Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. κανονικα θα ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουραγιο και υπομονη γιατι σιγουρα ειναι κουραστικο..μαλλον θελεις διαλλειμα οταν επιστρεφει ο συζυγος

ναι ειναι κουραστικο αλλα ετσι ξερω εφοσον δεν εχω ιδεα πωσ ειναι με ενα μωρο μονο οποτε...καλα παιδακια ειναι αλλα οτι κανει ο ενας το κανει και ο αλλος οποτε οταν κανουν πραγματα που απαγορευονται μεχρι να πω στο ενασ οχι και τα το βγαλω παει ο αλλος κτλ οποτε αυτο ειναι κουραστικο.αλλα παιζουν ομορφα μαζι.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα πηγα απο τα super market atlantic και παιδια ειναι τελειως αδεια μεσα.. ελαχιστα προιοντα γιατι η εταιρεια εχει προβληματα και μαλλον παει για φουντο..

ναι αυτο μου το ειπαν και οι γονεισ μου οτι τερμα αυτο το σουπερ μαρκετ και στη καρυστο που μενουν οι γονεισ μου αδειο τελειωσ ειναι μεσα και εχει παντα μονο μια κοπελα στο ταμειο.

l9Iop2.png

ναι ειναι κουραστικο αλλα ετσι ξερω εφοσον δεν εχω ιδεα πωσ ειναι με ενα μωρο μονο οποτε...καλα παιδακια ειναι αλλα οτι κανει ο ενας το κανει και ο αλλος οποτε οταν κανουν πραγματα που απαγορευονται μεχρι να πω στο ενασ οχι και τα το βγαλω παει ο αλλος κτλ οποτε αυτο ειναι κουραστικο.αλλα παιζουν ομορφα μαζι.

εχεις γλιτωσει απο το να μπεις στο τριπακι να κανεις αδελφακι για ναχουν παρεα.. προφανως ενα τριτο παιδι (η και τεταρτο αν ξανακατσει διδυμη κυηση) θα γινει καθαρα και μονο επειδη θα θελετε πολυτεκνη οικογενεια..

ενω εμεις με το ενα παιδι σκεφτομαστε και ποσο καλο θα ειναι να χει και ενα ακομη αδελφακι ειτε για παρεα ειτε για να μαθει να μεγαλωνει και να μοιραζεται

Καλα ειναι μεγαλωνουνε πολυ γρηγορα και ειναι πολυ ζωιρα οποτε δεν εχω πολυ χρονο.μονο οταν κοιμουνται και δεν εχω να συμαζευω διαφορα.χρονια πολλα στο γιο σου να τα εκκατοστησει.

σ'ευχαριστώ !!!

σημερα πηγα απο τα super market atlantic και παιδια ειναι τελειως αδεια μεσα.. ελαχιστα προιοντα γιατι η εταιρεια εχει προβληματα και μαλλον παει για φουντο..

και στα aldi το ίδιο έχει γίνει

καλώς την τασνατ!!

τουλάχιστον να απασχολούντε μεταξύ τους ...γιατί το ένα βαριέται μόνο του...

jesgk σόι η αφεντικίνα?α γιάυτο σε πρήζει!!!

υπομονή!!

πάω να τσιμπήσω κάτι,την μικρή την έβαλα για ύπνο..μετά μου έμεινε να κάνω ένα μπάνιο και τέλος...

θα έχουμε απώλειες το βράδυ,,άρρωστα μικρά κυκλοφορούν!!

Διαφημίσεις

prosperous σ'αυτο εχεισ δικιο μια και εξω τα δυο.και οχι δεν θα κανουμε αλλα παιδακια εκτος αν κερδισουμε στο λοττο και πλουτισουμε αλλα αφου δεν παιζουμε ποτε.....μαλλον με τα δυο ζουζουνια θα μεινουμε.εχουν πολλυ πλακα μαζι δεν θα πω μαλωνουνε επισης μερικες φοφες ειναι αστεια.Αν κανονιζεται συναντηση θα προσπαθησω να ερθω πραγματικα.εχω βαλει φοτο απο τα ζουζουνια στο facebook.αλλα δεν θελανε να χαμογελανε εκεινη τη ωρα και εχουν σαν απορια εχει πλακα.

l9Iop2.png

εγω εχω μαμαδοσυναντηση το απογευμα..

και τη Πεμπτη εχω Gymboree δοκιμαστικο αν και ηταν να παω σε συναντηση της LLL και κατα λαθος μπερδεψα τις μερες.

Δεν το αλλαζω ομως για να τελειωνω και με τα ..casting!

καλώς την τασνατ!!

τουλάχιστον να απασχολούντε μεταξύ τους ...γιατί το ένα βαριέται μόνο του...

ναι σιγουρα αλλα το ενα μονο του μαλλον ακουει πιο καλα τη μαμα του εγω αν ο ενας απο τα δυο αποφασιζει να μην μ'ακουει οταν λεω οχι ο αλλος σου λεει τι ειμαι εγω και ακουω τη μαμα και εκεινος οχι οποτε κανενας δεν ακουει.μερικες φορες γινεται και το αντιθετω βεβαια αλλα πιο σπανια... :)

l9Iop2.png

ωραια θα ναι να βρεθουμε οσο κραταει και ο καιρος.. εγω το ερχομενο σκ 25-26/9 θα απουσιαζω, το αλλο θα ειμαι Αθηνα και βεβαια μπορω τα απογευματα καθημερινες πλην της ερχομενης Πεμπτης..

Ας κανονισουν η jesgk. η EYA και η Myprincess και βεβαια εσυ οποτε μπορεις (γιατι οχι και η Axileas..ενας δικηγορος στην παρεα μας!!!) και θα κανονισω και εγω να ρθω..

Διαφημίσεις

ξυπνησανε τα ζουζουνια οποτε φευγω.ευχομαι να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη.σασ ευχομαι ενα καλο απογευμα και να περασετε ομορφα με τα παιδακια σας.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...