Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειμαι της θεωρίας ότι τα παιδιά αντιγράφουν από εμάς και τόσο ο Θοδωρής και η Ανδρεϊνα αν βλέπουν δυο ανθρώπους που δεν αγαπουν τους εαυτούς τους θα γίνουν και αυτά αδιάφορα για την εμφανισή τους

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο άντρας μου όχι για την ώρα...αφού ο πεθερός έτσι είναι...

με μια κοιλιά σαν τον οβελίξ και το παντελόνι μέχρι το στήθος!!!

Δηλαδη ο πεθερος σου φοραει χαμηλομασχαλο παντελονι????????ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

κοιτα.. ο Β ειναι 45 πατημενα και εκτος απο γκριζο μαλλι και κοιλια δεν εχει ακομη θεμα καραφλας αν και εχει ξεκινησει να αραιωνει θα του παρει ακομη χρονακια..αυτο εννοω λεγοντας οτι ηξερα τι επαιρνα..

την καραφλα την συγχωρω γιατι ειναι κληρονομικο και δεν αντιστρεφεται ευκολα..την κοιλια ομως οχι αγαπη μου..στους ανδρες οχι..μονοι τους την δημιουργουν και μονοι τους μπορουν να μην την εχουν..

οι γυναικες ιδιως μετα τη κλιμακτηριο λογω των ορμονων παχαινουν αλλα και παλι αν τρωνε σα βοδια φταινε και εκεινες..

απο την αλλη δεν μου αρεσει να βλεπω κοπελες μετα το γαμο και τις γεννες να μη προσπαθουν να χασουν κιλα..με το σκεπτικο οτι αν εισαι παχυς στα 30 σου, πως θα σαισ τα 40 και στα 50???? Και συγκεκριμενα για μενα ειναι πιο πολυ θεμα υγειας και οχι ομορφιας..

βεβαια εχει σημαντικο ρολο και η ψυχοσυνθεση της καθε μιας και τα ζορια που τραβαει αλλα πολλες φορες φθανει μια ηλικια που κοιταζομαστε στο καθρεπτη και βλεπουμε κατι που δεν μας αρεσει αλλα ειναι αργα να φροντισουμε για τον χ ψ λογο..

τη βάζω να τα μαζεύει,για 5 λεπτά μόνο το κάνει,μετά φεύγει...

κι αν δει ότι τα μαζεύω εγώ πάει και τα πετάει όλα πάλι...

υπάρχουν μέρες που είναι μαζεμένα τα παιχν'ιδια,γιατί δεν παίζει μαζί τους, και μέρες όπως σήμερα που γίνεται χαμός...(επίτηδες το κάνει που έχουμε γιορτή??)

ευτηχώς το δωμάτιο της είναι τακτοποιημένο πάντα...

βέβαια έχω κρύψει πολλά παιχνίδια...

λίγα της έχω...όποτε πάμε στο βαφτηστίρι όπως την παρασκευή γίνεται χαμός από παιχνίδια...υπερβολή!!!2-3 ποδήλατα,2-3 αυτοκινητάκια,μηχανάκια... 2-3 τραπέζια δραστηριοτήτων...

αυτοκινητάκια με το κιλό!!!

α παπα!!

και αυτό που δεν μου αρέσει, 2 1/2 χρονών και του μαθαίνουν να λέει..." εγώ είμαι άντρας"!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

προσπ και εσύ δεν θα έπρεπε να εχεις παράπονο μια χαρά κρατιέται ο δικός σου. thanks μπορει και καλυτερα και το ξερει αλλα βαριεται

Ειμαι της θεωρίας ότι τα παιδιά αντιγράφουν από εμάς και τόσο ο Θοδωρής και η Ανδρεϊνα αν βλέπουν δυο ανθρώπους που δεν αγαπουν τους εαυτούς τους θα γίνουν και αυτά αδιάφορα για την εμφανισή τους

AΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ..

