Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Για τουαλέτα τρωγε όσο μπορείς λαδερα αρακά κτλ . Κουνουπίδι μπρόκολο από πράσινα. Όχι τόσο πολύ σαλάτες . Τα ωμά είναι πιο δύσκολο χωνευτά.  Κ πίνε Κ καμία πορτοκαλάδα.  

Γενικά πάντως η δεύτερη εγκυμοσύνη φουσκώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι η πρώτη . 

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και δε σου δινω!!!!! :P:P:D :D :tongue:

(τυχερουλαααα :rolleyes: :rolleyes:)

δώσε κάτι ΤΩΡΑ!@! πήρα την αφεντικίνα να παω σπιτι γιατι δεν την παλευω στο γραφείο και μου ειπε να παραγγείλω ένα χυμο και να μην παω πουθενά, δημοκρατικές διαδικασίες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δώσε κάτι ΤΩΡΑ!@! πήρα την αφεντικίνα να παω σπιτι γιατι δεν την παλευω στο γραφείο και μου ειπε να παραγγείλω ένα χυμο και να μην παω πουθενά, δημοκρατικές διαδικασίες

σου χω πει οτι δεν την συμπαθω..σωστα? οχι οτι παιζει καποιο ρολο αλλα νοιωθω οτι πρεπει να στο πω..

λοιπον εχω αρχισει να σκεφτομαι αν πρεπει να κανω τεστ εγκυμοσυνης η οχι..

ακομη κρατιεμαι..

σου χω πει οτι δεν την συμπαθω..σωστα? οχι οτι παιζει καποιο ρολο αλλα νοιωθω οτι πρεπει να στο πω..

λοιπον εχω αρχισει να σκεφτομαι αν πρεπει να κανω τεστ εγκυμοσυνης η οχι..

ακομη κρατιεμαι..

Θα σου πρότεινα να κάνεις, η ανησυχία περιμένοντας δεν θα σε βοηθήσει στο να σου κατέβει περίοδος οπότε κανε το τεστ και βλεπουμε

καλά κάνεις και μου το λες μήπως και το πάρω αποφαση να ψαξω αλλου για δουλειά

καλημέρα κορίτσια...

σας έχω πει ότι μου έχουν λείψει οι φίλοι μας από αθήνα?? η παρέα μας είναι όλοι εκεί!!

θα κόψω τις γιορτές...

θα κάνω μόνο του παιδιού...

κάθε φορά κάνω ετοιμασίες...και παίρνουν τηλ όλοι, και λένε μια μα@##$% και δεν έρχονται...

έτσι έγινε και στη γιορτή της έλλης πέρσυ,και στη δική μου...

η μάνα μου δεν πήρε καν τηλ...

η κουνιάδα δεν μπορεί,την κουράζει το σχολείο,4 ώρες δουλειάς είναι αυτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άκουσουν άκουσον!!!!!!!!

η αδερφή μου διάροιες, η ξαδέρφη το μικρό άρρωστο...

έλεος!!!!!!!!!

ήρθε μόνο η κουμπάρα με τον μικρό...

μιλήσαμε με τους νονούς μέσω skype!!

αυτά...

στην αθήνα μια χαρά κάναμε τις γιορτές μας,τα γενέθλια μας!!

σε ένα σπίτι 50τμ...

θα κόψω κι εγώ να πηγαίνω στις γιορτές τους!!

περαστικά jesgk,τα αφεντικά τρελάθηκαν...

τότε κάτσε εκεί και μην κάνεις τίποτα...εσύ της είπες ότι είσαι χάλια...δουλειά δεν θα βγει πάντως!!!

έχεις αντοχές προσπ!!χεχε άκου "τι πίνεις"χαχαχα

Διαφημίσεις

ήρθε μόνο η κουμπάρα με τον μικρό...

μιλήσαμε με τους νονούς μέσω skype!!

αυτά...

στην αθήνα μια χαρά κάναμε τις γιορτές μας,τα γενέθλια μας!!

σε ένα σπίτι 50τμ...

θα κόψω κι εγώ να πηγαίνω στις γιορτές τους!!

