Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Εχω λιωσει με την Αντζελινα!!!Μιλαμε ετοιμαζω βαλιτσες για Κρητη μονο και μονο για τη ρουφιξω!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!!!!

Τι κανετε κοριτσαρες μου???Εμεις τελικα περασαμε το αιφνιδιο εξανθημα και τωρα ειμαστε μια χαρα!!!Αν εξαιρεσουμε ενα μικρο συναχακι που εχει!!!!

καλημερα!!αντε ελα,εδω θα ειμαστε!:D:D

ωραια δεν ειναι να τα βλεπεις live τα ζουζουνια?βαλε κανενα κι εσυ!ή μπες μσν να την δω.αλλιως θ'αργησω πολυ να τα δω τα παιδακια σας μου φαινεται.:(

περαστικα σας ευακι!κι εμενα εχθες ανεβασε πυρετο στα καλα καθουμενα,οταν κοιμοταν.τωρα ειναι καλα,αλλα το πρωι εκανε εμετο απο το πολυ νερο.ολο το βραδυ ηθελε νερο,οχι γαλα.τι ειναι παλι αυτο δεν ξερω.μας τρεχουν γμτ?

Κερκυραια ,Κερκυραια κινησα για τον Περαια......

Ειναι και η ζουζου σου μια.....αχ θα μας τρελανουν κοριτσια θα μας τρελανουν!!

Εγω της λεω οταν χορευει ''κουνα και τον κωλο σου''και αυτη τον πιανει και προσπαθει να τον κουνησει!!!!!:D:D:D:D

ειδες και την χορευταρου την ελλη?ολα τα λεφτα λουλουδια που λεει κι ο λεπα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημερα!

Elenada εγω επαιζα λαστιχο πααααρα πολυ.. μου αρεσε γιατι ηταν ενα απλο παιχνιδι με πολλες εναλλακτικες. Βεβαια δεν θυμαμαι πολλα πρεπει καποιος να μου δειξει..το αγαπημενο μου ηταν το παιχνιδι με την αριθμηση στο λαστιχο.

Το σχοινακι το βαριομουν αν και ειχε πλακα

το σιμαριαμ το ξερω και εγω και αλλα παρομοια αλλα ειναι για πολυ μεγαλυτερα παιδια και ακομη δεν μπορει να συγχρονισει σε ρυθμο τα χερια

καλημερα!τα ξερεις,ε?εγω παντως θα παιξω λαστιχο,και σχοινακι και απ'ολα με την κορη!χιχι!

αλλα λαστιχο δεν θυμαμαι καθολου!

Μόλις ειδα το βιντεάκι!! Τέλειο!!!

καλημερα!ειδες την ζουζουνα μου?τι θα κανετε τελικα με το παρτυ του θοδωρη?

καλημερα!!αντε ελα,εδω θα ειμαστε!:D:D

ωραια δεν ειναι να τα βλεπεις live τα ζουζουνια?βαλε κανενα κι εσυ!ή μπες μσν να την δω.αλλιως θ'αργησω πολυ να τα δω τα παιδακια σας μου φαινεται.:(

περαστικα σας ευακι!κι εμενα εχθες ανεβασε πυρετο στα καλα καθουμενα,οταν κοιμοταν.τωρα ειναι καλα,αλλα το πρωι εκανε εμετο απο το πολυ νερο.ολο το βραδυ ηθελε νερο,οχι γαλα.τι ειναι παλι αυτο δεν ξερω.μας τρεχουν γμτ?

ειδες και την χορευταρου την ελλη?ολα τα λεφτα λουλουδια που λεει κι ο λεπα!

θα δω αμα ειναι τι εχω περασμενο στο pc του αντρα μου και θα σου στειλω!!

παντως σαν την Αντζελινα δεν θα το ευχαριστηθεις!!!!

Διαφημίσεις

θα δω αμα ειναι τι εχω περασμενο στο pc του αντρα μου και θα σου στειλω!!

παντως σαν την Αντζελινα δεν θα το ευχαριστηθεις!!!!

βαλε εσυ και ξα μου εμενα!:D

αφου ξερεις οτι μ αρεσει να βλεπω παιδακια,κι ειδικα τα δικα σας,που δεν τα εχω δει ποτε απο κοντα.

και εμενα η μικρη εχθες τη νυχτα αρχισε να εχει καταρροη και μεσα σε ολα ξενυχτησα (στην κυριολεξια) επειδη δεν μπορουσε να κοιμηθει απο τα μπουκωματα και ας ημουν μαζι της στο κρεβατι.. αναγκαστικα να την ξυπνησω για να βαλω ορο και otrivin να ανασανει..

εγω κομμαααααααααατια σημερα..επαιξα και το ..... εχθες τη νυχτα απο την υπερενταση και τον ξενυχτησα τον αποθανοντα!

