Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Ελένη, πέρασε κι αυτό, χαίρομαι

Δεν θα κάνω κάτι το ιδιαίτερο, παρήγγειλα την τούρτα εχθές, θα αγοράσω από ένα πρατήριο πίστες, ίσως ετοιμάσω αλμυρές μίνι κρέπες μου είχα κάνει τα γενεθλιά μου, χυμούς και αναψυκτικά και ίσως κρουασανάκια ζαμπόν τυρι, θα το κάνω σε μια πλατεία (με την ελπίδα να βρούνε την είσοδο αφού ειναι τεράστιο)

καλημερα!σου απαντησανε τελικα?αυριο θα τα κανεις?ωραιααα!

στην πλατεια θα παιξουνε πολυ ωραια τα παιδακια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σούπερ φάση το βρίσκω!

Και άνετος χώρος και τζάμπα (φαντάζομαι) και δε θα γίνει το σπίτι σου χάλια! :mrgreen:

Ο δήμος που ειχα κάνει το αίτημα δεν μου έχει απαντήση ακόμα οπότεθα κάνω το κορόιδο και θα το κάνω έτσι, άρα τσάμπα, γλυτώνω πολλά χρήματα, από ποτά, ξηρούς καρπούς και κούραση και καθάρισμα μετά

καλημερα!σου απαντησανε τελικα?αυριο θα τα κανεις?ωραιααα!

στην πλατεια θα παιξουνε πολυ ωραια τα παιδακια!

Κι εγώ πιστεύω ότι θα παίξουν όμορφα αρκεί να έρθουν , εγω τις αμφιβολίες μου, μπορεί να βαριούνται να έρχονται να τα κυνηγάνε στο πάρκο, όμως έχιε κουνιες , τσουλήθρες , τραμπάλα και θα απασχοληθούν και ειναι και περιφραγμενο

Κι εγώ πιστεύω ότι θα παίξουν όμορφα αρκεί να έρθουν , εγω τις αμφιβολίες μου, μπορεί να βαριούνται να έρχονται να τα κυνηγάνε στο πάρκο, όμως έχιε κουνιες , τσουλήθρες , τραμπάλα και θα απασχοληθούν και ειναι και περιφραγμενο

αν ειναι στην ηλικια του θοδωρη γιατι να τα κυνηγανε αν ειναι και περιφραγμενο?πολυ ωραια ιδεα ειναι νομιζω εγω,και πρωτοτυπη!

να΄μαι κι εγώ,σήμερα δεν έχει το τούρκικο,πολύ λυπήθηκα!!

λοιπόν πήγαμε και είδαμε το σπίτι...ότι μπορούσαμε να δούμε γιατί αυτοί που μετακομίζουν το είχαν το σπίτι ερείπιο...δεν μπορούσες να πατήσεις από τα πράγματα,πεταμένα ρούχα,παπούτσια...χάλια. έχουν και 2 παιδιά...

κορίτσια μια απογοήτευση...

δεν έχει αυλή,έχει ένα ανισόπεδο μέρος που παρκάρουν τα αυτοκίνητα...

πολύ επικίνδυνο...με τρύπες ανοιχτές για βόθρους...

μας είπαν ότι βρομάει κιόλας γιατί έχει πρόβλημα ο βόθρος τους...

το σπίτι είναι μικρότερο από το δικό μου,ενιαίο κουζίνα,τραπεζαρία,σαλόνι,παράθυρα μικρά,δεν έχει φως...

τα ντουλάπια της κουζίνας λίγα...

η κεντρική κρεβατοκάμαρα μικρή,δεν μας χωράει το κρεβάτι σίγουρα...

το παιδικό καλό ήταν και το μπάνιο...

τζάκι δεν έχει...

δεν μας άρεσε καθόλου...

κι έχει κεντρική θέρμανση με ένα ακόμα διαμέρισμα...από πάνω...

το δικό μας υπερτερεί σε πολλά...

άσε που έχει την δική του ξεχωριστή σκάλα και είσοδο...

μπορεί να είναι διαμέρισμα,αλλά δεν με ενοχλούν οι δίπλα,ούτε τους ενοχλώ...

