Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον ηρθαμε και εμεις..

την ειδε ο χειρουργος και μας ειπε οτι αυτη η κυστη μπορει να ειναι αντιδραση απο καποια ενεργεια των ορμονων της οπου ενεργοποιησε τους γαλακτοφορους αδενες και ξεσπασε ετσι, το χει δει λεει και σε αγορια..

ρωτησα αν εχει σχεση με το θηλασμο και ειπε οχι.

Προσωπικα εκεινος αρνειται να τη τρυπησει για να τη βγαλει γιατι υπαρχει περιπτωση να υποστει βλαβη στον γαλακτοφορο αδενα και προτεινει να το αφησουμε ετσι και οτι δεν διατρεχει καποιο κινδυνο..βεβαια στο ερωτημα μου αν θα φυγει η θα μεινει once again πηρα ασαφη απαντηση.. παντως δεν θεωρει σκοπιμο να επεμβουμε και στην κουβεντα μας για τα γρομπαλακια στον αυχενα πανω στους λεμφαδενες παλι ηταν καθησυχαστικος αλλα μου ειπε οτι μεταξυ των δυο, το δευτερο θα πρεπε να με απασχολησει και στο μελλον.

αυτα..

ειμαι πολυ κουρασμενη (ασχετο) και εχω δουλεια να κανω εδω στο σπιτι για το γραφειο και εχω και 5.15 να παω στο Νακα και αν προλαβω και παιδιατρο..

εχθες πηγαμε και στο κρεβατι και η μικρη μου ηταν ενα πολυ καλο και ησυχο παιδι συγκριτικα με κανα δυο αλλα σε σχετικα κοντινες ηλικιες και απο εκει ξεμπερδεψαμε κατα τις 22.00

παω να βαλω και κατι κατεψυγμενες σουπιες με σπανακι του Καλλιμανη (τα χα παρει απο μια προσφορα μαζι με κατι αλλο) να γινονται και να δουλεψω..

μπραβο στα ζουζουνια σας που αρχιζουν να μιλανε..

το παπαω μου το λεει και η μικρη.. βεβαια σημερα στο γιατρο δεν με αφηνε α μιλησω ηθελε να της δινουμε προσοχη και οσο εμεις μιλουσαμε μεταξυ μας εκεινη φωναζε (αγριοφωναζε) ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ.. Καλα που ταν το παραθυρο κλειστο λεμε..

miamama αν βρειτε λυση για τις αποστασεις κατα ταλλα καλα ακουγετε για το νεο σπιτι...

και ειναι η αποψη μου για την αποφυγη δανιεοδοτησης νεας κατοικιας.. στους δυσκολους καιρους ενοικιαζεις ενα πιο μικρο και πιο φθηνο.. ενω αν εχεις δανειο αντε να βρεις λεφτα για να σαι συνεπης..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ηρθαμε και εμεις..

την ειδε ο χειρουργος και μας ειπε οτι αυτη η κυστη μπορει να ειναι αντιδραση απο καποια ενεργεια των ορμονων της οπου ενεργοποιησε τους γαλακτοφορους αδενες και ξεσπασε ετσι, το χει δει λεει και σε αγορια..

ρωτησα αν εχει σχεση με το θηλασμο και ειπε οχι.

Προσωπικα εκεινος αρνειται να τη τρυπησει για να τη βγαλει γιατι υπαρχει περιπτωση να υποστει βλαβη στον γαλακτοφορο αδενα και προτεινει να το αφησουμε ετσι και οτι δεν διατρεχει καποιο κινδυνο..βεβαια στο ερωτημα μου αν θα φυγει η θα μεινει once again πηρα ασαφη απαντηση.. παντως δεν θεωρει σκοπιμο να επεμβουμε και στην κουβεντα μας για τα γρομπαλακια στον αυχενα πανω στους λεμφαδενες παλι ηταν καθησυχαστικος αλλα μου ειπε οτι μεταξυ των δυο, το δευτερο θα πρεπε να με απασχολησει και στο μελλον.

Έτσι, μη βιάζεσαι να κάνεις χειρουργείο, αν σου είπε ότι δεν είναι βιαστικά, απλά να τα παρακολουθείς.

Ο ανηψιός μου έχει ένα λίπωμα στο βλέφαρο 16 χρόνια. Για αισθητικούς λόγους ίσως κάποια στιγμή το βγάλει (μεγαλώνει μαζί του και φαίνεται κάπως), αλλά δεν είναι επικίνδυνο. Έχει διάφορα τέτοια.

το παπαω μου το λεει και η μικρη.. βεβαια σημερα στο γιατρο δεν με αφηνε α μιλησω ηθελε να της δινουμε προσοχη και οσο εμεις μιλουσαμε μεταξυ μας εκεινη φωναζε (αγριοφωναζε) ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ.. Καλα που ταν το παραθυρο κλειστο λεμε..

miamama αν βρειτε λυση για τις αποστασεις κατα ταλλα καλα ακουγετε για το νεο σπιτι...

και ειναι η αποψη μου για την αποφυγη δανιεοδοτησης νεας κατοικιας.. στους δυσκολους καιρους ενοικιαζεις ενα πιο μικρο και πιο φθηνο.. ενω αν εχεις δανειο αντε να βρεις λεφτα για να σαι συνεπης..

Κι εμάς όποτε πηγαίναμε στο Χειρούργο ταρζάνιαζε τρελά!

Την τελευταία φορά τον είχε αγκαλιά ο γιατρός και του 'δωσε το κινητό του να παίζει! :tongue:

Για το σπίτι Κερκυραία μου θα συμφωνήσω. Αν δεν είναι πολύ ζόρι η βενζίνη, να πάτε. Άλλωστε ερχόμενος ο άντρας σου μπορεί να ψωνίζει και τα καθημερινά από σούπερ μάρκετ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να το παρακολουθείτε τότε προσπ,και μια χαρά θα είναι...

