεν θηλαζει τοτε..

τωρα που με ποναει το στηθος δεν φανταζεστε για τι πονο μιλαμε..μετα απο λιγα λεπτα ελαττωνεται σημαντικα αλλα ειναι να την παλευεις..

οσο το βλεπω τοσο φουντωνω.. η γραμμες και οι δυο ειναι καραμπαμ!! εκτος αν γινεται ετσι καθε φορα που περνα η ωρα ... βλακοpredictor..

σ'αυτο δεν ξερω να σε βοηθησω.εγω θα πηγαινα να επαιρνα αλλο ενα.να ρωτησω κατι,αν εισαι εγκυος,με τον θηλασμο τι θα κανεις,αν πονας τοσο πολυ?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Αχ ξεκινησα να διαβαζω και με επιασε τρελλο ΑΓΧΟΣ!!!

Δεν μπορω αλλο, αχ κοριτσι ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ παει και τελειωσε!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ!! Εγω εκανα Predictor ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!! Φαντασου υστερια (με μια και μοναδικη φορα!!!), μονο και μονο για να μην αγχωνομαι τσαμπα..

ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!

περαστικα βρε Μαεστρια, φετος πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθει αρκετα ο Γιαννακης, δυστυχως..Αυτα εχουν οι παιδικοι σταθμοι..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!!

yRf6p1.png

Αχ ξεκινησα να διαβαζω και με επιασε τρελλο ΑΓΧΟΣ!!!

Δεν μπορω αλλο, αχ κοριτσι ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ παει και τελειωσε!! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ!! Εγω εκανα Predictor ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!! Φαντασου υστερια (με μια και μοναδικη φορα!!!), μονο και μονο για να μην αγχωνομαι τσαμπα..

ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!!

περαστικα βρε Μαεστρια, φετος πιστευω οτι θα ταλαιπωρηθει αρκετα ο Γιαννακης, δυστυχως..Αυτα εχουν οι παιδικοι σταθμοι..ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!!!!

εκανες predictor χωρις καθυστερηση και εδειξε θετικο???...δε μου το λες για καλοοοοοοοοοοοοοοοο....εγω με καθυστερηση και δε εδειξε τιποτε στο 5 λεπτο και ωρες μετα δειχνει πεντακαθαρα θετικο..

τεσπα..ειπαμε τη Δευτερα αν δεν εχει αλλαξει κατι να παω για χοριακη..μπορω και αυριο αλλα ειπαμε να του δωσουμε αερα..ο συζυγος δε βρισκει λογο να αγχωνομαι αγφου ηδη ξερω τι πρεπει να κανω..

καλε μην αγχωνεστε.. δεν το συζηταω για να αγωνιατε..

εκανες predictor χωρις καθυστερηση και εδειξε θετικο???...δε μου το λες για καλοοοοοοοοοοοοοοοο....εγω με καθυστερηση και δε εδειξε τιποτε στο 5 λεπτο και ωρες μετα δειχνει πεντακαθαρα θετικο..

τεσπα..ειπαμε τη Δευτερα αν δεν εχει αλλαξει κατι να παω για χοριακη..μπορω και αυριο αλλα ειπαμε να του δωσουμε αερα..ο συζυγος δε βρισκει λογο να αγχωνομαι αγφου ηδη ξερω τι πρεπει να κανω..

καλε μην αγχωνεστε.. δεν το συζηταω για να αγωνιατε..

Αυριο πρωι πρωι στον μικροβιολογο μην ερθω και σε παρω απο το μαλλι κακομοιρα μου!!!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΛΕΜΕ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ!!!???

Διαφημίσεις

Αφήστε, χάλια το μωρό μου.

Ίωση και του 'κανε και ωτίτιδα στο ένα αυτί. Πολύ πόνο ο καψερός.

Σήμερα είχε όλη μέρα πυρετό, τώρα ανέβασε 39+.

Του κάναμε δροσερό μπανάκι, αντιπυρετικό, αντιβίωση και ξεράθηκε. Ούτε γάλα δεν ήπιε.

Αχ, το μωράκι μου. Από Δευτέρα τώρα "κολείο".

Και να δείτε ρε κορίτσια πόσο τ' αλλάζει το "κολείο". Σήμερα στο γιατρό έπαιζε μ' ένα παιχνίδι στην αίθουσα αναμονής και άκουσε ένα τραγουδάκι απ' το παιχνίδι άρχισε αμέσως να κάνει παλαμάκια κι άλλα με τα χέρια του, που τα έμαθε σίγουρα στον παιδικό.

Τι να πεις; Κάθε κατάσταση έχει τα καλά και τα κακά. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Του κάναμε δροσερό μπανάκι, αντιπυρετικό, αντιβίωση και ξεράθηκε. Ούτε γάλα δεν ήπιε.

Και να δείτε ρε κορίτσια πόσο τ' αλλάζει το "κολείο". Σήμερα στο γιατρό έπαιζε μ' ένα παιχνίδι στην αίθουσα αναμονής και άκουσε ένα τραγουδάκι απ' το παιχνίδι άρχισε αμέσως να κάνει παλαμάκια κι άλλα με τα χέρια του, που τα έμαθε σίγουρα στον παιδικό.

το σχολειο εκτος απο το θεμα με τις ιωσεις ολα τα αλλα μονο καλα μπορει να ειναι..εγω απλα θα θελα να ειμαι καπου εκει να συμμετεχω ενεργα γιατι οπως εχουμε ξαναπει στους παιδικους δεν συμμετεχει συχνα ο γονιος..

εσυ απο πανω Ευακι κανε υπομονη..θα φερω τον πελαργο..απο το 2009 εως τωρα λες να ξεχασε το δρομο?????????

Απο Δευτερα πρωτα ο Θεος θα γινει και η χοριακη..τωρα προσοχη..

Περαστικα του!!Κριμα ρε γαμωτο,δεν γινετε να αρρωσταινουμε εμεις γι αυτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...