Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα.

Εχουμε την ίδια γλυκόζυλιωμενη, με τη διαφορά πως εμένα το σάκχαρο πριν την λήψη είναι 84 , στη πρώτη ώρα 197 και στη δεύτερη 143. Κοινώς το σάκχαρο νηστείας είναι οκ απλά μετά στη πρώτη και δεύτερη ώρα είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο. Παίρνω παρόμοιο χάπι όπως η @Katiamaxiking και τώρα είμαι στη διαδικασία που προσπαθώ να το ρυθμίσω με διατροφή, ψάχνω διατροφολόγο. Αν δεν είχα κάνει καμπύλη σακχάρου δε θα το ήξερα καν, μιας και το σάκχαρο νηστείας φαινόταν οκ. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πότε σου λένε να το μετράς μόνη σου και πότε όχι. Εμένα ας πούμε η ενδοκρινολόγος μου είπε πως μετα από ένα μήνα με το χάπι θεωρείται ρυθμισμένο.

Εμένα η πρώτη ενδοκρινολόγος μου έλεγε να το μετράω γιατί προσπαθούσαμε να το ρυθμίσουμε μόνο με διατροφή. Τώρα επίσης ο νέος μου είπε να το μετράω αλλά μήπως επειδή είμαι σε κύηση;; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κάτι ήξερα....... εγώ που τον έκανα 23χρ. και όταν θα ειναι 17χρ.θα είμαι 40χρ. ειμαι σε καλό δρομο

εσυ εισαι η καλυτερη της παρεας.. η μανα μου με εκανε στα 17 της και οταν ειμουν εφηβη ηταν σχεδον στην ηλικια μου..οντως για αδελφες μας περνουσαν

περιπου τα ιδια λεω και εγω για αλλη περιπτωση: πηρα ανδρα στην ηλικια των 40 και ξερω πως ειναι (κοιλια, γκριζα μαλλια κλπ) οι αλλες τους παιρνουν νεους και δεν ξερουν πως θα τους καταντησουν στα 40!!! (βλεπε παχος και καραφλα!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με πήρανε τηλ απ' το σταθμό, ο μικρός γκρινιάζει όλη την ώρα, μάτια κόκκινα, πολύ μυξούλα και δεν έφαγε μεσημεριανό.

Γμτ, μάλλον θ' αρρωστήσει!

χμ στο προγραμμα και αυτα.. περαστικα

αχ το καημένο..θα πάει κάποιος να το πάρει??

Θα πάει ο χάζμπαντ, τώρα τον πήρα τηλέφωνο. Εγώ με τα λεωφορεία (τ' αστικά που λέμε εμείς εδώ :tongue:) θα κάνω 100 ώρες.

Ουφ, παρεούλα θ' αρρωστήσουμε μάλλον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Με πήρανε τηλ απ' το σταθμό, ο μικρός γκρινιάζει όλη την ώρα, μάτια κόκκινα, πολύ μυξούλα και δεν έφαγε μεσημεριανό.

Γμτ, μάλλον θ' αρρωστήσει!

Κυκλοφορουν παρα πολλες ιωσεις.

Δυστυχως εμεις που ειμαστε αναγκασμενες να τα στελνουμε παιδικο θα τραβηξουμε τα πανδεινα φετος με αυτες τις ιωσεις.Βεβαια ολοι μου λενε πως ειναι καλυτερα τωρα που αρρωσταινουν γιατι οταν θα πανε σχολειο δεν θα αρρωσταινουν πολυ.Για να δουμε!!!!

Περαστικουλια του!!!!

περιπου τα ιδια λεω και εγω για αλλη περιπτωση: πηρα ανδρα στην ηλικια των 40 και ξερω πως ειναι (κοιλια, γκριζα μαλλια κλπ) οι αλλες τους παιρνουν νεους και δεν ξερουν πως θα τους καταντησουν στα 40!!! (βλεπε παχος και καραφλα!)

Ενταξει τωρα τα παραλες.....Δεν γινονται ολοι οι αντρες φαλακροι και με κοιλουμπα στα σαραντα τους???

