Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!!!!

να σας ρωτησω κατι, απο οσπρια τι δινετε στα μικρα?εμεις μονο φακες, φοβαμαι οτι θα του πεσουν βαρια τα αλλα, επισης, αλατι βαζετε στο φαγητο?

Εμεις απο οσπρια τρωμε φακες φασολια γιγαντες και ρεβυθια. Βαζω φυσιολογικο αλατι ουτε πολυ ουτε λιγο.Δεν μου εχει δειξει οτι την ενοχλει κατι!!Τρωμε στανταρ μια φορα τη βδομαδα οσπρια,δυο φορες πρασινα(φασολακια-αρακα)με πατατουλες μια φορα ψαρι και τις υπολοιπες κρεας μακαρονια και ολα τα συναφη!!!!

Γενικως ειμαι πολυ free με το φαγητο,δεν της στερω τιποτα.Και το τηγανιτο της θα φαει και το ψητο της και το γλυκο της και ολα.Μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει καμια δυστρωπια στο φαγητο.Απλα δεν τρωει μεγαλες ποσοτητες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγω!

η μικρη δεν εχει φαει τιποτα,και πινει ολο νερο κι εκανε κι εμετο.:(

αλλα ευτυχως δεν εχει πυρετο.

εγω εκανα ρεβυθια,που εχω καιρο να κανω.

!

Μηπως εχει καμια ιωση γαστρεντεριτιδας???Περαστικα σας!!!!

Καλα κοριτσια μιλησα με την Ελενη μεσω της καμερας απο το λαπτοπ και φυσικα και με την Αντζελινα.Ενα θα σας πω με ελιωσε το καθαρματακι.Ειναι λες και μιλαγα με την ανηψια μου που ειναι 5.5 χρονων.Με ελιωσεεεεεεεεε!!!!!

ΦΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!

Καλημερα!!!Ειδες μερα με τη μερα πως ξεθαρρευει η γλωσσα τους??Εμενα προχθες το βραδυ ειπε για πρωτη και μοναδικη φορα καληνυχτα πεντακαθαρα.Τρελαθηκα και το καλυτερο ηταν μετα που την εβαζα για υπνο που φωναξε'' παπω(Σ΄αγαπω) μπαμπα τοοοοοοο(τοσο)!!Εβαλα τα κλαματα λεμε!!!

Καταλαβαινουν τα παντα αλλα τα κρατανε μεσα τους και τα βγαζουν οταν και οποτε θελουν τα σκατουλια!!!!

καλώς το κορίτσι! Βρε τη Γιωτούλα! καληνυχτίζει κι όλας το ζουζούνι! Ξέρουν τα πάντα! Τα έχουν όλα μέσα στο μυαλό τους. Αν της πώ πες ''αυτό'' μου λέει όχι. Αυτή διαλέγει πότε και τί θα πεί. Ανάλογα τα ερεθίσματα και τις αφορμές!

Τί κάνεις εσύ φιλενάδα? Όλα καλά? Μια απο τα ίδια που λέμε?

Χθες πήγα σε ένα μαγαζί με παιδικά και ψώνισα της Γεωργίτσας σούπερ ρουχάκια σε σούπερ τιμή. 15 ευρώ κοτλέ παντελόνι με μπλούζα και ζακέτα, 15 ευρώ κολανάκι ζεστό με μπλουζοφόρεμα και 15 ευρώ φορμούλα βελούδινη. ήταν περσινά σχέδια. Πέρισυ τον χειμώνα τα έδινε 30 ευρώ. Της ζήτησα και τίποτα άλλο παρόμοιο με το κοτλέ και μου είπε θα ψάξει την αποθήκη της σημερα να βρει. Θα ξαναπάω το απόγευμα γιατί μου άρεσαν πολύ και σαν σχεδιο και σαν ποιότητα αλλά και σαν τιμή.

Καλα κοριτσια μιλησα με την Ελενη μεσω της καμερας απο το λαπτοπ και φυσικα και με την Αντζελινα.Ενα θα σας πω με ελιωσε το καθαρματακι.Ειναι λες και μιλαγα με την ανηψια μου που ειναι 5.5 χρονων.Με ελιωσεεεεεεεεε!!!!!

ΦΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!

