Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι να τους πω??ότι είναι βλάκες???

αν πω κάτι θα τσακωθώ και δεν θα ξαναμιλήσω μαζί τους!!!!

έτσι είμαι,δεν μπορώ να πετάω κακίες κι όλα ωραία μετά!!

καλα ουτε εγω το κανω αλλα λεω..

αχ ξέχασα να σας πω για την κουμπάρα(είναι σαλεμένη)

όποτε κάνει κακά ο μικρός στο κανατάκι,είναι από πάνω του και του λέει..."ελάτε κακάκια,βγαίνουν...ναι έτσι,ερχονται...λίγο ακόμα,μπράβο"

γκουχου γκουχου.. και εγω κανω μαζι της οτι σφιγγομαι για να σφιχτει και εκεινη.. και οταν περναει η ωρα και δεν κανει τσισακια της λεω..που ναι τα τσισακια..και αρχιζει και λεει "ελια ελια τσισα" και μετα κανει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α κι εσύ στο κλάμπ της κουμπάρας!!!!!!!!!!!!

χαχα

καρασαλεμενη σου λεωωωωωωωωωωωωωωω!!

και τωρα θα επεμβει η jesgk και θα γραψει

"στο πα..κατι πινεις χρονια τωρα!!" :)

τον ανδρα σου τον θυμαμαι και μοιαζουν ελαχιστα..κατα τη γνωμη μου..

και σε εμας λενε οτι η μικρη οσο περναει ο καιρος μου μοιαζει φυσιογνωμικα..

νομίζω ότι ούτε καν αχνοφαίνεται ο Σταθάκος:tongue:

Διαφημίσεις

εχθες το βραδυ απο τα ξυπνηματα της μικρης με ειχε πιασει υπερενταση και κατα τις 2.30 πηγα στη κουζινα να πιω νερο και την βρηκα βομβαρδισμενο τοπιο.. η κουνιαδα ειχε αποβλακωθει απο το απογευμα να βλεπει σειρες στην tv και επειδη κοιμηθηκα νωρις ειχε κατσει στο σαλονι με τον ανδρα μου και χαζολογουσε βλεποντας διαφορα και παραλληλα ετοιμασε να φαει και μου αφησε την κουζινα χαλια (σπανια βεβαια συμβαινει αυτο)..ουτε το φαι απο τις κατσαρολες δεν ειχε βαλει στο ψυγειο..τα πιατα απλυτα, το τραπεζι ανω κατω, η κουζινα μεσα στα λαδια απο το τηγανι.. τρωω λοιπον μια φλασια και καθομουν και συμμαζευα, σκουπισα, επλυνα..χαμπαααρι οι αλλοι.. κατα τις 3.30 ξανακοιμηθηκα..

εχθες το βραδυ απο τα ξυπνηματα της μικρης με ειχε πιασει υπερενταση και κατα τις 2.30 πηγα στη κουζινα να πιω νερο και την βρηκα βομβαρδισμενο τοπιο.. η κουνιαδα ειχε αποβλακωθει απο το απογευμα να βλεπει σειρες στην tv και επειδη κοιμηθηκα νωρις ειχε κατσει στο σαλονι με τον ανδρα μου και χαζολογουσε βλεποντας διαφορα και παραλληλα ετοιμασε να φαει και μου αφησε την κουζινα χαλια (σπανια βεβαια συμβαινει αυτο)..ουτε το φαι απο τις κατσαρολες δεν ειχε βαλει στο ψυγειο..τα πιατα απλυτα, το τραπεζι ανω κατω, η κουζινα μεσα στα λαδια απο το τηγανι.. τρωω λοιπον μια φλασια και καθομουν και συμμαζευα, σκουπισα, επλυνα..χαμπαααρι οι αλλοι.. κατα τις 3.30 ξανακοιμηθηκα..

σαν τη βίκυ κι εσύ!!!:tongue::tongue:

Η Γεωργίτσα ξυπνάει στον ύπνο της και ζητάει χυμό. Είτε φωνάζοντας μαμά και όταν πάω μου λέει μο (χυμό) ή ακούω μια φωνούλα να φωνάζει μοοοοο!

Χθες ο άντρας μου το βράδυ έπινε μπύρα με έναν φίλο του στην κουζίνα. Εγώ με τη Γεωργίτσα παίζαμε και βλέπαμε Ντόρα στην κρεβατοκάμαρα. Ξαφνικά στο άσχετο μου λέει η Γεωργίτσα: μπαμπά, Γιώγιω (γιώργος) μπία (μπύρα):rolleyes:

και πινω μπύρες.. μπύρες... το κακό θα ήταν να φωνάζει στον ύπνο της μπίαααααααααα
μήπως να κάνουμε παρέα με 20άρηδες?????

μήπως....;;; είσαι πονηρή εσύ καταβάθος

το είδαμε κι εμείς λίγο χθες το ντοκιμαντέρ...

κι εγώ βλέπω μια πρόοδο,τουλάχιστον καταλαβαίνει πολλά...της λέω φέρε μου τις παντόφλες μου και τις φέρνει...θέλει να σκαρφαλώνει σε καρέκλες,σκαμπώ...ταρζανάκι!!το ειδα κι εγώ το ντοκιμαντέρ.

αχ ξέχασα να σας πω για την κουμπάρα(είναι σαλεμένη)

όποτε κάνει κακά ο μικρός στο κανατάκι,είναι από πάνω του και του λέει..."ελάτε κακάκια,βγαίνουν...ναι έτσι,ερχονται...λίγο ακόμα,μπράβο"

μαθήματα ανώδυνου κακακίου, θα το κάνεις και εσύ όταν έρθει η ώρα... εμείς τις φωνάζουμε "κουραδούυυυυ"

τρωω λοιπον μια φλασια και καθομουν και συμμαζευα, σκουπισα, επλυνα..χαμπαααρι οι αλλοι.. κατα τις 3.30 ξανακοιμηθηκα..
τέλεια!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΕ ΤΙ ΛΕΣ???????

Εμεις τραβαμε το καζανακι και χαιρεταμε οτι φευγει μαζι!!

Καθομαι να κανω την ...λεπτη αναγκη (ε??ε???Ε???!! τακτ!) και μου λεει μαμα τσισααααααα...

και οταν καθεται εκεινη της δινω περιοδικα και ξεφυλλιζουμε η παιζουμε με τιποτε μικρα παιχνιδια..ξεχνιεται ετσι και χαλαρωνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...