κι έχουμε και τον δικό μας καυστήρα,αν έχουμε λεφτά βάζουμε πετρέλαιο,στις πολυκατοικίες δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!!

αυτά τα λίγα!!

οπότε νάκας του χρόνου καλύτερα ε?

κριμα μιαμαμα,ωραια θα ηταν στην εξοχη.αλλα δεν πειραζει,αν εισαι ευχαριστημενη με το τωρινο σπιτι,ολα καλα.μπορει να βρεθει κατι καλυτερο στο μελλον.

κι εγω σκεφτομουν να παω την μικρη σ'ενα ερχαστηρι δημιουργικης απασχολησης για μικρα,που παει κι η φιλεναδα μας η μικρη ελιζα.ειναι 6 ωρες 6 μερες,μονο 160ε.θελω να την στειλω,θα της αρεσει πολυ,αλλα μαλλον του χρονου θα την παω κι εγω.

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω,εχετε αρχισει και βαζετε μακρυμανικα ρουχαλακια και κλειστα παπουτσακια?

εδω εχει λιγο ψυχρα το βραδυ και το πρωι,αλλα την μερα ειναι μια χαρα.δεν ξερω παλι πως να την ντυνω,μ'αυτον τον καιρο.

κοριτσια να σας ρωτησω,εχετε αρχισει και βαζετε μακρυμανικα ρουχαλακια και κλειστα παπουτσακια?

εδω εχει λιγο ψυχρα το βραδυ και το πρωι,αλλα την μερα ειναι μια χαρα.δεν ξερω παλι πως να την ντυνω,μ'αυτον τον καιρο.

Το βράδυ στον ύπνο του φοράω φορμάκι ολόσωμο και μακριά πιτζάμα από κάτω.

Την ημέρα έχει ζέστη ακόμα ρε συ.

Απλά έχω πάντα μαζί μου ζακέτα φούτερ για καλό και για κακό. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

myprincess εγω πιστευω και συμφωνω ΤΕΛΙΚΑ και με την εκτιμηση του αφεντικου μου που παει απο 22 μηνων την κορη του στο ΝΑΚΑ μεχρι σημερα που κοντευει τα 3 οτι ακομη ειναι μικρα στην ηλικια των κοριτσιων μας και οτι θα μπορουν να αποδοσουν καλυτερα τουλαχιστον μετα απο ενα 6μηνο.. σιγουρα οχι οτι δεν θα συμμετεχουν αλλα δεν ειναι πιστευω σε σταδιο ακομη να καταλαβουν καποιες εννοιες..ειναι και στο παιδι βεβαια αλλα στο τμημα 22 μηνων με 4 ετων οι διαφορες μεταξυ των παιδιων ειναι αισθητες κακα τα ψεματα..

του χρονου νομιζω ειναι καλυτερα..

για τωρα αν ειναι να τη στειλω καπου και να δωσω και λιγοτερα χρηματα αλλα πανω κατω οπως το ανεφερες εσυ για λιγα μαθηματα ειναι περιπου 300 ευρω για 4 μηνες (1 ωρα την εβδομαδα με τρια δοκιμαστικα και 4 ωρες δωρεαν επιπλεον) το gymboree οπου εχει ενοτητα μουσικης (σαν το Νακα), τεχνης και παιζω και μαθαινω και μια φιλη εχει παει σε ολες τις ενοτητες (ππου ουτως η αλλως εχεις δικαιωμα να πας δοκιμαστικα) και προτεινει ανεπιφυλακτα την παιζω και μαθαινω, μετα την τεχνη και τελευταια τη μουσικη..

νομιζω οτι θα παμε για δοκιμαστικο..

εν ολιγοις:

εμενα μου αρεσει η ιδεα να κανω κατι μαζι με τη μικρη σε εναν οργανωμενο χωρο που ακολουθει καποιο προγραμμα συνδυαζοντας παιχνιδι και εκπαιδευση. Αυτο διαφοροποιει τον βρεφονηπιακο οτι δηλαδη συμμετεχει και ο γονιος για να βοηθα το παιδι.

miamama αν ειναι ετσι που τα λες καλυτερα να μεινεις εκει που σαι

elenada τι ειναι βρε παιδι μου αυτα που τραβαει η μικρη.. στην εχουμε καταματιασει μου φαινεται..

