Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και maestria by the way αυτο εννοουσα και εγω σχετικα με την παρουσια μου στο Νακα οτι δηλαδη τρελαθηκα απο τη χαρα μου βλεποντας τη μικρη να συμμετεχει και ικανοποιητικα μαλιστα σε ενα συνολο. Πιο πολυ μου αρεσε που το καναμε παρεα και εκει διαφοροποιουνται τα πραγματα απο τον παιδικο σταθμο που μαλλον θα τη στειλω οταν θα ειναι η ωρα της εφοσον εχω ατομο να την κραταει μεχρι τοτε θα πηγαινουμε σε σχετικα εργαστηρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλο να γεννησεις nunu

οταν βγαινεις σε αδεια κυοφοριας ο εργοδοτης σε πληρωνει για 25 μερες απο οτι ξερω μισθο και παιρνεις και το επιδομα απο το ΙΚΑ..μετα τη γεννα δεν ξαναπληρωνεσε απο τον εργοδοτη μεχρι να επιστρεψεις. Οτι παρεις δηλαδη απο το επιδομα λοχειας-τοκετου του ΙΚΑ και απο τον ΟΑΕΔ αν βγεις στο εξαμηνο εφοσον το δικαιουσαι..

maestria μια χαρα τα παιχνιδακια και η αληθεια ιεναι οτι σκεφτομουν να παρω ενα στεφανι..

Ευχαριστώ πολύ properous και αν δεν κάνω λάθος και αυτές τις 25 μέρες θα τις πληρωθώ αν δεν έχω κάνει χρήση αναρρωτικής (που έχω κάνει :rolleyes: οπότε :-().

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ευχαριστώ πολύ properous και αν δεν κάνω λάθος και αυτές τις 25 μέρες θα τις πληρωθώ αν δεν έχω κάνει χρήση αναρρωτικής (που έχω κάνει :rolleyes: οπότε :-().

Έτσι είναι. Αν έχεις ήδη πάρει αναρρωτική, τότε δεν είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης να σου πληρώσει κάτι παραπάνω.

Ότι πάρεις απ' το ΙΚΑ. Μη στενοχωριέσαι, είναι αρκετά.

Προσπ κατάλαβα τι εννοούσες.

Εντάξει, εμένα δεν μ' αγχώνει να τα κάνουμε μαζί, αρκεί που κάνει τέτοια παιχνίδια.

Δεν ξέρω πόσο θα 'χω κουράγιο να παίζω ή να τραγουδάω (θα γράψω και τραγούδια) στο σπίτι μαζί του. Θέλω σίγουρα όμως να αναγνωρίζω κινήσεις ή λέξεις που θα μάθει παίζοντάς τα στο "κολείο". :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω παντως που ημουν 6 μηνες με αδειες αναρρωτικης λογω δυσκοληκυησης ο εργοδοτης μου εδωσε τον μισθο αυτο, αρα ειναι και στη γνωση οπως και στην θεληση του εργοδοτη. :wink:

maestria ειναι ωραιο να βλεπουμε οοολα αυτα τα πραγματα που ανακαλυπτουν τα μικρα μας..και σιγουρα ενας βρεφονηπιακος δημιουργει και σχεση απεξαρτησης απο το σπιτι και αυτο οφελει το παιδι.. αλλα εμενα δε με χαλαει να κανουμε μαζι και ενα σχετικο προγραμμα και εκεινη μαθαινει αλλα και εγω..

ειναι ωραιο πχ που της εχει μεινει και μου δειχνει πως κανει ο ελεφαντας η πως παιζαμε με τα τυμπανα. Μαλλον αν ειχα τη δυνατοτητα θα την πηγαινα απο τωρα και ας μην ειχε κανενα αμεσο αποτελεσμα..

ωστοσο αναμενω τηλεφωνημα απο τα gymboree για να παμε δοκιμαστικο στο τμημα παιζω και μαθαινω που ειναι για παιδια 22-28 μηνων..