Oλα ειναι δανεικά Χριστινάκι!!! Καποια στιγμή τους πληρώνεις με το ίδιο νομισμα

περι της δουλειας μονο εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις και τι οχι..δεν ξεχναμε και το οικονομικο Background που χετε αυτη τη στιγμη αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να εργαζεσαι καταδικασμενα σε αδικες συνθηκες ειτε οικονομικες ειτε απο θεμα υπαλληλικων δικαιωματων (συγκριτικα με εμενα μιλαμε οτι ειναι η μερα με τη νυχτα και το εργο της δικιας σου εργοδοσιας το χω ζησει αλλα ως ελευθερη ειχα καθε λογο να φυγω με μικρο κοστος)..

απλα εχω καταλαβει οτι εισαι συνεπης, δραστηρια και αποδοτικη σε αυτο που αναλαμβανεις και ισως οι υπηρεσιες σου να αναγνωριστουν καλυτερα σε καποια αλλη εταιρεια.. και παρα την κριση ακομη πιστευω πως οποιος ψαχνει, βρισκει..ακομη και παντρεμενος με δυο παιδια εφοσον υπαρχει η θεληση και τα skills.

για το θεμα του τεστ δεν θελω να το κανω γιατι αν αδιαθετησω θα εκνευριστω με τον εαυτο μου που μπηκα στο τριπακι..απο την αλλη αν ειμαι εγκυος δεν μπορει! 9 μηνες κατι θα καταλαβω!!!

Η αληθεια ειναι οτι νοιωθω αλλαγη στο στηθος και στο θηλασμο και απλα με εχει μπερδεψει γιατι δεν ξερω που οφειλεται..στην επικειμενη περιοδο η στην διακοπη της.. εχω γαλα τη νυχτα πριν κοιμηθει η μικρη και μετα δυσκολα νοιωθω να κατεβαινει αφου και η μικρη ισα που πιπιλαει και το αφηνει η πινει και νερο.. εξαιτιας αυτου εχω προβληματιστει και οχι λογω καθυστερησης γιατι απλα αυτη μπορει και να μην σημαινει τιποτε απο μονη της, τελευταια ειχα αναλογες.. συν οτι εχω κατι ελαφρες αδιαθεσιες που και παλι δεν λεει τιποτε αυτο (μπορει να μαι και κρυωμενη)

miamama και εμεις ολα αυτα τα χρονια ολο καλουμε διαφορους και ολο κατι τους συμβαινει κια δεν ερχονται..οχι ολοι αλλα αρκετοι..μπορει να μην τους αρεσουν και τα μουτρα μας..

απο την αλλη οι γιορτες ειναι πλεον εξοδα... εγω γιορταζω 26/10, η κουνιαδα 25/11 και μετα πλακωνουν τα Χριστουγεννα οπου πλεον γιορταζει η μικρη και εχει και γενεθλια και μετα απο δυο μηνες ο συζυγος και η μικρη μαζι..

εχω αποφασισει να εχω το σπιτι ανοικτο για οποιον θελει και να προσφερω ενα γλυκο, ενα ποτο αντε και κανενα καναπεδακι.. η μονη εξαιρεση θα ειναι στης μικρης τις γιορτες..ιδιως για τα γενεθλια.

συμφωνώ με την προσπ για το θέμα δουλειάς!!

σε αυτό πατάνε βέβαια,στη κρίση.αλλά δεν μπορείς να φύγεις αν δεν έχεις βρει αλλού δουλειά.άσε που αν πρέπει να διώξουν κάποιος θα διώξουν τον καινούριο...

κι εγώ αυτό κάνω από εδώ και πέρα στις γιορτές μας...ποτό,ξηροκάρπι,κι ένα σπιτικό γλυκό...

μόνο στου παιδιού τα γενέθλια κάνω παραπάνω...γιατί το θέλω δλδ...

αν και άκουσα και το πετυχυμένο από τον παππού μου...στα γενέθλια του παιδιού...

"ευτηχώς έχεις μαγερείψει,το περίμενα,νηστικοί να μείνουμε??"

