Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως viki δειχνεις τοσο λεπτη και σικ που δεν δινεις την εικονα της Μαιρης Παναγιωταρα.. ενω εγω απο την αλλη με την οψη πρεζακι - γυφτακι κατι περιμενει ο αλλος...

Παντως viki δειχνεις τοσο λεπτη και σικ που δεν δινεις την εικονα της Μαιρης Παναγιωταρα.. ενω εγω απο την αλλη με την οψη πρεζακι - γυφτακι κατι περιμενει ο αλλος...

ΧΑΧΑ πρεζάκι- γυφτάκι!! μια χαρά!!

ΧΑΧΑ πρεζάκι- γυφτάκι!! μια χαρά!!

δυστυχως το ονειρο μου να φθασω στα 35 και να ειμαι μια σικ, καλοντυμενη και νορμαλ περιποιημενη γυναικα εχει παει κατα διαολου αλλα δεν το χω παρει και κατακαρδα...μαλλον πλεον με βολευει γιατι απλα βαριεμαι τα πολλα πολλα..

μαλιστα χαζογελαω οταν βλεπω κοπελες να βαφονται με αγωνια στα λεωφορεια, στα τρενα και στα αυτοκινητα (μεχρι και η κουνιαδα μου το κανει) ενω εγω το κανω μια στις τοσες ΚΑΙ ΠΟΤΕ σε δημοσιους χωρους..too much..

Διαφημίσεις

δεν τον νοιάζει τον καημένο μου...ποτέ δεν το έβλεπε ότι του μοιάζει το παιδί!!

ούτως ή άλλως την θεωρεί κούκλα!!!

καλα καλα τα ιδια λενε ολοι...απο την αλλη γελανε και τα μουστακια τους

Διαφημίσεις

και δεν μπορώ να ξαπλώσω και στο σπίτι, θα έχουμε διάβασμα καλό βραδυ και αν η μικρή δεν φωναζεί Οωρή Οωρή ξανά μέχρι τις 1

Αχ στο μυαλο μου εισαι.. ειμαι και εγω κομματια και θελω να φυγω καμια ωρα νωριτερα αλλα μολις φθασω σπιτι δεν θα με αφησει σε ησυχια η μικρη (με ενα 15 λεπτο ξαπλωμα ειμαι οκ)..καλα που εμενα κοιμαται νωρις..ακομη ειμαι τυχερη με αυτο..

Αχ στο μυαλο μου εισαι.. ειμαι και εγω κομματια και θελω να φυγω καμια ωρα νωριτερα αλλα μολις φθασω σπιτι δεν θα με αφησει σε ησυχια η μικρη (με ενα 15 λεπτο ξαπλωμα ειμαι οκ)..καλα που εμενα κοιμαται νωρις..ακομη ειμαι τυχερη με αυτο..

εγώ ότιιιιι και να κάνω πριν τις 10:30 δεν πάνε ουτε με σφάιρες οπότε ξέρω τί με περιμένει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...