Αυριο στις 11 εχουμε ραντεβου με τον χειρουργο για να δει την κυστη.. εχω αγχωθει περιεργως... αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να τη δει και πλαστικος γιατι ειναι πανω στη θηλη :rolleyes:

καλημερα ΕΥΑ και jesgk!

καλημέρα

καλημερα!ειδες την ζουζουνα μου?τι θα κανετε τελικα με το παρτυ του θοδωρη?

μολις μίλησα με το δήμο και δεν έχουν ακόμη κοιταξει το αίτημα

δεν εχω ιδέα τί θα κάνω

Καλημερουδια σας!!!!!!!!

Καλημερα

Διαφημίσεις

Αφήστε, έχω ψοφήσει. Δεν έχουμε θέση στο σχολικό του σταθμού, γιατί μπήκαμε με πρόγραμμα και είχαν κλείσει οι θέσεις, και σήμερα περίμενα ένα τέταρτο το αστικό (3 στάσεις), όταν ήρθε - ΦΥΣΙΚΑ - ήταν τίγκα (βλακεία που περίμενα εξαρχής) και μετά βουρ 20 λεπτά, ανηφόρα, με το καρότσι να τον πάω στο σταθμό.

Άσε που φτάνοντας εκεί είχε παρκάρει ένας ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ γάιδαρος ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην πόρτα του σταθμού. Πως να μπω ρε κύριε με το καρότσι μέσα;

Αχ, κανείς δεν σκέφτεται κανέναν πια!

Αύριο, φυσικά, δε θα περιμένω καθόλου το λεωφορείο. :rolleyes: Δεν με χάλασε η πρωινή γυμναστική, με χάλασε που έχασα ΤΟΣΗ ώρα και άργησα και στη δουλειά.

Ήρθα 9.30 και είχα ήδη 2 ώρες στο πόδι και ταλαιπωρία.

Ουφ, ευτυχώς που έχω ακόμα μειωμένο και κατά τις 3 θα την κάνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφήστε, έχω ψοφήσει. Δεν έχουμε θέση στο σχολικό του σταθμού, γιατί μπήκαμε με πρόγραμμα και είχαν κλείσει οι θέσεις, και σήμερα περίμενα ένα τέταρτο το αστικό (3 στάσεις), όταν ήρθε - ΦΥΣΙΚΑ - ήταν τίγκα (βλακεία που περίμενα εξαρχής) και μετά βουρ 20 λεπτά, ανηφόρα, με το καρότσι να τον πάω στο σταθμό.

Άσε που φτάνοντας εκεί είχε παρκάρει ένας ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ γάιδαρος ΑΚΡΙΒΩΣ μπροστά στην πόρτα του σταθμού. Πως να μπω ρε κύριε με το καρότσι μέσα;

Αχ, κανείς δεν σκέφτεται κανέναν πια!

Αύριο, φυσικά, δε θα περιμένω καθόλου το λεωφορείο. :rolleyes: Δεν με χάλασε η πρωινή γυμναστική, με χάλασε που έχασα ΤΟΣΗ ώρα και άργησα και στη δουλειά.

Ήρθα 9.30 και είχα ήδη 2 ώρες στο πόδι και ταλαιπωρία.

Ουφ, ευτυχώς που έχω ακόμα μειωμένο και κατά τις 3 θα την κάνω.

καλημερα!

εγω πηγα ΥΠΕΧΩΔΕ (Υ.ΠΕ.Κ.Α. πλεον χαρη στον Γ.Α.Π.) για να κανω μια αιτηση και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στο τσακ κρατηθηκα μην σπασω τη βιτρινα και αρχισω στα χαστουκια τον υπαλληλο..μην πω οτι παρολιγο να τα ακουσει ο αφεντικος που εκατσε να με παρει τηλεφωνο την ιδια στιγμη..

Η μονιμοτητα σε αυτο το τοπο μας εφτασε εκει που μας εφτασε και θα μας παει ακομη παραπερα..

Η μονιμοτητα σε αυτο το τοπο μας εφτασε εκει που μας εφτασε και θα μας παει ακομη παραπερα..

Καλά μην το λες αυτό. Και προ μονιμότητας (πριν το 1910 δηλαδή, τα μεταπτυχιακά μου μέσα :tongue:) άλλαζαν ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι των υπηρεσιών σε κάθε αλλαγή κυβέρνησης.

Ούτε μ' αυτό τον τρόπο γίνεται δουλειά.

Η διαφθορά μας έχει φάει και η έλλειψη παιδείας θεωρώ εγώ, αλλά είναι μεγάλο θέμα αυτό.

Αχ, πως δεν του το χάραξα το αμάξι ρε κορίτσια; Ήταν και Audi, ακριβούτσικο, θα τον έτσουζε. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...