Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον η μικρη απο καιρο τωρα οταν θελει κατι και εγω δεν θελω να το χει για πολυ εξ αρχης της ελεγα "μονο μια φορα" και απο τοτε της εχει μεινει και οταν μου ζηταει κατι που ξερει οτι θα της αρνηθω μου λεει και μου δειχνει με το δακτυλακι "μαμα, μια, μια" και αφου την αφησω οντως κανει οτι κανει και δεν το ξαναζηταει..

και γενικα οπου παμε και παει να κανει κατι ατακτο, μολις γινω πιο αυστηρη συχνα μαζευεται..

είστε θεές!!!!!!!!!!!

και οι μόνες που το λέτε...

όλοι λένε ίδια ο μπαμπαςκι από μένα κάτι στο βάθος διακρίνουν!!

τον ανδρα σου τον θυμαμαι και μοιαζουν ελαχιστα..κατα τη γνωμη μου..

και σε εμας λενε οτι η μικρη οσο περναει ο καιρος μου μοιαζει φυσιογνωμικα..

δεν ειναι φοβερο που τα μικρα μας μιλανε και απαντουν??? εχθες τη νυχτα της λεω "θελεις νερακι?" και μεσα στον υπνο της μου λεει ενα πολυυυυ γλυκο "οσι"
Είναι στην καλύτερη ηλικία τώρα, μου αρέσει που την μαλώνω και αλλάζει φωνή και κάνει νάζια, τρελαίνομαι που βλέπω καρδούλες γύρω από τα μάτια της όταν βλέπει το Στέφανο, όταν φωνάζει το Θοδωρή και τον ψάχνει μέσα στο σπίτι, εμένα λέει μονο no στα Ιταλικά, αυτές τις μέρες ότι και να επαναλαβω το λέει την ίδια στιγμή.
θα ξανακανω την ιδια ερωτηση..

πως ειναι να εχεις δυο παιδια και πως μοιραζεις την αγαπη αυτή? μου φαινεται δυσκολο.. μια φιλη που προσφατα εκανε το δευτερο μου λεει οτι εχει το μικρο στον αυτοματο και οτι δεν κανει πολλα απο αυτα που εκανε με τη μεγαλη..

Αυτό που έκανα στο Θοδωρή και δεν το έχω τηρήσει στη μικρή ειναι το βιβλίο που του είχα γράψει με τα κατορθωματά του, δεν προλαβαίνω και παρότι το έχω ξεκινήσει τα έχω όλα σε πόστ ιτ. Πολλές φορες προσπαθώ να πιεσω τον εαυτό μου να καταλαβω αν έχω σε κάποιον αδυναμία αλλά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω και χαίρομαι που τα αγαπώ το ίδιο. Σίγουρα την μικρή δεν την έχω νταντέψει τόσο πολύ στην αγκαλιά όσο το Θοδωρή που τον ειχα συνέχεια, θυμάμαι βράδυα που δεν το έβαζα στο κρεβάτι γιατί ήθελα να τον νιώθω κοντά μου και τον κοίμιζα στην κοιλιά μου. Με την μικρή αυτό εχει αναπληρωθεί με το θηλασμό. Η αγάπη ειναι η ίδια,η καρδιά μου μοιράζεται σε δύο ίσια κομμάτια και ειναι οι "αδυναμίες μου και οι μοναδικές μου αγάπες"

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστινάκι δεν πρόλαβα χθες να σου ευχηθώ για τον αντρούλη σου! Να τον χαίρεσαι! Τί φοβούνται καλέ? Να μην φέρουν δώρο?

Πρινσέσα ωραίο το φόρεμα. Και εμένα μου άρεσε και το πρώτο.

Η Γεωργίτσα ξυπνάει στον ύπνο της και ζητάει χυμό. Είτε φωνάζοντας μαμά και όταν πάω μου λέει μο (χυμό) ή ακούω μια φωνούλα να φωνάζει μοοοοο!

Χθες ο άντρας μου το βράδυ έπινε μπύρα με έναν φίλο του στην κουζίνα. Εγώ με τη Γεωργίτσα παίζαμε και βλέπαμε Ντόρα στην κρεβατοκάμαρα. Ξαφνικά στο άσχετο μου λέει η Γεωργίτσα: μπαμπά, Γιώγιω (γιώργος) μπία (μπύρα):rolleyes:

Διαφημίσεις

κάθε πρωί έχουμε το ίδιο...φωνάζει τον μπαμπά "μααααααα"

απαντάω εγώ "δεν είναι εδώ ο μπαμπάς,που είναι?"

μου λέει "ουγιά"...στη δουλειά!!!

είναι η γενιά των 30-40... γιατί κι εμείς με τέτοιους κάνουμε παρέα...

είμαι κι εγώ στρίντζο,και ψυχρή ώρες ώρες...με μερικούς...

Είναι στην καλύτερη ηλικία τώρα, μου αρέσει που την μαλώνω και αλλάζει φωνή και κάνει νάζια, τρελαίνομαι που βλέπω καρδούλες γύρω από τα μάτια της όταν βλέπει το Στέφανο, όταν φωνάζει το Θοδωρή και τον ψάχνει μέσα στο σπίτι, εμένα λέει μονο no στα Ιταλικά, αυτές τις μέρες ότι και να επαναλαβω το λέει την ίδια στιγμή.

