Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΗ!!!ΕΛΕΟΣ!

με εχεις πεθανει στα γελια λεμε!!

θελει λεει να μεινει 5 δευτερολεπτα στα ουρα...

τεστ εγκυμοσυνης σε live συνδεση...δεν ξαναγινε λεμε!

Αυτες τις μαλ#@$κιες κανουν και φοβιζουν τα παιδια και τα παιρνω γαμωτο.

Φαε γιατι θα ερθει ο σκουπιδιαρης,κατσε καλα γιατι θα φωναξω τον μπαμπουλα,κοιμησου γιατι αλλιως θα ερθει ο κακος.....κ.α

Αυτα εγω τα εχω ξεκομενα απο ολους.Το παιδι μου δεν θα εχει λογω να φοβαται κανεναν και τιποτα.

Θελει να φαει?Καλως

Θελει να κατσει καλα και φρονημα ? Καλως

Θελει να κοιμηθει?Καλως

Αν οχι καποια στιγμη θα τα κανει ολα.Αλλωστε γι αυτο ειναι παιδια διαφορετικα θα γεννιοντουσταν ενηλικες!!!

Πω πω τα εχω παρει λεμε.

Και ναι PROSP εσυ φταις!!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!

ναι,αντε προσπ!καντο!

κι εγω τα παιρνω με αυτα ευα!προχθες της ειπε η πεθερα μου να μην το πιανει αυτο γιατι αλλιως θα κανει μιμι και θα παει στον γιατρο και θα την κανει μπιμπι!:evil:

και της λεω δεν το λεμε αυτο γιατι θα φοβαται τον γιατρο,και μου λεει,δεν γινεται αλλιως,γιατι αλλιως δεν αφηνει αυτο το επικινδυνο που κραταει.δηλαδη εχουν καλυτερα να φοβαται κατι,παρα να κλαψει λιγο οταν της το παρουνε ή να εξαφανισουν αυτο το επικινδυνο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα!

Χθες ο μικρός μόλις ξύπνησε απ' το μεσημεριανό ύπνο ανέβασε 39+. Το αυτό και το βράδυ, ενώ τον έβαλα για ύπνο απύρετο, κατά τη μία που πήγα να τον τσεκάρω ήταν ζεστός, του 'βαλα θερμόμετρο, 39+. Depon, άλλαγμα γιατί ήταν και βρεγμένος, γκρίνιες, αγκαλιές, μια ομορφιά.

Σήμερα ήρθα γραφείο (έχω και δουλειά την τύχη μου μέσα), και ήρθαν τα πεθερικά, αλλά αύριο αν συνεχίσει να 'χει πυρετό και σήμερα, μπορεί να ξανακάτσω σπίτι, θα δω.

Βίκη κι εγώ αυτό σκεφτόμουν φέτος που του ψώνιζα τα φθινοπωρινά, φύγαμε απ' τα μπεμπέ και πήγαμε στα παιδικά.

Προσπ ... Καλά αποτελέσματα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κατσε να ρθει η αναγκη να παω τουαλετα...κανονικα αυριο το πρωι πρεπει να το κανω..

Αν ειχες 1 μερα καθυστερηση θα σου ελεγα να το κανεις το πρωι.Εσυ εχεις 777777777777777777777!!!!!!

Ρε συ κι εγω εχω κανει το Predictor.Δεν το θυμαμαι οτι θελει 5 λεπτα!!

Εγω πιστευω οτι εαν εισαι και με μια σταγονα ουρου θα το δειξει.Τεσπα να μην σε πριζω κιολας.....

Πιες ομως και λιγο νερακι.Κανει καλο και στη επιδερμιδα αλλωστε!!!χαχαχαχαχα

εμενα η μικρη δεν αφηνει κοτσιδι ορθιο.. καθεται να της τα κανω αλλα μετα τραβαει τα κοκκαλακια και τα βγαζει..

Εσύ μην αλλάζεις θέμα. Πιες 4 ποτήρια νερό και όχι μέχρι το 5 θα μετρήσεις όσο κατουράς αλλά μέχρι το 25. Δικαιολογίες ψάχνεις μου φαίνεται!

Καλημέραααααααααα!

Χθες ο μικρός μόλις ξύπνησε απ' το μεσημεριανό ύπνο ανέβασε 39+. Το αυτό και το βράδυ, ενώ τον έβαλα για ύπνο απύρετο, κατά τη μία που πήγα να τον τσεκάρω ήταν ζεστός, του 'βαλα θερμόμετρο, 39+. Depon, άλλαγμα γιατί ήταν και βρεγμένος, γκρίνιες, αγκαλιές, μια ομορφιά.

