Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ βλέπω εγκυο κ μου γυρίζει το μάτι, συγνώμη αλλα δεν θέλω με τίποτα τρίτο.. για ενημέρωση ακόμα να αδιαθετήσω

Να ετοιμασω το φουστανι για την κουμπαρια??????:confused::confused::confused::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Χρονια πολλα σε ολες και καλη χρονια να εχουμε..

Εγω στεναχωριεμαι που θα φυγει το 2009..ηταν η πιο καλη χρονια γιατι

γεννηθηκε η μικρουλα μου..

Η Ναταλιτσα εχει γινει αγνωριστη..Ολο προσπαθει να περπατησει, μας δειχνει δοντακια, μαλλακια, κοιλιτσα, ποδαρακια και εχει πολυ πλακα..

Κανει φου στο τζακι και στα φωτα και νομιζω οτι θα σβησουμε μια χαρα το κερακι μας.

κανονισα και για τα γενεθλια της τα πιο πολλα και ησυχασα..

Τα Χριστουγεννα ηταν πολυ ωραια μονο που η κουνιαδα μου με εσκασε παλι γιατι

ουτε χρονια πολλα δεν πηρε να πει..

Για τον μανιακο με το τζιπ εχω μεινει ΑΦΩΝΗ!!!

Φιλακια

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια!!

Χρονια πολλα σε ολες και καλη χρονια να εχουμε..

Εγω στεναχωριεμαι που θα φυγει το 2009..ηταν η πιο καλη χρονια γιατι

γεννηθηκε η μικρουλα μου..

Η Ναταλιτσα εχει γινει αγνωριστη..Ολο προσπαθει να περπατησει, μας δειχνει δοντακια, μαλλακια, κοιλιτσα, ποδαρακια και εχει πολυ πλακα..

Κανει φου στο τζακι και στα φωτα και νομιζω οτι θα σβησουμε μια χαρα το κερακι μας.

κανονισα και για τα γενεθλια της τα πιο πολλα και ησυχασα..

Τα Χριστουγεννα ηταν πολυ ωραια μονο που η κουνιαδα μου με εσκασε παλι γιατι

ουτε χρονια πολλα δεν πηρε να πει..

Για τον μανιακο με το τζιπ εχω μεινει ΑΦΩΝΗ!!!

Φιλακια

Καλημερα!Και για μενα ηταν η πιο καλη χρονια για τον ιδιο λογο και εγω δεν θελω να φυγει....:-(:-(:-(

Ωραια η κουνιαδα σου MyPrincess.!Μην σκας κοριτσι μου.Εγω πιστευω οτι ολα ειναι δανεικα στον κοσμο αυτο....(ειμαι πολυ κακια σε τετοια πραγματα)!!

Διαφημίσεις

Εγω παλι για τα γενεθλια της εχω κανει τρελα πραγματα.Μου εχει φυγει μια περιουσια.Ο αντρας μου φωναζει γιατι στο φιναλε θα ειμαστε μονο εμεις κι εμεις και μου λεει ...του χρονου τι θα κανεις που θα φωναξεις και κοσμο???Δεν ξερω κοριτσια αλλα επειδη ειναι τα πρωτα της γενεθλια ηθελα να τα δωσω ολα......:tongue::tongue:

Ειναι απο τις φορες που ξοδευω χρημα και το χαιρομαι...........

εγω βλεπω να μαστε τουλαχιστον οι μισοι απο αυτους που εχω καλεσει λογω των ιωσεων..κυριως αυτων που παθαινουν οι αλλοι ξαφνικα τις τελευταιες μερες..

παρολα αυτα σημερα θα παω να παραγγειλω την τουρτα της μικρης και απο σημερα θα ξεκινησει το ξεσκισμα στις δουλειες..προς το παρον εχω να οργανωσω τα δωρακια και να τελειωσω το απειρο σιδερωμα, ενω αυριο νωρις το πρωι θα πρεπει να ξεκινησω τις βασιλοπιτες (παντα κανω δυο) και να κανω κουζινα, μπανιο, σκουπισμα, ξεσκονισμα και ολα αυτα δεν ξερω πως θα τα καταφερω αν αναλογιστω οτι ο συζυγος θελει να ασχοληθει με την αυλη του (για να ναι ευπρεπισμενα) και η κουνιαδα να κανει τις δικες της δουλειες..