αυτααα.. καλο σκ εχω και εγω τρεξιμο σημερα

Με το καλό να γεννήσεις το μπεμπάκι σου. Εγώ δεν θυμάμαι να με πλήρωσε μέρα παραπάνω ο εργοδότης. Απλά για 25 μέρες μετα την άδεια σου κολλάει ένσημα.Την επομένη της άδειας μπορείς να πας στο ικα να παρεις το επίδομα κυοφορίας. Μετά τη γέννα παίρνεις το επίδομα λοχείας και επίδομα τοκετού. Σύνολο παίρνεις 4 μισθούς ολόκληρους και γύρω στα 900 ευρώ επίδομα τοκετού. Ένα μέρος σου δίνει το ικα και τη διαφορά την καλύπτει ο οαεδ.

Διαφημίσεις

Είμαι ένα πτώμα! Χθες βγήκαμε και γύρισα σπίτι 4μιση. 8 σηκώθηκα για να περάσουμε την ταπετσαρία. Τελιώσαμε γύρω στη μια -μιαμιση , αφήσαμε το σπίτι ένα μπάχαλο και πήγαμε για φαγητό έξω.Κατα τις τέσσερις επιστρέψαμε και έπιασα δουλειές μέχρι τις 7 και μετά κατέβασα τη Γεωργίτσα να παίξει στην αυλή με τον Μπάιο.Τώρα είναι στης κουνιάδας. Έβαλε μουσική ο Μάριος και χορεύουν!

Η ταπετσαρία τέλεια! Φανταστική! Άψογη! Το δωμάτιο αγνώριστο! Μεγάλη επιτυχία. Τώρα σκέφτομαι τί να βάλω στον διπλανό τοίχο ο οποίος είναι φάτσα στην πόρτα και είναι άδειος.

για να καταλάβετε:http://cgi.ebay.co.uk/White-Roses-Wall-Mural-Designer-Photo-Wallpaper-/220666478845?pt=UK_Wallpaper&hash=item3360bf40fd#ht_1629wt_1137

αυτή είναι η ταπετσαρία, δείτε τη δευτερη φωτό κατω απο εκει που λέει zoom.

Φανταστείτε οτι το προσκέφαλο του κρεβατιου είναι μπροστά στον τοίχο με την ταπετσαρία και στον τοίχο αριστερά απο εκεί που περίπου ξεκινά το σύνθετο έχω παράθυρο.Ε, δεξιά του παραθύρου τί θα ήταν ωραίο να βάλω για να μην είναι τελείος άδειο?

καλημέρα κοριτσάκια!!

βίκυ ποια έβαλες?αυτή με τα τριαντάφυλλα? νόμιζα ότι είχες διαλέξει άλλη...

έναν πίνακα με έντονα χρώματα ή μια ασπρόμαυρη φωτογραφία θα ήταν ωραία στη γωνία...

ανάλογα και τι χρώμα είναι η κουρτίνα...κάτι να ταιριάζει...αν βρω κάτι στο ίντερνετ θα σου πώ...

εγω δεν ειμαι καλη σε αυτα νομιζω οι jesgk, miamama και maestria εχουν αποψη εμπιστοσυνης!

παντως καλη ειναι η ταπετσαρια που εβαλες!! ΜΕΓΙΑ!!

Jesgk ειδα στις φωτο με τη μαμοσυναντηση!! Καλα! Πως καταφερνετε και τα λετε τοοοοοοοσες μαζεμενες? Ποιος το διοργανωνει το εν λογω σουαρε??

Πες και πως πηγε το παρτι του Θοδωρη...

εμεις εχθες πηγαμε στην ξαδελφη μου την ωρα που ετοιμαζοταν για το γαμο της και της ευχηθηκαμε και μετα φυγαμε για Καλαμο που ηταν ο αλλος γαμος (by the way ειχα καιρο να παω Καλαμο και Ωρωπο και θυμηθηκα αφενος ποσο ομορφα ειναι απο εκει απο την αλλη με εντυπωσιασε το ποσα πλουσια σπιτια υπαρχουν (οχι τυχαια βεβαιως βεβαιως) που συγκριτικα η Σαλαμινα ειναι καταφυγιο των φτωχων και κατατρεγμενων!!!)

