Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν κάνω ψάρια δεν αντέχω να μπαίνωβ σπίτι και να βρωμάει ψαρίλας έτσι νυχτιάτικα όταν φύγαν έβγαλα και έπλυνα τον αποροφητήρα , τις σχάρες του φούρνου, σαπούνισα το φούρνο και όλο τον πάγκο της κουζίνας (είναι και μεγάλος σε Γ) και κατέβασα και τις κουρτίνες απο σαλοκουζίνα. Οπότε τελέιωσα γύρω στις 11.

Τί τα θέλω εγώ τα ψάρια? Δεν ξανακάνω λέμε! :mad::x

ΤΖΙΖΟΥΣ ΚΡΑΙΣΤ!!!!! (που λενε και στο χωριο μου)

Φιλεναδα να κανεις παρεα με τη κουνιαδα μου!!!

ΟΥΤΕ ΕΓΩ δεν κανω ετσι που εκνευριζομαι και με την καρφιτσα που πεφτει!!!

Το πολυ να ανοιγα ολα τα παραθυρα να ξεμυρισει το σπιτι και να επλενα με ξυδι και απορριπαντικο τη σχαρα, τα πιατα και τον παγκο εργασιας..ως εκει..

χαρα στα κουραγια σου..μαλλον υπερενταση σε επιασε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Βικάκι με γειές η νέα ταπετσαρία!

Σήμερα έχω απίστευτο πονοκέφαλο, άνοιξε ο Στ. εχθές το κλιματιστικό και πρέπει να το άρπαξα το κρυωματάκι, έτσι εχω πιει 2 παναντόλ ήδη!!

Το πάρτυ ήταν όμορφο ,ελπίζω όλι να πέρασαν καλά, τα παιδιά το διασκέδασαν σίγουρα, είχα πάει φαγητά και αναψυκτικά, μια φίλη μου έφερε και σκαμπώ για να κάτσουν οι ενήλικες και ένας φίλος ένα φορητό κασετόφωνο. (πάρτυ χωρίς ευγενικές χορηγίες γίνεταιι;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!) Το μεσημέρι γυρίσαμε σπιτάκι και κάτσαμε με φίλους και περάσαμε μια όμορφη Κυριακή.

ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!

Αυριο μάλλον θα μετακομίσουμε στα νέα κτήρια στο βιομηχανικο πάρκο στο Σχιστό!! Ωραία θα ειναι !!!

καλημερα!!

Μπραβο για το παρτυ και να σου ζησει ο γιοκας..

Μαλλον με την κουραση, την υπερενταση και καπακι με τον κλιματισμο αρπαξες γενικα το πακετακι.. περαστικα σου..

Εχω περασει απο αυτο το βιομηχανικο παρκο.. καταθλιψη λεμε απ εξω.. μεσα δεν ξερω, θα μας πεις..

η εταιρεια σου μετακομιζει? Θα σε βολευει απο το σπιτι σου? θα ναι πιο κοντα?

Το πολυ να ανοιγα ολα τα παραθυρα να ξεμυρισει το σπιτι και να επλενα με ξυδι και απορριπαντικο τη σχαρα, τα πιατα και τον παγκο εργασιας..ως εκει..

Τα άνοιξα ρε συ αλλά τζίφος. Καθάρισα με το sweep το πράσινο. Μιλάμε καθαρίζει τέλεια και αφήνει και ωραίο άρωμα.

έτσι ξαφνικά? Εμείς όταν μεταφερθήκαμε ήμουν σε εξάμηνη άδεια. Γλίτωσα πολλή δουλειά!

Εχει ήδη μεταφερθεί εκεί το τμήμα των υδραυλικών, τα γραφεία μας ειναι έτοιμα οπότε δεν θα ειναι πρόβλημα

Θα συμφωνήσω ότι ήταν μάλλον υπερένταση Βικάκι και εκτόνωση από τα νεύρα!! Δεν κατεβάζουμε έτσι κουρτίνες.. εγώ σίγουρα όχι
Μπραβο για το παρτυ και να σου ζησει ο γιοκας..Ευχαριστώ πολύ!

Μαλλον με την κουραση, την υπερενταση και καπακι με τον κλιματισμο αρπαξες γενικα το πακετακι.. περαστικα σου..Ευχαριστώ!!!!

Εχω περασει απο αυτο το βιομηχανικο παρκο.. καταθλιψη λεμε απ εξω.. μεσα δεν ξερω, θα μας πεις..