Το Αντζελινάκι είναι μεγάλη γλωσσού! Λέει πολλά ! Σε λίγο όχι απλά θα μιλάει , θα αντιμιλάει κι όλας:tongue:

καλώς το κορίτσι! Βρε τη Γιωτούλα! καληνυχτίζει κι όλας το ζουζούνι! Ξέρουν τα πάντα! Τα έχουν όλα μέσα στο μυαλό τους. Αν της πώ πες ''αυτό'' μου λέει όχι. Αυτή διαλέγει πότε και τί θα πεί. Ανάλογα τα ερεθίσματα και τις αφορμές!

Τί κάνεις εσύ φιλενάδα? Όλα καλά? Μια απο τα ίδια που λέμε?

Χθες πήγα σε ένα μαγαζί με παιδικά και ψώνισα της Γεωργίτσας σούπερ ρουχάκια σε σούπερ τιμή. 15 ευρώ κοτλέ παντελόνι με μπλούζα και ζακέτα, 15 ευρώ κολανάκι ζεστό με μπλουζοφόρεμα και 15 ευρώ φορμούλα βελούδινη. ήταν περσινά σχέδια. Πέρισυ τον χειμώνα τα έδινε 30 ευρώ. Της ζήτησα και τίποτα άλλο παρόμοιο με το κοτλέ και μου είπε θα ψάξει την αποθήκη της σημερα να βρει. Θα ξαναπάω το απόγευμα γιατί μου άρεσαν πολύ και σαν σχεδιο και σαν ποιότητα αλλά και σαν τιμή.

Εγω φιλεναδα μια απο τα ιδια.Τρεχω απο σπιτι σε σπιτι και δουλευω και ταυτοχρονα ψαχνομαι!!!!

Super τιμες.Εγω παλι ειμαι τυχερη.Περυσι στα βαπτισια της της ειχαν φερει ολοι μα ολοι μεγαλυτερα ρουχα απο την ηλικια που ειχε και ειναι ολα φθινοπορινα και χειμωνιατικα.Την βολεψαμε λοιπον και φετος.Απο του χρονου θα δουμε.

Διαφημίσεις

Το Αντζελινάκι είναι μεγάλη γλωσσού! Λέει πολλά ! Σε λίγο όχι απλά θα μιλάει , θα αντιμιλάει κι όλας:tongue:

Φιλεναδα σου λεω ειναι απιστευτη αυτη η μικρη!!!Να τη δεις που μου ελεγε''ΕΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΩΤΑ????''

Αλλο να στο γραφω και αλλο να την ακους τη σκατουλα!!!!Αν μπορουσα θα εβγαινα απο το λαπτοπ και θα τη ρουφουσα!!!!

Αχ ποτε θα μιλαει ετσι και η Γιωτουλα????ΣΝΙΦ!!!:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα σε όλες!! Παρασκευή σήμερα!!! Τί κάνετε;;;; Εχω ξυπνήσει αρκετά πρωί για να πάρει ο Θοδωρής προσκλήσεις για το πάρτυ του στο σχολείο, δεν πρόλαβα εχθές και παρότι ήθελα να εκτυπώσω και χάρτη αφού φοβάμια μήπως δεν βρουν το σημείο.

Κατά τα άλλα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

η αντζελινα μου ευτυχως ειναι μια χαρα τωρα,απλως δεν τρωει καλα,γιατι δεν ενεργειται.αλλα δεν εκανε πυρετο εχθες,κι ειναι ορεξατη.παει κι αυτο.

ελπιζω.:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα σε όλες!! Παρασκευή σήμερα!!! Τί κάνετε;;;; Εχω ξυπνήσει αρκετά πρωί για να πάρει ο Θοδωρής προσκλήσεις για το πάρτυ του στο σχολείο, δεν πρόλαβα εχθές και παρότι ήθελα να εκτυπώσω και χάρτη αφού φοβάμια μήπως δεν βρουν το σημείο.

Κατά τα άλλα δεν έχω ετοιμάσει τίποτα

Τελικά τι θα κάνεις; Δε είδα, έγραψες; :confused:

Καλημέρα Ελένη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα!!!Ειδες μερα με τη μερα πως ξεθαρρευει η γλωσσα τους??Εμενα προχθες το βραδυ ειπε για πρωτη και μοναδικη φορα καληνυχτα πεντακαθαρα.Τρελαθηκα και το καλυτερο ηταν μετα που την εβαζα για υπνο που φωναξε'' παπω(Σ΄αγαπω) μπαμπα τοοοοοοο(τοσο)!!Εβαλα τα κλαματα λεμε!!!

