Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Αγιος Ευσταθιος ειναι προστατης των εγκυων και στην Αθηνα υπαρχει μονο μια εκκλησια ομονυμη..

εμενα γιορταζει ο ξαδελφος μου

να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου Miamama παντα γερος και δυνατος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο άντρας της ζωής μου!!!

του αγ ευσταθίου!!

ευχαριστώ!!

Να τον χαίρεσαι Χριστινάκι! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Κι εγώ τα ψάρια στη λαδόκολλα τα κάνω, μισώ και φοβάμαι το τηγάνισμα

Καλημερα.Τι κανετε?

Miamama να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου.Πολυχρονος να ειναι!!!

Περιμενω να ερθει το βραδυ να παμε στο πανηγυρι με τη μικρη.Πανω απο το σπιτι μου εχουμε την εκκλησια του Αγ.Ευσταθιου!!Πρωτη φορα θα την παω σε πανηγυρι.Για να δουμε θα κανει την μαϊμου που χορευει??

Εμεις ειχαμε εχθες επισκεψεις τη νονα της μικρη και η δικια μου μας τρελανε.Ειχα φτιαξει μπριζολες το μεσημερι και οταν της εβαλα να φαει μου λεει με απορια ''ΛΕΜΟΝΙ????'' ,με εστειλε παλι.Σημερα το πρωι φευγοντας για το σχολειο μου λεει ''ΠΑΠΩ(Σ΄ΑΓΑΠΩ) ΜΑΜΑ!!!Περιττο να σας πω πως εβαλα τα κλαματα!!

Κατα τα αλλα ειμαι ελαφρος κρυωμενη.

Vikaki ελα να πλυνεις και τις δικες μου κουρτινες γιατι εγω βαριεμαι!!!!

Maestria εμεις εχουμε SEAT ALTEA XL μας εχει καταβολεψει!!Μπορει να ειναι μεγαλο αλλα ειναι πολυ ευχρηστο!!!!

αν τα ψαρια ειναι μικρα διασκεδαζω να τα κανω στο τηγανι αλευρωμενα

αν ειναι μεγαλα παντα σε φουρνο η σχαρα η ψησταρια (που ετσι νομιζω βρωμανε περισσοτερο!)

το τηγανι το φοβομουν μικροτερη, τωρα του χω παρει τον αερα και βαζω σιτα αποπανω οταν κανω καλαμαρια η πιπεριες που παντα .. φτυνουν..

πιο πολυ με εκνευριζουν τα λαδια που λερωνουν την κουζινα και θελω χρονο να καθαριζω

Διαφημίσεις

καλως την ΕΥΑ ειδες τα σκ#$#$λια? αρχιζουν και λενε διαφορα και μας στελνουν αδιαβαστες.. αιντεεεεε..

Ασε εχω πει στον αντρα μου να φερει πανες οταν γυρισει για να αλλαξω.Σου λεω χε#$^κα πανω μου απο την χαρα μου που την ακουσα!!!!

Καλημερα.Τι κανετε?

Ο άντρας μου βρίσκει πλάγιους τρόπους να με ξεκάνει και με έχει πεθάνει το κεφάλι μου

Περιμενω να ερθει το βραδυ να παμε στο πανηγυρι με τη μικρη.Πανω απο το σπιτι μου εχουμε την εκκλησια του Αγ.Ευσταθιου!!Πρωτη φορα θα την παω σε πανηγυρι.Για να δουμε θα κανει την μαϊμου που χορευει??Μη μιλάς για μαιμούδες, η δικιά μου χορεύει, βάζει μάσκαρα (κάτω από το μάτι) ρουζ και κραγιόν πριν βγούμε έξω και τρέχει να κοιταχτεί στον καθρέπτηΕιχα φτιαξει μπριζολες το μεσημερι και οταν της εβαλα να φαει μου λεει με απορια ''ΛΕΜΟΝΙ????''Αυτό σημαίνει ότι ξέρει το παιδί να τρώει σωστά!! Ευγε Γιώτα!! Καλά τώρα που το σκέφτομαι εγώ γιατί δεν ήρθα να φάω μπριζόλες;;;;; ,με εστειλε παλι.Σημερα το πρωι φευγοντας για το σχολειο μου λεει ''ΠΑΠΩ(Σ΄ΑΓΑΠΩ) ΜΑΜΑ!!!Περιττο να σας πω πως εβαλα τα κλαματα!!

Ασε όταν ακού παπάω λιώνω!!!!!!!!!!!!!! Κορούλες όμορφες

το παπαω παει και ερχεται βροχη..

