Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες και εγω θελω πολυ να φύγει αυτό το 2009. Γιατι ενώ μπήκε τόσο ομορφα και με τοση ευτυχία στην συνέχεια μας τα χαλασε με την απολυτη δυστυχία. Τελος παντων,αντε να φυγει με το καλό μπας και δουμε μια ασπρη ημέρα.

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να εχετε μια υπεροχη χρονιά και να εχετε και εσεις και τα παιδακια σας και οι αντρουληδες σας μόνο υγεία και ολα τα αλλα ερχονται κορίτσια. Να περάσετε ομορφα οτι και να κανετε φιλακια πολλα στα ζουζουνακια σας. prosp να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου χιλιοχρονο να είναι

Καλη χρονια και σε σενα μανουλα και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου το 2010 να σας φερει μονο υγεια και ευτυχεια.Η Παναγια να σας φιλαει και ευχομαι οτι καλυτερο στον μικρο Παναγιωτακη.Να βγει νικητης και να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο που περναει στη ζωουλα του.Η σκεψη μας θα ειναι παντα διπλα του και παντα διπλα και σε σας!!!Καλη χρονια κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!

τι κάνετε?

επιτέλους βγήκα από το σπίτι,από την δευτέρα μέσα,η μικρή είχε δέκατα,μυξούλες,λίγο βήχα.

τώρα είναι σπίτι με τον πάτέρα της,θα την φέρει αργότερα.

πάω να διαβάσω τα πίσω κι έρχομαι!

καλημέρα κορίτσια!!

τι κάνετε?

επιτέλους βγήκα από το σπίτι,από την δευτέρα μέσα,η μικρή είχε δέκατα,μυξούλες,λίγο βήχα.

τώρα είναι σπίτι με τον πάτέρα της,θα την φέρει αργότερα.

πάω να διαβάσω τα πίσω κι έρχομαι!

Καλημερουδια!!!Περαστικα στο τσαρτσαμινακι σου!!!!

ήρθα,έκανα πόση ώρα να διαβάσω.

λοιπόν να πείτε τι έχετε κάνει στα γενέθλια για να παίρνουμε ιδέες!!

οι τούρτες είναι ακριβές,η αδερφή μου πέρσυ είχε δώσει 120 ευρο,διώροφη με παιχνίδι επάνω του γουίνι.

οπότε κι εγώ λέω πρώτη χρονιά να φτιάξουμε με τον άντρα μου μια.

δεν έχω ξαναφτιάξει,θα κάνω μια απλή τούρτα κι από πάνω ζαχαρόπαστα με σχέδιο,χρώμα.

ίσως πάρω και κάνα παιχνίδακι να βάλω πάνω.

πιο οικονομική θα βγει για πρώτη χρονιά.

οι τούρτες της πασαρέλλας είναι τέλειες...μμμ,τις θυμάμαι...κάτι τέτοια μου λείπουν από αθήνα!!!

εγώ φέτος μόνο δίπλες έφτιαξα με το έτερον ήμισυ,καλές βγήκαν.

χθες το βράδυ φτιάξαμε την βασιλόπιτα,μια καινούρια συνταγή που βρήκα.

ποιος ξέρει τι βγήκε.

έχει μέσα μαστίχα,δαμάσκηνα,βερύκοκα,σταφίδες.

για να δούμε.

α τα έχω πάρει κρανίο!!!

ξέχασα να σας πω!!

κάθε φορά που είναι να πάμε για φαγητό στους γονείς μου,έτσι και είναι κάτι ξαδέρφια μου μικρά,το σκεφτόμαστε να πάμε με την αδερφή μου,είναι συνέχεια άρρωστα.

μας λένε υπερβολικούς,αλλά κολλάνε όλο το σόι.

τελικά πήγαε 2 μέρες τα χριστούγεννα...υποτίθεται ότι ήταν καλά,λίγες μέρες πριν έιχαν αρρωστήσει.

