Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο 4ος σπόνδυλος μου είναι αλλιωμένος.

Πόσες φορές νομίζεις μπορώ ν' ανεβοκατεβάσω μωρό 15 κιλών, τσάντα και καρότσι τόσους ορόφους;;;;; :mad:

Ήδη κάθε πρωί τον κατεβάζω για να τον πάω παιδικό, γιατί βαριέται ο κύριος και θέλει "γκαλιά".

εμενα μου αρεσει να την ακουω να μου λεει "μαμα γκαλιά"

αχ ναι..

ξερετε τι μου τη σπαει απιστευτα αλλα το χω ζησει με τον αδελφο μου και ξερω οτι θα κρατησει αυτη η περιοδος και πρεπει να το παρω αποφαση?

ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ" οταν με βλεπει να μιλαω με καποιον αλλο για να της δωσω προσοχη.. τελευταια το κανει συνεχεια..και το κανει και φωναχτα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Oταν επιστρεφω στο σπιτι η κουνιαδα μου παυει να ασχολειται με τη μικρη (δικη μου ..διαταγη) εκτος αν το ζητησω εγω η αν το θελησει η μικρη..

Θα έχεις τον τρόπο σου να επιβάλεσαι σίγουρα στην κουνιάδα αλλά όπως και να έχει σε ένα ελληνικό σπιτι δεν ειναι και τόσο ευκολο να μην έχεις επαφή με τον άλλο, δεν μπορώ δλδ να φανταστώ τη κουνιάδα να ακουσει τη μικρή να γκρινιάζει και να κατσει στην κουζίνα ακίνητη επειδή εισαι σπιτι, αυτά βγαίνουν φυσικά από τη στιγμή που ειναι μαζί της όσο δουλευεις.

Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω καταφέρει για'υτό και ήταν μεγάλη ικανοποιηση για εμένα που πήγα στο χωριο και μια εβδομάδα δεν ήταν η μητέρα μου, ειχα βρει την ηρεμία μου

εμενα μου αρεσει να την ακουω να μου λεει "μαμα γκαλιά"

αχ ναι..

ξερετε τι μου τη σπαει απιστευτα αλλα το χω ζησει με τον αδελφο μου και ξερω οτι θα κρατησει αυτη η περιοδος και πρεπει να το παρω αποφαση?

ΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ" οταν με βλεπει να μιλαω με καποιον αλλο για να της δωσω προσοχη.. τελευταια το κανει συνεχεια..και το κανει και φωναχτα..

Ειναι οντως της ηλικιας...και η δικια μου μια απο τα ιδια κανει!!!

Διαφημίσεις

Ειναι οντως της ηλικιας...και η δικια μου μια απο τα ιδια κανει!!!

και η δική μου... μαμά, μαμά... με διαφορετικό ύφος κάθε φορά ..και αρκετές φορες... μαμά.... και μαμά.... και μαμά(από το Θοδωρή) και συνεχίζει μιλάει ο Θοδωρής και αούς μαμά μαμά και πας τουαλέτα και δε το "κλεινει" ο Θοδωρής και ακους μαμα... και ακαταλαβιστικα... και μετά πιανουμε το μανουλα ...και ξανά συνεχίζει ο Θοδωρής

και η δική μου... μαμά, μαμά... με διαφορετικό ύφος κάθε φορά ..και αρκετές φορες... μαμά.... και μαμά.... και μαμά(από το Θοδωρή) και συνεχίζει μιλάει ο Θοδωρής και αούς μαμά μαμά και πας τουαλέτα και δε το "κλεινει" ο Θοδωρής και ακους μαμα... και ακαταλαβιστικα... και μετά πιανουμε το μανουλα ...και ξανά συνεχίζει ο Θοδωρής

Μια ομορφιά!

Τι ωραία που περνάτε. :tongue:

Εμένα δε λέει συνέχεια μαμά. Απλά όταν το λέει - γενικώς ότι κι αν λεέι - το λέει πλέον φωναχτά.

Έχει και δυνατή φωνή (τίποτα δεν άφησε του πατέρα του) και κοντεύει να με κουφάνει!

Τον παρέλαβε ο χάζμπαντ, έφτιαχνε μπανάκι όταν πήρα τηλ, θα του 'δινε γάλα, γιατί δεν έφαγε όλο το μεσημεριανό, με depon μέσα και ίσως κοιμηθεί, να στανιάρει λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μια ομορφιά!

