Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Για τουαλέτα τρωγε όσο μπορείς λαδερα αρακά κτλ . Κουνουπίδι μπρόκολο από πράσινα. Όχι τόσο πολύ σαλάτες . Τα ωμά είναι πιο δύσκολο χωνευτά.  Κ πίνε Κ καμία πορτοκαλάδα.  

Γενικά πάντως η δεύτερη εγκυμοσύνη φουσκώνει πολύ πιο γρήγορα από ότι η πρώτη . 

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε καλε κανονιστε καμια συναντηση..

Βικυ μου πραγματικα δεν ξερω τι να πω..Ο μικρουλης δεν μπορει να φαει με τιποτα και αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα..δεν παιρνει βαρος και εχει σοβαρο προβλημα στο συκωτι..Ειναι ηδη 3 μηνες!! Μακαρι να γινει ενα ΘΑΥΜΑ και να βγει γερος και δυνατος..Οι γονεις του ειναι καταρρακωμενοι και απαρηγορητοι..

Μαεστρια το Αστρα ειναι οντως ακριβο αλλα δες το Μεριβα το καινουργιο που ειναι πανεμορφο!! Αλλιως συμφωνω κι εγω για το Τιιντα..Δεν παθαινουν τιποτα τα Νισσαν!!

Κοριτσια ψαχνω φορεμα για το γαμο και εχω απελπιστει..Ειναι ολα χαλια και πανακριβα!! Αντε να δω τι θα παρω..τα παιρνεις μια φορα και τα πετας..Εμεις παντα ειμαστε με τους ιδιοιυς πανω κατω και ολο διαφορετικα πρεπει να αγοραζω..Εχω βρει ενα αλλα μου φαινεται απλο, μου πηγανει τελεια ομως..Για πειτε καμια γνωμη:

http://www.raxevsky.gr/site.php

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα

καταρχην θελω να μαθω εντυπωσεις για το gymboree απο την

prosperous

κατι για συναντηση διαβασα, δδεν θυμαμαι αν σας εχω πει,αλλα ειμαι με σπασμενο ποδι αγνωστο για ποσο καιρο ακομα...

κατα τα αλλα εννοειται πληθυντικος

εχω χασει επεισοδια, και αυτο με την συγκατοικηση με την κουνιαδα δεν το εχω πιασει....

εμενα εχει λυσαξει να λεει εκει, εκει και γεμνικα να συμφωνει με ο,τι του λες ολο νιε και νιε

μαεστρια ψηφιζω σκοντα !εμεις εχουμε στεισον ειμαι κανονικη soccer mom!

επισης, εχω καταλαβει οτι ειστε ολα πολυ προκομενα κοριτσια και εγω με την αμεστρια μαλλον θα μεινουμε στην ιδια ταξη οσον αφορα την νοικοκυροσυνη(κρεπες, κουρτινες, φουρνους ακουω...)

αυτα!

εχω γυρω στους 3-4 μηνες να τον παω γιατρο, δεν εχω ιδεα ουτε ποσο ζυγιζει, ουτε το υψος του, θα τον μετρησω αυριο και θα σας πω, παντως παντοφλακι με cars 24 πηραμε....

αυτα τα ολιγα...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Λοιπον επειδη δεν τα βγαζει..Πατε στο collection μετα στα evening, ειναι το 5ο ανα απρο-μαυρο, με ριγα σε v γραμμη..Αν δε βαριεστε

Σούπερ το βρίσκω!

Κορίτσια τελικά δεν τον γλιτώσαμε τον πυρετό. :mad:

Ήταν κομμένος όλο το απόγευμα και κατά τις 8-9 που τον βάλαμε για ύπνο, ανέβασε γρήγορα πυρετό, 38+. Με αντιπυρετικό κοιμάται προς το παρόν.

Αύριο θα κάτσω εγώ σπίτι, δε θέλω να τον αφήσω με κάποιον άλλο και να'ναι χάλια κι αν ανεβάσει κι αύριο και δεν μπορέσω να τον στείλω πάλι παιδικό, μάλλον θα τον πάω στα πεθερικά.

Έχει και δουλειά ο χάζμπαντ αυτές τις μέρες, εγώ έχω deadline, σταδιάλα όλα μαζί. :rolleyes:

Ουφ, ευτυχώς κοιμάται τώρα το χρυσούλι μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εχω καταλαβει οτι ειστε ολα πολυ προκομενα κοριτσια και εγω με την αμεστρια μαλλον θα μεινουμε στην ιδια ταξη οσον αφορα την νοικοκυροσυνη(κρεπες, κουρτινες, φουρνους ακουω...)