οπότε ξεκινάει ό άντρας μου με καταρροή..μετά η έλλη,εμένα με πονάει ο λαιμός μου, από χθες είναι και η ανηψιά μου με δέκατα(κι έχουν και το μωρό 3 μηνών).

και πονόλαιμο η αδερφή μου με τον γαμπρό μου,μιλήσαμε τώρα στο τηλ.

τα έχουμε πάρει!!!

δλδ αυτοί μια χαρά παιρνάνε τις γιορτές..η αδερφή μου είχε κανονίσει για απόψε τραπέζι,το ακύρωσε...ήθελε να κάνει πρωτοχρονιά στο σπίτι της το καινούριο .

εγώ ευτηχώς έχω πει μόνο στην κουνιάδα μου και τον γιο της να έρθουν.

η μικρή 9.30-10.00 θα θέλει να κοιμηθεί.

μα καλά φέρνουν τα παιδιά τους άρρωστα???

καλημερα!!!σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!!θα παρατηρησω να δω τι μπορει να την ενοχλει κ θα ακολουθησω τις πολυτιμες συμβουλες σας!να εχετε ολες μια ομορφη καινουρια χρονια γεματο υγεια υγεια υγεια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!σας ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!!θα παρατηρησω να δω τι μπορει να την ενοχλει κ θα ακολουθησω τις πολυτιμες συμβουλες σας!να εχετε ολες μια ομορφη καινουρια χρονια γεματο υγεια υγεια υγεια!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

μολις τελειωσα γενικα τις δουλειες μου και κοιμησα και τη μικρη..πραγματικα ειμαι ενα πτωμα καθως νεο δοντι βγαινει και εχθες ηταν εντελως ανησυχη η μικρη η οποια παρολο που κοιμαται μαζι μου ολο στριφογυριζε στο κρεβατι και εγω δεν εκλεισα ματι..

παω να σιδερωσω κατι λιγα για να φυγουν απο τη μεση (οπως βλεπετε πεφτει πολυυυ σιδερωμα σε αυτο το σπιτι..) και να κανω υπομονη μεχρι να μπει ο νεος χρονος για να παω να κοιμηθω λιγακι...

παντως οπως και να χει το μυαλο μου ειναι κολλημενο ενα χρονο πριν που τετοια ωρα ειχαν κανει εμφανιση οι πρωτοι πονοι μου..προβλεπω μεγαλες συγκινησεις βραδυατικα..

ωστοσο αποφασισα (και ξερω οτι θα το τηρω γιατι εχω γενικα τετοιες εμμονες) οτι καθε χρονο θα προσπαθω να ξυπνω στις 4.35 καθε ξημερωμα Πρωτοχρονιας για να δωσω ενα φιλακι καλωσορισματος στην αγαπη μου.

χρονια πολλα κοριτσια μου...καλα να μας μπει και καλυτερα να μας μεινει ο νεος χρονος..

annina η σκεψη μου και ολοθερμα οι ευχες μου ειναι μαζι σας.

ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,

ΣΤΕΛΝΩ ΕΥΧΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣ,

ΧΑΡΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΡΟΚΟΠΗ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΝΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΝΑ'ΡΘΟΥΝΕ,

ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΜΕ ΜΙΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝΕ!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ

ΝΑ'ΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ

ΓΕΛΙΟ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

prosp να το χαιρεσε το κοριτσακι σου γερο και σιδερενιο να είναι και να τα χιλιασει.

elenada σε ευχαριστω για την υπεροχη μαντινάδα σου να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου και να εχετε μια υπεροχη χρονια με υγέια

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας..!! Αντε να αρχιζουν τα γενεθλια σιγα σιγα..

Τζες ευχαριστω πολυ, με το καλο η βαφτιση..

Προσπ να χαιρεσαι την κορακλα σου..

Και γω τουρτα 1 θα φτιαξω..Θα κανουμε ομως και συμπληρωματικη..Κανονισα στολισμο και ολα θα εχουν θεμα το 1!!

