Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΧΑΙ ΤΖΕΣΙΚΑ!

Μπάς και ξυπνήσει η χιτλερομαμά!:wink:

μα βλέπω εκείνα τα μάτια κ λιώνω... κ το κακό συνεχίζεται , μάλωνα το γιο κ γέλαγα... θέλω να επανέλθω στα παλιά καλά Χιτλερικά χρόνια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ με την αυστηρότητα αλλά και προβληματίζομαι λίγο. Η δικιά μου τις τελευταίες μέρες άρχισε να εκνευρίζεται κλωτσώντας τα πόδια της και χοροπηδώντας για να περάσει το δικό της αν της απαγόρευα κάτι.Αν δε διάβαζα το άρθρο που σας επισύναψα δυο σελίδες πριν θα την κατσάδιαζα για αυτή τη συμπεριφορά της αλλά κόλλησα στην εξής πρόταση:

Δώστα το δικαίωμα να είναι λυπημένα ή νευριασμένα

Καλησπερα και ευχομαι καλη χρονια σε ολες τις μαμαδες και τα μωρακια τους!!!!Πηρα το θαρρος να μπω στο καφε σας και να σας ρωτησω το εξης....εχω μια μπεμπουλα σχεδον 4 μηνων η οποια απο 2,5 μηνων κοιμαται ολο το βραδυ.δηλαδη συνηθως κοιμαται κατα τις 10 και ξυπναει κατα τις 8.ομως κατα τις 4 τα ξημερωματα σχεδον καθε βραδυ με τα ματια κλειστα μουρμουραει και στριφογυρναει κουναει χερια ποδια και ειναι ανησυχη....την χαιδευω λιγο η της κανω σσσσσ η της δινω πιπιλα και ξανακοιμαται....αυτο γινεται καθε νυχτα σχεδον 4-5 φορες...καθε μια ωριτσα δηλαδη.μπορει καποια απο εσας σαν πιο εμπειρη μανουλα να μου πει αν της ετυχε και τι μπορει να ειναι????επισης παρατηρησα οτι 1-2 φορες που δεν την εκανα μπανιο το βραδυ, δεν ξυπνησε...λετε να ενθουσιαζεται απο το μπανιο και να ξυπναει μες στη νυχτα?σας ευχαριστω πολυ και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλησπερα και ευχομαι καλη χρονια σε ολες τις μαμαδες και τα μωρακια τους!!!!Πηρα το θαρρος να μπω στο καφε σας και να σας ρωτησω το εξης....εχω μια μπεμπουλα σχεδον 4 μηνων η οποια απο 2,5 μηνων κοιμαται ολο το βραδυ.δηλαδη συνηθως κοιμαται κατα τις 10 και ξυπναει κατα τις 8.ομως κατα τις 4 τα ξημερωματα σχεδον καθε βραδυ με τα ματια κλειστα μουρμουραει και στριφογυρναει κουναει χερια ποδια και ειναι ανησυχη....την χαιδευω λιγο η της κανω σσσσσ η της δινω πιπιλα και ξανακοιμαται....αυτο γινεται καθε νυχτα σχεδον 4-5 φορες...καθε μια ωριτσα δηλαδη.μπορει καποια απο εσας σαν πιο εμπειρη μανουλα να μου πει αν της ετυχε και τι μπορει να ειναι????επισης παρατηρησα οτι 1-2 φορες που δεν την εκανα μπανιο το βραδυ, δεν ξυπνησε...λετε να ενθουσιαζεται απο το μπανιο και να ξυπναει μες στη νυχτα?σας ευχαριστω πολυ και να χαιρεστε τα παιδακια σας!!!

γεια σου!να χαιρεσαι την μπεμπουλα σου κι χρονια πολλα!

εγω νομιζω οτι δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο που ξυπναει η μπεμπουλα σου.μπορει να εχει ποναλακια,να πειναει,ή απλως να κανει ανησυχο υπνο.στο λεω γτ η δικια μου,ακομα ξυπναει και κλαιει στον υπνο της,κι ακομα και τωρα πινει γαλα 2 φορες την νυχτα.τωρα για το μπανακι,εγω ξερω οτι ειναι χαλαρωτικο,οχι το αντιθετο.

