Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω ειμαι μεταξυ των επιλογων

α) να στειλω τη κορη μου στη μανα μου μεχρι τη 13.00 και να κανω παντζουρια και να σιδερωσω τις κουρτινες της κρεβατοκαμαρας και να βαλω να πυνω της τραπεζαριας

η

β) να παρω καμια φιλη με το παιδι της και να παμε στο Συνταγμα 11.00-16.00 που εχει δραστηριότητες για τα παιδια εν όψει μαλλον της ημερας μεταφορας με συγκοινωνίες (καλη ιδέα για να συναντηθουμε και οι εν Αθηναις μαμαδες του Ιανουαριου..τι λετε? για σκεφτειτε το? μετρο, σταση Συνταγμα..)

και μετα εχω να παω στις 16.00 Καματερο να δω μια ξαδελφουλα μου που ντυνεται νυφουλα (δεν θα παω στο γαμο της ομως) και καπακι να γυρισουμε και να παμε Ωρωπο σε γαμο

εγω ειμαι μεταξυ των επιλογων

α) να στειλω τη κορη μου στη μανα μου μεχρι τη 13.00 και να κανω παντζουρια και να σιδερωσω τις κουρτινες της κρεβατοκαμαρας και να βαλω να πυνω της τραπεζαριας

η

β) να παρω καμια φιλη με το παιδι της και να παμε στο Συνταγμα 11.00-16.00 που εχει δραστηριότητες για τα παιδια εν όψει μαλλον της ημερας μεταφορας με συγκοινωνίες (καλη ιδέα για να συναντηθουμε και οι εν Αθηναις μαμαδες του Ιανουαριου..τι λετε? για σκεφτειτε το? μετρο, σταση Συνταγμα..)

και μετα εχω να παω στις 16.00 Καματερο να δω μια ξαδελφουλα μου που ντυνεται νυφουλα (δεν θα παω στο γαμο της ομως) και καπακι να γυρισουμε και να παμε Ωρωπο σε γαμο

Ξεκούραστο πρόγραμμα έχεις κι εσύ!!

Εγώ Κυριακή στις 12.30 έχω τα βαφτίσια της τελευταίας ανηψούλας μου.

Σήμερα λέμε να πάμε να κοιτάξουμε για αυτοκίνητο. Θα δείξει. :rolleyes:

Θέλω να πάρω και την καθαρίστρια, να 'ρθει το επόμενο ή το μεθεπόμενο σαβ/ριακο (όταν θα μπορεί κι αυτή) ν' αρχίσω γενική.

Να σε πω, τις κουρτίνες τις βάζεις στο πλυντήριο με τα πλαστικά που τις κρεμάς έτσι; Δεν μπορώ να τα βγάζω ένα ένα! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΛΟΙΠΟΝ.. επειδη εγω εχω σιδηρόδρομο αντι κουρτινόξυλου (παλιό σπίτι με ρολλά που είναι χωμένα σε εμφανές κουτί) αναγκάζομαι να τα βγάζω γιατι με δυσκολέυει στο κατέβασμα.. επιπλέον επειδή έχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

καυσαέριο αυτά μαυρίζουν και τα βάζω στη χλωρίνη σε ενα μπωλ καθε φορα

ΕΠΙΣΗΣ

Τη δουλειά αυτή κρέμασμα - ξεκρεμασμα την κανει ο κος συζυγος..

εγω πλενω, σιδερωνω 5 μετρα επι 6 φορες .. ελεος δηλαδη..

Διαφημίσεις

και τη Κυριακη εχω να παω σε γιορτη (Ευσταθιος) και επειδη θα δουλευει ο συζυγος δεν θα μπορω να κανω μονη βαρυες δουλειες..

και επισης οι Κυριακες συνηθως ειναι αφιερωμενες στη μικρη..

σας ειπα οτι πλεον ειμαι μονιμος κατοικος παιδικου??

ελεος παιδια.. εχθες ημουν ενα πτωμα και αποκοιμηθηκα μαζι της στο κρεβατι της και στις 4.00 σηκωθηκα να παω στο δικο μου και μεσα σε 5 λεπτα ειχερ ξυπνησει και εκλαιγε που δεν ειμουν εκει!!!!!

Δεν το καταλαβαινω αυτο το παιδι μου.. δεν εχει αναγκη απο υπνο??? Τι αγχος εχει πια!! Παλι καλα που μεχρι τωρα δεν αρνειται το κρεβατι της.. παλι καλα..

ΛΟΙΠΟΝ.. επειδη εγω εχω σιδηρόδρομο αντι κουρτινόξυλου (παλιό σπίτι με ρολλά που είναι χωμένα σε εμφανές κουτί) αναγκάζομαι να τα βγάζω γιατι με δυσκολέυει στο κατέβασμα.. επιπλέον επειδή έχουμε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

καυσαέριο αυτά μαυρίζουν και τα βάζω στη χλωρίνη σε ενα μπωλ καθε φορα

ΕΠΙΣΗΣ

Τη δουλειά αυτή κρέμασμα - ξεκρεμασμα την κανει ο κος συζυγος..

