Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επειδη ειναι μικρουλα και δεν καταλαβαινει ελεγα να της παρω την Mini που ειναι ουσιαστικα μια φιγουρα σχετικα αναγνωρισιμη..το κακο ειναι οτι εχει κοκκινο τζελ μαλλον κερασι και θα ναι βαρια στη γευση..και ο πυργος ειναι καλος αλλα λιγο αγγουρι τον κοβω και δεν θα καταλαβει και πολλα, η Χιονατη ειναι για πιο μετα νομιζω, το Στρουμφοσπιτο θα μας δυσκολεψει στη μοιρασια γιατι αν ειδα καλα ειναι το ιδιο το σπιτι η τουρτα..

Η πεταλουδα δεν ειναι κακη ιδεα ωστοσο αλλα δεν θα μεινει κατι..

ουφ! γεροπαραξενη ειμαι!! (μαλλον θελω τον Νεμο..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη ειναι μικρουλα και δεν καταλαβαινει ελεγα να της παρω την Mini που ειναι ουσιαστικα μια φιγουρα σχετικα αναγνωρισιμη..το κακο ειναι οτι εχει κοκκινο τζελ μαλλον κερασι και θα ναι βαρια στη γευση..και ο πυργος ειναι καλος αλλα λιγο αγγουρι τον κοβω και δεν θα καταλαβει και πολλα, η Χιονατη ειναι για πιο μετα νομιζω, το Στρουμφοσπιτο θα μας δυσκολεψει στη μοιρασια γιατι αν ειδα καλα ειναι το ιδιο το σπιτι η τουρτα..

Η πεταλουδα δεν ειναι κακη ιδεα ωστοσο αλλα δεν θα μεινει κατι..

ουφ! γεροπαραξενη ειμαι!! (μαλλον θελω τον Νεμο..)

Μαλλον θελεις ο Αι Βασιλης να σου φερει τον γιο μου φαινεται.......

Και να σου πω στο ευχομαι ολοψυχα.

Οσο για την τουρτα πηγαινε παρε την Μινι γιατι οντως ειναι πιο αναγνωρισιμη στη μικρη.Για τον ιδιο λογω την διαλεξα κι εγω!!!!!!!!!!!

παντως βρε παιδια καποτε θυμαμαι τα διακοσμητικα ηταν ζαχαρωτα τα οποια τρωγοντουσαν και θυμαμαι οτι γινοταν σφαγη για το ποιο πιτσιρικι θα καπαρωσει τι..τωρα ολα ειναι πλαστικα και δεν τρωγονται..η τρωγονται με επιφυλαξη...

Μαλλον θελεις ο Αι Βασιλης να σου φερει τον γιο μου φαινεται.......

Και να σου πω στο ευχομαι ολοψυχα.

Οσο για την τουρτα πηγαινε παρε την Μινι γιατι οντως ειναι πιο αναγνωρισιμη στη μικρη.Για τον ιδιο λογω την διαλεξα κι εγω!!!!!!!!!!!

ακριβως τα ιδια λεω και εγω αλλα υπαρχει μια λεπτομερεια που αποτελει προβλημα και στους δυο μας.. εχει επικαλυψη κερασι η φραουλα που δεν μας αρεσει..εκτος αν μπορεσουν να το κανουν στην βαση του Miki. Θα δω..θα παω επι τοπου και θα αποφασισω

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Όντως υπέροχες οι τούρτες.Εγώ λέω να κάνω κάτι σε τουίτι γιατί όποτε τον βλέπει σε κουκλάκι ή ζωγραφιά εκφωνεί ααααααααα!

Jes περαστικούλια!Και τι να πώ.....Μήπως να θυμιάτιζες όλο το σπίτι????

Δεν σας είπα.Μάθαμε άλλη μια λοεξούλα.Εκτός απο το πάει λέμε και έλα.Μουδίνειένα αντικείμενο και αν είμαι στραμένη αλλού φωνάζει έλα.

Καλημέρα κορίτσια!

Όντως υπέροχες οι τούρτες.Εγώ λέω να κάνω κάτι σε τουίτι γιατί όποτε τον βλέπει σε κουκλάκι ή ζωγραφιά εκφωνεί ααααααααα!

Jes περαστικούλια!Και τι να πώ.....Μήπως να θυμιάτιζες όλο το σπίτι????

Δεν σας είπα.Μάθαμε άλλη μια λοεξούλα.Εκτός απο το πάει λέμε και έλα.Μουδίνειένα αντικείμενο και αν είμαι στραμένη αλλού φωνάζει έλα.

αχου!!!! τελεια!! εμενα τελευταια εχει παθει οξεια τεμπελιαση και λεει καμια λεξη οταν εχει κεφια..

παω σιγα σιγα να ετοιμαστω και να συμαζεψω το γραφειο μου, να με βρει καθαρη και τακτοποιημενη το νεο ετος..(ασχετα αν εχω ηδη μεταφερει στην ατζεντα μου 1000 και μια υποχρεωσεις) και να την κοπανησω για τα τελευταια ψωνια και να παω να στρωθω στις δουλειες..

ευχομαι προκαταβολικα καλη χρονια σε ολες μας, στις οικογενειες μας, να μαστε υγιεις και ανθεκτικοι και να γευομαστε ολες τις καλες στιγμες που μας χαριζει η ζωη..

καλο υπολοιπο τσουπρες!

jesgk!!!! Aπαντα στο μηνυμα μου!!!! Μην σου πω να με παρεις και τηλεφωνο γιατι εγω εχασα το δικο σου παλι..φιλια!!

Μετεφερε με κ εμενα στην ατζέντα σου αμαν πια΄.... αισχος και ντροπή

Διαφημίσεις

Μόλις έκανα ένα τοστάκι και το έβαλα να ψήνεται.Απο την ώρα που το είδε η μικρή δε σταμάτησε να φωνάζει μαμ! Μου τρώει τα φαγητά μου:-(

εμένα μου τα τρώνε όλοι τα φαγητά μου... ο άντρας μου, ο γιός μου κ τώρα η κόρη μου.... αχ αυτή η κόρη με έχει μαλακώσει.. πάει η Τζέσσικα η αυστηρη, όλο μου έρχεται να βάλω τα γέλια όταν την μαλώνω

thank you !!!! Σήμερα στη δουλειά έπεσε η κούπα με τον καφέ πάνω μου κ ειμαι χάλια λερωμένη

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το θυμιατηστήρι γρήγορα!Και το σπίτι και εσύ απο πάνω μέχρι κάτω.Και μια αλλαξιά στη δουλειά.Και εγώ είπα το αφεντικό να κάνουμε ντουλαπάκια όπως στα Αμερικάνικα κολέγια για να έχουμε προσωπικά αντικείμενα γιατί και εμείς ανα καιρούς έχουμε απο έναν λέτσο λόγω ατυχήματος:lol:

εμένα μου τα τρώνε όλοι τα φαγητά μου... ο άντρας μου, ο γιός μου κ τώρα η κόρη μου.... αχ αυτή η κόρη με έχει μαλακώσει.. πάει η Τζέσσικα η αυστηρη, όλο μου έρχεται να βάλω τα γέλια όταν την μαλώνω

ΧΑΙ ΤΖΕΣΙΚΑ!

Μπάς και ξυπνήσει η χιτλερομαμά!:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...