Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μαματο ειναι με τον πατερα μου..

ο οποιος εμφανως δεν συμπαθει την κουνιαδα (δεν το χει πει αλλα φαινεται χιλιομετρα) και ενω της μιλαει στον ενικο εκεινη του μιλαει παντα στον πληθυντικο (50 ο πατερας μου 62 η κουνιαδα) και δεν της το χει κοψει.. μαλλον καταλαβατε σε ποιον μοιαζω :lol: :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω..αν ειναι σε λεφτα κιολας!

δυστυχώς εκεί όλα στον ενικό μου έρχονται:cool:

Σας είπα για τις μειώσεις μισθού, δεν σας είπα

Λοιπόν σκέφτηκε η αφεντικίνα (και το έχει πει σε όλους εκτός από εμένα) να μας κάνει μειωση μισθού 150 περίπου ευρώ και να μας τα δίνει σε voucher του σουπερμαρκετ επειδή της τα δικαιολογεί η εφορία, δλδ εγώ που ειμαι η πιο χαμηλόμισθη και η μονη με οικογένεια θα παιρνω 750 ? και τα 150? σε κουπόνια του σουπερμάρκετ και θα μας κάνει και τα ένσημα στα μισά. Το κακό ειναι ότι απλά ανακοινωνει, δεν το λέει

δεν σας προλαβαίνω...εντάξει φουρνίσαμε τα σουφλέ με τον άντρα!!

η έλλη πρώτη φορά στα χρονικά,δεν έφαγε χθες και σήμερα μεσημεριανό!!

κάνει δίαιτα!!

καλέ μαεστρία πως σε καταλαβαίνω...εγώ στην εσωτερική σκάλα την ανεβοκατεβάζω και πέφτει η μέση... 14.400!!

δεν θέλω να ανεβαίνει μόνη της γιατί της έχω πει ότι την ανεβάζουμε εμείς μόνο...μετά θα κάνει απόπειρες να ανέβει...

δεν μπορώ να είμαι στη κουζίνα κι αυτή να γκρεμιστεί από τη σκάλα...

είναι πολύ του σκαρφαλώματος!!

κι εγώ πλυθυντικό με πεθερικά...

καλύτερα...

Διαφημίσεις

αχ βρε jesgk επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο? δεν πας στην επιθεώρηση εργασίας να ρωτήσεις?

και τί θα πω;;; οτι "έδωσα" τη θεια του άντρα μου στην επιθεώρηση;;; Δεν νομίζω να αρέσει πολύ στο σοι

δυστυχώς εκεί όλα στον ενικό μου έρχονται:cool:

Σας είπα για τις μειώσεις μισθού, δεν σας είπα

Λοιπόν σκέφτηκε η αφεντικίνα (και το έχει πει σε όλους εκτός από εμένα) να μας κάνει μειωση μισθού 150 περίπου ευρώ και να μας τα δίνει σε voucher του σουπερμαρκετ επειδή της τα δικαιολογεί η εφορία, δλδ εγώ που ειμαι η πιο χαμηλόμισθη και η μονη με οικογένεια θα παιρνω 750 ? και τα 150? σε κουπόνια του σουπερμάρκετ και θα μας κάνει και τα ένσημα στα μισά. Το κακό ειναι ότι απλά ανακοινωνει, δεν το λέει

μηπως η θαραλλεα- ριψοκινδυνη αποπειρας αλλαγης εταιρειας? μια κουβεντα ειναι αλλα...

Διαφημίσεις

τι κάνεις κορίτσι, τα διδυμάκια σου;

Καλα ειναι μεγαλωνουνε πολυ γρηγορα και ειναι πολυ ζωιρα οποτε δεν εχω πολυ χρονο.μονο οταν κοιμουνται και δεν εχω να συμαζευω διαφορα.χρονια πολλα στο γιο σου να τα εκκατοστησει.

l9Iop2.png

ο αντρασ μου βρηκε δουλεια μετα απο πολλους μηνες ανεργειας και τωρα ειμαι μονη στο σπιτι με τα ζουζουνια μεχρι τις 18.00 περιπου.

κουραγιο και υπομονη γιατι σιγουρα ειναι κουραστικο..μαλλον θελεις διαλλειμα οταν επιστρεφει ο συζυγος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...