καλυτερα μη της δωσεις ρεβυθια

Jesgk με το καλο το παρτυ, χαιρομια που βρηκες ακρη (ειπαμε..παντα βρισκεις λυσεις..)

viki1 ειδες που λυνεται η γλωσσα τους? σε λιγο δε θα μαζευονται

καλημερα maestria και σε οποια αλλη ξεχναω.

αααα. ευχαριστουμε!! (τελικα εισαι κολληματιας με τη μπαλα!!:tongue:)

παντως το ελεγα εχθες οτι θα καει η Θεσ/νικη απο τη νικη αυτη.. οντως εγινε η οχι? εγω κοιμομουν..

Διαφημίσεις

αααα. ευχαριστουμε!! (τελικα εισαι κολληματιας με τη μπαλα!!:tongue:)

παντως το ελεγα εχθες οτι θα καει η Θεσ/νικη απο τη νικη αυτη.. οντως εγινε η οχι? εγω κοιμομουν..

Ε, ναι κοπελιά, είμαστε ή δεν είμαστε!

Ε, όχι, δε κάηκε. Τουλάχιστον εκεί στη γειτονιά, απλώς κορνάρανε, χαρές, κλπ, φεύγοντας απ' το γήπεδο.

Δεν ξέρω αν κατέβηκαν Λευκό Πύργο για περαιτέρω "γλέντια". Εγώ απ' το μπαλκόνι χάζευα τον κόσμο απλά.

Ωραία ήταν!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

elenada τι ειναι βρε παιδι μου αυτα που τραβαει η μικρη.. στην εχουμε καταματιασει μου φαινεται..

καλυτερα μη της δωσεις ρεβυθια

ιωση ηταν μαλλον.εννοειται πως εχθες δεν της εδωσα ρεβυθια.και να ηθελα δηλαδη,δεν ηθελε εκεινη τιποτα!μονο το απογευμα ξυπνησε και ζητουσε τολονια(μακαρονια) κι εφαγε λιγο.απο κει κι υστερα μονο νερο.

ιωση ηταν μαλλον.εννοειται πως εχθες δεν της εδωσα ρεβυθια.και να ηθελα δηλαδη,δεν ηθελε εκεινη τιποτα!μονο το απογευμα ξυπνησε και ζητουσε τολονια(μακαρονια) κι εφαγε λιγο.απο κει κι υστερα μονο νερο.

Πήγαινέ την στο γιατρό να τη δει πάντως, μην περιμένεις. Έστω και προληπτικά.

Εμένα με καθυσηχάζει πάντα αυτό.

Είναι ευαισθητούλα η μικρή σου μάλλον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πήγαινέ την στο γιατρό να τη δει πάντως, μην περιμένεις. Έστω και προληπτικά.

Εμένα με καθυσηχάζει πάντα αυτό.

Είναι ευαισθητούλα η μικρή σου μάλλον.

σημερα ειναι καλα,ορεξατη,δεν εχει τιποτα φαινομενικα.ο γιατρος εχθες μου ειπε να περιμενω αλλη μια μερα,κι αν συνεχισει ετσι να κανω εξετασεις ουρων.γενικα δεν μου λεει να την παω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος.δηλαδη και γαστρεντεριτιδα να ειναι,μου λεει τι να κανω απο το τηλ. δεν χρειαζεται να την δει.αλλα εγω θα την παω το απογευμα για καλο και για κακο.

Σήμερα το κολατσιό μας είναι "κου'ούι" που λέει και το αγοράκι μου!

thumbnail.jpg

Τι ωραία που είναι Παρασκευή!

Και τι ωραία που αύριο θα έρθει η κουμπάρα και μια άλλη φίλη να μου κρατήσουν τον Γιάννη και να βγω με τον χάζμπαντ. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

thumbnail.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...