Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημερα! Έκανα καμπύλη ζαχαρου πριν ξεκινήσω τη διέγερση, νηστείας είχα 102 (πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο υψηλό) και στην ώρα έπεσε στο 76. Η εξωσωματικός μου πρότεινε να πάω σε ένα δικό της ενδοκρινολόγο αλλά δε βγάζω άκρη με ραντεβού και έχω κλείσει για αρχή σε δικό μου ενδοκρινολόγο. Είχε καμία σας κάτι αντίστοιχο; Να πέφτει το ζάχαρο μετά το φαγητό; Η εξωσωματικός ήταν αναστατωμένη με το 102 και με άγχωσε και μένα 

Καλημέρα!αυτό δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη. Έτσι και στη δική μου καμπύλη. Μετά τη λήψη γλυκόζης έπεφτε. Ακολούθησα διατροφή για διαβήτη κύησης πριν την εμβρυομεταφορα και μετρουσα το σάκχαρο πρωί νηστική (πριν πάρεις κάποιο φάρμακο) και 1 ώρα με το φαγητό το μεσημέρι. Παρατήρησα ότι την εβδομάδα της εμβρυοταφορας είχε στρώσει αλλά μετά δεν έπεφτε με τίποτα το πρωινό της νηστείας. Έμεινα εγκυος και τώρα Άλλαξα ενδοκρινολόγο και σε συμφωνία και με τον γυναικολόγο μου ξεκίνησαν glucoph@ge. Και από τότε που το ξεκίνησα έχει στρώσει. Οπότε διατροφή και πιθανόν αυτό το χάπι, θα πάει καλά. Αν θες στείλε μου μνμ να σου πω τον δικό μου ο οποιος είναι πολύ καλός.  

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα, θυμίζουν λίγο αντίσταση στην ινσουλίνη οι τιμές σου. Αλλά δεν ξέρουμε εμείς το ιστορικό σου, τι φάρμακα παίρνεις, αν παίρνεις, πόσο καιρό έχεις που έκανες ωοληψια κλπ. Δλδ μπορεί να είναι παροδικό και να μην είναι αντίσταση. Πήγαινε στον ενδοκρινολόγο σου και θα σου δώσει διατροφή και ίσως και κάποιο χάπι να το ρυθμίσεις. Δεν ξέρω γιατί σου λένε όλοι αυστηρή διατροφή κλπ εμένα δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή και το ρυθμίζω εδώ και 3 χρόνια. Το μόνο δύσκολο για μένα είναι να τρώω τόσα πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα. Αλλά κατα τα άλλα είναι αντικειμενικά η πιο ισορροπημένη διατροφή που έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου και η πιο απλή. Ο ενδοκρινολόγος μέχρι και γλυκά μου επιτρέπει με μέτρο αλλά ο γυναικολόγος μου ούτε να το ακούσει 😂

Εγώ την κάνω τώρα 6 βδομαδες (διατροφή για διαβήτη κύησης) με μηδέν ζάχαρη. Όντως τα πολλά γεύματα είναι λίγο μπελάς ειδικά αν λείπεις από το σπίτι! Ο γυναικολόγος και εμένα μου είπε σ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην ακουμπήσω ζάχαρη. Προς το παρόν απεξαρτηθηκα και δεν μου λείπει παρά μόνο αν βλέπω κανένα γλυκό!! Εμένα τώρα ρυθμίστηκε με το χάπι οπότε αναμένω περάσει το πρώτο τρίμηνο να κόψω και τα ουτρο και αυτό το χάπι και αν είναι όλα καλά, θα κάνω καμιά συζήτηση στον ενδοκρινολόγο για κανένα γλυκάκι.. έστω με χουρμάδες..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το χειμωνα εχω σκεφθει πολλα ενδο..σπιτικα παιχνιδια..

