Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λύσσαξε η μανα μου να πάω να διαλέξω μαζί της χρώματα... το γιατι δεν κατάλαβα αφού λέει οτι εγω έβαλα έντονα και αυτή δεν τα θέλει έτσι.

Εχω και τις ετοιμασίες του πάρτυ, έχω να πάω σουπερ μαρκετ, έχω να διαβάσω και το Θοδωρή, τέλειο σκ

αν και νωρις να το χετε υποψη οσες ασχολειστε..

αν δειτε κανεναν οργανισμο που πουλαει χριστουγεννιατικες καρτες (περαν της Unicef) για φιλανθρωπικο σκοπο και ιδιως οταν ξερετε πως τα λεφτα πανε οντως για το σκοπο να μου το πειτε..

εγω το κουλουρι το χω γιαααα.. πατατακι.. την τελευταια εβδομαδα ιδιως πειναω συνεχως.. ολο θελω να μασουλαω..

Μήπως είσαι γκαστρούλα;

αν και νωρις να το χετε υποψη οσες ασχολειστε..

αν δειτε κανεναν οργανισμο που πουλαει χριστουγεννιατικες καρτες (περαν της Unicef) για φιλανθρωπικο σκοπο και ιδιως οταν ξερετε πως τα λεφτα πανε οντως για το σκοπο να μου το πειτε..

Εγώ φέτος σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου!

Με τα λίγα μέσα που διαθέτω.

Φιλανθρωπικός σκοπός --> επιβίωση. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μήπως είσαι γκαστρούλα;

Εγώ φέτος σκέφτομαι να φτιάξω μόνη μου!

Με τα λίγα μέσα που διαθέτω.

Φιλανθρωπικός σκοπός --> επιβίωση. :tongue:

Αν και εχω καθυστερηση 2 μερες ωστοσο δεν ειμαι.. εχω και ασταθη κυκλο παλι τελευταια..ειναι λιγο νωρις για να πειναω τοσο εξαιτιας εγκυμοσυνης.. μαλλον το αναποδο θα πρεπε να γινει..

εγω θελω για τη λεσχη για να στειλω στα μελη..και προτιμω κατι χαρουμενο και παιδικο

Διαφημίσεις

Λύσσαξε η μανα μου να πάω να διαλέξω μαζί της χρώματα... το γιατι δεν κατάλαβα αφού λέει οτι εγω έβαλα έντονα και αυτή δεν τα θέλει έτσι.

Εχω και τις ετοιμασίες του πάρτυ, έχω να πάω σουπερ μαρκετ, έχω να διαβάσω και το Θοδωρή, τέλειο σκ

αρα εσυ οχι Συνταγμα

κοριτσάκια ήρθα...

πάω πίσω να σας διαβάσω,πολυλογούδες!!!!!!

Μια μέρα είπαμε ν' ανταλλάξουμε μερικές κουβέντες, να μας την πεις, αμέσως!

Δηλαδή τις άλλες μέρες που μιλούσα μόνη μου ήταν καλά; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εχει συνάντηση μαμάδων από ένα άλλο φόρουμ αυριο στις 5:30 και ήθελα να το προλάβω, για τη δική μας συνάντηση δεν το είχα πάρει πρέφα

δεν ειχαμε κανονισει κατι απλα πριν λιγο πεταξα την σεκψη για την εκδηλωση στο Συνταγμα για τα παιδια

Maestria δεν θα ηθελα να στηριζω πλεον την unicef προτιμω μια μικροτερη οργανωση η οτι σχετικο προσπαθει να προσφερει.

χμμμ φυστικοβουτυρο εχει δοκιμασει καμια?? τι γευση εχει? εχω βρει παιδικες συνταγες που φαινονται ενδιαφερουσες

το φυστικοβουτυρο ή το λατρευεις ή το σιχαινεσαι.προσωπικα το λατρευω. ειναι δυο τυποι το smooth και το crunchy με μικρα κομματακια.ειναι πολυ θρεπτικο, απλα πλεον αν το θες για το παιδι, θεωρειται καλυτερο απο αποψη λιπαρων το αμυγδαλοβουτυρο, το οποιο δεν εχω δοκιμασει ποτε ομως .τα συνδυαζεις με μελι ή μαρμελαδα..

bgx2ye5lc.png

Maestria δεν θα ηθελα να στηριζω πλεον την unicef προτιμω μια μικροτερη οργανωση η οτι σχετικο προσπαθει να προσφερει.

Γιατί έμαθες τπτ; Μήπως κάτι που πρέπει να ξέρω;

Μόλις χθες αγόρασα σχολικά για τ' ανήψια μου, τους αγοράζω πάντα όταν ξεκινάνε τα σχολεία, απ' τη Unicef. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ήρθα και εγώ!

Μαεστρία και εγώ με τα γαντζάκια τις βάζω τις κουρτίνες στο πλυντήριο και δεν έχω απώλειες. Πλαστικά είναι επομένως δεν νομίζω να χαλάνε και τον κάδο.

Προσπ μυρίζομαι μπεμπέ........:tongue::lol:

όποτε βλέπει μωρό η Γεωργίτσα φωνάζει νινί. Την ρώτησα αν θέλει να πάρουμε ένα νινί στο σπίτι μας να του δίνει τα παιχνίδια της να πάιξει και να κοιμούνται μαζί και είπε ναι:rolleyes:

Τζέσικα ποιά χρώματα? Δεν κατάλαβα!

XMM.. Viki αν ειναι να ρθει μπεμπε και τρωω ετσι οπως τρωω τωρα θα παω στα 75 που χα παει πολυ νωριτερα!!

Ειλικρινα δεν πιστευω ομως οτι ειμαι εγκυος.. θα ναι ..πολυ ευκολο!! για να χει συμβει!

axileas θα δοκιμασω..το χω στο νου αλλα ολο ξεχναω να το παρω..

η unicef δραστηριοποιειται παγκοσμιως αρα μονιμα εισπραττει, καποιες ελληνικες οργανωσεις ισως να μην μπορουν να τα καταφερνουν εξισου καλα.. και καποτε ειχα μια σχεση ο οποιος εργαζοταν στη Unicef και μου χει πει διαφορα και σπαστηκα αν και δεν επαψα να αγοραζω οταν ηθελα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...