Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ολα ειναι μια συνηθεια..τι ωρα ξυπναει η μπεμπε λιλι σου?
ξυπνάει κατα τις 10 και μετα κοιμάται και το μεσημερι, εχθες τα έπαιξα πάντως γιατί άρχισε να επιδρά και το κρύωμα

ξυπνάει κατα τις 10 και μετα κοιμάται και το μεσημερι, εχθες τα έπαιξα πάντως γιατί άρχισε να επιδρά και το κρύωμα

εμενα ξυπναει 7-8 αναλογα (συνηθως 7 και κατι) και ξανακοιμαται λιγο το μεσημερι

μια αλλη κοπελα της κοιμαται 12.00-1.00 μμ το βραδυ η και 11 και της ξυπναει την αλλη μερα το μεσημερι.. ειναι μεν βολικο αλλα ειναι φυσιολογικο??

γιατι κοιμουνται τοσο αργα τελικα?

εμενα ξυπναει 7-8 αναλογα (συνηθως 7 και κατι) και ξανακοιμαται λιγο το μεσημερι

μια αλλη κοπελα της κοιμαται 12.00-1.00 μμ το βραδυ η και 11 και της ξυπναει την αλλη μερα το μεσημερι.. ειναι μεν βολικο αλλα ειναι φυσιολογικο??

γιατι κοιμουνται τοσο αργα τελικα?

Πολλές ώρες μου φαίνονται, ο Θοδωρής κοιμόταν πολύ περισσότερο από τη μικρή δλδ 23:00-10:00 μετά 14:00-18:00 και μετά υπνο 11 το βράδυ

εγώ πιστεύω κοιμουνται τέτοια ώρα τα δικά μου επειδή ο Στ ερχεται αργα σπιτι και θέλουν να τον βλέπουν, δλδ από τις 9:30-10:00 και μετά

Εχουν μάθει έτσι όμως και το μεσημερι και να μην κοινηθουν δεν κοιμούνται νωρίτερα το βράδυ

Πολλές ώρες μου φαίνονται, ο Θοδωρής κοιμόταν πολύ περισσότερο από τη μικρή δλδ 23:00-10:00 μετά 14:00-18:00 και μετά υπνο 11 το βράδυ

εγώ πιστεύω κοιμουνται τέτοια ώρα τα δικά μου επειδή ο Στ ερχεται αργα σπιτι και θέλουν να τον βλέπουν, δλδ από τις 9:30-10:00 και μετά

Εχουν μάθει έτσι όμως και το μεσημερι και να μην κοινηθουν δεν κοιμούνται νωρίτερα το βράδυ

και εγω νομιζω οτι η μικρη ξυπναει απο τις 7 γιατι εχει αγχος μηπως και φυγω.. στο εξοχικο επειδη εφευγα παντα πολυ πρωι και δεν με εβλεπε ποτε κοιμοταν μεχρι τις 8.30-9.00 στην Αθηνα αλλαξε ρεπερτοριο.. πολυ αγχος βρε παιδακι μου!!

Διαφημίσεις

Παντως viki δειχνεις τοσο λεπτη και σικ που δεν δινεις την εικονα της Μαιρης Παναγιωταρα.. ενω εγω απο την αλλη με την οψη πρεζακι - γυφτακι κατι περιμενει ο αλλος...

Και πρεζάκι και γυφτάκι? Και τι περιμένει δηλαδή κανείς απο ένα πρεζογύφτακο?:tongue::tongue::tongue::tongue: Εγώ γιατί δεν έλαβα κάτι τέτοιο??????????

οι 3 κούκοι μείναμε!!!

Όχι μείνατε τρις και τώρα ήρθε και ο κούκος!

Διαφημίσεις

πρεζογυφτακοαναισθητη... ταιριαζω με το προφιλ των Εξαρχειων.. ;) ;)

ξερετε ποια ειναι η πλακα? οτι ο ανδρας μου αυτες τις μερες δεν με πλησιαζει γιατι φοβαται μην ειμαι εγκυος και δημιουργησει κανενα προβλημα.. θα το κοψουμε που θα το κοψουμε δηλαδη το κανει και μια μερα νωριτερα!

Α!Προσπ! Τράβα ρε σε κανένα φαρμακείο και πάρε ένα τεστ! Είσαι έγκυος σου λέω! Μα να μην αγωνιείς καθόλου! Και πρεζάκι και γυφτάκι και αναίσθητη!

καλα, μην αρχισετε το πλεξιμο ακομη..θα σας πω εγω..:tongue: :tongue:

καλώς τον κούκο!!!

βολεύει βρε παιδιά να ξυπνάνε 10 το πρωί??

η δική μου 8.30-9.00,της φτιάχνει το γάλα ο άντρας μου και μετά κάθεται στη κούνια και παίζει 1-2 ώρες... το μεσημέρι θα κοιμηθεί 2-3 ώρες απαραιτήτως...

και το βράδυ 9-9.30 μπάνιο και ύπνο...

αν αργήσει να κοιμηθεί όπως προχθές που πήγαμε σε γιορτή τη μια μέρα και στη μαμά μου την άλλη,δλδ κοιμήθηκε 12...θα ξυπνήσει 9.30-10...

ηρεμεί το κεφάλι μας το βράδυ που κοιμάται 9 και,κι έτσι χαλαρώνουμε κι εμείς...

και παίζει 1-2 ώρες... το μεσημέρι θα κοιμηθεί 2-3 ώρες απαραιτήτως...

και το βράδυ 9-9.30 μπάνιο και ύπνο...

σιγά μην καθόταν η Ανδρείνα στην κούνια 1-2 ώρες, γυρίζει το σύμπαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...