Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

ναι αυτο ειπα κι εγω οτι η κιρσοκηλη δεν εμφανιζει συμπτωματα, φαινεται δτον υπερηχο ορχεων. τωρα δεν ξερω τι αλλη αιτιολογια μπορει να εχει. εμας μας ανεφεραν τα ακραια βαρη, ισως επειδη ειναι αθλητης ο αντρας μου; παντως οταν τους το λεγαμε, αυτο ελεγαν πως φταιει. 

οσο για το αλλο ετσι ειναι. και νομιζω καλως η κακως, εμεις επειδη τα περναμε και στον οργανισμο μας και επηρεαζομαστε ψυχοσωματικα, εχουμε αναγκη ο ανθρωπος μας να ειναι πιο ψυχραιμος να το πω ετσι. δε λεμε να μην επηρεαστει, αλλα οχι και να ναι σαν την μεγαλη Παρασκευη.. δεν ξερω εμενα θα με εριχνε χιλιες φορες χειροτερα…οπως λες κλαφτα χαραλαμπε… θα πεσουμε να φουνταρουμε αν ειμαστε σε καθε αποτυχια ετσι. επισης κι εγω συνεχως αυτο που ειπες, υπενθυμιζα στον εαυτο μου, οτι ειμαστε υγιεις και μπορουμε και προσπαθουμε για παιδι. αλλοι παλευουν για την υγεια τους. 

Τελικά μας την απέκλεισε την κήλη ο γιατρός έκανε υπέρηχο.Τωρα μας έγραψε μαγνητική!Ιδωμεν!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή συνέχεια , φευγω κι εγώ επιτέλους... τα νεύρα μου
παω σιγα σιγα στο σπιτι..πολυ σιγα ομως.. βαριεμαι να περπατησω..

καλο υπολοιπο σε ολες..

Καλή ξεκούραση κοριτσάρες!

Μπείτε και κανένα βραδάκι ρε σεις, να κάνουμε πάρτυ αλά παλαιά. Όλο μόνη μου τα πίνω. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στη δουλειά πηγαινοέρχονται όλο πάνω απο το κεφάλι μου. Ε, να μην με αφήνουν σε ησυχία!

Προσπ αν δεν κάνεις τεστ μην τολμήσεις να ''πατήσεις το ποδάρι σου'' στο φόρουμ!!!!!:tongue::D Δεν θα με σκάσεις εσύ εμένα:twisted:

κορίτσια μωρό τζάνκι έχετε δεί? Ε λοιπόν είδα την περασμένη βδομάδα ένα στο μπόι της Γεωργίτσας. Φορούσε μαύρο κολάν με ένα μακό μπλουζάκι να το πώ? ως το γόνατο. μποτακι all star , αχτένιστο μαλλί πιασμένο κοτσιδάκια και απο 5-6 βραχιόλια στο κάθε χέρι απο αυτά τα πλεχτά? Δεν ξέρω πώς να τα πώ. Πλάκα είχε:P

Στη δουλειά πηγαινοέρχονται όλο πάνω απο το κεφάλι μου. Ε, να μην με αφήνουν σε ησυχία!

Tι να πεις; Αδιάκριτοι. :tongue:

Άντε, ας πιω πάλι μια γουλιά (τσάι γιατί με τσάκισε ο βήχας) μόνη μου!

tea-glass-cup.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1639139oqe5ye7oku.gif

Ας πιώ και εγώ ένα καφεδάκι μόνη μου!

Καλημέρα!

Τί κάνει ο Γιάνναρος Μαεστρία? Στο σπίτι παρείτσα είστε?

Η Ελενάντα πού χάθηκε?

Η Γεωργίτσα χθες καθόταν στην αγκαλιά μου και άρχισε να κουνιέται και να τραγουδάει κούνια μπέα. Αυτό που λέγαμε χθές. Πήρανε φόρα τα σκατούλια. Κάθε μέρα μας έχουν και μια έκπληξη!

1639139oqe5ye7oku.gif

Ας πιώ και εγώ ένα καφεδάκι μόνη μου!