Αχ πως και πως τα περιμενω τα γενεθλιακια μας..

(οσο για την κουνιαδα δεν πηρε ουτε για καλη χρονια...!!)

yRf6p1.png

κοριτσια μεγαλη μερα σημερα..απο το πρωι μαζεματα και μαγειρεματα, το μεσημερι επισημο γευμα με τους γονεις μου, κοψαμε την δευτερη βασιλοπιτα που χα φτιαξει και το φλουρι επεσε στην μικρη μου (ενω το χθεσινο βραδυνο της πρωτης στο συζυγο) και καπακι μετα το φαγητο ξανα παλι μαζεματα και ετοιμασιες για τα γενεθλια..ειμασταν καμια 25αρια ατομα και ηρθαν και δυο φιλες με τα μικρα τους και σε γενικες γραμμες ηταν καλα και ειχε πλακα με τα μικρα να ξεσαλωνουν στους ρυθμους της μουσικης και με τα παιχνιδια της μικρης..

ανταλλαξαμε δωρακια λογω των ημερων με τα μικρα και βεβαια κοψαμ εκαι την πρωτη μας τουρτα αφου σβησαμε (οοοοοοολοι μαζι) δυο φορες τα κερακια και τραγουδησαμε τα χρονια πολλα κανα δυο τρεις φορες και η μικρη μας κοιτουσε εκπληκτη αλλα ευχαριστημενη..

γιναμε λοιπον επισημως 1 ετους και τωρα ξεκιναμε τον δρομο για τον 2ο χρονο μας!!

τα συγκινητικα της ημερας ηταν:

α) το μεσημερι ακουγοντας εγω και η μικρη την συναυλια της Πρωτοχρονιας απο την muzikverein της Βιεννης παιζαμε και εκανε 6 βηματα μονης της χωρις να πιανεται και αργοτερα αλλα 4 και γενικα ειχ εμια διαθεση..ελευθεριας..ενω παραλληλα ονειρευομουν την ημερα που θα μεγαλωσει και θα χω καταφερει να εξασφαλισω δυο θεσεις στην συγκεκριμενη συναυλια που μπαινεις για χρονια σε λιστα αναμονης για να το καταφερεις..εγω παντως μια μερα θα παω (ηδη εχω παει σε χριστουεγννιατικο κονσερτο ακι ηταν εξαισια)

β) η φαση της τουρτας με το σβησιμο του κεριου

γ) και το οτι..ο γυναικολογος μου μας εστειλε μια τεραστια ανθοσυνθεση για τα χρονια πολλα της μικρης...απαπαααααα!!! ακομη και τυπικα θεωρω εξαιρετικη, ευγενικοτατη και σπανια την κινηση αυτη..

αχ! αντε και του χρονου κοριτσια να μαστε καλα και να της ξαναγιορταζουμε ετσι ομορφα τα γενεθλια της (και με πιο πολλα παιδακια)..

σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας

και συντομα να χαρειτε το ιδιο η και περισσοτερο τα δικα σας γενεθλιακια!!!

φιλια!! και καλη χρονια!!

να ρωτήσω τωρα και εγώ κάτι εχτες γιορταζε και η viki 1 μας γιατι αν ναι σου ζητάω ενα πελώριο συγνώμη και σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου χρονια σου πολλα και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Μπράβο prosp και του χρόνου να εισαι καλά να ξανακάνεις ακόμα πιο ωραία γενέθλια στην κοριτσάρα σου.

Μyprincess να γνωρίσουμε τις κουνιάδες μας να κάνουν παρέα γιατι οι ξυνοί τα βρίσκουν καλύτερα μεταξύ τους. Εμένα ουτε τα χριστούγεννα ούτε και τώρα πήρε παρόλο που ξερει τη περνάω και το μυαλό μου είναι αλλού. Δεν βαριέσαι να γίνει το μπισκοτάκι μου καλά και πίσω εχει η αχλάδα την ούρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...