η εταιρεια σου μετακομιζει? Θα σε βολευει απο το σπιτι σου? θα ναι πιο κοντα?

Το κτιριο της εταιρίας ειναι ωραίο, η απόσταση ειναι ακριβώς η ίδια απλά επειδή για το Σχιστό από το σπίτι μου θα ειναι ουσιαστικά μια ευθεία μειώνεται η διαδρομή

Οπως και να το κανουμε και η μετακομιση ειναι μια αλλαγη ασχτεα ποιος τρωει το αγγουρι στο τελος (το χω φαει δυο φορες με δουλεια και κατι λιγα θυμαμαι!)

εδω εγω βαρεθηκα και δεν κατεβασα κουρτινα που ειμαι και ψυχακιας!! Ομολογω οτι εχθες παροτι μεχρι τις 12.00 εκανα δουλειες την υπολοιπη μερα μετα απο καιρο κατι μου θυμιζε οτι ειναι Κυριακη..η βολτα στη μανα μου, που φαγαμε εκει, το απογευμα που εκανα χαλαρα μπανιο, που δεν ηξερα εκτος απο δουλειες (που παντα υπαρχουν) τι να διαλεξω να κανω δηλαδη να παω βολτα (λεφτα δεν ειχα ουτε για καφε) η να κατσω στον καναπε ακουνητη (που τελικα αυτο εκανα) και μαλιστα ετοιμασα μεχρι και τα ρουχα μου περα απο το μαγειρεμα οπου σημαινει πως σημερα ξυπνησα

7.30 αντι 7 παρά και προλαβα να παρω πρωινο μαζι με τη μικρη χαλαρα, να παιξουμε, να συμμαζεψω τα κρεβατια και εφυγα και στην ωρα μου!!!

Ο συζυγος το πρωι μας εφτιαχνε κρεπες και πετουσε τη ζυμη στον αερα απο το τηγανι πραγμα που η κορη μου βρηκε πολυ ενδιαφερον και αστειο και ηπιε μονορουφι το γαλα της!

Διαφημίσεις

εμεις εντωμεταξυ καναμε αιτηση στο stray.gr που αφορα αδεσποτα ζωα για να υιοθετησουμε ενα κουταβι κατα προτιμηση μεγαλοσωμο μιας και εχουμε αυλη και στο σπιτι και στο εξοχικο.. ειναι σαν να εχεις δευτερο παιδι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θαι ειναι μονο για καλο και για μας και για τη μικρη.

Jesgk εβλεπα τις φωτο στο fcb, ο γιος σου εκπεμπει απο τα ματια και μονο μεγαλη χαρα και πρεπει να ειναι πολυ τρυφερουλης.. για τη μικρη δε μιλαω γιατι ξερω οτι ειναι στην ιδια φαση με τη κορη μου!! Οτι να ναι..στην μαγικη καρακοσμαρα τους..κριμα που δεν την θυμομαστε και εμεις οι μεγαλοι..

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Bίκη κορίτσι μου είσαι ΑΡΡΩΣΤΗ με τις δουλειές του σπιτιού, δεν το συζητώ!

Συμφωνώ ότι μάλλον εκτονώθηκες.

Άσχετο, κι εμένα μου τη δίνει η ψαρίλα και - κυρίως - η τηγανίλα.

Κορίτσια είμαι ένα πτώμα, αφήστε που εκτός απ' την κούραση, έχω κι ένα ηλίθιο βήχα 2-3 μέρες τώρα, που δεν μ' αφήνει να πάρω τα πάνω μου. Ήδη αισθάνομαι ένα πτώμα.

Γι' αυτοκίνητο ψάχνουμε ψιλοοικογενειακό, αλλά όχι πολύ μεγάλο μέγεθος, γιατί δεν έχουμε πάρκινγκ και γιατί θέλω να το οδηγάω κι εγώ, που - μέσα στην πόλη - δεν την παλεύω με μεγάλο τουτού.

Έχουμε ήδη δει (και δεκτές όσες γνώμες και τιπς):

Skoda Fabia -> Ωραίο, άνετοι χώροι και ΦΤΗΝΟ

Seat Ibiza -> Στριμωγμένοι χώροι και ακριβό γι' αυτά που προσφέρει. Το 'χω ήδη απορρίψει

Nissan Tiida -> Άνετοι χώροι, μ' άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ξεφεύγει λίγο η τιμή (15.700?) και είναι μόνο σε 1600 κυβικά που μάλλον δε συμφέρει, θα καταναλώνει αρκετά.

