Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν πειράζει κορίτσι. Να το κοιτάξεις με την καθυστέρηση κι αν δεν, next time. ;)

Τρενάρισέ το, να είμαστε παρεούλα βρε!

η αληθεια ειναι οτι δεν θα προτιμουσα να τρεναριστει γιατι αν ειμαι τωρα θα γεννησω μεχρι Μαιο αρα το καλοκαιρι θα μαι καλυτερα για τις δραστηριοτητες μου (Εχω και τη λεσχη!)..αλλιως ετσι χανω ολη τη περιοδο..ειδαλλως απο Φλεβαρη και μετα για να παμε ξανα χειμωνα γεννα.

Ας δωσει οποτε θελει ο Θεος και ας ειναι ολα καλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

EYA όντως σ' εκείνη με την κοτσίδα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!

Αχ, μεγαλώσανε παιδιά, κακά τα ψέματα, δεν έχουμε μωρά πλέον, έχουμε παιδάκια, τα 2 κοντεύουν. :D

Ελένη σου 'στειλα κι εσένα (νομίζω).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι βρε το τελευταιο τριμηνο εχω καθυστερηση 5-7 ημερων αλλα αυτη τη φορα εχω και φοβερες ενοχλησεις στο στηθος κατα το θηλασμο και αδιαθεσιες..και ηταν οι μονοι λογοι περιπτωσης υποψιας για εγκυμοσυνη.. συν βεβαια οτι αυτο το μηνα καναμε ελευθερα ολες τις φορες.

Μεχρι να αδιαθετησω η να με δει ο γυναικολογος δεν απορριπτω το ενδεχομενο κυησης. Μην ξεχνατε οτι στην περιπτωση μου παιζουν ορμονες και λογω θηλασμου που δεν παιζουν σε αλλες περιπτωσεις που δεν θηλαζουν..

οπως ειπα και πριν μια χοριακη θα δωσει την απαντηση.

Τώρα μιλάς σωστά. :wink:

Λοιπον καλο το καθησιο αλλα λεω να παω να κανω καμια δουλιτσα!!!Θελει και το σπιτι καθαρισμα!!!

Σας φιλω προς το παρων και θα τα πουμε αργοτερα!!!!!

τσεμπέρι, ποδιά, πούπουλο στο χέρι και βούυυυυρ!

Διαφημίσεις

καλη δουλιτσα.. την επομενη φορα θα σας το χω για εκπληξη (την μελλοντικη κυηση)

Μην εκπλαγείς εσύ αν επισκευτείς το γυναικολόγο την ερχόμενη βδομάδα. Αν δεν σου έρθει περίοδος για μένα δεν τελειώνει η ιστορία εδώ.....

Πω, πω, βγαίνει η κούραση τώρα απ' τις χθεσινές μεταμεσονύχτιες βόλτες με τον μικρό αγκαλιά και κουτουλάωωωωωωωωωωωω!!!

Ωραία μελέτη γράφω και με το μυαλό κουρκούτι, τι να σου πω!

Εντωμεταξύ κορίτσια, τελειώνει κι ο Σεπτέμβρης κι εγώ έχω ακόμα τον Αύγουστο απλήρωτο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μην εκπλαγείς εσύ αν επισκευτείς το γυναικολόγο την ερχόμενη βδομάδα. Αν δεν σου έρθει περίοδος για μένα δεν τελειώνει η ιστορία εδώ.....

το Predictor μια ωρα μετα δειχνει μια αχνη γραμμη αλλα γραφει μεσα να μην λαμβανεται υποψη το αποτελεσμα μετα τη 30 ωρα..

γενικα δεν τα χω καλα με αυτο το τεστ αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχει και δικιο..

οπως ειπε και η Ευα οταν ειναι να εισαι φαινεται και με τη πρωτη σταγονα..

αχ αντε απο δω..αγχωθηκα..παλι..