Παραυτα και οι δυο νυφες ηταν καλες αλλα στο γαμο του Καλαμου (βαφτηστηρα της κουνιαδας μου ετων 30) ηταν πραγματικα μια κατασταση πολυ κλασατη και η απλοτητα σε πολλα στοιχεια οπως πχ το νυφικο η η μπουμπουνιερα εκαναν εντυπωση και με ευχαριστησε και εμενα καθως ειχα σκυλοβαρεθει να βλεπω πια νυφες ντυμενες σα λατερνες.. με την Αρτα και τα Γιαννενα πανω στα νυφικα τους (οπως πχ και η ξαδελφη μου καλη της ωρα που το χε τιγκαρει στη περλα)

Ηταν και πανεμορφη η κοπελα και η δεξιωση σε ενα Bar restaurant καλοστημενη και οι φιλοι τους ειχαν και ενα βιντεο εκπληξη σε σημειο που ειλικρινα εγω ειχα κατσει πανω απο τη μικρη κατασυγκινημενη και σκεφτομουν τι συγκινηση θα χα σε αναλογη περιπτωση και ποσο τελικα ομορφο ειναι να εχεις φιλους που σε εκτιμουν και σε αγαπουν..

αλλα φυγαμε λιγο μετα τις 23.00 γιατι δεν την παλευαμε, βεβαια μολις ειχε αρχισει ο χορός αλλα ηταν ηδη αρκετο για μας.

Αντε και καλους απογονους..και στα παιδια μας να δωσει ο Θεος..ευκολα και απλοχερα και προπαντων με υγεια..

Βικυ η ταπετσαρία ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Μου άρεσε πάρα πόλύ!!! Κατι σε καθρέφτη;; Εχει στο ΙκΕΑ κατι λωρίδες στενόμακρες, εκτος και αν είναι μεγάλος ο τοιχος και μπαίνει και βιβλιοθήκη πχ.. Παντως ειναι πολυ εντυπωσιακη οποτε μην το φορτώσεις με κατι επισης εντονο..

Προσπ και μενα αυτο το στυλ μου αρεσει και αυτο προσπαθησα και στο γαμο μου..(νομιζω)..Οντως αν εχεις ανθρωπους να κανουν πραγματα για σενα ειναι πολυ ομορφο..εμενα αυτοι μετριουνται στα δαχτυλα του ενος χεριου!

τζες οντως πως πηγε το παρτυ;;;

Εμεις σημερα τπ πρωι πηγαμε για καφεδακι, κουνιες κτλ..η Ναταλια δεν βαζει κ3456λο κατω και μου σπαει τα νευρα αλλα και τι να κανουμε;;

Επισης εμαθα κατι πολυ δυσαρεστο και εχω στεναχωρηθει πολυ..Ο μπεμπουλης που σας ελεγα που γεννηθηκε προωρα δεν παει καθολου καλα..Οι γιατροι δεν τους δινουν πλεον κανενα περιθωριο και καμια ελπιδα, το μωρο εχει εξαντληθει παρα πολυ και ειναι θεμα χρονου πια...Δεν ξερω τι να πω..Ειναι τοσο μα τοσο αδικο..

yRf6p1.png

Βικυ η ταπετσαρία ειναι ΦΟΒΕΡΗ!!! Μου άρεσε πάρα πόλύ!!! Κατι σε καθρέφτη;; Εχει στο ΙκΕΑ κατι λωρίδες στενόμακρες, εκτος και αν είναι μεγάλος ο τοιχος και μπαίνει και βιβλιοθήκη πχ.. Παντως ειναι πολυ εντυπωσιακη οποτε μην το φορτώσεις με κατι επισης εντονο..

Επισης εμαθα κατι πολυ δυσαρεστο και εχω στεναχωρηθει πολυ..Ο μπεμπουλης που σας ελεγα που γεννηθηκε προωρα δεν παει καθολου καλα..Οι γιατροι δεν τους δινουν πλεον κανενα περιθωριο και καμια ελπιδα, το μωρο εχει εξαντληθει παρα πολυ και ειναι θεμα χρονου πια...Δεν ξερω τι να πω..Ειναι τοσο μα τοσο αδικο..

Γιατί ρε συ πρινσέσα? οι θερμοκιτίδες είναι γεμάτες πρόωρα. Γιατί εν έτη 2010 να μην μπορούν να κρατ΄σουν στη ζωή ένα πρόωρο? Πραγματικά άδικο!

Και εγώ κάτι σε καθρέφτη σκέφτομαι ή αυτές τις σύνθετες κορνίζες τοίχου αλλά όπως είπες και εγώ κάτι ελαφρύ σκέφτομαι.