οπως ελεγε και η κουμπαρα μου προσφατα..παλι καλα που υπαρχει και η τελευταια στιγμη γιατι τιποτε δεν θα καναμε χωρις αυτην..

καλημερα!!

Καλημέρα κορίτσια!!Να σας πω κι εγώ τα νέα μας. Εχθές η μικρή μου έκανε πυρετο κ την πήγα στη γιατρό, έχει ωτίτιδα, ακροαστικά δεν έχει κ ξεκινήσαμε αντιβίωση. Ο γιός βήχει σαν γαϊδούρι κ εμένα σήμερα με έπιασε ο λαιμός μου.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά πήγα να βάλω tuboflo στο νεροχύτη της κουζίνας κ βγήκε από τους σωλήνες γιατί ήταν λίγο ξεβίδωτοι κ τρυπησε κατι μπουκάλια αναψυκτικών, γέμισε η μοκέτα κοκα-κόλα κ σαν να μην έφτανε αυτό οταν τα ανέβασα στο πάγκο έσκασε η μια κοκα κολα, γέμισε όλη η κουζίνα, η μοκέτα κ οι κουρτίνες.

ΑΥτά!!! Αντε βρε ατιμούτσικο 2009, ξεκουμπίσου

απαπααααα!!!!! ολα μαζι ε!! φανταζομαι νευρικη κριση!!!

περαστικουλια βρε Jesgk..και καλα καθαρισματα..

αυτο το τελευταιο που γραψες ομως με ΠΕΘΑΝΕ στα γελια!!

Μαράκι μου χάθηκες. Χαίρομαι πολύ για την μπεμπουκα σου. Εγώ δεν θα της κάνω γενέθλια φέτος αφού μια εβδομάδα μετά θα της κάνω τα βαπτίσια. ΤΟυ χρονου με το καλό θα καει το πελεκούδι

Διαφημίσεις

και συμφωνω γιατι εκτος απο την γεννηση της κορης μου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο ηταν χαλια μαυρα..(και παλι καλα σε Light version αν εξαιρεσει κανεις την κλοπη)

αλλα ξερω ποιος φταιει..και ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ξανακανει ποδαρικο οπως εκανε περσι για μια φορα και τελευταια..αν την ξαναδω να παιρνει τετοια πρωτοβουλια θα συνεχισω το εργο του μανιακου γειτονα μας..ειμαστε και στην ιδια ηλικια αρα...να με προσεχετε!!!

φετος κοιμαται η δεν κοιμαται θα παρω αγκαλια τη μικρη και θα κανουμε οι δυο μας ποδαρικο στο σπιτικο μολις αλλαξει ο χρονος και θα σπασουμε και το ροδι μας...

απαπααααα!!!!! ολα μαζι ε!! φανταζομαι νευρικη κριση!!!

περαστικουλια βρε Jesgk..και καλα καθαρισματα..

αυτο το τελευταιο που γραψες ομως με ΠΕΘΑΝΕ στα γελια!!

Ευχαριστώ Προσπερούλα

παιδια η passarela εχει φοβερες τουρτες γενεθλιων ριξτε μια ματια στο www.passarella.gr στις τουρτες γενεθλιων και πειτε μου ποια σας αρεσε..η Μινι, το στρουμφοσπιτο και το παραμυθενιο καστρο ηταν ωραιες..μου αρεσε και ο Νεμο βεβαια αλλα θα περιμεω τον γιο..

για πειτε μου για πειτε μου...θα παω αμεσως να την κλεισω μολις σχολασω

παιδια η passarela εχει φοβερες τουρτες γενεθλιων ριξτε μια ματια στο www.passarella.gr στις τουρτες γενεθλιων και πειτε μου ποια σας αρεσε..η Μινι, το στρουμφοσπιτο και το παραμυθενιο καστρο ηταν ωραιες..μου αρεσε και ο Νεμο βεβαια αλλα θα περιμεω τον γιο..

Μου άρεσει ο παραμυθένιος πύργος, η minnie, τα στρουμφάκια κ η πεταλούδα

Λοιπον εμενα μου αρεσε πιο πολυ η πριγκιπισσα του ονειρου,το παραμυθενιο καστρο και η μινι.

Εγω της εχω κανει τη μινι αλλα οχι ετσι ακριβως.Ειναι τυπωμενη πανω στην τουρτα.Η επιλογη δικη σου......

Jesgk περαστικα στα ζουζουνια σου και σε σενα αλλα πιο πολυ στα ζουζουνια σου.:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...