εγω πλενω, σιδερωνω 5 μετρα επι 6 φορες .. ελεος δηλαδη..

Έχω τον σιδηρόδρομο (κι εγώ σε παλιό σπίτι με κ*λογύψινα) που κατεβαίνει, οπότε δεν είναι κόπος το ξεκρέμασμα.

Αλλά να βγάζω 30-40 θυλίκια ρε συ;;;

Θα ρωτήσω και τη μάνα μου, γιατί αν θυμάμαι καλά, τα βάζει στο πλυντήριο αυτή!

Εσένα τι σε ρώτησα; Εσύ είσαι ΠΟΛΥ προκομμένη, για καλό σε ρώτησα; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και τη Κυριακη εχω να παω σε γιορτη (Ευσταθιος) και επειδη θα δουλευει ο συζυγος δεν θα μπορω να κανω μονη βαρυες δουλειες..

και επισης οι Κυριακες συνηθως ειναι αφιερωμενες στη μικρη..

σας ειπα οτι πλεον ειμαι μονιμος κατοικος παιδικου??

ελεος παιδια.. εχθες ημουν ενα πτωμα και αποκοιμηθηκα μαζι της στο κρεβατι της και στις 4.00 σηκωθηκα να παω στο δικο μου και μεσα σε 5 λεπτα ειχερ ξυπνησει και εκλαιγε που δεν ειμουν εκει!!!!!

Δεν το καταλαβαινω αυτο το παιδι μου.. δεν εχει αναγκη απο υπνο??? Τι αγχος εχει πια!! Παλι καλα που μεχρι τωρα δεν αρνειται το κρεβατι της.. παλι καλα..

Μην παραπονιέσαι!

Μέχρι τώρα πηγαίνεις με τους δικούς της ρυθμούς και δε θέλεις να της επιβάλεις άλλους.

Οπότε, όπως έστρωσες, κοιμήσου κυρία μου! :mrgreen:

Ελπίζω να 'ναι άνετο το κρεβάτι της τουλάχιστον. :lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εσένα τι σε ρώτησα; Εσύ είσαι ΠΟΛΥ προκομμένη, για καλό σε ρώτησα; :tongue:

Την κουρτίνα τη βγάζω μαζί με τα θηλάκια, πλένονται στο πλυντήριο μια χαρά και απλά αντικαθιστάς ότι χάσεις

Μην παραπονιέσαι!

Μέχρι τώρα πηγαίνεις με τους δικούς της ρυθμούς και δε θέλεις να της επιβάλεις άλλους.

δεν παραπονιεμαι αγαπητη μου απλα απορω πως και εχει τοοοοοσο αγχος... καλε κοιμαται υποτιθεται!!! πως με παιρνει πρεφα οτι φευγω?????!!!!

τς τς τς

δεν ειναι κακη η ιδεα να τα βαζεις στο πλυντηριο με τις κουρτινες και εγω θα το εκανα αν δεν ειχα τοοοοσο καυσαεριο..

Διαφημίσεις

Μην παραπονιέσαι!

σα στρωμα ειναι μια χαρα αλλα ειναι μονο το κρεβατι εκεινη κοβει βολτες οταν κοιμαται και εγω ειμαι συρρικωμενη στις γωνιες..

εκεινη παντως κοιμαται μια χαρα!!

Την κουρτίνα τη βγάζω μαζί με τα θηλάκια, πλένονται στο πλυντήριο μια χαρά και απλά αντικαθιστάς ότι χάσεις

να βρε και αλλο προκομενο!!

μεχρι παρτυ διοργανωνει!!!

σα στρωμα ειναι μια χαρα αλλα ειναι μονο το κρεβατι εκεινη κοβει βολτες οταν κοιμαται και εγω ειμαι συρρικωμενη στις γωνιες..

εκεινη παντως κοιμαται μια χαρα!!

Καλά όταν κάνεις δεύτερο θα καλοπεράσεις, αν της άφηνες κάτι που να έχει την μυρωδιά σου ή ένα κουκλάκι και όταν ξυπνά απλά να μην πηγαινεις αμέσως;

Aυτό θυμόμουν κι εγώ!!!

Μόνο πρέπει να βρω που καταχώνιασα τα περισσευούμενα! :tongue:

Θένκιου Τζεσσικάκι!

δεν παραπονιεμαι αγαπητη μου απλα απορω πως και εχει τοοοοοσο αγχος... καλε κοιμαται υποτιθεται!!! πως με παιρνει πρεφα οτι φευγω?????!!!!

τς τς τς

δεν ειναι κακη η ιδεα να τα βαζεις στο πλυντηριο με τις κουρτινες και εγω θα το εκανα αν δεν ειχα τοοοοσο καυσαεριο..

Αφού από τότε που γεννήθηκε μ' εσένα κοιμάται παιδάκι μου!

Έτσι έχει μάθει, όταν λείπεις, κάτι λείπει.

Μα θα πλυθούν και τα θηλάκια μαζί στο πλυντήριο παιδάκι μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...