καλα που ειμαστε και πολλοι και παιζουμε και ομαδικα παιχνιδια

Moνο που δεν υπάρχει μονο το παιχνίδι :(, πως την παλεύεις με τη κουνιάδα μεσα στη μέση;;;; το σκέφτομαι και μου γυρίζουν τα μάτια, όταν επιστρεφω σπιτι θέλω να ειμαι με τα παιδιά και με το Στ. η μανα μου το ξέρει και φευγει σφαίρα

δεν μπορώ το νευρικο μου σύστημα

Επειδη θα ειναι μαζι σου λογικα δεν θα εχει γκρινια!!!Σου ειπα και παλι εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα.Αν νομιζεις πως μεσα στο σπιτι θα ειναι καλυτερα κρατα τον μεσα.Εγω απλα οταν ειναι λιγο αδιαθετη με μυξουλες δηλαδη αλλα παιζει και ειναι ανετη την βγαζω.Αλλωστε σε λιγο καιρο που θα βαλει κρυο δεν θα μπορουμε να τα πηγαινουμε τοσο συχνα στις κουνιες......(οσο το σκεφτομαι με πιανει ταρακουλο,τι θα την κανω κλεισμενη στο σπιτι???)!!

Ομως μανουλα κανε οπως εσυ θεωρεις σωστο!!!!!

Ναι, αν τον κρατήσω στο σπίτι - που μάλλον πρέπει - θα δω τι θα κάνω.

Αν έχει κέφια μπορεί να τον πάω βόλτα, αν και με το ασανσέρ χαλασμένο δύσκολα θα τον πάω μόνη μου, ίσως νωρίς το απόγευμα, να 'χει γυρίσει ο χάζμπαντ απ' τη δουλειά.

Βέβαια, επειδή ο χάζμπαντ έχει περισσότερες μέρες άδεια, παίζει να μείνει ΕΚΕΙΝΟΣ σπίτι μαζί του, οπότε ας κάνει ότι θέλει. (αν και μάλλον με βλέπω να τον πηγαίνω εγώ βόλτα, μετά τη δουλειά, ο χάζμπαντ είναι λίγο πιο βαρύς σ' αυτά)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αν έχει κέφια μπορεί να τον πάω βόλτα, αν και με το ασανσέρ χαλασμένο δύσκολα θα τον πάω μόνη μου, ίσως νωρίς το απόγευμα, να 'χει γυρίσει ο χάζμπαντ απ' τη δουλειά.

Βέβαια, επειδή ο χάζμπαντ έχει περισσότερες μέρες άδεια, παίζει να μείνει ΕΚΕΙΝΟΣ σπίτι μαζί του, οπότε ας κάνει ότι θέλει. (αν και μάλλον με βλέπω να τον πηγαίνω εγώ βόλτα, μετά τη δουλειά, ο χάζμπαντ είναι λίγο πιο βαρύς σ' αυτά)

Οπως και ολοι οι αντρες............

Διαφημίσεις

θα σε βαρέσω... σταμάτα να μου λες για το ασανσερ, εντάξει μενεις στον 4ο χωρίς ασανσερ.. αυτό ειναι λογος να μην βγείς;;θα σε χαστουκίσω, την παλεύω με δυο παιδιά και παω παντου μονη μου, αν περιμενα από το Στ θα ειμασταν συνέχεια κλεισμενοι στο σπίτι

για το χειμωνα εχω σκεφθει πολλα ενδο..σπιτικα παιχνιδια..

καλα που ειμαστε και πολλοι και παιζουμε και ομαδικα παιχνιδια

Αχ, μερικές φορές σε ζηλεύω που 'χεις την κουνιάδα, ν' απασχολεί κι αυτή τη μικρή.

Τις περισσότερες φορές όμως όχι. :tongue::tongue:

Γι' αυτό που λέγατε πριν, όντως ο αντρούλης σου κρατιέται σούπερ!

(ο δικός μου έχει περιθώρια βελτίωσης, όταν τον γνώρισα ήταν σφιχτός και τώρα λαπάδιασε :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και η δική μου μόλις είδα ότι έχει μύξες...

μου την κόλλησε ο γιάνναρος!!

τον χειμώνα καλά θα είναι αν δεν βρέχει...αν κάνει κρύο την παλεύουμε,εδώ την έβγαζα νεογέννητο!!αλλά με τη βροχή...δεν μπορούμε να πάμε πουθενά!!

δλδ εγώ στην κόρη μου τι να λέω?είσαι γυναικάρα??????????

θα σε βαρέσω... σταμάτα να με λες για το ασανσερ, εντάξει μενεις στον 4ο χωρίς ασανσερ.. αυτό ειναι λογος να μην βγείς;;

Ο 4ος σπόνδυλος μου είναι αλλιωμένος.