Αυτό που έκανα στο Θοδωρή και δεν το έχω τηρήσει στη μικρή ειναι το βιβλίο που του είχα γράψει με τα κατορθωματά του, δεν προλαβαίνω και παρότι το έχω ξεκινήσει τα έχω όλα σε πόστ ιτ. Πολλές φορες προσπαθώ να πιεσω τον εαυτό μου να καταλαβω αν έχω σε κάποιον αδυναμία αλλά δεν μπορώ να το ξεχωρίσω και χαίρομαι που τα αγαπώ το ίδιο. Σίγουρα την μικρή δεν την έχω νταντέψει τόσο πολύ στην αγκαλιά όσο το Θοδωρή που τον ειχα συνέχεια, θυμάμαι βράδυα που δεν το έβαζα στο κρεβάτι γιατί ήθελα να τον νιώθω κοντά μου και τον κοίμιζα στην κοιλιά μου. Με την μικρή αυτό εχει αναπληρωθεί με το θηλασμό. Η αγάπη ειναι η ίδια,η καρδιά μου μοιράζεται σε δύο ίσια κομμάτια και ειναι οι "αδυναμίες μου και οι μοναδικές μου αγάπες"

θα βαλω τα κλαμματα και εχω και κοινο..

με επεισες...:lol::lol: :lol: :lol:

κάθε πρωί έχουμε το ίδιο...φωνάζει τον μπαμπά "μααααααα"

απαντάω εγώ "δεν είναι εδώ ο μπαμπάς,που είναι?"

μου λέει "ουγιά"...στη δουλειά!!!

είναι η γενιά των 30-40... γιατί κι εμείς με τέτοιους κάνουμε παρέα...

είμαι κι εγώ στρίντζο,και ψυχρή ώρες ώρες...με μερικούς...

μπορει αυτη η γενια να χαλαρωσει λιγακι??? αλλιως πως μπορω να την αποφυγω?? και πανω απο ολα να μη γινω ετσι??

και εμεις λουλεια τη λεμε.. μαμα, μπαμπας λουλεια..

ευχαριστώ βικάκι μου!!!

μόλις με πήρε και η μαμά...το ξέχασε λέει...είχε πολλές δουλειές!!

τι να πεις!!!!

α λένε πολλά τα σκαθάρια σας!!!

χθες παίζανε με το βαφτηστίρι...όλα τα παιχνίδια του έδινε...

ειδικά το μηχανάκι...έκανε αυτός βόλτες μέσα στο σπίτι και αυτή από πίσω να κάνει παλαμάκια...αφού οι νονοί που την έβλεπαν από την κάμερα αναρωτήθηκαν που δεν την ένοιαζε για τα πράγματα!!

jesgk καλά κάνεις και δεν τα ξεχωρίζεις,μπράβο σου!!

Διαφημίσεις

μήπως να κάνουμε παρέα με 20άρηδες?????

σωστο το ερωτημα..αλλα επαναλαμβανω.. μηπως πρεπει να τους την λες καταμουτρα????? μπας και κατεβει το καλαμι.. λεω τωρα..

ευχαριστώ βικάκι μου!!!

μόλις με πήρε και η μαμά...το ξέχασε λέει...είχε πολλές δουλειές!!

τι να πεις!!!!

α λένε πολλά τα σκαθάρια σας!!!

χθες παίζανε με το βαφτηστίρι...όλα τα παιχνίδια του έδινε...

ειδικά το μηχανάκι...έκανε αυτός βόλτες μέσα στο σπίτι και αυτή από πίσω να κάνει παλαμάκια...αφού οι νονοί που την έβλεπαν από την κάμερα αναρωτήθηκαν που δεν την ένοιαζε για τα πράγματα!!

jesgk καλά κάνεις και δεν τα ξεχωρίζεις,μπράβο σου!!

Και η Έλλη λέει βρε Χριστινάκι! Μη νομίζεις και η Γεωργίτσα δεν κάνει προτάσεις όπως τα άλλα κορίτσια αλλά κάθε μέρα εμπλουτίζει το λεξιλόγιο της. Απο ότι έχω καταλάβει το ίδιο και η Έλλη. Έχει πάρει φόρα.... Χθες παρακολουθούσα ένα ντοκιμαντέρ στο σκάι και έλεγε πως τα παιδιά στον δεύτερο χρόνο της ζωής τους μαθαίνουν 10 καινούριες λέξεις ημερησίως. Απο εδώ και στο εξής θα είναι εντατική η πρόοδός τους.

το είδαμε κι εμείς λίγο χθες το ντοκιμαντέρ...

κι εγώ βλέπω μια πρόοδο,τουλάχιστον καταλαβαίνει πολλά...της λέω φέρε μου τις παντόφλες μου και τις φέρνει...θέλει να σκαρφαλώνει σε καρέκλες,σκαμπώ...ταρζανάκι!!

τι να τους πω??ότι είναι βλάκες???

αν πω κάτι θα τσακωθώ και δεν θα ξαναμιλήσω μαζί τους!!!!

έτσι είμαι,δεν μπορώ να πετάω κακίες κι όλα ωραία μετά!!

αχ ξέχασα να σας πω για την κουμπάρα(είναι σαλεμένη)

όποτε κάνει κακά ο μικρός στο κανατάκι,είναι από πάνω του και του λέει..."ελάτε κακάκια,βγαίνουν...ναι έτσι,ερχονται...λίγο ακόμα,μπράβο"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...