Διαφημίσεις

Η ταπετσαρία τέλεια! Φανταστική! Άψογη! Το δωμάτιο αγνώριστο! Μεγάλη επιτυχία. Τώρα σκέφτομαι τί να βάλω στον διπλανό τοίχο ο οποίος είναι φάτσα στην πόρτα και είναι άδειος.

Με γεια σου!!!

Κι εγώ κάτι σε έντονα χρώματα θα 'λεγα, γιατί είναι αρκετά άσπρη η ταπετσαρία.

Ίσως ένα πίνακα με άσπρο και κόκκινο μέσα; :)

Πέρασα ένα πολύ ωραίο, αλλά ΠΟΛΥ κουραστικό σαβ/ριακο. Δε βλέπω μπροστά μου, τέτοια κούραση.

Πήγαμε χθες με χάζμπαντ για φαγητό στο εστιατόριο του Βυζαντινου μουσειου. Καταπληκτικό, πεντανόστιμα πιάτα και - φυσικά - ακριβό.

Για μια στις τόσες είναι, δηλαδή μια φορά τα 2 χρόνια. :mrgreen:

Μετά ταινιούλα.

Σούπερ ήταν. Αλλά με την Παρασκευή γεμάτη, αρχίσαμε να κοιτάμε για αυτοκίνητο, το πρωί του Σαββάτου δουλειές στο σπίτι και την υπόλοιπη μέρα ντάντεμα τον Γιάννη που έκλαιγε του θανατά (μας μυρίστηκε;;;), σήμερα ξύπνημα και 50 χλμ για να πάμε στα βαφτίσια της ανηψιάς μου και μετά τραπέζι, επιστροφή στις 4.

ΕΕΕΕΕ, ήρθα και ψόφησα η γυναίκα. Σε λιγάκι μάλλον θα την πέσω για ύπνο. (ναι, εγώ ο βρυκόλακας :tongue:)

Καλή εβδομάδα κορίτσια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κριμα ειλικρινα και δεν εχω λογια myprincess τωρα θελουν πολλα κουραγια οι γονεις..

εμενα η μικρη κοιμηθηκε απο τις 20.00 αποψε και βλεπω να μου ξυπναει απο τις 6.00 το πρωι και αν δε με δει διπλα της το πρωι στανταρ δεν θα ξανακοιμηθει..

για Κυριακη αφου το πρωι εκανα ολες τις δουλειες μου εφυγα και πηγα στη μανα μου με τη μικρη (δεκα φορες το μετανοιωσα στο δρομο γιατι ο ΗΣΑΠ εκανε κολπα και καθυστερουσαν οι συροι τραγικα με τοοοοοση ζεστη) και ηρθε ο συζυγος μετα τη δουλεια, φαγαμε και κατα τις 17.00 γυρισαμε σπιτι, εκανα χαλαρα ενα μπανιο, μαγειρεψα για αυριο και για μας και για τη μικρη για να χω καβατζες και εκανα και κρεμες βανιλια - σοκολατα..

μετα ο ανδρας μου ανελαβε να παει τη μικρη στις κουνιες και εγω ξυστικα 45 λεπτα να καθομαι σα φυτο κανοντας zapping... ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα, ουτε να κανω αλλες δουλειες ηθελα ΚΑΙ ειχα τυψεις που δεν εχα παει μαζι τους (οτι να ναι λεμε!)

τεσπα με το που γυρισαν η μικρη αποκοιμηθηκε στον θηλασμο πανω..ουτε αλλο φαι εφαγε , ουτε μπανιο την εκανα..

παντως εχει κανει προοδους με την ομιλια τις τελευταιες δυο εβδομαδες.. μεχρι και το ενταξει λεει και το νερο που το λεγε Α τωρα ο λεει "ολιό" επισης σημερα ειπε καθαρα σκυλος και μιλησε στον παππου της στο τηλεφωνο.

παω να κοιμηθω και εγω μπας και πιασω καμια-δυο ωριτσες στο δικο μου κρεβατι (θελω να απλωθωωωωωω)

καληνυχτα! και καλη εβδομαδα σε ολες!

Με γεια σου!!!

Κι εγώ κάτι σε έντονα χρώματα θα 'λεγα, γιατί είναι αρκετά άσπρη η ταπετσαρία.

