Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και πως το φτιαχνεις?απο που το παιρνεις?

Η μανούλα μου μου το αγοράζει προς το παρόν.

Φεύγω κοριτσάκι, ήρθε ο χάζμπαντ να με παραλάβει!

Θα σε πω άλλη φορά. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα κι εγω!

η μικρη δεν εχει φαει τιποτα,και πινει ολο νερο κι εκανε κι εμετο.:(

αλλα ευτυχως δεν εχει πυρετο.

εγω εκανα ρεβυθια,που εχω καιρο να κανω.

προσπ,ολα καλα δηλαδη,ε?χαιρομαι!

μιαμαμα,ωραιο ακουγεται το σπιτι στην εξοχη!να πατε να το δειτε!κι εγω σ'εξοχη μενω,και δεν την αλλαζω με τιποτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω θελω γλυκοοοο.. εχθες στο κρεβατι ειχε απειρα.. μπορουσα να τρωω με τις ωρες.. ακομη εχω δυο μελετες να κανω.. εχω μονο μια ωρα γμτ

προ ολιγου η μιρκη πηρε τη λεκανη που απλωνουμε τα ρουχα, πηρε αγκαλια και εναν μεγααλο αρκουδο και μπηκε μεσα και δεν μιλαγε.. περμενε να παμε να τη δουμε.. ειναι φωτο που οσες εχετε fcb θα τη στειλω στανταρακι.

Τζες ο καταλογος με τα μαργαριταρια των Ελληνων, δεν τελειωνει ποτε!!!

Μιαμαμα αν ειναι σε καλη κατασταση το σπιτι και δεν θελει πολυ δουλεια, καντε τον κοπο! Σιγουρα μια μετακομιση δεν ειναι ευκολη, αλλα ειναι πολλα λεφτα το χρονο αν το σκεφτεις..Και δεν νομιζω οτι η βενζινη θα ειναι τοσο μεγαλο εξοδο..

Προσπ μην το πειραζετε τοτε και μετα βλεπετε..

Μαεστρια δεν τα μαθαινουν και απεξω, οτι μπορει το καθενα..Ειναι οντως μικρα για να εχουμε και απαιτησεις..

Ελεναδα μου μια χαρα ειμαστε τωρα..Ευχαριστουμε!

yRf6p1.png

λοιπον πηγαμε στο δοκιμαστικο του Νακα και κατεληξα στα εξης:

ειναι ακομη μικρουλα για να συμμετεχει ικανοποιητικα αν και η δικια μου οσο καταλαβαινε συνεργαζοταν πολυ ομορφα (μιλαμε οτι χαζογελουσαμε μπαμπας και μαμα ολη την ωρα απο το καμαρι!) και οτι βασικα θελω μια ασχολια τετοια περισσοτερο για μενα και εκεινη.. δηλαδη εγω διασκεδαζα μαζι της γιατι καναμε πραγματα μαζι αλλα συγχρονως και με τα αλλα παιδακια..κατι που ο βρεφονηπιακος δεν προσφερει.

Του χρονου λοιπον..

Διαφημίσεις

να΄μαι κι εγώ,σήμερα δεν έχει το τούρκικο,πολύ λυπήθηκα!!

λοιπόν πήγαμε και είδαμε το σπίτι...ότι μπορούσαμε να δούμε γιατί αυτοί που μετακομίζουν το είχαν το σπίτι ερείπιο...δεν μπορούσες να πατήσεις από τα πράγματα,πεταμένα ρούχα,παπούτσια...χάλια. έχουν και 2 παιδιά...

κορίτσια μια απογοήτευση...

δεν έχει αυλή,έχει ένα ανισόπεδο μέρος που παρκάρουν τα αυτοκίνητα...

πολύ επικίνδυνο...με τρύπες ανοιχτές για βόθρους...

μας είπαν ότι βρομάει κιόλας γιατί έχει πρόβλημα ο βόθρος τους...

το σπίτι είναι μικρότερο από το δικό μου,ενιαίο κουζίνα,τραπεζαρία,σαλόνι,παράθυρα μικρά,δεν έχει φως...

τα ντουλάπια της κουζίνας λίγα...

η κεντρική κρεβατοκάμαρα μικρή,δεν μας χωράει το κρεβάτι σίγουρα...

το παιδικό καλό ήταν και το μπάνιο...

τζάκι δεν έχει...