Πόσες φορές νομίζεις μπορώ ν' ανεβοκατεβάσω μωρό 15 κιλών, τσάντα και καρότσι τόσους ορόφους;;;;; :mad:

Ήδη κάθε πρωί τον κατεβάζω για να τον πάω παιδικό, γιατί βαριέται ο κύριος και θέλει "γκαλιά".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ο 4ος σπόνδυλος μου είναι αλλιωμένος.

Πόσες φορές νομίζεις μπορώ ν' ανεβοκατεβάσω μωρό 15 κιλών, τσάντα και καρότσι τόσους ορόφους;;;;; :mad:

Ήδη κάθε πρωί τον κατεβάζω για να τον πάω παιδικό, γιατί βαριέται ο κύριος και θέλει "γκαλιά".

Η ελληνιδα μάνα έχει αντοχές... κουβάλα... για ποσο ακόμα .. κανα χρονο;;;;

και η δική μου μόλις είδα ότι έχει μύξες...

μου την κόλλησε ο γιάνναρος!!

Λυπούμαστε πολύ, τι να κάνουμε; Κυκλοφορούν αυτές οι άτιμες ιώσεις. :tongue:

τον χειμώνα καλά θα είναι αν δεν βρέχει...αν κάνει κρύο την παλεύουμε,εδώ την έβγαζα νεογέννητο!!αλλά με τη βροχή...δεν μπορούμε να πάμε πουθενά!!

Όντως κι εγώ με το κρύο τον ντύνω καλά και βγαίνω, δε μασάω. Η βροχή σε καθηλώνει.

δλδ εγώ στην κόρη μου τι να λέω?είσαι γυναικάρα??????????

Εμένα αν του αρχίζει κανένας τα "είσαι άντρας", κλπ, τους το κόβω μαχαίρι!

Δε θα μου το μεγαλώσουν το παιδί με φαλλοκρατικά πρότυπα, θα τους αφαλοκόψω.

Αχ, πως να 'ναι το παιδάκι μου; Περιμένω να με πάρει τηλ κι αυτός ο χάζμπαντ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Moνο που δεν υπάρχει μονο το παιχνίδι :(, πως την παλεύεις με τη κουνιάδα μεσα στη μέση;;;; το σκέφτομαι και μου γυρίζουν τα μάτια, όταν επιστρεφω σπιτι θέλω να ειμαι με τα παιδιά και με το Στ. η μανα μου το ξέρει και φευγει σφαίρα

δεν μπορώ το νευρικο μου σύστημα

Oταν επιστρεφω στο σπιτι η κουνιαδα μου παυει να ασχολειται με τη μικρη (δικη μου ..διαταγη) εκτος αν το ζητησω εγω η αν το θελησει η μικρη..

επισης εγω καθε απογευμα την παιρνω και βγαινουμε εξω και ειτε ετσι ειτε αλλιως η κουνιαδα μου ειτε παει για τιποτε ψωνια η σε καμια φιλη η καθεται στο δωματιο της η στη κουζινα και βλεπει τις σειρες της (οπου βεβαια δεν θελει να την ενοχλει και κανεις)

γενικα με αυτο το θεμα δεν εχω προβλημα ασε κιολας που αν πρεπει να κανω καποια δουλεια εχω ΠΑΝΤΑ την κουνιαδα stand by και σπανια δεν μπορει να με εξυπηρετησει..

maestria thanks για τα καλα σου λογια περι συζυγου..κριμα να μην εχω να σας δειξω φωτο πως ηταν πριν τα 35.. γκομενακι τρελλο σας λεω..μακρυ μαλλι σγουρο,μελαχροινο, αλητικη φατσα..κλπ κλπ.. παλι καλα δεν τον γνωρισα ετσι!

και βεβαια υπαρχουν ωρες (πολλες) και μερες (πολλες) που μου παιζει τα νευρα η κουνιαδα αλλα c est la vie.. οπως εχεις πει πολλες φορες κουκλα.. οπως στρωνεις κοιμασαι.. αλλα το κρεβατι μου ουσιαστικα δεν ειναι και τοσο χαλια.. απλα εγω παραειμαι απαιτητικη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...