Τι ωραία που περνάτε. :tongue:

Εμένα δε λέει συνέχεια μαμά. Απλά όταν το λέει - γενικώς ότι κι αν λεέι - το λέει πλέον φωναχτά.

Έχει και δυνατή φωνή (τίποτα δεν άφησε του πατέρα του) και κοντεύει να με κουφάνει!

Τον παρέλαβε ο χάζμπαντ, έφτιαχνε μπανάκι όταν πήρα τηλ, θα του 'δινε γάλα, γιατί δεν έφαγε όλο το μεσημεριανό, με depon μέσα και ίσως κοιμηθεί, να στανιάρει λίγο.

Εχει και πυρετο το παιδι ρε συ???

Εχει και πυρετο το παιδι ρε συ???

Όχι, προς το παρόν.

Αλλά ο παιδίατρος τηλεφωνικά μου είπε μπανάκι, λίγο depon και ξεκούραση και μετά αν ανεβάσει πυρετό του ξαναδίνω, αλλιώς απλά παρακολούθηση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια ομορφιά ενδεικτικά να σου πω ότι από την ώρα που πάω σπιτι μιλάνε συνέχεια... η ομορφιά των δύο παιδιών

.

περαστικά στο μαναράκι!!!

Προσπ ΔΕΝ είσαι στη δουλειά παιδάκι μου;

Καλά είστε ΠΟΛΥ προκομένες, εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω κρέπες.

άσε μας ρε μαράκι, απλά δεν έχεις δοκιμάσει, δεν ειναι τίποτα, όταν κατέβεις Αθηνα θα σε τρατάρω

Θα έχεις τον τρόπο σου να επιβάλεσαι σίγουρα στην κουνιάδα αλλά όπως και να έχει σε ένα ελληνικό σπιτι δεν ειναι και τόσο ευκολο να μην έχεις επαφή με τον άλλο, δεν μπορώ δλδ να φανταστώ τη κουνιάδα να ακουσει τη μικρή να γκρινιάζει και να κατσει στην κουζίνα ακίνητη επειδή εισαι σπιτι, αυτά βγαίνουν φυσικά από τη στιγμή που ειναι μαζί της όσο δουλευεις.

Τουλάχιστον εγώ δεν το έχω καταφέρει για'υτό και ήταν μεγάλη ικανοποιηση για εμένα που πήγα στο χωριο και μια εβδομάδα δεν ήταν η μητέρα μου, ειχα βρει την ηρεμία μου

:twisted: το σκυλα δεν ειναι τυχαιο αγαπη μου...σαφως!!

Στις πρωτες 100 φορες που πεταγοταν στο διαδρομο να τρεξει να δει τι επαθε το παιδι ακουγε ευγενικα (ας πουμε) κατσαδες και εμαθε να μαζευεται..

Τωρα πεταγεται μονο αν ακουει τη μικρη να επιμενει στο κλαμα και αφου εχει εντοπισει οτι δεν ειμαι μαζι της..

οχι οτι δεν θελει αλλα κρατιεται..αλλες φορες δεν δινω και σημασια..

μου τη δινει ξερεις τι?

πχ.. Με ρωταει προχθες στο γαμο "να της δωσω να παιξει με το φουλαρι μου για να μη γκρινιαζει?" "οχι " απαντω κοφτα και λακωνικα εγω

και σε χρονο dt το φουλαρι ειναι πανω απο το καροτσι..

Την κοιταω καταματα (να την να την βγαινει η σκυλα) και της λεω "με γραφετε επιεικως????"

τελευταια τα κανει αυτα γιατι εχει παθει και μια ταυτιση με τη μικρη.. για αυτο αντε να κανω και το δευτερο να παει και η μικρη παιδικο να ξελαμπικαρει..

Ειναι η μερα της κρεπας???Το πρωι σας εφτιαξε ο αντρας σου τωρα εσυ????

εχθες ηθελα να φαω γλυκοκαι εφτιαξε κρεπα σοκολατα μπανανα και κρατησε μειγμα και εφτιαξε το πρωι και εφαγα και πηρα μαζι μου ζυμη σκετη και εφτιαξα πριν μια με ζαμπον τυρι και τωρα μια με ζαχαρη και κανελα...

και τις πεταει και στον αερα.. κανει αεροπλανικα ο συζυξ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...