Άστα να πάνε κουτσό μου, ανεπρόκοπες πρώτης τάξεως! :tongue:

παντως παντοφλακι με cars 24 πηραμε....

Κι εγώ φθινοπωρινά απ' του ZARA 24/25 του πήρα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρινσέσα πολύ ωραίο το φόρεμα,το δοκίμασες δλδ?

να το πάρεις τότε,είναι μια χαρά επίσημο...

εμένα μου αρέσει και το 2ο με τις πιέτες!!

κι ένα καφέ περίεργο χρώμα...μπροστά από την λιμουζίνα...

αυτά...

Το δοκιμασα και μου κανει φοβερο σωμα μιλαμε!!! Δεν με αναγνωριζα..Αυτο με τις πιετες απο κοντα φαινεται χαλια..Και το αλλο το δοκιμασα αλλα δεν μου πηγαινε τοσο.Να θυμισω οτι θα ειμαι κουμπαρα ε; Αλλα πρεπει να βαλω τα κλασικα μακρια που δεν μου πανε και καθολου;;;

Βρε τι γαιδουρα ειμαι;; Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! Ολα τα καλα σας ευχομαι.

Μαεστρια περαστικουλια στον παιδαρο! Να κατσεις μαζι του μωρε, θελει την μαμακα του..

yRf6p1.png

καλησπερα

καταρχην θελω να μαθω εντυπωσεις για το gymboree απο την

prosperous

κατι για συναντηση διαβασα, δδεν θυμαμαι αν σας εχω πει,αλλα ειμαι με σπασμενο ποδι αγνωστο για ποσο καιρο ακομα...

κατα τα αλλα εννοειται πληθυντικος

εχω χασει επεισοδια, και αυτο με την συγκατοικηση με την κουνιαδα δεν το εχω πιασει....

..

Εγω και ο ανδρας μου εξ αρχης (απο πριν παντρευτουμε κιολας) συγκατοικουμε μαζι με την αδελφη του (Εκεινος ειναι 45 και εκεινη 62 ανυπαντρη φυσικα) για διαφορους λογους.

για το gymboree Θα σου πω Παρασκευη

Διαφημίσεις

Miamama πως τα περασατε εχθες??

maestria Πως ειναι ο μικρουλης σημερα?

Myprincess ωραιο το φορεμα και νομιζω οτι οντως θα σου ταιριαζει..

εμενα μου αρεσει το πρωτο φορεμα

αλλα παιδια, καλη, χρυση, αγια και αντικειμενικα ομορφη (εγω δεν τρελλαινομαι) αλλα ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΖΕΤΑ..ΣΩΝΕΙ!!

Καλημέρα σε όλες

Λοιπον επειδη δεν τα βγαζει..Πατε στο collection μετα στα evening, ειναι το 5ο ανα απρο-μαυρο, με ριγα σε v γραμμη..Αν δε βαριεστε

Μου αρέσει το φόρεμα, και τα δύο πρώτα μου αρέσουν, μια χαρά θα σου πηγαίνει, το ότι εισαι κουμπάρα δεν παει να πει ότι πρέπει να βάλεις κελεμπία, μην τρελαθούμε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...

τα ξαναλέμε!

Κορίτσια τελικά δεν τον γλιτώσαμε τον πυρετό. :mad:

Ήταν κομμένος όλο το απόγευμα και κατά τις 8-9 που τον βάλαμε για ύπνο, ανέβασε γρήγορα πυρετό, 38+.

Περαστικά στο αγόρι, κι εγώ σήμερα χάλια ειμαι, πυρετό δεν έχω αλλά ξεκίνησα klaricid και έχω καταροή, από τη μια μέρα στην άλλη είμαι κομματια, κοιμηθήκαμε και αργά αφού η μικρή ήθελε να κοιμηθεί με το αδερφό της και για μια ώρα φώναζε "ντοωρή,ντοωρή"ακόμα και στο ύπνο της τον φώναζε, ψύχωση με τον αδερφό της
Εγω και ο ανδρας μου εξ αρχης (απο πριν παντρευτουμε κιολας) συγκατοικουμε μαζι με την αδελφη του
εσύ σιγουρα κάνεις χρόνια χρήση χαπιών και μας το κρύβεις:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...