προχθες εβαφε η κουνιαδα τα νυχια της και της πηρε το μανο και με κυνηγουσε να μου το δωσει για να βαψω τα δικα της..εννοειται οτι δεν ενεδωσα..και θελει να της βαζω δηθεν ρουζ και κραγιον

Ασε όταν ακού παπάω λιώνω!!!!!!!!!!!!!! Κορούλες όμορφες

Ξεκινησε απο τωρα να βαφετε η κοπελα????Ωρε Στεφ τι εχεις να τραβηξεις!!!

Φιλεναδα μας βλεπω με εναν καφε στο χερι να απολαμβανουμε τους αντρες μας να τρεχουν πισω τους.....χαχαχαχαχα και μονο που το σκεφτομαι ξεκαρδιζομαι!!!

το παπαω παει και ερχεται βροχη..

προχθες εβαφε η κουνιαδα τα νυχια της και της πηρε το μανο και με κυνηγουσε να μου το δωσει για να βαψω τα δικα της..εννοειται οτι δεν ενεδωσα..και θελει να της βαζω δηθεν ρουζ και κραγιον

Και καλα θα κανεις να αργησεις πολυ να της βαψεις τα νυχια........Δεν τους κανει καλο!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πότε θ' ακούσω το "παπάωωωωωωωωωωωωωωωω";

Σήμερα όταν τον έντυνα το πρωί, σκύβω πάνω του και φιλάω το λαιμουδάκι (ψυχούλες τρυφερές) και μ' αγκαλιάζει και λέει "γκαλιά μαμά".

Ενώ γενικώς δεν είναι της αγκαλιάς και της τρυφερότητας (ούτε εγώ ;) ), δεν ξέρω τι τον έπιασε σήμερα!

Αχ, λιώσιμο!!!

ΕΥΑ, το είδαμε το Altea, ωραίοι οι χώροι μέσα, αλλά ακριβό, δε θέλουμε να ξεφύγουμε απ' τα 15.000 πολύ, δεν μας παίρνει, ειδικά μ' εμένα άνεργη (που θα γίνει σύντομα).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα όταν τον έντυνα το πρωί, σκύβω πάνω του και φιλάω το λαιμουδάκι (ψυχούλες τρυφερές) και μ' αγκαλιάζει και λέει "γκαλιά μαμά".

Ενώ γενικώς δεν είναι της αγκαλιάς και της τρυφερότητας (ούτε εγώ ;) ), δεν ξέρω τι τον έπιασε σήμερα!

Αχ, λιώσιμο!!!

ΕΥΑ, το είδαμε το Altea, ωραίοι οι χώροι μέσα, αλλά ακριβό, δε θέλουμε να ξεφύγουμε απ' τα 15.000 πολύ, δεν μας παίρνει, ειδικά μ' εμένα άνεργη (που θα γίνει σύντομα).

Θα το ακουσεις κι εσυ το παπαωωωωω.Εμενα σημερα μου το ειπε απο μονη της!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Οντως το ΑΛΤΕΑ ειναι ακριβο.Εμεις το πειραμε οταν ημουν ακομα εγκυος και το χωσταμε αλλα 3.5 χρονια ακομα...

Ξεκινησε απο τωρα να βαφετε η κοπελα????Ωρε Στεφ τι εχεις να τραβηξεις!!!

Φιλεναδα μας βλεπω με εναν καφε στο χερι να απολαμβανουμε τους αντρες μας να τρεχουν πισω τους.....χαχαχαχαχα και μονο που το σκεφτομαι ξεκαρδιζομαι!!!

Θα περιμένω τη στιγμή που θα κυκλοφορούμε με τις κορες μας και θα μας ρωτουν αν ειμαστε οι μεγάλες τους αδερφές :tongue:

Αχ, λιώσιμο!!!

Βλέπω μεγάλες προόδους με τα παιδάκια μας, δεν θα μου φανει παράξενο να μπει σε κανα μήνα να διαβάσει ο Γιαννάκης τις προηγούμενες σελίδες που ήθελες να πας μονη σου για καφέ και να δεί ποτε ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "ΠΑΠΑΩ" ΑΛΛΆ πνίξου μάνα!!! :tongue:

Θα περιμένω τη στιγμή που θα κυκλοφορούμε με τις κορες μας και θα μας ρωτουν αν ειμαστε οι μεγάλες τους αδερφές :tongue:

:tongue:

Κι εγω περιμενω αυτην την στιγμη......Γι αυτο να μην ξεχναμε να βαζουμε τις αντιρυτιδικες μας κρεμουλες καθημερινα!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...