Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να βρε και αλλο προκομενο!!

μεχρι παρτυ διοργανωνει!!!

Θα ειναι το 7ο πάρτυ !! Και ακόμη δεν έχω οργανωθεί!! Να φανταστείς εδωσα προσκλήσεις στο σχολείο που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΗ για την παιδική χαρά και ήταν και διαφορετικές μεταξύ τους.:!!! Δυστυχώς δεν ειχα χαρτόνι στη δουλειά και θεωρώ οτι θα με κοροϊδευουν όλοι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ειναι το 7ο πάρτυ !! Και ακόμη δεν έχω οργανωθεί!! Να φανταστείς εδωσα προσκλήσεις στο σχολείο που ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΗ για την παιδική χαρά και ήταν και διαφορετικές μεταξύ τους.:!!! Δυστυχώς δεν ειχα χαρτόνι στη δουλειά και θεωρώ οτι θα με κοροϊδευουν όλοι

Σιγά καλέ, λες και είσαι επαγγελματίας, γιατί να σε κοροϊδεύουν;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

(τωρα μη με κραξεις και δεν το λεω για κακο..)

μιλαμε οτι μου θυμιζεις τη μανα μου σε αυτα τα θεματα...(ειναι Λεων και αυτη by the way) και καλλιτεχνικη φυση και δεν αφηνε παρτι για παρτι που να μην εκανε κατι..το πιο εντυπωσιακο ηταν ενα τεραστιο καρβελι που μεσα ειχε κατι διαφορα μπινελικια.. ακομη απορω πως ειχε ορεξη να κατσει να κανει τετοια.. και καρτουλες και δωρακια και ααααλλα πολλα..

εγω δεν ειμαι ετσι..προτιμω να τα κανουν αλλοι και να τους πληρωσω.. (εκτος αν μου ρθει φλασια μονο και με πιανουν κατι κουλες ωρες και μερες..)

εγω θα θελα να κανει η μικρη ξεχωριστες ζωγραφιες για τον καθενα και να τα κανουμε σαν προσκλητηρια.. το θεωρω ξεχωριστο..

αρα και οι διαφορετικες προσκλησεις δεν ειναι ασχημη πραξη

Διαφημίσεις

Θένκιου Τζεσσικάκι!

parakalw!!!!

μιλαμε οτι μου θυμιζεις τη μανα μου σε αυτα τα θεματα...(ειναι Λεων και αυτη by the way) και καλλιτεχνικη φυση και δεν αφηνε παρτι για παρτι που να μην εκανε κατι..το πιο εντυπωσιακο ηταν ενα τεραστιο καρβελι που μεσα ειχε κατι διαφορα μπινελικια.. ακομη απορω πως ειχε ορεξη να κατσει να κανει τετοια.. και καρτουλες και δωρακια και ααααλλα πολλα..

εγω δεν ειμαι ετσι..προτιμω να τα κανουν αλλοι και να τους πληρωσω.. (εκτος αν μου ρθει φλασια μονο και με πιανουν κατι κουλες ωρες και μερες..)

Η μητερα μου πάλι ποτε δεν μου έκανε πάρτυ, βέβαια τα γενέθλιά μου ήταν καλοκαίρι αλλά αν ήθελε...... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ... και ακόμη και τώρα μου λεει "όρεξη που την έχεις να κάνεις το σπίτι χάλια"

Τις προηγούμενες χρονιές ετοίμαζα ασορτί προσκλήσεις αλλά επεσε και δουλειά εδώ και δεν πρόλαβα, θέλω να ειναι όλα όμορφα, άλλωστε στα παιδιά αυτά μένουν.

Σκεφτόμουν να φτιάξω μια pinata αν τα καταφερω, δεν έχω κάνει ποτε

εγω θα θελα να κανει η μικρη ξεχωριστες ζωγραφιες για τον καθενα και να τα κανουμε σαν προσκλητηρια.. το θεωρω ξεχωριστο..

