Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

τι κανετε?διαβαζω τα ζουζουνια πηραν φορα,ε?μπραβο!!

μαεστρια ο γιαννακης τι κανει?

κι εμενα κοριτσια εχει φοβιες και τσιριζει στον υπνο της.κι επισης καποιος,δεν ξερω ποιος,(γιατι ρωτησα την πεθερα μου και μου ειπε δεν ξερει τιποτα)της ειπε για τον μπαμπουλα,και μου τον αναφερει αρκετες φορες και της λεω οτι δεν εχουμε μπαμπουλα.:mad:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα

αγορασα το τεστ (λυπηθηκα ειλικρινα τα 17 ευρω γιατι ειμαι αφραγκη αυτες τις ημερες) και καθομαι και το κοιταω..

δεν εβρισκα το self clear που ειναι αρκετα καλο και ευαισθητο και βαριομουν να ψαχνω αλλο φαρμακειο..

ετσι πηρα κλασικα predictor αλλα δεν νοιωθω καλα να το κανω ακομη..

ειμαι προβληματισμενη, δεν ξερω αν μου συμβαινει κατι αλλο και οχι εγκυμοσυνη..

γενικα εχω συχνες αδιαθεσιες, υπνηλια την ημερα, αυπνια τα βραδυα (και λογω μικρης), με ποναει το ενα στηθος μονο οταν θηλαζω (και τα δυο δεν θα πρεπε?),εχθες το μεσημερι δεν μπορουσα ουτε να τα αγγιξω καθως γεμιζε γαλα και απο το βαρος με πονουσαν και τα δυο παντου..

αυτα.. μαλλον με εχει πιασει φοβος..η κατι σχετικο..

εισαι απιστευτη!εγω στην θεση σου θα ειχα σκασει,καλε!

τωρα μου θυμιζεις την κουμπαρα μου που και στο πρωτο παιδι και τωρα δεν θελει να μαθει το φυλο!μιλαμε εγω εχω πιο πολυ αγωνια απο αυτην!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν θα αλλαξει τιποτε..ουτως η αλλως την μεθεπομενη εβδομαδα θα παω να με δει ο γυναικολογος ασχετα αν ειμαι η οχι..

η μονη διαφορα ειναι πως αν ειναι θετικο θα παω και για χοριακη δυο φορες..

οταν θα το κανω θα σας το πω.. απλα φοβαμαι το αρνητικο :lol::rolleyes:

Έλα ρε συ πρόσπ! Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου. Και να μην είσαι τώρα τί σημαίνει? Ότι είσαι στείρα ? Άσε που τζάμπα μιλάμε. δίκιο έχει η Εύα. Αν είσαι πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Ακόμα και στο παιχνίδι με τη Χριστούλα. Άντε σε παρακαλώ μην έχουμε άλλα και οφείλονται σε αμέλεια. Άντε και να βγεί αρνητικό. ΚΑΙ?????????

κι εμενα κοριτσια εχει φοβιες και τσιριζει στον υπνο της.κι επισης καποιος,δεν ξερω ποιος,(γιατι ρωτησα την πεθερα μου και μου ειπε δεν ξερει τιποτα)της ειπε για τον μπαμπουλα,και μου τον αναφερει αρκετες φορες και της λεω οτι δεν εχουμε μπαμπουλα.:mad:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ! Βρε το Ανγκελινάκι! Άκου εκεί μπαμπούλας:P:p

Διαφημίσεις

δεν θα αλλαξει τιποτε..ουτως η αλλως την μεθεπομενη εβδομαδα θα παω να με δει ο γυναικολογος ασχετα αν ειμαι η οχι..

η μονη διαφορα ειναι πως αν ειναι θετικο θα παω και για χοριακη δυο φορες..

οταν θα το κανω θα σας το πω.. απλα φοβαμαι το αρνητικο :lol::rolleyes:

Μαλλον εχεις ξεχασει τι εχεις περασει ωστε να καταφερεις να κρατας την Χρυστουλα στην αγκαλια σου!!!!!

Κοιτα μεταξυ σοβαρου και αστειου.Εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις.Ειναι δικη σου η επιλογη.Απλα μιας και εχουμε Δημοκρατια ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.....ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!!!

Περιμενουμε νεα σου.Ειτε θετικα ειτε αρνητικα!!!Οτι και να ναι εμεις θα ειμαστε εδω για σενα.Αλλα ΚΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

εχετε δικιο..απλα θυμαμαι που ειχα αγχος και εκανα τεστ σε καθε καθυστερηση και οταν δεν μου εβγαινε απογοητευομουν και ηταν ψυχοφθορο..και οχι μονο για μενα..αν και δεν αργουσα να μεινω εγκυος 3 μηνες ηταν το περισσοτερο απο οτι θυμαμαι..

σας ευχαριστω για το Support κοριτσακια και δεν το παιζω δυσκολη απλα ειμαι αγχωμενη..πολυ αγχωμενη ομως.. :!:

θα σας πω..

δεν εχω καλα ουρα γιατι πηγα τουαλετα πολλες φορες τη νυχτα

και το Predictor εμπειρικα δεν το εμπιστευομαι για κυησεις κατω του μηνα..καταλαβατε γιατι ηθελα self clear? αυτο εδειχνε απο την 5 μερα της συλληψης.. βεβαια ειμαι στην 7η της καθυστερησης...