Καταλαβαινουν τα παντα αλλα τα κρατανε μεσα τους και τα βγαζουν οταν και οποτε θελουν τα σκατουλια!!!!

ειπε καληνυχτα?θα τρελαθω!μπραβο στην γιωτουλα!εμενα λεει νυτα!

αχ,φιλεναδα,αυτα κανουν και μας κανουν οτι θελουν!εσενα σου'χει πει σ'αγαπω ή μονο του μπαμπα τα λεει?:tongue:

Εμεις απο οσπρια τρωμε φακες φασολια γιγαντες και ρεβυθια. Βαζω φυσιολογικο αλατι ουτε πολυ ουτε λιγο.Δεν μου εχει δειξει οτι την ενοχλει κατι!!Τρωμε στανταρ μια φορα τη βδομαδα οσπρια,δυο φορες πρασινα(φασολακια-αρακα)με πατατουλες μια φορα ψαρι και τις υπολοιπες κρεας μακαρονια και ολα τα συναφη!!!!

Γενικως ειμαι πολυ free με το φαγητο,δεν της στερω τιποτα.Και το τηγανιτο της θα φαει και το ψητο της και το γλυκο της και ολα.Μεχρι τωρα δεν μου εχει βγαλει καμια δυστρωπια στο φαγητο.Απλα δεν τρωει μεγαλες ποσοτητες.

κι εγω της δινω απ'ολα,αλλα δεν τα τρωει ολα.πχ φακιες ετρωγε,τωρα δεν τρωει.ουτε αρακα.τρωει πολλα φρουτα ομως,και σαλατα πολυ!

ΦΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!

:oops::-D

οχι,και 5,5 χρονων,βρε ευακι.ειπαμε.καλα εγω δεν το καταλαβαινω,γιατι δεν ξερω πως μιλανε τα παιδακια 5,5 χρονων.

τωρα που ειπες οτι θα αντιμιλαει,πριν αρρωστησει την γαργαλουσε ο πατερας της και του λεει: μπαμπα ασε με!αλως α φυγω!οο το σκεφτομαι και γελαω!

Φιλεναδα σου λεω ειναι απιστευτη αυτη η μικρη!!!Να τη δεις που μου ελεγε''ΕΥΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΩΤΑ????''

Αλλο να στο γραφω και αλλο να την ακους τη σκατουλα!!!!Αν μπορουσα θα εβγαινα απο το λαπτοπ και θα τη ρουφουσα!!!!

Αχ ποτε θα μιλαει ετσι και η Γιωτουλα????ΣΝΙΦ!!!:confused::confused::confused::confused:

βιαζεσαι,ε?να σε προειδοποιησω απο τωρα!ξερεις τι ειναι να βλεπουμε την πατυ μαζι,και μολις δεν βλεπει την πατυ στην τηλεοραση να σε πριζει,που ειναι πατυ?ελα πατυ!μαλωνω!

να λεει γαλα να της το δινω,και να μου λεει μετα ε μ'αλεσει!νελο!

να με ρωταει ολο το σοι που ειναι και να πρεπει να απανταω.μπαμπας που ειναι,μαρια που ειναι,κτλ?

για επισκεψη που ειμαστε,αρχιζει και φωναζει.πιτι!νυταζω!παμε!φυγουμε!ελα!κικω πανω!

δεν σταματαει να μιλαειιι!!ποιανου εμοιασε αυτο το παιδι?

βασικα κι οι δυο γονεις μιλαμε πολυ κι η γιαγια!χιχι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα Ελένη, πέρασε κι αυτό, χαίρομαι

Τελικά τι θα κάνεις; Δε είδα, έγραψες; :confused:

Δεν θα κάνω κάτι το ιδιαίτερο, παρήγγειλα την τούρτα εχθές, θα αγοράσω από ένα πρατήριο πίστες, ίσως ετοιμάσω αλμυρές μίνι κρέπες μου είχα κάνει τα γενεθλιά μου, χυμούς και αναψυκτικά και ίσως κρουασανάκια ζαμπόν τυρι, θα το κάνω σε μια πλατεία (με την ελπίδα να βρούνε την είσοδο αφού ειναι τεράστιο)

θα το κάνω σε μια πλατεία (με την ελπίδα να βρούνε την είσοδο αφού ειναι τεράστιο)

Σούπερ φάση το βρίσκω!

Και άνετος χώρος και τζάμπα (φαντάζομαι) και δε θα γίνει το σπίτι σου χάλια! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...