ρε παιδάκι μου από όταν ήρθαμε κέρκυρα δεν μπορούμε να κάνουμε μια σωστή παρέα με τίποτα...

ή εμένα μου βρωμάνε όλοι...ή κάτι δεν πάει καλά με αυτούς...

σαν φοιτητές είχαμε έναν κύκλο,μια παρέα,ακόμα μιλάμε στο τηλ συχνά...

στην αθήνα είχαμε τον κύκλο του άντρα μου,ολοι παιδικοί φίλοι από εύβοια...

εδώ επειδή έλειπα πολλά χρόνια δεν έχουμε φίλους!!!

συμφωνώ με την προσπ για το θέμα δουλειάς!!

σε αυτό πατάνε βέβαια,στη κρίση.αλλά δεν μπορείς να φύγεις αν δεν έχεις βρει αλλού δουλειά.άσε που αν πρέπει να διώξουν κάποιος θα διώξουν τον καινούριο...

κι εγώ αυτό κάνω από εδώ και πέρα στις γιορτές μας...ποτό,ξηροκάρπι,κι ένα σπιτικό γλυκό...

μόνο στου παιδιού τα γενέθλια κάνω παραπάνω...γιατί το θέλω δλδ...

αν και άκουσα και το πετυχυμένο από τον παππού μου...στα γενέθλια του παιδιού...

"ευτηχώς έχεις μαγερείψει,το περίμενα,νηστικοί να μείνουμε??"

ρε παιδάκι μου από όταν ήρθαμε κέρκυρα δεν μπορούμε να κάνουμε μια σωστή παρέα με τίποτα...

ή εμένα μου βρωμάνε όλοι...ή κάτι δεν πάει καλά με αυτούς...

σαν φοιτητές είχαμε έναν κύκλο,μια παρέα,ακόμα μιλάμε στο τηλ συχνά...

στην αθήνα είχαμε τον κύκλο του άντρα μου,ολοι παιδικοί φίλοι από εύβοια...

εδώ επειδή έλειπα πολλά χρόνια δεν έχουμε φίλους!!!

εγω εχω νοιωσει πολυ αβολα προσφατα σε μια παρεα με 40ρηδες..ειπαμε να κανουμε εναν νεο κυκλο γνωριμιας και τελικα το μονο που θελαμε ηταν να περασει η ωρα να φυγουμε.. και καλα εγω που μαι και στριτζο..ο συζυγος που ναι μεσα στη καλη χαρα αφου το παθε τα λεει ολα..

δεν ξερω τι παθαινουν οι ανθρωποι εκει γυρω σε αυτη την ηλικια..

καμια χαλαροτητα, ολα ειναι υποπτα, ολα αφορουν τα οικονομικα, αν δεν εισαι πανεπιστημιου κατι τρεχει στα γυφτικα, εχουν αποψη καθετη και οριζοντια για ολα..

ειμασταν σαν απο αλλο πλανητη..

Διαφημίσεις

α ναι ..miamama η κορη σου οσο μεγαλωνει τοοοοοσο σου μοιαζει..ασχετο, ηθελα να στο πω προ ημερων βλέποντας κατι φωτο..

συγνωμη αλλά εμένα εξαρχής μου φαινόταν ίδια η μαμά της

συγνωμη αλλά εμένα εξαρχής μου φαινόταν ίδια η μαμά της

NAIIIIIIII αλλα τωρα τη βλεπεις και με τη πρωτη λες...καλως το Χριστινακι με το σγουρο μαλλακι..

ασχετο Νο 2..

δεν ειναι φοβερο που τα μικρα μας μιλανε και απαντουν??? εχθες τη νυχτα της λεω "θελεις νερακι?" και μεσα στον υπνο της μου λεει ενα πολυυυυ γλυκο "οσι"

θα ξανακανω την ιδια ερωτηση..

πως ειναι να εχεις δυο παιδια και πως μοιραζεις την αγαπη αυτή? μου φαινεται δυσκολο.. μια φιλη που προσφατα εκανε το δευτερο μου λεει οτι εχει το μικρο στον αυτοματο και οτι δεν κανει πολλα απο αυτα που εκανε με τη μεγαλη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...