Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιταξτε και εγω μεχρι τη μικρη μου δεν ημουν δυσκολη με τις συλληψεις.. μαλιστα στην πρωτη μας εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα εμεινα οντως με τη πρωτη..στις αλλες μεσα σε ενα -δυο μηνες

viki αυτο ηθελα να πω πριν.. οτι τα συμπτωματα ειναι ιδια με της περιοδου και παντα μας μπερδευει..

:-D:grin::-D:grin: :-D:grin::-D :grin::-D:grin: :-D

Εγώ πάντως θα το είχα κάνει το τεστ! Είμαι πολύ ανυπόμονη σε κάτι τέτοια !Αλλά έχω και σχετικά σταθερό κύκλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ πήγα κατευθείαν με μια εβδομάδα καθυστέρηση για χοριακή!!!

αλλά ήμουν σίγουρη,δεν είχα συμπτώματα περιόδου...μου βρωμούσε το ψυγείο και η οδοντόκρεμα με αηδίαζε!!!

Διαφημίσεις

ε καλα!! αν δεν εχω αδιαθετησει μεχρι την επομενη Παρασκευη θα κανω και κανενα τεστ αλλα ειναι νωρις να μιλαμε για κατι τετοιο.. τελευταια εχω καθυστερησεις γυρω στις 5 μερες..και λογικα ετσι θα ναι και τωρα..

Viki παει ο καιρος που εκανα ανυπομονα τεστ..οχι οτι τωρα δεν θελω αλλα δεν θα αλλαξει και τιποτε..

απλα αν ειναι να αδιαθετησω ας γινει να μη με ταλαιπωρει..

ε καλα!! αν δεν εχω αδιαθετησει μεχρι την επομενη Παρασκευη θα κανω και κανενα τεστ αλλα ειναι νωρις να μιλαμε για κατι τετοιο.. τελευταια εχω καθυστερησεις γυρω στις 5 μερες..και λογικα ετσι θα ναι και τωρα..

Viki παει ο καιρος που εκανα ανυπομονα τεστ..οχι οτι τωρα δεν θελω αλλα δεν θα αλλαξει και τιποτε..

απλα αν ειναι να αδιαθετησω ας γινει να μη με ταλαιπωρει..

Αμάν βρε πρόσπ! με έβαλες στο τρυπάκι της αγωνίας τώρα! Αν έχεις ιστορικό καθυστερήσεων λογικό να σκέφτεσαι έτσι, αλλά εγώ αγωνιώ τώρα!!!!

Διαφημίσεις

Αμάν βρε πρόσπ! με έβαλες στο τρυπάκι της αγωνίας τώρα! Αν έχεις ιστορικό καθυστερήσεων λογικό να σκέφτεσαι έτσι, αλλά εγώ αγωνιώ τώρα!!!!

οχι βρε!! μην αγωνιας! αν αυτο το βιολι συνεχιζεται και τους επομενους μηνες τι θα απογινουμε???!! Υπομονη.. οτι ειναι να γινει απλα θα γινει

αλλωστε θα ειναι και η αρχη μιας αγωνιωδους περιοδου ιδιαιτερα για μενα και εκει θα μετραω οχι μερα τη μερα..στιγμη τη στιγμη..:cool:

Καλησπέραααααααααα!

Περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο, ο χάζμπαντ πήγε για ύπνο (κανονικά απλώνει εκείνος ρούχα, αλλά μου 'ναι θυμωμένος απόψε), σε λίγο θα την πέσω καναπέ να δω κανένα σήριαλ. Πονάω παντού λέμεεεεεεεεεεεε!

Τουλάχιστον έκανα αρκετές δουλειές. Πήγαμε σε 3 αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, περάσαμε απ' τον Ξενώνα Προσφύγων κι αφήσαμε ρούχα, έβαλα πλυντήριο (αλλά πως το απλώνουν τώρα).

Αύριο μια σκούπα και λίγο το μπάνιο, σκόνες πήρα χθες και μετά μπωτέ για την έξοδο. ΑΝ μιλιόμαστε με τον χάζμπαντ. ;)

Ζήτησα απ' την βρεφονηπιοκόμο του Γιάννου να μου γράψει παιχνίδια και τραγουδάκια που κάνουν στο "κολείο", για να του τα κάνω κι εγώ στο σπίτι.

Σήμερα μου 'δωσε ένα σωρό.

Θα τα γράψω σε φάσεις, γιατί δεν έχω κουράγιο να τα γράφω όλα τώρα.

Ορίστε 2 παιχνιδάκια που παίζονται με στεφάνι. (ή ότι άλλο σας βολέψει)

Αρκουδάκια: Παίρνουμε 2 στεφάνια και τα κρατάμε το ένα πίσω απ' το άλλο. Τα παιδιά παριστάνουν τις αρκουδίτσες και περνούν μέσα απ' τα στεφάνια χωρίς να τα αγγίξουν.

Λαγουδάκια: Βάζουμε ένα στεφάνι στο πάτωμα. Τα παιδιά βάζουν τα χέρια τους στο κεφάλι παριστάνοντας τα λαγουδάκια και περνάνε απ' το στεφάνι με μικρά πηδηματάκια.

Απλά, εύκολα και ευχάριστα και νομίζω για τις ηλικίες των δικών μας.

Αχ, να 'μαι από μια μεριά όταν κάνει το λαγουδάκι στον παιδικό. Σήμερα τον είδα να κάνει τραμπάλα μ' ένα άλλο στην αυλή και ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα κοπέλες, μπήκα τυχαία στο cafe σας, θέλω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου πείτε. Διανύω την άδεια τοκετού από αρχές Σεπτεμβρη, είμαι Ιδ. υπάλληλος και έχω πάρει το επίδομα τοκετού. Η ερώτηση μου είναι από τη δουλειά μου θα πληρώνομαι όσο έχω άδεια τοκετού και λοχείας? Ευχαριστώ πολύ. Να χαιρεστε τα παιδάκια σας και τις κοιλίτσες σας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

με το καλο να γεννησεις nunu

οταν βγαινεις σε αδεια κυοφοριας ο εργοδοτης σε πληρωνει για 25 μερες απο οτι ξερω μισθο και παιρνεις και το επιδομα απο το ΙΚΑ..μετα τη γεννα δεν ξαναπληρωνεσε απο τον εργοδοτη μεχρι να επιστρεψεις. Οτι παρεις δηλαδη απο το επιδομα λοχειας-τοκετου του ΙΚΑ και απο τον ΟΑΕΔ αν βγεις στο εξαμηνο εφοσον το δικαιουσαι..

maestria μια χαρα τα παιχνιδακια και η αληθεια ιεναι οτι σκεφτομουν να παρω ενα στεφανι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...