Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για την κυηση: οταν ξερεις πως θα ναι και δυσκολη η αν σου κατσει και δυσκολη ειναι χαλια και δεν θες να τα ξαναπερασεις

Μου 'κατσε επείγον χειρουργείο στον 4ο μήνα, το λες και χάλια. :tongue:

(έχω πάλι μια φοβία, αλλά κυρίως βαριέμαι εξετάσεις και βάρος το τελευταίο τρίμηνο)

για τη δουλεια: εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις..

Να πάω σπίτι μου κοπελιά, αλλά άντε βρες δουλειά μετά. :?

Άσε που δε θέλω να τους χαρίσω την αποζημίωση, όση κι αν είναι πλέον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου 'κατσε επείγον χειρουργείο στον 4ο μήνα, το λες και χάλια. :tongue:

(έχω πάλι μια φοβία, αλλά κυρίως βαριέμαι εξετάσεις και βάρος το τελευταίο τρίμηνο)

Να πάω σπίτι μου κοπελιά, αλλά άντε βρες δουλειά μετά. :?

Άσε που δε θέλω να τους χαρίσω την αποζημίωση, όση κι αν είναι πλέον.

περαν του αγχους του α τριμηνου που ισχυει για τις περισσοτερες εγω εχω και την επεμβαση της περιδεσης και οοοοολη τη σχετικη αγωγη και φροντιδα..και ελπιζω να μη προκυψει και τιποτε αλλο..

περαν του αγχους του α τριμηνου που ισχυει για τις περισσοτερες εγω εχω και την επεμβαση της περιδεσης και οοοοολη τη σχετικη αγωγη και φροντιδα..και ελπιζω να μη προκυψει και τιποτε αλλο..

Μια ομορφιά είσαι κι εσύ!

Εγώ βασικά, δεν ασχολήθηκα και πολύ με το ζήτημα, δεν είχα τρελό άγχος το πρώτο τρίμηνο.

Μόνο όταν έκανα τα τεστ για γενετικές ανωμαλίες, γιατί ήμουν αποφασισμένη να μην το κρατήσω αν υπήρχε πρόβλημα.

Μετά ήμουνα κούλ. Αλλά μετά ήρθε η εγχείριση και μου τη χάλασε την άνεση. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πάλι 38+ ανέβασε. :(

Πολλαπλά εγκεφαλικά θα πάθουν τα πεθερίδια, έτσι όπως είναι και τέρατα ψυχραιμίας.

Ουφ, αύριο μάλλον θα κάτσω σπίτι πάλι, να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, δεν μπορώ να 'μαι συνέχεια στα τηλέφωνα.

Δε βρίσκω και τον παιδίατρο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πάλι 38+ ανέβασε. :(

Πολλαπλά εγκεφαλικά θα πάθουν τα πεθερίδια, έτσι όπως είναι και τέρατα ψυχραιμίας.

Ουφ, αύριο μάλλον θα κάτσω σπίτι πάλι, να 'χω το κεφάλι μου ήσυχο, δεν μπορώ να 'μαι συνέχεια στα τηλέφωνα.

Δε βρίσκω και τον παιδίατρο!

Μμμμμμμμ! ϊσως χρειαστεί να τον δει γιατρός. εμένα ο γιατρός μου λέει να του την πάω όταν έχει πάνω απο 2 μέρες πάνω απο 38. αλλά και που πάμε δεν μας δίνει τίποτα. Δεν μας έχει δώσει τίποτα πέρα απο ντεπόν και πονστάν.

Μμμμμμμμ! ϊσως χρειαστεί να τον δει γιατρός. εμένα ο γιατρός μου λέει να του την πάω όταν έχει πάνω απο 2 μέρες πάνω απο 38. αλλά και που πάμε δεν μας δίνει τίποτα. Δεν μας έχει δώσει τίποτα πέρα απο ντεπόν και πονστάν.

Κι ο δικός μου έτσι είναι, κατά των φαρμάκων.

Δε θέλω να τον πάω, γιατί έχει πολύ κόσμο και περιμένουμε αρκετά. Θα ταλαιπωρηθεί το μωρό, καλύτερα σπίτι. Αλλά θέλω σίγουρα να του μιλήσω στο τηλέφωνο.

Άφησα μνμ, ελπίζω να με πάρει, αλλιώς θα δοκιμάσω κι αργότερα. Τώρα με τις ιώσεις χαμός θα γίνεται. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

άσχετο αλλά τώρα φτερνίστηκα και το θυμήθηκα. Χθές το απόγευμα φτερνίζομαι και πετάγεται στο καπάκι η Γεωργίτσα και λέει ασού!

