Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, πως δεν του το χάραξα το αμάξι ρε κορίτσια; Ήταν και Audi, ακριβούτσικο, θα τον έτσουζε. :mad:

Μην μιλάς εσύ σήμερα, έχεις φούντωμα!!!!

Γιατί δεν το πήγες με το αυτοκίνητο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην μιλάς εσύ σήμερα, έχεις φούντωμα!!!!

Γιατί δεν το πήγες με το αυτοκίνητο;

Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου.

Το 'χει ο χάζμπαντ το ένα και μοναδικό. Εγώ έρχομαι δουλειά με συγκοινωνία.

Ο χάζμπαντ δουλεύει στην άλλη άκρη της πόλης, το χρειάζεται περισσότερο. Τώρα με τον παιδικό έχω ζόρια.

Αλλά μάλλον θα τον πηγαίνω (όταν δε βρέχει) με τα πόδια. Είπαμε, γυμναστική!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου.

Το 'χει ο χάζμπαντ το ένα και μοναδικό. Εγώ έρχομαι δουλειά με συγκοινωνία.

Ο χάζμπαντ δουλεύει στην άλλη άκρη της πόλης, το χρειάζεται περισσότερο. Τώρα με τον παιδικό έχω ζόρια.

Αλλά μάλλον θα τον πηγαίνω (όταν δε βρέχει) με τα πόδια. Είπαμε, γυμναστική!

Μισω τον ποδαρόδρομο και τις συγκοινωνίες! Μετά το Θοδωρή είπα στον άντρα μου ότι ή θα μου έδινε προκαταβολή για αυτοκίνητο ή δεύτερο παιδί δεν έκανα. Βέβαια το αυτοκίνητο μου το πήρε το 2005 και γέννησα το 2009 αλλά δεν χρειαζόμουν και ένα διάστημα για να μάθω να οδηγώ καλα;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μισω τον ποδαρόδρομο και τις συγκοινωνίες! Μετά το Θοδωρή είπα στον άντρα μου ότι ή θα μου έδινε προκαταβολή για αυτοκίνητο ή δεύτερο παιδί δεν έκανα. Βέβαια το αυτοκίνητο μου το πήρε το 2005 και γέννησα το 2009 αλλά δεν χρειαζόμουν και ένα διάστημα για να μάθω να οδηγώ καλα;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Eμένα πάλι μ' αρέσει ΠΟΛΥ το περπάτημα!

Μακάρι να ήταν και η δουλειά κοντά, να μην έμπαινα καθόλου στο αστικό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αχ βαχ θέλω ένα χυμό και βαριέμαι να πάω σμ!

εγώ μόλις χλαπάκιασα ένα κομμάτι τούρτα που περίσσεψε απο προχθές.

Χθες πήγα τη Γεωργίτσα στον παιδότοπο. Πολύ χάρηκε. Τουμ τούμ λέει γιατί χοροπηδάει στα φουσκουτωτά και ταπ ταπ, αυτές ειναι οι μπάλες, δεν ξέρω πώς της κόλλησε έτσι. Σήμερα με το που άνοιξε τα μάτια της το πρώτο που είπε ήταν τουμ τουμ. Το απόγευμα θα πιώ καφέ με μια συμφοιτήτρια. έχει μήνες να δει την μικρή και μου ζήτησε να πάμε σε παιδότοπο για να την πάρω μαζί μου.

Χθες πήγα τη Γεωργίτσα στον παιδότοπο. Πολύ χάρηκε. Τουμ τούμ λέει γιατί χοροπηδάει στα φουσκουτωτά και ταπ ταπ, αυτές ειναι οι μπάλες, δεν ξέρω πώς της κόλλησε έτσι. Σήμερα με το που άνοιξε τα μάτια της το πρώτο που είπε ήταν τουμ τουμ. Το απόγευμα θα πιώ καφέ με μια συμφοιτήτρια. έχει μήνες να δει την μικρή και μου ζήτησε να πάμε σε παιδότοπο για να την πάρω μαζί μου.

ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΒΙΚΑΚΙ!!!

Γεια σου πατρίδα!

Και πολύ καλά του έκανες του άτιμου!

Εγώ το πολύ πολύ (αν δεν αντέξω μέχρι να πάω σπίτι) να χλαπακιάσω μια μπάρα δημητριακών.

Δεν με παίρνει πια, πρέπει να μπω σε τάξη με το φαγητό μου. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εμενα η μικρη εχθες τη νυχτα αρχισε να εχει καταρροη και μεσα σε ολα ξενυχτησα (στην κυριολεξια) επειδη δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τα μπουκωματα και ας ημουν μαζι της στο κρεβατι.. αναγκαστικα να την ξυπνησω για να βαλω ορο και otrivin να ανασανει..

εγω κομμαααααααααατια σημερα..επαιξα και το ..... εχθες τη νυχτα απο την υπερενταση και τον ξενυχτησα τον αποθανοντα!

Αυριο στις 11 εχουμε ραντεβου με τον χειρουργο για να δει την κυστη.. εχω αγχωθει περιεργως... αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να τη δει και πλαστικος γιατι ειναι πανω στη θηλη :rolleyes:

θα κανετε επεμβαση τελικα για να την βγαλετε?ολα καλα θα πανε.δεν ρωτας τον χειρουργο αν χρειαζεται και πλαστικο?που δεν νομιζω.

καλως την βικη και την μαεστρια.ωραιο το περπατημα αλλα προτιμω το αμαξι.:tongue:

και μ'αρεσουν κι οι παιδοτοποι,περνανε ωραια τα μικρουλια κι οι μαμαδες.εγω πλεον αν θελω να παω για καφε,μονο σε παιδοτοπο,αν και τις πιο πολλες φορες ουτε εκει καθεται,με θελει μαζι.

η ζουζουνα μου,πριν λιγο ανεβασε πυρετο παλι κι επεσε με το πονσταν,και τωρα πειναει,και φωναζει λούρι(κουλουρι)!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

θα κανετε επεμβαση τελικα για να την βγαλετε?ολα καλα θα πανε.δεν ρωτας τον χειρουργο αν χρειαζεται και πλαστικο?που δεν νομιζω.

καλως την βικη και την μαεστρια.ωραιο το περπατημα αλλα προτιμω το αμαξι.:tongue:

και μ'αρεσουν κι οι παιδοτοποι,περνανε ωραια τα μικρουλια κι οι μαμαδες.εγω πλεον αν θελω να παω για καφε,μονο σε παιδοτοπο,αν και τις πιο πολλες φορες ουτε εκει καθεται,με θελει μαζι.

η ζουζουνα μου,πριν λιγο ανεβασε πυρετο παλι κι επεσε με το πονσταν,και τωρα πειναει,και φωναζει λούρι(κουλουρι)!

Βρε το Αντζελινάκι! Τί το βρήκε πάλι! περαστικά!Εγώ πάντως θα κάνω μια ερώτηση τον γιατρό για το εμβόλιο και ότι μου πει....και η Γεωργίτσα ταλαιπωρείται όλο τον χειμώνα που κολλάει απο τον Μπάιο.

Ο δικός μου το λέει "κου'ούι"!

Μέχρι τώρα έχει δυο δυο γιαγιάδες στη στάση του αστικού με κουλούρια κι άρχισε να λέει "κου'ούι" και του δώσανε και οι δυο!!!!

Νηστικό δεν θα μείνει ποτέ το παιδί μου. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν κρατιεμαι (ξερω οτι δεν θα παρεξηγηθω...ελπιζω δηλαδη :tongue:)

αστικο...

οταν πετυχαινω καμια στο λεωφορειο να το λεει ετσι αμεσως καταλαβαινω οτι ηρθε απο αλλου..

εμεις ποτε δεν το λεμε ετσι.. μονο για τα λεωφορεια που πανε γυρω απο την Αττικη τα αποκαλουμε υπεραστικα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...