Καλημέρα!

Τί κάνει ο Γιάνναρος Μαεστρία? Στο σπίτι παρείτσα είστε?

Η Ελενάντα πού χάθηκε?

Η Γεωργίτσα χθες καθόταν στην αγκαλιά μου και άρχισε να κουνιέται και να τραγουδάει κούνια μπέα. Αυτό που λέγαμε χθές. Πήρανε φόρα τα σκατούλια. Κάθε μέρα μας έχουν και μια έκπληξη!

Καλημερα κι απο μενα!!!!

Ειναι απιστευτη η Γιωργιτσα ρεεεεεε!!!!!Τι κουκλι εχει γινει????

Καθε μερα οντως θα κανει κατι παραπανω!!!Εμεις πλεον ξυπναμε και το πρωτο που μου λεει ειναι μελα(καλημερα) ηηηηλιος!!!!Απιστευτα!!!

Maestria τι γινετε ο μικρος?

Prosp το εκανες το τεστ???Αντε τελειωνε!!!!!Θελουμε μπεμπεεεεεεε!!!!!

Διαφημίσεις

καλώς το Ευάκι. Εμένα ούτε μέλα λέει ούτε παπάω. Μπορεί να τα πεί αύριο όμως:P

Ρε σεις , καθε τρις και λίγο ξυπνάει το βράδυ και φωνάζει μαμά! Δεν μπορώ να ευχαριστηθω ύπνο. Άσε που κοιτάζω και την ώρα και αγχώνομαι όταν ξέρω σε πόση ώρα θα χτυπήσει το ξυπνητήρι:tongue:

Ειναι απιστευτη η Γιωργιτσα ρεεεεεε!!!!!Τι κουκλι εχει γινει????

Καιρό έχεις να τη ''δεις''. Και εγώ όταν είδα τη Γιωτούλα έμεινα. Τεράστια διαφορά! Καταρχήν ήταν μωρά και γίνανε παιδάκια. Άσχετα αν εγώ απο συνήθεια την αποκαλώ καμιά φορά μωρό.

Ρε σεις , καθε τρις και λίγο ξυπνάει το βράδυ και φωνάζει μαμά! Δεν μπορώ να ευχαριστηθω ύπνο. Άσε που κοιτάζω και την ώρα και αγχώνομαι όταν ξέρω σε πόση ώρα θα χτυπήσει το ξυπνητήρι:tongue:[/QU

Και η δικια μου μεσα στο βραδυ ξυπναει κλαιει και με φωναζει!!!Μαλλον εχουν αρχισει οι φοβιες!!!Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!!!

Καιρό έχεις να τη ''δεις''. Και εγώ όταν είδα τη Γιωτούλα έμεινα. Τεράστια διαφορά! Καταρχήν ήταν μωρά και γίνανε παιδάκια. Άσχετα αν εγώ απο συνήθεια την αποκαλώ καμιά φορά μωρό.

Χα κι εγω πολλες φορες τη φωναζω μπεμπα!!!Αφου παντα τα μωρα μας θα ειναι!!!!!!

Οντως γινανε παιδακια πια!!!!!

Διαφημίσεις

Ρε σεις , καθε τρις και λίγο ξυπνάει το βράδυ και φωνάζει μαμά! Δεν μπορώ να ευχαριστηθω ύπνο. Άσε που κοιτάζω και την ώρα και αγχώνομαι όταν ξέρω σε πόση ώρα θα χτυπήσει το ξυπνητήρι:tongue:[/QU

Και η δικια μου μεσα στο βραδυ ξυπναει κλαιει και με φωναζει!!!Μαλλον εχουν αρχισει οι φοβιες!!!Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως!!!

Το περίεργο είναι οτι δεν κλαίει. Απλώς με φωνάζει.

Έχεις δίκιο, πάντα τα μωρά μας θα είναι!