Σήμερα ήρθα γραφείο (έχω και δουλειά την τύχη μου μέσα), και ήρθαν τα πεθερικά, αλλά αύριο αν συνεχίσει να 'χει πυρετό και σήμερα, μπορεί να ξανακάτσω σπίτι, θα δω.

Βίκη κι εγώ αυτό σκεφτόμουν φέτος που του ψώνιζα τα φθινοπωρινά, φύγαμε απ' τα μπεμπέ και πήγαμε στα παιδικά.

Καλημερα,

ΜΜΜΜΜΜΜ μου μυριζει ιωση με το αιφνιδιο εξανθημα!!!!!Ευχομαι γρηγορη αναρρωση στο παιδι!!!!!

εύα τώρα είδα την ''μπέμπα'' σου! Είναι πολύ ψηλή! Και της πάει πολύ η κοτσίδα. Και εγώ συνέχεια πιασμένα της τα έχω και λόγω ζέστης και λόγω οτι την ενοχλούν και συνέχεια τα κάνει προς τα πίσω με τα χεράκια της αλλά στο μήκος που είναι είναι και λίγο ατίθασα.

Ρε συ βάλτης και κανένα καυτό μινάκι να δείξει τις ποδάρες της:tongue:

η γιωτουλα ειναι οντως σαν μοντελακι,ειδικα σ'αυτη την φωτο στην παραλια,ειναι απιστευτη!

εμενα καθεται να της βαλω πολλα στο κεφαλι της,αλλα εχει τοοοοσο μαλλι και γλιστραει,κι ετσι οσα και να βαλω παλι φευγουν τα πιαστρακια και τα λαστιχακια κι ειναι σαν ξεμαλλιασμενη ολη την ωρα.βεβαια,παλευει και πολυυυυ!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αν ειχες 1 μερα καθυστερηση θα σου ελεγα να το κανεις το πρωι.Εσυ εχεις 777777777777777777777!!!!!!

Ρε συ κι εγω εχω κανει το Predictor.Δεν το θυμαμαι οτι θελει 5 λεπτα!!

Εγω πιστευω οτι εαν εισαι και με μια σταγονα ουρου θα το δειξει.Τεσπα να μην σε πριζω κιολας.....

Πιες ομως και λιγο νερακι.Κανει καλο και στη επιδερμιδα αλλωστε!!!χαχαχαχαχα

χαχα!! Μαμω τα παιδια εισαι λεμε!!

Θα παω παιδι μου τουαλετα.. θα κανω το τεστ.. απλα δεν μπορω ακομη..

θελει 5 δευτερολεπτα στα ουρα και 5 λεπτα για το αποτελεσμα..

maestria ελπιζω να του περασει συντομα..ταλαιπωρειται και αυτο..

Καλημερα,

ΜΜΜΜΜΜΜ μου μυριζει ιωση με το αιφνιδιο εξανθημα!!!!!Ευχομαι γρηγορη αναρρωση στο παιδι!!!!!

Eυχαριστώ!

Δεν έχει εξάνθημα ρε συ!

Τώρα πήρα την πεθερά και είναι πιο δροσερός λέει, ευδιαθετος, τους αδειάζει τα πορτοφόλια. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέραααααααααα!

καλημερα!περαστικουλια του!!

η γιωτουλα ειναι οντως σαν μοντελακι,ειδικα σ'αυτη την φωτο στην παραλια,ειναι απιστευτη!

εμενα καθεται να της βαλω πολλα στο κεφαλι της,αλλα εχει τοοοοσο μαλλι και γλιστραει,κι ετσι οσα και να βαλω παλι φευγουν τα πιαστρακια και τα λαστιχακια κι ειναι σαν ξεμαλλιασμενη ολη την ωρα.βεβαια,παλευει και πολυυυυ!:rolleyes:

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!:lol::lol::lol:

Μην νομιζετε οτι κι εμεις φοραμε ευκολα τα κοκαλακια μας.Απλα αφου της φτιαξω τα μαλλια προσπαθω να την απασχολησω με κατι αλλο ωστε να τα ξεχασει!!!!

και της δικης μου ειναι σγουρο το μαλλι και ειναι μονιμα σαν αχτενιστο..τα νευρα μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...