Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η γιωτουλα ειναι οντως σαν μοντελακι,ειδικα σ'αυτη την φωτο στην παραλια,ειναι απιστευτη!

εμενα καθεται να της βαλω πολλα στο κεφαλι της,αλλα εχει τοοοοσο μαλλι και γλιστραει,κι ετσι οσα και να βαλω παλι φευγουν τα πιαστρακια και τα λαστιχακια κι ειναι σαν ξεμαλλιασμενη ολη την ωρα.βεβαια,παλευει και πολυυυυ!:rolleyes:

ΠΟΙΑ φώτο;;;

ΒΙΚΗ εγώ γιατί δεν έχω φώτο;;;; (ή έχω και δεν τις είδα;; :confused:)

Επίσης προσπ δεν έχω το μέηλ σου καλό μου, στείλε μου ένα πμ! Κι άντε κατούρα επιτέλους.

Αχ, και θέλω κι εγώ τουαλέτα και είναι κατηλειμένη σταδιάλα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυχαριστώ!

Δεν έχει εξάνθημα ρε συ!

Τώρα πήρα την πεθερά και είναι πιο δροσερός λέει, ευδιαθετος, τους αδειάζει τα πορτοφόλια. :tongue:

Η δικια μου εκανε 3 μερες πυρετο μχρι 40.2 εφτασε και στην τεταρτη ημερα εβγαλε τα εξανθηματα που κρατησαν 3 μερες!!!Τον γιατρο τον πηρες αραγες??????

ΠΟΙΑ φώτο;;;

ΒΙΚΗ εγώ γιατί δεν έχω φώτο;;;; (ή έχω και δεν τις είδα;; :confused:)

Επίσης προσπ δεν έχω το μέηλ σου καλό μου, στείλε μου ένα πμ! Κι άντε κατούρα επιτέλους.

Αχ, και θέλω κι εγώ τουαλέτα και είναι κατηλειμένη σταδιάλα. :tongue:

Έστειλα της Εύας μερικές φωτό της Γεωργίτσας γιατί είχε να τη δει απο βρεφάκι και μου έστειλε και αυτή της Γιωτούλας.

χαχα!! Μαμω τα παιδια εισαι λεμε!! Αυτο ειναι γεγονος.

Θα παω παιδι μου τουαλετα.. θα κανω το τεστ.. απλα δεν μπορω ακομη.. Πιες νερακι!!!!

θελει 5 δευτερολεπτα στα ουρα και 5 λεπτα για το αποτελεσμα.. Πολυ χρονοβορο αυτο το τεστ!!!

maestria ελπιζω να του περασει συντομα..ταλαιπωρειται και αυτο..

Maestria φωτο της δικιας μου λενε!!!

και της δικης μου ειναι σγουρο το μαλλι και ειναι μονιμα σαν αχτενιστο..τα νευρα μου!

Εγω την θυμαμαι με ισια μαλλακια!!!!ΑΑΑΑΑΑ πρεπει να βρεθουμε να τη δω!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!περαστικουλια του!!

Eυχαριστώ!

Η δικια μου εκανε 3 μερες πυρετο μχρι 40.2 εφτασε και στην τεταρτη ημερα εβγαλε τα εξανθηματα που κρατησαν 3 μερες!!!Τον γιατρο τον πηρες αραγες??????

Πως δεν τον πήρα καλέ!

Προχθες. Μου είπε να τον παρακολουθώ. Θα τον πάρω αν συνεχίσει ο πυρετός, αλλά συνήθως στις 2 μέρες του περνάει.

Θα δούμε. Γενικώς διατηρώ την ψυχραιμία μου. :rolleyes:

Maestria φωτο της δικιας μου λενε!!!

Με μπερδέψατε! Πάω να σου στείλω φώτο του δικού μου και κοίτα ν' απαντήσεις.

Η άλλη θα πήγε τουαλέτα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μεσα επεσες..

σας το πα, αρνητικο βγηκε.

Αν ημουν καμια παρασαλεμενη θα ελεγα οτι στο βαααααθος διακρινω μια αχνη γραμμουλα αλλα το χω ξεπερασει αυτο το σταδιο..

βασικα το Predictor δεν το εμπιστευομαι κιολας.. επισης εμπιστευομαι το ενστικτο μου και για να με κραταει σε αποσταση απο τετοιες ενεργειες συνηθως εχει δικιο..

κριιιιιιμα τα λεφτααααααα...

αν κρατησει η καθυστερηση θα παω για χοριακη..

Μεσα επεσες..

Αν ημουν καμια παρασαλεμενη θα ελεγα οτι στο βαααααθος διακρινω μια αχνη γραμμουλα αλλα το χω ξεπερασει αυτο το σταδιο..

βασικα το Predictor δεν το εμπιστευομαι κιολας.. επισης εμπιστευομαι το ενστικτο μου και για να με κραταει σε αποσταση απο τετοιες ενεργειες συνηθως εχει δικιο..

έχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις στο parents που ενώ ήταν έγκυες έδειχνε αρνητικό. Το predictor φταίει. συνηθίζεις να έχεις 7 μέρες καθυστέρηση? anyway έχετο στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου.

Eυχαριστώ!

Πως δεν τον πήρα καλέ!

Προχθες. Μου είπε να τον παρακολουθώ. Θα τον πάρω αν συνεχίσει ο πυρετός, αλλά συνήθως στις 2 μέρες του περνάει.

Θα δούμε. Γενικώς διατηρώ την ψυχραιμία μου. :rolleyes:

Με μπερδέψατε! Πάω να σου στείλω φώτο του δικού μου και κοίτα ν' απαντήσεις.

Σου απαντησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μεσα επεσες..

Αχνη γραμμουλα?????????Μαλιστα!!!!Καλο θα ηταν και μια χοριακη.Οπως και να χει ομως καλα θα κανεις να προσεχεις!!!!

ναι βρε το τελευταιο τριμηνο εχω καθυστερηση 5-7 ημερων αλλα αυτη τη φορα εχω και φοβερες ενοχλησεις στο στηθος κατα το θηλασμο και αδιαθεσιες..και ηταν οι μονοι λογοι περιπτωσης υποψιας για εγκυμοσυνη.. συν βεβαια οτι αυτο το μηνα καναμε ελευθερα ολες τις φορες.

Μεχρι να αδιαθετησω η να με δει ο γυναικολογος δεν απορριπτω το ενδεχομενο κυησης. Μην ξεχνατε οτι στην περιπτωση μου παιζουν ορμονες και λογω θηλασμου που δεν παιζουν σε αλλες περιπτωσεις που δεν θηλαζουν..

οπως ειπα και πριν μια χοριακη θα δωσει την απαντηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...