και οπως λεει και ο καταπληκτικος συζυγος που σηκωθηκε πουρνο πουρνο και μου κανε μια σπεσιαλ ομελετα .."τι αγχωνεσαι? 9μηνες θα ναι μπροστα να το καταλαβεις!! Αλλωστε προσεχεις"

μα δεν ειναι χαλια αυτη η περιοδος αναμονης??? Ειναι απο τα πρωτα πραγματα που δεν συμπαθουσα να ξαναζησω

Διαφημίσεις

Εντωμεταξύ κορίτσια, τελειώνει κι ο Σεπτέμβρης κι εγώ έχω ακόμα τον Αύγουστο απλήρωτο. :(

Δεν συνήθισες ακόμα την κατάσταση? Δεν έχει έσοδα η εταιρία? Δεν μπορεί να εισπράξει? Ή απλά τα κρατάνε για πάρτυ τους?

το Predictor μια ωρα μετα δειχνει μια αχνη γραμμη αλλα γραφει μεσα να μην λαμβανεται υποψη το αποτελεσμα μετα τη 30 ωρα..

γενικα δεν τα χω καλα με αυτο το τεστ αλλα δεν σημαινει οτι δεν εχει και δικιο..

οπως ειπε και η Ευα οταν ειναι να εισαι φαινεται και με τη πρωτη σταγονα..

αχ αντε απο δω..αγχωθηκα..παλι..

και οπως λεει και ο καταπληκτικος συζυγος που σηκωθηκε πουρνο πουρνο και μου κανε μια σπεσιαλ ομελετα .."τι αγχωνεσαι? 9μηνες θα ναι μπροστα να το καταλαβεις!! Αλλωστε προσεχεις"

μα δεν ειναι χαλια αυτη η περιοδος αναμονης??? Ειναι απο τα πρωτα πραγματα που δεν συμπαθουσα να ξαναζησω

κοριτσάκι εμένα κάτι μου λέει οτι είσαι έγκυος. Σου ξαναλέω διάβασα πολλές περιπτώσεις στο parents που τα τέστ βγήκαν αρνητικά και οι κοπέλες εγκυμονούσαν. Και δεν έπαιρνες ένα clear blue? Ή συν ή πλήν. Αφού είσαι στενά οικονομικά μάλλον δεν περισσεύουν και για χωριακή αλλά εγώ θα έσκαγα και θα έκανα! Παλιοpredictor:twisted:

Εντελώς χάλια - για μένα - είναι όλη η εγκυμοσύνη σχεδόν. :rolleyes:

Δεν συνήθισες ακόμα την κατάσταση?

Συνηθίζεται η αίσθηση ότι δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι; Συνηθίζεις ποτέ να αισθάνεσαι μ@λ@κ@ς; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσάκι εμένα κάτι μου λέει οτι είσαι έγκυος. Σου ξαναλέω διάβασα πολλές περιπτώσεις στο parents που τα τέστ βγήκαν αρνητικά και οι κοπέλες εγκυμονούσαν. Και δεν έπαιρνες ένα clear blue? Ή συν ή πλήν. Αφού είσαι στενά οικονομικά μάλλον δεν περισσεύουν και για χωριακή αλλά εγώ θα έσκαγα και θα έκανα! Παλιοpredictor:twisted:

viki ειμαι υπερ της χοριακης και αν δεν εχω αδιαθετησει στις επομενες μερες θα παω να κανω και το αποτελεσμα θα το χω την ιδια μερα η την επομενη. Δεν λυπαμαι τα χρηματα για τετοιες εξετασεις οταν υπαρχουν ενδειξεις..απλα εκνευριζομαι με τν εαυτο μου που δεν επεμεινα να ψαξω για τεστ νεας γενιας..

(και μαλλον επειδη μπηκα στο τριπακι να κανω το τεστ.. :cool:)

Εντελώς χάλια - για μένα - είναι όλη η εγκυμοσύνη σχεδόν. :rolleyes:

Συνηθίζεται η αίσθηση ότι δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι; Συνηθίζεις ποτέ να αισθάνεσαι μ@λ@κ@ς; :tongue:

για την κυηση: οταν ξερεις πως θα ναι και δυσκολη η αν σου κατσει και δυσκολη ειναι χαλια και δεν θες να τα ξαναπερασεις

για τη δουλεια: εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...