Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

viki μου δινεις πολυ κουραγιο και αισιοδοξια.. ειθε να ναι οπως τα λες και εσυ και οι αλλες..

Ρε συ προσπ, ελεύθερο σέξ, καθυστέρηση 7 ημερών , συμπτώματα, τυχαίο? Δεν νομίζω! Καλά κάνεις και λυπάσαι τα 17 ευρώ γιατί το εν λόγω τέστ σε κορόϊδεψε. Πρίν πάς στο σπίτι πάνε μια βόλτα σε ένα μικροβιολογικό και ίσως το βράδυ έχεις τα έγκυρα αποτελέσματα. Άσε που εγώ λέω είναι φώς φανάρι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα ο ανδρας μου δεν ηθελε καθολου να μετακινουμαι μεσυγκοινωνιες και μεχρι που εκατσα σπιτι τον 3ο μηνα με πηγαινοεφερνε εκεινος δουλεια - σπιτι, το ιδιο εκανε και στις δυο προηγουμενες εγκυμοσυνες οσο διηρκησαν (το περα δωθε για 5 μηνες στη μια).

αν ξαναμαι εγκυος και δουλευω θα το κανω 4ωρο και θα ρχομαι 10-14.00 και θα πηγαινοερχομαστε μαζι..

Μην το σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι κοριτσάκι. Χειρότερα είναι.

Θα το μάθεις, κάποια στιγμή θα το πάρεις χαμπάρι. :tongue:

Α, πήρα και 300? έναντι (για τον Αύγουστο). Πρόκοψα πάλι. :rolleyes:

σε καλη μεριαααααα

Ρε συ προσπ, ελεύθερο σέξ, καθυστέρηση 7 ημερών , συμπτώματα, τυχαίο? Δεν νομίζω! Καλά κάνεις και λυπάσαι τα 17 ευρώ γιατί το εν λόγω τέστ σε κορόϊδεψε. Πρίν πάς στο σπίτι πάνε μια βόλτα σε ένα μικροβιολογικό και ίσως το βράδυ έχεις τα έγκυρα αποτελέσματα. Άσε που εγώ λέω είναι φώς φανάρι!

Ο ανδρας μου επιμενει να περιμενουμε λιγο ακομη.. και δε διαφωνω μαζι του.. μαλλον θα παω τη Δευτερα για Χοριακη αν μεχρι τοτε δεν εχει εμφανιστει περιοδος και εχω ομοια συμπτωματα..

ποιος εγω να μη μπορω να φαω γλυκα????!!!!! Απο χθες εφαγα ενα εκλερ και ενα σου και μου ρθε να τα βγαλω... ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! εκτος αν ειμαι αρρωστη

Ο ανδρας μου επιμενει να περιμενουμε λιγο ακομη.. και δε διαφωνω μαζι του.. μαλλον θα παω τη Δευτερα για Χοριακη αν μεχρι τοτε δεν εχει εμφανιστει περιοδος και εχω ομοια συμπτωματα..

ποιος εγω να μη μπορω να φαω γλυκα????!!!!! Απο χθες εφαγα ενα εκλερ και ενα σου και μου ρθε να τα βγαλω... ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!! εκτος αν ειμαι αρρωστη

E, τότε άντε με το καλό, γιατί μάλλον μας γκαστρώθηκες κοπελιά! :mrgreen:

Εγώ δεν είχα κάνει εξέταση πάντως κορίτσια, μ' ένα τεστ εγκυμοσύνης και μετά πήγα στη γιατρό μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

E, τότε άντε με το καλό, γιατί μάλλον μας γκαστρώθηκες κοπελιά! :mrgreen:

Εγώ δεν είχα κάνει εξέταση πάντως κορίτσια, μ' ένα τεστ εγκυμοσύνης και μετά πήγα στη γιατρό μου.

εγω στη μικρη το καταλαβα νωρις αρκετα (στις 15 μερες) και αναγκαστικα να κανω 2 χοριακες για να δουμε απο τις τιμες οτι εξελισσεται νορμαλ.. απο την προοδο των τιμων συγκυριακα ο συζυγος προβλεψε οτι θα ναι κορη, το ιδιο και με την PAP A μιας και ειχαμε μετρο συγκρισης από τα δυο αγορακια που χασαμε.

Εσύ ξέρεις. Δεν σε πιέζουμε άλλο. Μόλις μου την έσπασε το αφεντικό. Με πήρε τηλ και μου ζήτησε να κάτσω κανα δύωρο παραπάνω γιατί θα έρθουν κάτι Ιταλοί. Για βιτρίνα και μόνο. Όχι οτι χρειάζομαι. Και φυσικά δεν θα πληρωθώ παραπάνω όπως πάντα:twisted::twisted::twisted::twisted: Μιλάμε έχω τρελά νεύρα τώρα. Πάω να ηρεμήσω.