δεν μας άρεσε καθόλου...

κι έχει κεντρική θέρμανση με ένα ακόμα διαμέρισμα...από πάνω...

το δικό μας υπερτερεί σε πολλά...

άσε που έχει την δική του ξεχωριστή σκάλα και είσοδο...

μπορεί να είναι διαμέρισμα,αλλά δεν με ενοχλούν οι δίπλα,ούτε τους ενοχλώ...

κι έχουμε και τον δικό μας καυστήρα,αν έχουμε λεφτά βάζουμε πετρέλαιο,στις πολυκατοικίες δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!!

αυτά τα λίγα!!

οπότε νάκας του χρόνου καλύτερα ε?

δεν μας άρεσε καθόλου...

κι έχουμε και τον δικό μας καυστήρα,αν έχουμε λεφτά βάζουμε πετρέλαιο,στις πολυκατοικίες δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!!

αυτά τα λίγα!!

Κρίμα βρε Χριστινάκι! Τζάμπα χαρήκαμε! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον πηγαμε στο δοκιμαστικο του Νακα και κατεληξα στα εξης:

ειναι ακομη μικρουλα για να συμμετεχει ικανοποιητικα αν και η δικια μου οσο καταλαβαινε συνεργαζοταν πολυ ομορφα (μιλαμε οτι χαζογελουσαμε μπαμπας και μαμα ολη την ωρα απο το καμαρι!) και οτι βασικα θελω μια ασχολια τετοια περισσοτερο για μενα και εκεινη.. δηλαδη εγω διασκεδαζα μαζι της γιατι καναμε πραγματα μαζι αλλα συγχρονως και με τα αλλα παιδακια..κατι που ο βρεφονηπιακος δεν προσφερει.

Του χρονου λοιπον..

Κι εγω εντυπωσιαστηκα με το τι μπορει να κανει!! Εχουν πολυ πλάκα!

Αλλα η δασκάλα μου είπε ότι μετά το τρίτο μάθημα συνήθως προσαρμόζονται πλήρως..Με μια φορα που τους είναι ολα αγνωστα είναι λογικό να μην λειτουργούν τέλεια..Όντως είναι τέλειο για τη σχέση μαμάς-κόρης ή μπαμπά-κόρης δεν το συζητώ!!! Θα προσπαθούμε να πηγαίνουμε όλοι μαζί..Πάντως αφού σου άρεσε και φέτος δεν έχεις οικονομική άνεση μπορείς να κάνεις το εξής (το ελεγε η γραμματέας σε ένα άλλο ζευγάρι, μπορεί και να σου το πρότειναν): πληρώνεις την πρώτη δόση ή και τη δεύτερη (όσο θέλεις) και την πηγαίνεις μέχρι τότε..Για παράδειγμα με το που ξεκινάει πληρώνεις 102 ευρω, κάνεις τα 5-6 μαθήματα που σου αναλογούν και μετά σταματάς..Είναι και αυτή κάποια λύση..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Η Γεωργίτσα χθες με εξέπληξε. Αρχικά πάνω στο κρεβάτι μας το απόγευμα ένα κομμάτι το χτυπούσε ο ήλιος. Την ώρα που γύρισα απο τη δουλειά και άλλαζα, μπάινει μέσα στο δωμάτιο, ακουμπάει με το χεράκι της το μέρος που το χτυπούσε ο ήλιος και λέει ήλιο! αλλά αυτό που με εξέπληξε ήταν το εξής: όταν πάμε βόλτα με το καρότσι και περνάμε απο ένα καρτοτηλέφωνο το έδειχνε πάντα και έλεγε μπαμπά. Συνδίαζε το σήμα του οτε πάνω στις μπλούζες του άντρα μου με αυτό του καρτοτηλέφωνου. Και ο άντρας μου της το έδειχνε και της έλεγε οτι γράφει οτε και οτι εκεί δουλεύει ο μπαμπάς. Χθες λοιπόν όταν περάσαμε απο το εν λόγω καρτοτηλέφωνο δεν είπε μπαμπά αλλά ΟΤΕ!:lol:

