Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα τις φωτο.. ολοκληρο παιδι εχει γινει!!

εχθες πηγα τη μικρη στο σουπερ μαρκετ με το λεωφορειο και ειχε πλακα γιατι στη σταση περιμενε με ανυπομονησια και με ρωταγε

"φοειο που εινι?"

και μολις ηρθε φωναζε "φοειο φοειο" και με ειδε που σηκωσα το χερι μου αλλα δεν εκανε τιποτε..

στο γυρισμο ηρθε τρολλει και φωναζε "τολει τολει" και μολις σηκωσα το χερι μου το σηκωσε και εκεινη!

σημερα θα παω να της παρω καλτσακια με πατουσιτσες για να παμε αυριο στο δοκιμαστικο του gymboree..

Απο αυτα που μου πε χθες η φιλη μου πρεπει να ειναι πολυ καλα..

αλλά τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι την εξέτασε.

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τπτ, αλλά ας τον δει ο γιατρός να ησυχάσουμε.

Θα πάμε σήμερα στις 7.

ειδα τις φωτο.. ολοκληρο παιδι εχει γινει!!

εχθες πηγα τη μικρη στο σουπερ μαρκετ με το λεωφορειο και ειχε πλακα γιατι στη σταση περιμενε με ανυπομονησια και με ρωταγε

"φοειο που εινι?"

και μολις ηρθε φωναζε "φοειο φοειο" και με ειδε που σηκωσα το χερι μου αλλα δεν εκανε τιποτε..

στο γυρισμο ηρθε τρολλει και φωναζε "τολει τολει" και μολις σηκωσα το χερι μου το σηκωσε και εκεινη!

Κι ο δικός μου τρελαίνεται με τα λεωφορείο. "Φολείο" φωνάζει όποτε βλέπει στο δρόμο και φυσικά όταν παίρνουμε ΑΣΤΙΚΟ (:tongue:) για να πάμε στο σχολείο.

Του πήρα κι ένα βιβλίο γεμάτο αυτοκίνητα, οχήματα, λεωφορεία, να το ευχαριστιέται.

http://www.intbook.gr/books_2009/#/26

απ' αυτή τη σειρά, το "Φορτηγά, Τρακτέρ κι Αυτοκίνητα"

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Έχω να ανέβω σε λεωφορείο απο τότε που ήμουν 8 μηνών έγκυος και πήγαινα στη δουλειά που τότε ήταν στο κέντρο. Οπότε και η Γεωργίτσα δεν τα ξέρει τα λεωφορεία. Ρε κορίτσια πόσες φορές με την κοιλάρα μου και στεκόμουν όρθια επειδή δεν είχε θέση? Πόσες φορές σηκώθηκαν μεγάλοι άνθρωποι ενώ δίπλα καθόταν νεαροί (για να μην πω πιτσιρίκια αυτά είναι δικαιολογημένα λόγω της χαζομάρας που τα δέρνει) και αισθανόμουν άσχημα και πόσες φορές μάλωσε κόσμος για χάρη μου όταν αντιλαμβανόταν την αναισθησία του κόσμου.

Έχω να ανέβω σε λεωφορείο απο τότε που ήμουν 8 μηνών έγκυος και πήγαινα στη δουλειά που τότε ήταν στο κέντρο. Οπότε και η Γεωργίτσα δεν τα ξέρει τα λεωφορεία. Ρε κορίτσια πόσες φορές με την κοιλάρα μου και στεκόμουν όρθια επειδή δεν είχε θέση? Πόσες φορές σηκώθηκαν μεγάλοι άνθρωποι ενώ δίπλα καθόταν νεαροί (για να μην πω πιτσιρίκια αυτά είναι δικαιολογημένα λόγω της χαζομάρας που τα δέρνει) και αισθανόμουν άσχημα και πόσες φορές μάλωσε κόσμος για χάρη μου όταν αντιλαμβανόταν την αναισθησία του κόσμου.

Εγώ όταν έμπαινα - γιατί κι εγώ με λεωφορεία πηγαινοερχόμουν έγγυος και ακόμα - σχεδόν πάντα κάποιος σηκωνόταν.

Του έκανες καμιά σουπίτσα?

Απ' το γραφείο; :tongue:

Χθες επειδή φοβόμουν και διάρροια του είχα κάνει μακαρόνια με λίγο λάδι και τυρί. Αυτό θα του δώσουνε και σήμερα αν και είναι πολύ ανόρεχτος ο καψερός. :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αν δειτε τωρα το σκατο Predictor θα δειτε εμφανεστατα τη δευτερη ριγα..

αφου τα ξερω γιατι επιμενω και τα παιρνω? Η τεμπελια μου λεμε..

δεν συζηταω τι κραξιμο εχω φαει απο τον ανδρα μου εντωμεταξυ..

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1710366&postcount=13

Προσπ νομίζω δεν είσαι η μόνη:tongue:;)

viki μου δινεις πολυ κουραγιο και αισιοδοξια.. ειθε να ναι οπως τα λες και εσυ και οι αλλες..

όχι, δια τηλεφώνου:tongue:

Αν δεν έχει όρεξη μην τον ζορίζεις. Και ειδικά για γάλα. Είναι βαρύ.

Είπα στα πεθερικά να δοκιμάσουν λίγο φαγητό, αλλιώς να προσπαθήσουν να τον βάλουν να κοιμηθεί.

Χθες που κοιμήθηκε αρκετά το μεσημέρι φάνηκε να τον ανακουφίζει.

Είμαι γενικώς αγχωμένη, γιατί πρωτάρα φέτος με παιδί σε παιδικό και συχνά άρρωστο, να δούμε πως θα τη βγάλω.

Τα λέω στην αδελφή μου τηλεφωνικώς τα άγχη μου (την πολύτεκνη που φυσικά είναι σπίτι, δε δουλεύει) και μου πετάει το θεικό "αποφασίστε (είναι και η άλλη αδελφή εργαζόμενη) τι θέλετε να είστε μάνες ή εργαζόμενες".

Τη βρίζεις ή δε τη βρίζεις τη θεούσα; Που όταν μεγαλώναμε δεν είχε σηκωθεί μια Κυριακή να πάει εκκλησία και τώρα μας κάνει και νουθεσίες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Φυσικά της απάντησα κι εγώ "Εγώ αγάπη μου δεν έχω τον άντρα ελεύθερο επαγγελματία να βγάζει λεφτά, να μπορώ να κάτσω σπίτι".

Ε, ήθελε να τ' ακούσει.

Συγχίστηκα πάλι που τα θυμήθηκα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν δειτε τωρα το σκατο Predictor θα δειτε εμφανεστατα τη δευτερη ριγα..

αφου τα ξερω γιατι επιμενω και τα παιρνω? Η τεμπελια μου λεμε..

δεν συζηταω τι κραξιμο εχω φαει απο τον ανδρα μου εντωμεταξυ..

Μην το σκέφτεσαι κι αγχώνεσαι κοριτσάκι. Χειρότερα είναι.

Θα το μάθεις, κάποια στιγμή θα το πάρεις χαμπάρι. :tongue:

Α, πήρα και 300? έναντι (για τον Αύγουστο). Πρόκοψα πάλι. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...