βρε τη Γεωργιτσα..

εμενα δε βαζει γλωσσα μεσα της (γιατι αραγε???:tongue:) απο την ωρα που θα ανοιξει τα ματια της μιλαει λες και δεν προηγηθηκε ποτε ενδοιαμεσα ο υπνος.. λες και μιλουσε δυο λεπτα πριν!

Και τραγουδαει συνεεεεεχεια..ιδιως αν δεν της δινουμε σημασια και εννοειται οτι τα παρακολουθει ολα!

Διαφημίσεις

βρε τη Γεωργιτσα..

εμενα δε βαζει γλωσσα μεσα της (γιατι αραγε???:tongue:) απο την ωρα που θα ανοιξει τα ματια της μιλαει λες και δεν προηγηθηκε ποτε ενδοιαμεσα ο υπνος.. λες και μιλουσε δυο λεπτα πριν!

Και τραγουδαει συνεεεεεχεια..ιδιως αν δεν της δινουμε σημασια και εννοειται οτι τα παρακολουθει ολα!

Έτσι και η Γεωργίτσα. Απο την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί. Δεν μπορεί να κάτσει πάνω απο 5 λέπτα σε ένα μέρος και δεν μπορεί να κλείσει το στόμα της ή θα μιλάει ή θα τραγουδάει ή θα σχολιάζει κάτι που έπεσε στο οπτικό της πεδίο. Ακόμα και πριν κοιμηθεί σηκώνεται και μου λέει μαμά νάνι, ή μου χτυπάει το μαξιλάρι για να ξαπλώσω και εγώ δίπλα είτε τραγουδάει ναααααααααάνι ναααααααάνι ναααααααααααααάνι. Αυτό το νάνι νάνι νάνι είχε γίνει σλόγκαν της και ένα βράδυ που κοιμόταν ο Μάριος μου είπε η κουνιάδα πως παραμιλούσε ναααααανι ναααααανι ναααααανι όπως το λέει η Γεωργίτσα:P:tongue:

Έτσι και η Γεωργίτσα. Απο την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί. Δεν μπορεί να κάτσει πάνω απο 5 λέπτα σε ένα μέρος και δεν μπορεί να κλείσει το στόμα της ή θα μιλάει ή θα τραγουδάει ή θα σχολιάζει κάτι που έπεσε στο οπτικό της πεδίο. Ακόμα και πριν κοιμηθεί σηκώνεται και μου λέει μαμά νάνι, ή μου χτυπάει το μαξιλάρι για να ξαπλώσω και εγώ δίπλα είτε τραγουδάει ναααααααααάνι ναααααααάνι ναααααααααααααάνι. Αυτό το νάνι νάνι νάνι είχε γίνει σλόγκαν της και ένα βράδυ που κοιμόταν ο Μάριος μου είπε η κουνιάδα πως παραμιλούσε ναααααανι ναααααανι ναααααανι όπως το λέει η Γεωργίτσα:P:tongue:

ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.. ετσι κανει ακριβως..και στο αυτοκινητο αν μιλαμε οι μεγαλοι μεταξυ μας αυτη χαζολογαει και τραγουδαει..και προσπαθει βασικα να μας κανει να τραγουδαμε μαζι της..

ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.. ετσι κανει ακριβως..και στο αυτοκινητο αν μιλαμε οι μεγαλοι μεταξυ μας αυτη χαζολογαει και τραγουδαει..και προσπαθει βασικα να μας κανει να τραγουδαμε μαζι της..

Εγώ πάλι αν τραγουδάω μαζί της φωνάζει ΟΧΙΙΙΙ! :(και το λέει καθαρά πλέον . Αρχικά το έλεγε όγι. Μετά όγχι. και τώρα όχι.

Τώρα με πηρε ο παιδίατρος. Μόλις άκουσε 2 μέρες πυρετό συνέχεια μου είπε να τον πάω.

Ουφ, να δεις που απόψε ή αύριο το αργότερα θα περάσει και τζάμπα τα τρεχάματα, αλλά και τι να κάνεις;

Έχει κόσμο αυτός και πάντα περιμένουμε πολύ γμτ!

Ουφ, να μπορούσα να την κάνω, να πάω στο μωρό, αλλά θέλω να τελειώσω κάτι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τώρα με πηρε ο παιδίατρος. Μόλις άκουσε 2 μέρες πυρετό συνέχεια μου είπε να τον πάω.

Σου το είπα εγώ. Κάτι παραπάνω ξέρουν.....Αλλά και εγώ πάντα μουρμουράω, τί πάμε αφού ντεπόν , πονστάν και χλιαρά ντουζ θα μας πει. αλλά τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι την εξέτασε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...