αρα και οι διαφορετικες προσκλησεις δεν ειναι ασχημη πραξη

ήταν του jumbo:sad:

Έτσι ακριβώς κι εγώ. :tongue:

χμμμ φυστικοβουτυρο εχει δοκιμασει καμια?? τι γευση εχει? εχω βρει παιδικες συνταγες που φαινονται ενδιαφερουσες

Φυστικοβούτυρο είχα πάρει από Lidl μια φορά, από περιέργεια, δοκίμασα μια κουταλιά ... και μετά από κάνα μήνα το πετάξαμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Η μητερα μου πάλι ποτε δεν μου έκανε πάρτυ, βέβαια τα γενέθλιά μου ήταν καλοκαίρι αλλά αν ήθελε...... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ... και ακόμη και τώρα μου λεει "όρεξη που την έχεις να κάνεις το σπίτι χάλια"

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.. δεν εζησε ποτε γενεθλια..

Τις προηγούμενες χρονιές ετοίμαζα ασορτί προσκλήσεις αλλά επεσε και δουλειά εδώ και δεν πρόλαβα, θέλω να ειναι όλα όμορφα, άλλωστε στα παιδιά αυτά μένουν.

Σκεφτόμουν να φτιάξω μια pinata αν τα καταφερω, δεν έχω κάνει ποτε

NAI NAI NAIIIIIII

Τ Ε Λ Ε Ι Α ΙΔΕΑ!!!!

Έτσι ακριβώς κι εγώ. :tongue:

Φυστικοβούτυρο είχα πάρει από Lidl μια φορά, από περιέργεια, δοκίμασα μια κουταλιά ... και μετά από κάνα μήνα το πετάξαμε.

θα παρω να δω πως ειναι.. φοριεται πολυ στα σαντουιτς..

Διαφημίσεις

θα παρω να δω πως ειναι.. φοριεται πολυ στα σαντουιτς..

Βασικά δεν είναι καθόλου υγιές. Πολλά λιπαρά και θερμίδες.

Τζες όντως ωραία ιδέα η πινιάτα, εκτόνωση! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

η πινιατα και τα γαιτανακια δινουν πραγματικα αισθηση παρτυ και ειναι πολυ ομορφα...

μαλλον εμενα με εχει πιασει ανυπομονησια να ρθει η ωρα να μπορω να κανω διαφορα με τη μικρη και τις φιλεναδες της...ειθε να χω και χρημα..

η πινιατα και τα γαιτανακια δινουν πραγματικα αισθηση παρτυ και ειναι πολυ ομορφα...

μαλλον εμενα με εχει πιασει ανυπομονησια να ρθει η ωρα να μπορω να κανω διαφορα με τη μικρη και τις φιλεναδες της...ειθε να χω και χρημα..

Στο εύχομαι!

Εγώ πάλι δεν έχω καθόλου τέτοια κέφια.

Θα μ' αρεσε να χρωματίζω μαζί του νομίζω.

αααχχ αντε να σχολασουμεεεε.. σηκωσε και ζεστη... ο συζυγος εχει παει εξοχικο να κανει κατι δουλειες και θα γυρισει και εκεινος μεσημερι..

εγω πειναωω

Κι εγώ αν κι έφαγα κουλούρι.

Κυρίως όμως νυστάζω.

Χθες ο μικρος δεν κοιμήθηκε στο σταθμό, οπότε τον κοιμήσαμε κατά τις 4 στο σπίτι και μετά νάνι κι εμείς.

Ε, μετά φυσικά καθήσαμε μέχρι τις 12-1. Οπότε σήμερα χάλια.

Φοβάμαι ότι θα κρυολογήσω κιόλας και δεν θ' απολαύσω την έξοδο αύριο. Τι γκαντεμοσαυρίαση! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγω σπανια κοιμαμαι την ημερα και οταν πεφτει για υπνο μεσημερια που ειμαι σπιτι η εχω τσιτες και δεν μπορω να κοιμηθω η μια που γλαρωνω και μια που ξυπναει και μου τη σπαει.. και πλεον στο κρεβατι μου δεν την παιρνω για υπνο ουτε για αστειο..

τη νυχτα τα παμε ..κουκουβαγια..μονο μαζι της πλεον μπορω να εξασφαλισω λιγες ωρες συνεχομενου υπνου.. ειμαστε και στη προσαρμογη.. στο εξοχικο ξυπνουσε και 8.30 πμ και ψιλοχορταινα υπνο μαζι της..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...