Εσύ ξέρεις. Δεν σε πιέζουμε άλλο. Μόλις μου την έσπασε το αφεντικό. Με πήρε τηλ και μου ζήτησε να κάτσω κανα δύωρο παραπάνω γιατί θα έρθουν κάτι Ιταλοί. Για βιτρίνα και μόνο. Όχι οτι χρειάζομαι. Και φυσικά δεν θα πληρωθώ παραπάνω όπως πάντα:twisted::twisted::twisted::twisted: Μιλάμε έχω τρελά νεύρα τώρα. Πάω να ηρεμήσω.

ναι βρε! ασε να χουμε και λιγο σασπενς!! 9 μηνες τι θα λεμε???

χαλαρωσε, δυστυχως οι δουλειες εχουν και αυτα τα σκ##$α.. και εμενα μου προκυπτουν κατα καιρους διαφορα χαζα, οσα μπορω γλιτωνω αλλιως υπομενω..

Εσύ ξέρεις. Δεν σε πιέζουμε άλλο. Μόλις μου την έσπασε το αφεντικό. Με πήρε τηλ και μου ζήτησε να κάτσω κανα δύωρο παραπάνω γιατί θα έρθουν κάτι Ιταλοί. Για βιτρίνα και μόνο.

Είναι που είσαι και όμορφο κορίτσι γι' αυτό! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ηρθα!μου ηρθαν επισκεψεις μια γειτονισσα με την μαμα της και το κοριτσακι της,4 μηνες πιο μικρο απο την δικια μου.

το καμαρι μου 2 φορες πηγε να την δαγκωσει,και μετα την χτυπησε και την εβαλα τιμωρια.κι εκει που καθοταν παλια,τωρα μου λεει νομη(συγνωμη) μαμα,και σηκωνεται!

εχει γινει πολυ πειραχτηρι και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.γραφει με στυλο τους καναπεδες και της λεω μη και συνεχιζει και γελαει κιολας,και πεταει το φαγητο της κατω,και της λεω μη παλι και συνεχιζει και το κανει και γελαει!:twisted:

αφου με ακουγε τι την εχει πιασει τωρα?

τεσπα,τωρα κοιμαται και ηρεμω λιγο.

προσπ,διαβασα για το τεστ κι ελεγα να σου γραψω,δεν πειραζει,την επομενη φορα,αλλα μετα που διαβασα και τα τοοοοοσα συμπτωματα,αλλαξα γνωμη.μονο με την χοριακη θα εισαι σιγουρη.

εγω δεν ειχα κανει χοριακη στην μικρη,μονο τεστ που ειχε βγει θετικο και μετα στον γυναικολογο.

μαεστρια,εμενα οταν δεν ετρωγε της εκανα μια κοτοσουπα,κι ηπιε 5-6 κουταλιτσες,μια του μπαμπα,μια της μαμας,κτλ.

ηθελα να ρωτησω,πειραζει που η μικρη πινει ενα λιτρο νερο την ημερα?εσας πινουν τοσο πολυ?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μαεστρια,εμενα οταν δεν ετρωγε της εκανα μια κοτοσουπα,κι ηπιε 5-6 κουταλιτσες,μια του μπαμπα,μια της μαμας,κτλ.

Μ' εμένα θα έτρωγε. Τα πεθερικά αν δε θέλει κάτι δεν τον πιέζουν, γενικώς ότι θέλει τους κάνει και κάνει και τσαλίμια.

Θα πάω σπίτι και θα στρώσει η κατάσταση.

ηθελα να ρωτησω,πειραζει που η μικρη πινει ενα λιτρο νερο την ημερα?εσας πινουν τοσο πολυ?

Τι να πειράζει παιδάκι μου; Το νερό είναι υγεία.

Κι ο δικός μου πίνει πολύ νερό, μου έμοιασε και σε κάτι. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

elenada να χαιρεσαι που πινει τοσο νερο αρκει να τρωει και φαγητο και να η φουσκωνει ωστε να μη τρωει...

για την κυηση θα δειξει..

για το οτι διαολευουν ειναι μεσα στο προγραμμα και η δικια μου κανει πραγματα που ενω ξερει η της λες οτι δεν πρεπει ΚΑΙ τα κανει ΚΑΙ σε δουλευει στα μουτρα σου.. νομιζω οτι μονο εμενα ακουει καπως περισσοτερο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...