καλημέρα κορίτσια! Η Γεωργίτσα χθες με εξέπληξε. Αρχικά πάνω στο κρεβάτι μας το απόγευμα ένα κομμάτι το χτυπούσε ο ήλιος. Την ώρα που γύρισα απο τη δουλειά και άλλαζα, μπάινει μέσα στο δωμάτιο, ακουμπάει με το χεράκι της το μέρος που το χτυπούσε ο ήλιος και λέει ήλιο! αλλά αυτό που με εξέπληξε ήταν το εξής: όταν πάμε βόλτα με το καρότσι και περνάμε απο ένα καρτοτηλέφωνο το έδειχνε πάντα και έλεγε μπαμπά. Συνδίαζε το σήμα του οτε πάνω στις μπλούζες του άντρα μου με αυτό του καρτοτηλέφωνου. Και ο άντρας μου της το έδειχνε και της έλεγε οτι γράφει οτε και οτι εκεί δουλεύει ο μπαμπάς. Χθες λοιπόν όταν περάσαμε απο το εν λόγω καρτοτηλέφωνο δεν είπε μπαμπά αλλά ΟΤΕ!:lol:

Καλημερα!!!Ειδες μερα με τη μερα πως ξεθαρρευει η γλωσσα τους??Εμενα προχθες το βραδυ ειπε για πρωτη και μοναδικη φορα καληνυχτα πεντακαθαρα.Τρελαθηκα και το καλυτερο ηταν μετα που την εβαζα για υπνο που φωναξε'' παπω(Σ΄αγαπω) μπαμπα τοοοοοοο(τοσο)!!Εβαλα τα κλαματα λεμε!!!

Καταλαβαινουν τα παντα αλλα τα κρατανε μεσα τους και τα βγαζουν οταν και οποτε θελουν τα σκατουλια!!!!

λοιπον ηρθαμε και εμεις..

την ειδε ο χειρουργος και μας ειπε οτι αυτη η κυστη μπορει να ειναι αντιδραση απο καποια ενεργεια των ορμονων της οπου ενεργοποιησε τους γαλακτοφορους αδενες και ξεσπασε ετσι, το χει δει λεει και σε αγορια..

ρωτησα αν εχει σχεση με το θηλασμο και ειπε οχι.

Προσωπικα εκεινος αρνειται να τη τρυπησει για να τη βγαλει γιατι υπαρχει περιπτωση να υποστει βλαβη στον γαλακτοφορο αδενα και προτεινει να το αφησουμε ετσι και οτι δεν διατρεχει καποιο κινδυνο..βεβαια στο ερωτημα μου αν θα φυγει η θα μεινει once again πηρα ασαφη απαντηση.. παντως δεν θεωρει σκοπιμο να επεμβουμε και στην κουβεντα μας για τα γρομπαλακια στον αυχενα πανω στους λεμφαδενες παλι ηταν καθησυχαστικος αλλα μου ειπε οτι μεταξυ των δυο, το δευτερο θα πρεπε να με απασχολησει και στο μελλον.

Ευτυχως γλυτωσατε το χειρουργειο.Μακαρι να της φυγει το συντομοτερο.Δειχνει να την ενοχλει????

να΄μαι κι εγώ,σήμερα δεν έχει το τούρκικο,πολύ λυπήθηκα!!

λοιπόν πήγαμε και είδαμε το σπίτι...ότι μπορούσαμε να δούμε γιατί αυτοί που μετακομίζουν το είχαν το σπίτι ερείπιο...δεν μπορούσες να πατήσεις από τα πράγματα,πεταμένα ρούχα,παπούτσια...χάλια. έχουν και 2 παιδιά...

κορίτσια μια απογοήτευση...

δεν έχει αυλή,έχει ένα ανισόπεδο μέρος που παρκάρουν τα αυτοκίνητα...

πολύ επικίνδυνο...με τρύπες ανοιχτές για βόθρους...

μας είπαν ότι βρομάει κιόλας γιατί έχει πρόβλημα ο βόθρος τους...

το σπίτι είναι μικρότερο από το δικό μου,ενιαίο κουζίνα,τραπεζαρία,σαλόνι,παράθυρα μικρά,δεν έχει φως...

τα ντουλάπια της κουζίνας λίγα...

η κεντρική κρεβατοκάμαρα μικρή,δεν μας χωράει το κρεβάτι σίγουρα...

το παιδικό καλό ήταν και το μπάνιο...

τζάκι δεν έχει...

δεν μας άρεσε καθόλου...

αυτά τα λίγα!!

Καθε εμποδιο σε καλο Χριστινακι.Ετσι λεμε στο χωριο μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...