Ίσως ένα πίνακα με άσπρο και κόκκινο μέσα; :)

Σούπερ ήταν. Αλλά με την Παρασκευή γεμάτη, αρχίσαμε να κοιτάμε για αυτοκίνητο, το πρωί του Σαββάτου δουλειές στο σπίτι και την υπόλοιπη μέρα ντάντεμα τον Γιάννη που έκλαιγε του θανατά (μας μυρίστηκε;;;), σήμερα ξύπνημα και 50 χλμ για να πάμε στα βαφτίσια της ανηψιάς μου και μετά τραπέζι, επιστροφή στις 4.

έστρωσα είδη κόκκινο πάπλωμα. Ο Παναγιώτης λέει δεν πάει αλλά είναι σούπερ. Δίνει άλλο τόνο στο δωμάτιο.

Τί αυτοκίνητο ψάχνετε πατρίδα?

Και εγώ εξαντλημένη. Ακόμα κουρασμένη νιώθω. Άσε που φαίνεται στο πρόσωπό μου. Αυτό το ξενύχτι και το πρωινό ξύπνημα με σβήσιμο με ατέλειωτες δουλειές.....με διέλυσε

Άσε που χθες μου την έδωσε και ο χάσμπαντ. Πήγαμε το πρωί μια βόλτα στο χωριό. Όταν επιστρέψαμε πήγα σπίτι να βάλω στο φούρνο τις τσιπούρες και αυτός πήγε για έναν καφέ. Επειδή άργησε εγώ κι η μικρή φάγαμε. καθάρισα την κουζίνα πάγκους κλπ και πάω να χαλαρώσω λίγο. Με πάιρνει τηλ να στρώσω τραπέζι. Του βγάζω το πιάτο με το ψαράκι του και πατατούλες κόβω και μια σαλάτα και νάτος. Ανοίγει την κατάψυξη βγάζει ένα σακουλάκι καλαμαράκια και λέει τηγάνισε και αυτά γιατί συνάντησε τον ξάδερφο του και τον κάλεσε. Άντε ξανά απο την αρχή ψχαρίλας, λάδια , πλύσιμο.....και δεν φτάνει μόνο αυτό έβγαλε οτι βρήκε και δεν βρήκε στο ψυγείο. Επειδή ήρθε και η κοπέλα του ξάδερφου μετά , επίσης νυστικιά, παραγγείλαμε και μια πίτσα. Ο χαμός μεταφέρθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού. Ξανά μανα πιάτα!

Όταν κάνω ψάρια δεν αντέχω να μπαίνωβ σπίτι και να βρωμάει ψαρίλας έτσι νυχτιάτικα όταν φύγαν έβγαλα και έπλυνα τον αποροφητήρα , τις σχάρες του φούρνου, σαπούνισα το φούρνο και όλο τον πάγκο της κουζίνας (είναι και μεγάλος σε Γ) και κατέβασα και τις κουρτίνες απο σαλοκουζίνα. Οπότε τελέιωσα γύρω στις 11.

Τί τα θέλω εγώ τα ψάρια? Δεν ξανακάνω λέμε! :mad::x

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

Βικάκι με γειές η νέα ταπετσαρία!

Σήμερα έχω απίστευτο πονοκέφαλο, άνοιξε ο Στ. εχθές το κλιματιστικό και πρέπει να το άρπαξα το κρυωματάκι, έτσι εχω πιει 2 παναντόλ ήδη!!

Το πάρτυ ήταν όμορφο ,ελπίζω όλι να πέρασαν καλά, τα παιδιά το διασκέδασαν σίγουρα, είχα πάει φαγητά και αναψυκτικά, μια φίλη μου έφερε και σκαμπώ για να κάτσουν οι ενήλικες και ένας φίλος ένα φορητό κασετόφωνο. (πάρτυ χωρίς ευγενικές χορηγίες γίνεταιι;;; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!) Το μεσημέρι γυρίσαμε σπιτάκι και κάτσαμε με φίλους και περάσαμε μια όμορφη Κυριακή.

ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!

Αυριο μάλλον θα μετακομίσουμε στα νέα κτήρια στο βιομηχανικο πάρκο στο Σχιστό!! Ωραία θα ειναι !!!

Αυριο μάλλον θα μετακομίσουμε στα νέα κτήρια στο βιομηχανικο πάρκο στο Σχιστό!! Ωραία θα ειναι !!!

έτσι ξαφνικά? Εμείς όταν μεταφερθήκαμε ήμουν σε εξάμηνη άδεια. Γλίτωσα πολλή δουλειά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...