Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σε κανα μήνα να διαβάσει ο Γιαννάκης τις προηγούμενες σελίδες που ήθελες να πας μονη σου για καφέ και να δεί ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΠΑΠΑΩ" ΑΛΛΆ πνίξου μάνα!!! :tongue:

Δεν το 'ξερα να γίνω η ΔΟΥΛΑΡΑ του για να μ' αγαπάει!

Και οι μαμάδες έχουν ψυχή. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το 'ξερα να γίνω η ΔΟΥΛΑΡΑ του για να μ' αγαπάει!

Και οι μαμάδες έχουν ψυχή. :mrgreen:

και οι μανάδες, και οι παντρεμένες... ολες ψυχή έχουμε.. εννοείται ότι σε πειράζω ... άλλωστε το μοντέλο της μάνας που πολλές παρουσιάζουν στο πάρεντς "ζω μόνο για το παιδί μου" έχει κουράσει

Διαφημίσεις

το μοντέλο της μάνας που πολλές παρουσιάζουν στο πάρεντς "ζω μόνο για το παιδί μου" έχει κουράσει

Προσωπικά, δεν ήμουν ποτέ αυτής της φιλοσοφίας.

εμενα θα με βλεπουν μαζι της και θα της λενε "εβγαλες το σκυλο βολτα??" :wink:

Αυτός ο αυτοσαρκασμός σου! :tongue:

Εμένα πάλι, που έχω γιο, θα με περνάνε σίγουρα για τη μάνα του, γιατί το να μοιάζω σε 20 χρόνια με τη Samantha Jones και να 'χω γκόμενο 30 χρόνια μικρότερο, ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!!!

κι εδώ μια εκκλησία ξέρω μόνο...

τι λένε τα σκαθάρια σας!!!

εγώ καρτερώ!!!

περαστικά στα κρυωματάκια σας,κυκλοφορούν διάφορα!!

προχθές στη μαμά μου έπαιζε με το σκυλί η έλλη,το οποίο είναι τεράστιο!!δεν το φοβόταν,σε αντίθεση με την ανηψιά μου,3 1/2 χρονών!!

όλο γυροφέρνω στο λαπτοπ...και θέλω να κάνω 1-2 πραγματάκια ακόμα...

ένα ξεσκόνισμα και τακτοποίημα τα παιχνίδια αφού κοιμηθεί η μικρή,γιατί τα πετάει όλα...

το κόριτσι μου παίρνει την μπέμπα της αγκαλιά και την νανουρίζει μόλις!!

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι, που έχω γιο, θα με περνάνε σίγουρα για τη μάνα του, γιατί το να μοιάζω σε 20 χρόνια με τη Samantha Jones και να 'χω γκόμενο 30 χρόνια μικρότερο, ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κάτι ήξερα....... εγώ που τον έκανα 23χρ. και όταν θα ειναι 17χρ.θα είμαι 40χρ. ειμαι σε καλό δρομο

εγώ λέω να χάσω τα ρημάδια τα κιλά...μπας και φαίνομαι σχετικά νέα...

αλλά δεν έχουμε και μικρή διαφορά με τα παιδιά μας...δεν είναι όπως εγώ με την μαμά μου 16 χρόνια!!

κι εγώ συμφωνώ,όχι επειδή γίναμε μανάδες να μην είμαστε γυναίκες!!!

όλα συνδυάζονται!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...