το καθε παιδι παντως ειναι διαφορετικο.μονο εσυ μπορεις να καταλαβεις αν κατι το ενοχλει ή ειναι απλως ετσι ο υπνος της.

βρε προσπ,πες κι εσυ κατι που τα λες ωραια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα.Χρονια πολλα και να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου!!!!

Ετσι ακριβως ειναι και η δικια μου με τη μονη διαφορα οτι εμενα στην ηλικια της δικια σου δεν κοιμοταν τοσο πολυ.Ηθελε να ειναι συνεχεια στην αγκαλια μου και ακομα και τωρα ξυπναει συνεχεια το βραδυ οχι για να φαει αλλα για να παιξει.....με αποτελεσμα να την περνουμε στο κρεβατι μας και να κοιμαται μαζι μας μετα απο ενα ολιγοωρο παιχνιδι.....

Οσο για το μπανιο εμενα ΠΟΤΕ δεν την χαλαρωσε.Το αντιθετο μαλιστα εχουμε μεχρι και σημερα.Την ξυπναει και της φτιαχνει τη διαθεση(οπως καταλαβαινεις εχω ενα αναποδο παιδι)!!!!

Το πιο πιθανο ειναι λοιπον το μωρακι σου να κανει ανησυχο υπνο οπως αναφερε και η Elenada ή να εχει πονακια....Μην ξεχνας οτι ηταν στην κοιλια σου στριγμωμενο για εννια μηνες και τωρα η άπλα που εχει τη χαλαει μαλλον.Θελει να νιωθει σιγουρια και γι' αυτο οταν πας κοντας της ειτε που σε ακουει να κανεις σσσσσ ειτε που σε μυριζει οταν της βαζεις την πιπιλα ηρεμει και ξανακοιμαται.Δοκιμασε και αφησε μια μπλουζα σου στην κουνια της να δεις αν θα ξυπνησει.Σε εμενα δεν επιασε αλλα σε μια φιλη μου επιασε και ηρεμησε!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα και απο μένα!Να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου.

Όσο μεγαλώνει το μικρό σου τόσο θα αλλάζει συμπεριφορά και θα γίνεται πιο απαιτητικό.Αυτό αφορά και στις αγκαλίτσες και τα χαδάκια.Εγώ πιστεύω πως αν είχε πονάκια δεν θα ησύχαζε έτσι εύκολα.Μπορεί απλά να βλέπει και όνειρα.Ή να ζητάει την πιπίλα της.

Και εμένα η δικιά μου απο είκοσι ημερών προσαρμόστηκε στο συνεχόμενο ύπνο το βράδυ με μερικά ξυπνήματα στο ενδιάμεσο που μόλις την έδινα την πιπίλα ξανακοιμόταν αμέσως.

Νομίζω πως πρέπει να πάρουμε απόφαση οτι θα κάνουμε χρόνια να απολαύσουμε συνοχόμενα ύπνο το βράδυ.Και εμείς που ξανακοιμόμαστε μετά απο ένα χάδι ή την πιπίλα είμαστε απο τις τυχερές.

Αν θέλεις βέβαια συμβουλέψου και τον παιδίατρο για πιο τεκμιριωμένες απαντήσεις.

Νομίζω πως πρέπει να πάρουμε απόφαση οτι θα κάνουμε χρόνια να απολαύσουμε συνοχόμενα ύπνο το βράδυ.Και εμείς που ξανακοιμόμαστε μετά απο ένα χάδι ή την πιπίλα είμαστε απο τις τυχερές.

τυχερες δεν λες τιποτα βικη μου.ρωτα κι εμας,την Ευα δηλαδη κι εμενα,

τι τραβαμε.εμενα δεν πιανει πιπιλα.στην αρχη ξυπνουσε καθε 1 ωρα,μετα καθε 2,και μετα καθε 3 ωρες.τωρα που κοιμαται μαζι μας,ξυπναει 1-2 φορες!το αγαπημενο μου τραγουδι ειναι το δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδυααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

α!σημερα πηρα ενα βιβλιο που λεγεται"κοιμισου αγγελουδι μου..