τεσπα.. θα σας πω ειπα!!

καλημερα!

Αυτες τις μαλ#@$κιες κανουν και φοβιζουν τα παιδια και τα παιρνω γαμωτο.

Φαε γιατι θα ερθει ο σκουπιδιαρης,κατσε καλα γιατι θα φωναξω τον μπαμπουλα,κοιμησου γιατι αλλιως θα ερθει ο κακος.....κ.α

Αυτα εγω τα εχω ξεκομενα απο ολους.Το παιδι μου δεν θα εχει λογω να φοβαται κανεναν και τιποτα.

Θελει να φαει?Καλως

Θελει να κατσει καλα και φρονημα ? Καλως

Θελει να κοιμηθει?Καλως

Αν οχι καποια στιγμη θα τα κανει ολα.Αλλωστε γι αυτο ειναι παιδια διαφορετικα θα γεννιοντουσταν ενηλικες!!!

Πω πω τα εχω παρει λεμε.

Και ναι PROSP εσυ φταις!!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!

εύα τώρα είδα την ''μπέμπα'' σου! Είναι πολύ ψηλή! Και της πάει πολύ η κοτσίδα. Και εγώ συνέχεια πιασμένα της τα έχω και λόγω ζέστης και λόγω οτι την ενοχλούν και συνέχεια τα κάνει προς τα πίσω με τα χεράκια της αλλά στο μήκος που είναι είναι και λίγο ατίθασα.

Ρε συ βάλτης και κανένα καυτό μινάκι να δείξει τις ποδάρες της:tongue:

Διαφημίσεις

περιμενε να κατεβει το νερο λεμεεεεεεε!!

γμτ δεν πηρα και εναν ουροσυλλεκτη..αντε παλι στο φαρμακειο..κοιμαμαι ορθια λεμε..

και εγω ποτε δεν φοβεριζω την μικρη..το βρισκω αδικο και προδιαθετει πολλες καταστασεις μελλοντικες..

Αυτες τις μαλ#@$κιες κανουν και φοβιζουν τα παιδια και τα παιρνω γαμωτο.

Φαε γιατι θα ερθει ο σκουπιδιαρης,κατσε καλα γιατι θα φωναξω τον μπαμπουλα,κοιμησου γιατι αλλιως θα ερθει ο κακος.....κ.α

Αυτα εγω τα εχω ξεκομενα απο ολους.Το παιδι μου δεν θα εχει λογω να φοβαται κανεναν και τιποτα.

Θελει να φαει?Καλως

Θελει να κατσει καλα και φρονημα ? Καλως

Θελει να κοιμηθει?Καλως

Αν οχι καποια στιγμη θα τα κανει ολα.Αλλωστε γι αυτο ειναι παιδια διαφορετικα θα γεννιοντουσταν ενηλικες!!!

Πω πω τα εχω παρει λεμε.

Και ναι PROSP εσυ φταις!!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!

Δίκιο έχεις Εύα , συμφωνώ σε όλα!

Τις προάλλες ο Μάριος έλεγε τη Γεωργίτσα να μην βγεί απο την αυλή γιατί στη γωνία έχει ένα φάντασμα και θα την φάει και αυτή θυμωμένα του δείνει μια στα μούτρα και λέει ΟΧΙ!

περιμενε να κατεβει το νερο λεμεεεεεεε!!

γμτ δεν πηρα και εναν ουροσυλλεκτη..αντε παλι στο φαρμακειο..κοιμαμαι ορθια λεμε..

και εγω ποτε δεν φοβεριζω την μικρη..το βρισκω αδικο και προδιαθετει πολλες καταστασεις μελλοντικες..

ενα πλαστικό ποτηράκι δεν έχετε? Τέστ θα κάνεις όχι καλλιέργεια:tongue:

εύα τώρα είδα την ''μπέμπα'' σου! Είναι πολύ ψηλή! Και της πάει πολύ η κοτσίδα. Και εγώ συνέχεια πιασμένα της τα έχω και λόγω ζέστης και λόγω οτι την ενοχλούν και συνέχεια τα κάνει προς τα πίσω με τα χεράκια της αλλά στο μήκος που είναι είναι και λίγο ατίθασα.

Ρε συ βάλτης και κανένα καυτό μινάκι να δείξει τις ποδάρες της:tongue:

Φαινετε ψηλη!!!Το Ιουλιο την μετρησαμε τελευταια φορα και ηταν 85 ποντους.Τωρα τον Οκτωβρη θα την ξαναμετρησει λογικα ο γιατρος!!!

Κι εμενα μου αρεσει να της τα πιανω κοτσιδα.Μου αρεσει γενικως σε ολους να φαινετε ολο το προσωπο!!!

Το μονο που με στεναχωρει ειναι οι τρελες τις μπυκλες γιατι υποφερουμε καθε φορα που χτενιζομαστε!!!Ασε που δεν φαινεται το μαλλι οτι εχει μακρυνει!!!

Δίκιο έχεις Εύα , συμφωνώ σε όλα!

Τις προάλλες ο Μάριος έλεγε τη Γεωργίτσα να μην βγεί απο την αυλή γιατί στη γωνία έχει ένα φάντασμα και θα την φάει και αυτή θυμωμένα του δείνει μια στα μούτρα και λέει ΟΧΙ!

Μωρε καλα του εκανε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...