περιμένουμε φώτο με την ταπετσαρία βίκυ μου,τέλειο θα είναι!!

ποιο κορίτσι λέει παπαπω????το ανδρεινάκι??

η δική μου στο νηπιαγωγείο μάλλον θσ το πει,αν και τις τελευταίες μέρες βλέπω μια πρόοδο,λέει διάφορα,αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη!!

αχ κορίτσια λέμε μια μέρα να δούμε το σπίτι,μπορεί να είναι τέλειο!!!!!!

ίδια τετραγωνικά είναι με αυτό που μένουμε τώρα,σε μικρότερο δεν πάω...δεν χωράμε...

η κουζίνα μου είναι μεγάλη και με βολεύει,το σαλόνι είναι ευρήχωρο και παίζει το παιδί,δεν έχω και πολλά έπιπλα...

το παιδικό είναι επίσης μεγάλο...

θα το δω και θα σας πω νέα!!

Διαφημίσεις

να το παρακολουθείτε τότε προσπ,και μια χαρά θα είναι...

περιμένουμε φώτο με την ταπετσαρία βίκυ μου,τέλειο θα είναι!!

ποιο κορίτσι λέει παπαπω????το ανδρεινάκι??

η δική μου στο νηπιαγωγείο μάλλον θσ το πει,αν και τις τελευταίες μέρες βλέπω μια πρόοδο,λέει διάφορα,αλλά δεν καταλαβαίνω λέξη!!

αχ κορίτσια λέμε μια μέρα να δούμε το σπίτι,μπορεί να είναι τέλειο!!!!!!

ίδια τετραγωνικά είναι με αυτό που μένουμε τώρα,σε μικρότερο δεν πάω...δεν χωράμε...

η κουζίνα μου είναι μεγάλη και με βολεύει,το σαλόνι είναι ευρήχωρο και παίζει το παιδί,δεν έχω και πολλά έπιπλα...

το παιδικό είναι επίσης μεγάλο...

θα το δω και θα σας πω νέα!!

Δεν έχεις να χάσεις κάτι στο κάτω κάτω. Αν νομίζεις οτι θα σε βολεύει καλύτερα τα ξαναζυγίζεις τα πράγματα!

σήμερα εμείς έχουμε σούπα με μοσχάρι,με φρέσκια ντοματούλα και κριθαράκι...

για όλους,,αν και ο άντρας μου δεν θέλει σούπες!!

και εγώ σουπίτσα έκανα. Με κότα , ρυζάκι και αυγολέμονο. Την τρώνε όλοι. Εμένα μου αρέσει πολύ το γιουβέτσι με μοσχαράκι. Πώ πω, μου άνοιξες την όρεξη τώρα!

ναι μαλλον εχεις δικιο maestria

Μην μου αγχώνεσαι μόνο!

Είναι τα πρώτα μας παιδιά κι όλα μας αγχώνουν! Αν δεν είναι τπτ επείγον, μη μου αγχώνεσαι! :D

Τί μαγειρέψατε για σήμερα? Εγώ ακόμα δεν έφαγα σκέφτομαι τί να κάνω για αύριο:rolleyes:

Εγώ έφτιαξα χθες το βράδυ κοτόπουλο με πατάτες.

Εγώ, φυσικά, θα φάω μόνο κοτόπουλο και σαλάτα. :mad:

Εντωμεταξύ, χθες κάναμε σουρπράιζ πάρτυ στον κουμπάρο μου, πήγαμε μια παρέα από εκεί με τούρτα, κλπ, κι αν και γύρισα νωρίς (κατά τις 12), επειδή ήμουν απ' το πρωί στο πόδι και ταλαιπωρημένη με τους ποδαρόδρομους στον παιδικό, σήμερα αισθάνομαι ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!

Δεν κατάφερα να κάνω τπτ απ' τη μελέτη που έχω.

Κι έχω κι αύριο ραντεβού εκτός και με πιέζει και ο "συντονιστής" (ένας συνεργάτης των αφεντικών μου) να προχωράω.

Φυσικά, τον συνδέω με Κάιρο. Ας πιέσει και τ' αφεντικά μου να δώσουν κάνα φράγκο, που πάλι τους κινέζους κάνουν. :evil:

Αχ, κομμάτια είμαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εγώ σουπίτσα έκανα. Με κότα , ρυζάκι και αυγολέμονο. Την τρώνε όλοι. Εμένα μου αρέσει πολύ το γιουβέτσι με μοσχαράκι. Πώ πω, μου άνοιξες την όρεξη τώρα!

Κι εμένα μου αρέσει!!!

Φτιάχνω συχνά, γιατί οι άντρες μου πρέπει να τρώνε κόκκινο κρέας, λόγω στίγματος.

Ε, "τσιμπάω" κι εγώ λιγάκι. :tongue:

Κορίτσια ενώ το κοτόπουλο μ' αρέσει ψητό, στη σχάρα, κλπ, σε σούπα δεν μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ!

Αγαπημένη μου σούπα είναι γιουβαρλάκια αυγολέμονο (έφτιαξα Δευτέρα) και κάτι τέλειες χορτόσουπες που φτιάχνει η μάνα μου.

Και μια ποντιακή! :mrgreen: Με κορκότο σταριού και γιαούρτι. Αυτή ή τη λατρεύεις ή δε θες ούτε να τη δεις!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμενα ο μιρκος ψαροσουπα της γιαγιας κιεγω μακαρονια με κιμα και φετα της αλλης γιαγιας!!!

μου αρεσουν πολυ οι σουπες, οι πηχτες ομως οχι τα νερομπλουκια!!!!

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...