γιατι μ'εσκασες!δεν αντεχω αλλο!"

το ειδα εδω στο παρεντς και το πηρα.οταν το διαβασω θα σας πω εντυπωσεις!δηλαδη με τον νεο χρονο,γτ τωρα πνιγομαι.παω να συνεχισω τις δουλειες!φιλιααααα!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω τουλαχιστον εχω ακομη το αλλοθι οτι θηλαζω και για αυτο ξυπναει συχνα για να φαει (αν και τις τελευταιες μερες ομολογω οτι οι 5 και 15 φορες θηλασμου εχουν περιοριστει στις δυο-τρεις και μου φαινεται απιστευτο αλλα 99% ειναι προσωρινο), οσες δεν θηλαζετε ομως και εχετε βραδυνα εγερτηρια για τον οποιο λογο οντως εχετε ενα θεματακι το οποιο παρολα αυτα πιστευω οτι δεν λυνεται απο εσας αλλα με την παροδο του χρονου..αρα..και θα πρεπει να συνεχισετε να υπομενετε..

μελετες εχουν επιβεβαιωσει οτι τα μωρα μεχρι την ηλικια των 2,5-3 ετων δεν ειναι φτιαγμενα για να κοιμουνται σερι στο μεγαλυτερο ποσοστο (αυτα που το κανουν ειναι τα νωθρα μωρα) επειδη ο ανθρωπος ως θηλαστικο σε φυσικο περιβαλλον θηλαζει (αρα το κανει σε τακτα διαστηματα και οχι αν 4 ωρες η ανα 8ωρο οπως επιβαλλει ενα συγχρονο προγραμμα διατροφης) και οτι η συγχρονη κουλτουρα εχει επιβαλλει αυτη τη συνηθεια δηλαδη τον ντε και καλα συνεχομενο υπνο..

πολλες φορες εχω ξαναπει για τον εαυτο μου οτι δεν θα σταματουσα ποτε τον θηλασμο λογω των βραδινων εγερτηριων ακριβως επειδη ξερω οτι η πιθανοτητα να ξαναξυπναω και μετα τον αποθηλασμο ειναι σημαντικη..

τωρα στο ερωτημα της φιλης μας απλα εχω να απαντησω οτι το μωρο ειναι ακομη σε μια μικρη ηλικια που οτιδηποτε θα μπορουσε να το αναστατωνει (πονακια, ονειρο, ανησυχια απο καποια αλλαγη περιβαλλοντος πιθανον) αλλα επειδη καταλαβαινω οτι συμβαινει συστηματικα ισως να προσεξει αν η διατροφη ειναι επαρκης η αν ειναι απλα απο ψυχολογικο παραγοντα (δηλαδη αν το χαιδευεις και κοιμαται τοτε μαλλον εχει αναγκη απο ασφαλεια για καποιο λογο)

ισως να ειναι και αρχη μιας νεας καθημερινης συμπεριφορας αλλα ολα αυτα ειναι σεναρια και δυστυχως η ευτυχως αν δεν ειναι ιατρικος ο λογος καθε μανουλα παρατηρωντας το μωρο της μπορει να συμπερανει εστω και στο περιπου το πως και το γιατι συμβαινει οτι συμβαινει.

elenada ευχαριστω για το κοπλιμαν!!!

εγω μολις τελειωσα τις δυο βασιλοπιτες, πηγα και εκλεισα τουρτα αλλα τελικα οχι απο την Πασαρελα γιατι ηταν πανακριβες (20-25 ευρω το κιλο!!και εγω θελω 3κιλη) και εκλεισα σε συνοικιακο εργαστηριο μια με παρασταση τη Μινι μωρο με το γατακι της και επανω εχει διακοσμητικες φιγουρες Μινι, Μικη, Πλουτο και κατι σαν μωρουδιακα παιχνιδακια..συμπαθητικη τουρτιτσα γυρω στα 42 ευρω θα μας παει.