Χθες της πήρα ένα συνολάκι , μωβ κοτλέ παντελόνι , λευκή μπλούζα με μωβ γράμματα και μαζί με το ταμπελάκι κρεμόταν και ένα μωβ ''μαργαριταρένιο'' βραχιόλι . Δεσποινίδα η δικιά σου:tongue:

Εν τω μεταξύ πέρισυ της τα είχα σχεδόν όλα ροζ. Φέτος εντελώς τυχαία δεν πήραμε ροζ αλλά μώβ.

καλημερα

αγορασα το τεστ (λυπηθηκα ειλικρινα τα 17 ευρω γιατι ειμαι αφραγκη αυτες τις ημερες) και καθομαι και το κοιταω..

δεν εβρισκα το self clear που ειναι αρκετα καλο και ευαισθητο και βαριομουν να ψαχνω αλλο φαρμακειο..

ετσι πηρα κλασικα predictor αλλα δεν νοιωθω καλα να το κανω ακομη..

ειμαι προβληματισμενη, δεν ξερω αν μου συμβαινει κατι αλλο και οχι εγκυμοσυνη..

γενικα εχω συχνες αδιαθεσιες, υπνηλια την ημερα, αυπνια τα βραδυα (και λογω μικρης), με ποναει το ενα στηθος μονο οταν θηλαζω (και τα δυο δεν θα πρεπε?),εχθες το μεσημερι δεν μπορουσα ουτε να τα αγγιξω καθως γεμιζε γαλα και απο το βαρος με πονουσαν και τα δυο παντου..

αυτα.. μαλλον με εχει πιασει φοβος..η κατι σχετικο..

καλημερα

αγορασα το τεστ (λυπηθηκα ειλικρινα τα 17 ευρω γιατι ειμαι αφραγκη αυτες τις ημερες) και καθομαι και το κοιταω..

δεν εβρισκα το self clear που ειναι αρκετα καλο και ευαισθητο και βαριομουν να ψαχνω αλλο φαρμακειο..

γενικα εχω συχνες αδιαθεσιες, υπνηλια την ημερα, αυπνια τα βραδυα (και λογω μικρης), με ποναει το ενα στηθος μονο οταν θηλαζω (και τα δυο δεν θα πρεπε?),εχθες το μεσημερι δεν μπορουσα ουτε να τα αγγιξω καθως γεμιζε γαλα και απο το βαρος με πονουσαν και τα δυο παντου..

Καλημερα.Καντο κοριτσακι μου σε παρακαλω!!!!Εχεις τοσα συμπτωματα που ειναι εγκυμοσυνης.Στο φιναλε σκεψου πως αν εισαι εγκυος πρεπει να το μαθεις οσο γινετε νωριτερα για το καλο του μωρου.Πρεπει να προσεχεις.Καντο λοιπον!!!!Ελα γιατι σε λιγο θα με πιασει η υστερια μου και θα αρχισω να σε μπινελικωνω που δεν το κανεις!!!!:tongue::tongue:

καλημερα

Λοιπόν , τράβα κάντο και σκέψου πώς θα το ανακοινώσεις! Είσαι έγκυος λέμε! Και να μην είσαι θα το καταλάβεις στο κάτω κάτω......Μην το κοιτάς καθόλου! Κατούρα το λέμε:tongue:

Καλημερα.Καντο κοριτσακι μου σε παρακαλω!!!!Εχεις τοσα συμπτωματα που ειναι εγκυμοσυνης.Στο φιναλε σκεψου πως αν εισαι εγκυος πρεπει να το μαθεις οσο γινετε νωριτερα για το καλο του μωρου.Πρεπει να προσεχεις.Καντο λοιπον!!!!Ελα γιατι σε λιγο θα με πιασει η υστερια μου και θα αρχισω να σε μπινελικωνω που δεν το κανεις!!!!:tongue::tongue:

δεν θα αλλαξει τιποτε..ουτως η αλλως την μεθεπομενη εβδομαδα θα παω να με δει ο γυναικολογος ασχετα αν ειμαι η οχι..

η μονη διαφορα ειναι πως αν ειναι θετικο θα παω και για χοριακη δυο φορες..

οταν θα το κανω θα σας το πω.. απλα φοβαμαι το αρνητικο :lol::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...