Εμας μας εχουν πει στο παιδικο οτι αν δεν εχει πυρετο να την πηγαινω,αρκει να ειναι ευδιαθετη!!!Οταν τον δεις θα το κρινεις εσυ καλυτερα.

Κι εμένα ευδιάθετος ήταν το πρωί. Αλλά τώρα είναι μέσα στη γκρίνια!!! Καλά κάνανε και πήρανε.

Μπορεί πάλι να τον πάω αύριο και μετά να αισθάνεται χάλια και ν' αρχίσει γκρίνια.

Ίσως είναι καλύτερα να τον κρατήσω σπίτι. Θα δω. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και αυτό που δεν μου αρέσει, 2 1/2 χρονών και του μαθαίνουν να λέει..." εγώ είμαι άντρας"!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα αυτοκινητάκια με τα αγοράκια ειναι Must!!! Kι εμείς έχουμε πολλά όλα σε κουτιά και κάθε 3μηνο πετάμε τα σπασμενα.

Οσο για το άλλο σχόλιο, επειδή κυκλοφορεί πολύ το gay οι άντρες κάνουν τα πάντα για να βάλουν στο μυαλό των αγοριών το φίλο τους, χαζό αλλλα΄τί να κάνεις;;

Διαφημίσεις

Κι εμένα ευδιάθετος ήταν το πρωί. Αλλά τώρα είναι μέσα στη γκρίνια!!! Καλά κάνανε και πήρανε.

Μπορεί πάλι να τον πάω αύριο και μετά να αισθάνεται χάλια και ν' αρχίσει γκρίνια.

Ίσως είναι καλύτερα να τον κρατήσω σπίτι. Θα δω. :confused:

Αν εχεις την ευχερεια να τον κρατησεις καλο θα του κανεις....

Απλα αν εχει μονο μυξουλες και τιποτε αλλο μην τον κρατησεις μεσα.Αν μπορεις να τον πας σε κουνιες και τετοια.Μην κλειστει θα σου γινει χειροτερα!!!

Απλα αν εχει μονο μυξουλες και τιποτε αλλο μην τον κρατησεις μεσα.Αν μπορεις να τον πας σε κουνιες και τετοια.Μην κλειστει θα σου γινει χειροτερα!!!

Θα συμφωνήσω

Δεν θα ξεκουραστεί καλύτερα στο σπίτι;

Εδώ στον παιδικό (που έξοδος είναι κι αυτή) και δεν άντεξε σήμερα. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν θα ξεκουραστεί καλύτερα στο σπίτι;

Εδώ στον παιδικό (που έξοδος είναι κι αυτή) και δεν άντεξε σήμερα. :confused:

Επειδη θα ειναι μαζι σου λογικα δεν θα εχει γκρινια!!!Σου ειπα και παλι εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα.Αν νομιζεις πως μεσα στο σπιτι θα ειναι καλυτερα κρατα τον μεσα.Εγω απλα οταν ειναι λιγο αδιαθετη με μυξουλες δηλαδη αλλα παιζει και ειναι ανετη την βγαζω.Αλλωστε σε λιγο καιρο που θα βαλει κρυο δεν θα μπορουμε να τα πηγαινουμε τοσο συχνα στις κουνιες......(οσο το σκεφτομαι με πιανει ταρακουλο,τι θα την κανω κλεισμενη στο σπιτι???)!!

Ομως μανουλα κανε οπως εσυ θεωρεις σωστο!!!!!

Τα αυτοκινητάκια με τα αγοράκια ειναι Must!!! Kι εμείς έχουμε πολλά όλα σε κουτιά και κάθε 3μηνο πετάμε τα σπασμενα.

Οσο για το άλλο σχόλιο, επειδή κυκλοφορεί πολύ το gay οι άντρες κάνουν τα πάντα για να βάλουν στο μυαλό των αγοριών το φίλο τους, χαζό αλλλα΄τί να κάνεις;;

NAI NAI τα κλασικα που τα λενε και οι μπαμπαδες.. "ελα αντρα", "ελα πασα μου", αντρακλα κλπ κλπ

ελα νινι στον τοπο σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...