Παω να αρχισω το σιδερωμα..ειμαι κομματια απο τη κουραση και να μαι ειλικρινης επειδη αυριο θα κανω ενα καρο δουλειες για να μαστε ετοιμοι και για τα γενεθλια παρολο που δεν μου αρεσει που θα μαστε μονο οι τεσσερις μας το βραδυ της παραμονης (αναβαλλαμε το τραπεζωμα για ανημερα των γενεθλιων) απο την αλλη με βολευει γιατι μολις αλλαξει ο χρονος και φαμε και χαλαρωσω θα παω για υπνο αμεσως, ενω αν ειχα κοσμο θα με ξενυχτουσε χειροτερα.

Αν δεν προλαβουμε να ξαναμιλησουμε ευχομαι και παλι καλη χρονια σε ολους μας και καλα μαγειρεματα στις desperate housewifes!!!

προσπ,εγω μονο την αληθεια ειπα!και το απεδειξες με τα παραπανω!

κι εγω φτιαχνω 2η παρτιδα μελομακαρονα γτ τα προηγουμενα,οχι να το παινευτω αλλα κανανε θραυση.:D:D:D

κι εμεις την μινι μωρακι παραγγειλαμε τελικα,αν και ηθελα μια τουρτα σε σχημα 1,αλλα δεν μπορουσε λεει ο ζαχαροπλαστης να την φτιαξει,κι επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη να παω αλλου,τελικα παραγγειλα κατι αλλο.

49ε τα 2,5 κιλα.ε,παλι καλα,γτ οι φιλεναδες στον 10ο μου λεγανε για 75ε,και μου φανηκανε πολλα.

καλη χρονια να εχετε προσπ,χωρις απροοπτα,ευχομαι!

καλο βραδυ!

προσπ,εγω μονο την αληθεια ειπα!και το απεδειξες με τα παραπανω!

κι εγω φτιαχνω 2η παρτιδα μελομακαρονα γτ τα προηγουμενα,οχι να το παινευτω αλλα κανανε θραυση.:D:D:D

κι εμεις την μινι μωρακι παραγγειλαμε τελικα,αν και ηθελα μια τουρτα σε σχημα 1,αλλα δεν μπορουσε λεει ο ζαχαροπλαστης να την φτιαξει,κι επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη να παω αλλου,τελικα παραγγειλα κατι αλλο.

49ε τα 2,5 κιλα.ε,παλι καλα,γτ οι φιλεναδες στον 10ο μου λεγανε για 75ε,και μου φανηκανε πολλα.

καλη χρονια να εχετε προσπ,χωρις απροοπτα,ευχομαι!

καλο βραδυ!

και εγω την τουρτα με το σχημα 1 ηθελα αλλα βγαινει μονο σε 1,6 kg και θα πρεπε να παραγγειλω 2 για να ικανοποιησω τα ατομα που περιμενω και το κοστος ηταν 18 ευρω το κιλο..τα αλλα πχ η Χιονατη η ο Παραμυθενιος πυργος ειχαν 25 ευρω το κιλο..υπερβολη..

αντε και καλοφαγωτες μωρε!!!! με το καλο να ρθουν ολα τα καλα και τα γενεθλιακια μας!!!

φιλια!

irene 555 δεν σε ξεχασαμε...χρονια πολλα και σε σενα και στην οικογενεια σου και στην φσιφσικα σου!!!

Καλημερα μανουλες και εγω θελω πολυ να φύγει αυτό το 2009. Γιατι ενώ μπήκε τόσο ομορφα και με τοση ευτυχία στην συνέχεια μας τα χαλασε με την απολυτη δυστυχία. Τελος παντων,αντε να φυγει με το καλό μπας και δουμε μια ασπρη ημέρα.

Σας ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου να εχετε μια υπεροχη χρονιά και να εχετε και εσεις και τα παιδακια σας και οι αντρουληδες σας μόνο υγεία και ολα τα αλλα ερχονται κορίτσια. Να περάσετε ομορφα οτι και να κανετε φιλακια πολλα στα ζουζουνακια σας. prosp να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου χιλιοχρονο να είναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...