Αλλωστε στο δικο τους (γυναικων) χερι ειναι να μην γινουν τουλαχιστον χοντροι.Κι εμενα ο Αντωνης ειναι 43 φαλακρα ειχε απο τα 28 του και κοιλουμπιτσα ακομα δεν εχει μεγαλη!!!!

Διαφημίσεις

κι ο δικός από τα 25 είχε αραιό μαλλί...γιατί εμείς πως θα είμαστε στα 40??

εγώ με τον άντρα μου έχω και λίγα χρόνια διαφορά,ούτε 4 χρόνια...

οπότε θα μου λένε ότι έχω και μικρότερο...μικροδείχνει κιόλας!!

κι ο δικός από τα 25 είχε αραιό μαλλί...γιατί εμείς πως θα είμαστε στα 40??

Εμεις ειμαστε τυχεροι....μικροδειχνουμε και οι δυο!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Περαστικουλια του!!!!

Ευχαριστώ!

Να δούμε πόσο ΔΕΝ θ' αρρωσταίνουν αργότερα. :tongue:

Και να δούμε τι θα τον κάνω αύριο, γιατί σίγουρα θα τον κρατήσω σπίτι, για να συνέλθει.

Εγώ που έχω μόλις 1 χρόνο διαφορά με τον δικό μου;

Κωλόγρια θα φαίνομαι στα 50 ενώ αυτός θα ρίχνει γκόμενες. Λες; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τακτοποίημα τα παιχνίδια αφού κοιμηθεί η μικρή,γιατί τα πετάει όλα...

το κόριτσι μου παίρνει την μπέμπα της αγκαλιά και την νανουρίζει μόλις!!

να την μάθεις από νωρίς να τα μαζευει μονη της, καθε μερα και από λίγο, μεσα σε λίγο χρονο θα μπει στο τρυπάκι να τα μαζευει μονη της

Αλλωστε στο δικο τους (γυναικων) χερι ειναι να μην γινουν τουλαχιστον χοντροι.Κι εμενα ο Αντωνης ειναι 43 φαλακρα ειχε απο τα 28 του και κοιλουμπιτσα ακομα δεν εχει μεγαλη!!!!

Θα συμφωνήσω, όντως ο Αντώνης δεν φαίνεται για 40+, προσπ και εσύ δεν θα έπρεπε να εχεις παράπονο μια χαρά κρατιέται ο δικός σου.

Προσωπικά θα δείξω την δυσαρεσκειά μου αν αμελήσει ο Στ την εμφανισή του, δεν μου αρέσουν οι άντρες με κοιλιά ουτε το θεωρώ γοητεία. Παλιότερα που ειχε 20+ κιλά του το' είπα και τα έχασε, τωρα έχει παρει 5κιλά και του είπα να φροντίσει να τα χάσει, μικροδειχνει ο Στ. στο πρόσωπο, καιρός το σώμα του να συμβαδίζει με αυτό.

Ειμαι της θεωρίας ότι τα παιδιά αντιγράφουν από εμάς και τόσο ο Θοδωρής και η Ανδρεϊνα αν βλέπουν δυο ανθρώπους που δεν αγαπουν τους εαυτούς τους θα γίνουν και αυτά αδιάφορα για την εμφανισή τους

Ευχαριστώ!

Να δούμε πόσο ΔΕΝ θ' αρρωσταίνουν αργότερα. :tongue:

Και να δούμε τι θα τον κάνω αύριο, γιατί σίγουρα θα τον κρατήσω σπίτι, για να συνέλθει.

Εγώ που έχω μόλις 1 χρόνο διαφορά με τον δικό μου;

Κωλόγρια θα φαίνομαι στα 50 ενώ αυτός θα ρίχνει γκόμενες. Λες; :confused:

Εμας μας εχουν πει στο παιδικο οτι αν δεν εχει πυρετο να την πηγαινω,αρκει να ειναι ευδιαθετη!!!Οταν τον δεις θα το κρινεις εσυ καλυτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...