Θα δούμε:

Mitsubishi Colt (το 'χει μια φίλη και μ' αρέσουν οι χώροι του).

Opel Astra (μάλλον θα 'ναι ακριβό).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εμεις θελουμε νεο αμαξι αλλα μονο οταν καταφερουμε να πουλησουμε ενα οικοπεδο που παλευουμε ποσο καιρο τωρα.. και θα ναι τυπου vagon γιατι αυτο μας εξυπηρετει και σαν οικογενεια και σαν δουλεια του ανδρα μου.

Ηδη εχουμε δυο αυτοκινητα του 90 με μονες και ζυγες πινακιδες αλλα ειναι εμφανισιακα σε χαλια κατασταση αλλα τουλαχιστον λειτουργικα ακομη κρατιουνται, απο οσο βλεπω ομως οχι για πολλα χρονακια.. τα χουν φαει τα ψωμια τους

καλημέρα κοριτσάκια,πάω να σας διαβάσω!!!

καλή εβδομάδα!!!

έχω ετοιμασίες,τακτοποιώ σπίτι,γιατί έχουμε γιορτή!!δεν ξέρω καν ποιος θα έρθει...δεν νομίζω πολλά άτομα!!

γιορτάζει ο Σταθούλης μου!!!!

Διαφημίσεις

λοιπόν μακάρι να αλλάξουν τα δεδομένα για το μικρό πρινσέσσα...

βίκυ σε καταλαβαίνω απόλυτα με την ψαρίλα...εγώ τα έχω τσάμπα και πάλι δεν κάνω συχνά...σου βρήκα λύση,δες στο blog μου...μόνο έτσι πια κάνω...τηγανιτά τα παραγγέλνω στη μάνα μου και τα τρώμε εκεί...

α και το πλυντήριο πιάτων σώζει,έχω πλύνει πολλά πιάτα στη ζωή μου...

εμείς είχαμε ένα ήσυχο σκ...

ετοίμασα το σπίτι πέμπτη παρασκευή νομίζοντας ότι το σάββατο το βράδυ θα ψήναμε στα κάρβουνα με φίλους...τελικά πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό,μετά από καιρό...το παιδί ούτε που τους ξέρει...λέμε παπού-γιαγιά και δεν ξέρει τι είναι αυτό... τέσπα ας μην τα πάρω πρωί πρωί!!

και την κυριακή βόλτα σε μαρίνα με σκάφη,έχει ωραίο καφέ και αλάνα για το μηχανάκι του κοριτσιού!!

σήμερα πάλι δουλειές γιατί έχει απίστευτη σκόνη...

το μεσημέρι θα φτιάξω τα σουφλέ...

ούτε ξέρω ποιος θα έρθει...μπορεί να μην το θυμηθεί και κανείς!!!

καλημέρα κοριτσάκια,πάω να σας διαβάσω!!!

καλή εβδομάδα!!!

έχω ετοιμασίες,τακτοποιώ σπίτι,γιατί έχουμε γιορτή!!δεν ξέρω καν ποιος θα έρθει...δεν νομίζω πολλά άτομα!!

γιορτάζει ο Σταθούλης μου!!!!

Γεια σου Κερκυραία!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! (ο άντρας σου φαντάζομαι ότι είναι, έτσι; :tongue:)

Τι γιορτή είναι σήμερα αλήθεια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

jesgk μια χαρά θα πέρασαν και οικονομικά σου βγήκε...

μαεστρία εμείς έχουμε citroen c4 ,ούτε μεγάλο,ούτε μικρό...μας βολεύει!!

το c4 picasso είναι ωραίο πάλι...

γενικά τα πολυμορφικά μου αρέσουν!!

jesgk μια χαρά θα πέρασαν και οικονομικά σου βγήκε...

μαεστρία εμείς έχουμε citroen c4 ,ούτε μεγάλο,ούτε μικρό...μας βολεύει!!

το c4 picasso είναι ωραίο πάλι...

γενικά τα πολυμορφικά μου αρέσουν!!

Κι εμένα μ' αρέσουν και έχουν πολύ άνετους χώρους, αλλά είναι μακρουλά και δεν θα βρίσκουμε να τα παρκάρουμε! Δεν έχουμε πάρκινγκ, πυλωτή, κλπ, οπότε ότι βρούμε στο δρόμο.

Ε, με το πολυμορφικό θα 'ναι ένα πρόβλημα, γι' αυτό δεν τα σκεφτόμαστε αυτή τη φορά. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...