Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις παιζουμε απο παλια το εχω μια σαρδελιτσα και την εκκλησιτσα (παλι με σχεδιασμους στο σωμα) και της αρεσει να τα κανει και εκεινη στους αλλους..

Eγώ πάλι δεν ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ τέτοια τραγούδια! Που τα ξέρετε αυτά;

Αχ, κάναμε με τις συναδέλφους λαντς μπρέηκ, φάγαμε και τώρα νυστάζωωωωωωωωω!

sweet-dreams27.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Βλεπω εχετε αρχισει και γραφετε χωρις σταματημο παλι..

Κι εμενα της αρεσουν τα κουζινικα και της εχουμε παρει ενα σπιτι με παιδακια και ζωακια και ειναι το καλυτερο της!! Επισης φοραμε τα παπουτσια της μαμας, τα κολιε της μαμας και κανουμε οτι βαφομαστε..Πεφτω κατω απτο γελιο και το υφος της..

Τζες κανε οτι καλυτερο μπορεσεις για τον Θοδωρη, κριμα να στεναχωρηθει μωρε..Κοψε ατομα! Καλα οι Υδροχοοι ειναι στανταρ ΨΩΝΙΑ! Μην το συζηταμε, κι αυτο γιατι γενικα ειναι υπερβολικοι ΣΕ ΟΛΑ!!

Προσπ ειναι καλος αυτος ο παιδοτοπος στο Χαιδαρι;; Εχεις παει;; Δεν τον εχω δει ποτε..Να εχουμε κι μεις προτασεις για τον Ιανουαριο..Αυριο παμε στο δοκιμαστικο μας κι εμεις..Μαλλον θα την γραψουμε,δεν ξερω, δεν θελω να ειναι μεσα στο σπιτι..Και θα παμε και κολυμβητηριο σιγουρα τουλαχιστον οσο το επιτρεπει ο καιρος..Βεβαια να δω ποιος θα την πηγαινει γιατι εμενα το προγραμμα μου ειναι ακομα ΜΠΑΧΑΛΟ φετος..

yRf6p1.png

Eγώ πάλι δεν ξέρω ΚΑΘΟΛΟΥ τέτοια τραγούδια! Που τα ξέρετε αυτά;

Αχ, κάναμε με τις συναδέλφους λαντς μπρέηκ, φάγαμε και τώρα νυστάζωωωωωωωωω!

sweet-dreams27.gif

εγω απο την μανα μου (αυτο με την σαρδελιτσα δεν το ξερω).

καλα κατεβαζω και κατι αρλουμπες αμα ειναι να χορεψει...μεχρι και αλληλουια του τραγουδαω, μολις δει εκκλησακι ή εικονα θρησκευτικη αρχιζει να χορευει (νομιζει οτι ειναι ντισκοτεκ το γλυκο μου)

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγω τα θυμαμαι γιατι οταν γεννηθηκε ο αδελφος μου ημουν ενα γαιδουρι σχεδον 16 ετων..λιαγα χρονια αργοτερα γεννησε και η αδελφη του πατερα μου οπου εκανα baby sitting και μου μειναν!!

Η Σαρδελιτσα ειναι παιχνιδι κινησης..

Πιανεις το ενα χερακι του παιδιου και ξεκινας απο τον αντιχειρα κανοντας με απο μεσα προς τα εξω χαιδευτικα κινηση λεγοντας:

"εχω μια σαρδελιτσα"..καπακι πας στο αλλο δακτυλο "την πλενω" μετα στο διπλα "την καθαριζω" μετα στο παραδιπλα "της βαζω λαδακι" και φθανοντας στο μικρο προσποιησε οτι το τραβας με δυναμη "και της κοοοοοοβω το κεφαλακιιιιι" και εκει συνηθως ξεκαρδιζονται..

myprincess ο Νακας ειναι μονο 45 λεπτα την εβδομαδα και στανταρ ημερες αρα ολο και καπως θα το κανονισετε οχι ομως οτι θα σου λυσει και το θεμα της κλεισουρας του χειμωνα.. δεν ειναι παιδικος σταθμος που θα σε εξυπηρετει καθημερινα..με το καλο να γραφτειτε!!

Εμενα παντως αν παει ποτε δεν με εξυπηρετει του Αιγαλεω οσο του κεντρου..

elenada ελιωσα με το βιντεακι της κορης σου..νομιζω οτι η δικια σου και της desp100 ειναι τα πιο προχω στο θεμα της ηλικιας..

αχ αντε τεσσερα πλυντηρια σιδεροοοο..

Εγω τα θυμαμαι γιατι οταν γεννηθηκε ο αδελφος μου ημουν ενα γαιδουρι σχεδον 16 ετων..λιαγα χρονια αργοτερα γεννησε και η αδελφη του πατερα μου οπου εκανα baby sitting και μου μειναν!!

Η Σαρδελιτσα ειναι παιχνιδι κινησης..

Πιανεις το ενα χερακι του παιδιου και ξεκινας απο τον αντιχειρα κανοντας με απο μεσα προς τα εξω χαιδευτικα κινηση λεγοντας:

"εχω μια σαρδελιτσα"..καπακι πας στο αλλο δακτυλο "την πλενω" μετα στο διπλα "την καθαριζω" μετα στο παραδιπλα "της βαζω λαδακι" και φθανοντας στο μικρο προσποιησε οτι το τραβας με δυναμη "και της κοοοοοοβω το κεφαλακιιιιι" και εκει συνηθως ξεκαρδιζονται..

myprincess ο Νακας ειναι μονο 45 λεπτα την εβδομαδα και στανταρ ημερες αρα ολο και καπως θα το κανονισετε οχι ομως οτι θα σου λυσει και το θεμα της κλεισουρας του χειμωνα.. δεν ειναι παιδικος σταθμος που θα σε εξυπηρετει καθημερινα..με το καλο να γραφτειτε!!

Εμενα παντως αν παει ποτε δεν με εξυπηρετει του Αιγαλεω οσο του κεντρου..

elenada ελιωσα με το βιντεακι της κορης σου..νομιζω οτι η δικια σου και της desp100 ειναι τα πιο προχω στο θεμα της ηλικιας..

εγώ ξέρω ένα παρόμοιο με τη σαρδελίτσα που περιγράφεις. Ξεκινάς ενώνοντας τις δυο παλάμες και χτυπάς τους αντίχειρες λέγοντας τοκ τοκ, χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα και λές ποιός είναι? χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα και λες η κουμπάρα, χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα λέγοντας βρε καλώς την την κουμπάρα την καλή μας φιλενάδα και φτάνεις στα μικρά δαχτυλάκια κουνόντας τα χωρίς να τα χτυπάς, περνάει το ένα δίπλα απο το άλλο και λές ματσ μουτσ.

Και εγώ απο τα παιδικά μου χρόνια τα θυμάμαι.

Ρε κορίτσια θυμάστε εμείς που παίζαμε γύρω γύρω όλοι, η μικρή ελένη, δεν περνάς κυρά Μαρία, τσινγκολελέτα, περνά περνά η μέλισσα και πόσα άλλα.....άραγε τα γνωρίζουν τώρα τα παιδάκια αυτά τα παιχνίδια?

Ωχ!

Καλό κουράγιο προσπεράκι μου!

Ρε κορίτσια θυμάστε εμείς που παίζαμε γύρω γύρω όλοι, η μικρή ελένη, δεν περνάς κυρά Μαρία, τσινγκολελέτα, περνά περνά η μέλισσα και πόσα άλλα.....άραγε τα γνωρίζουν τώρα τα παιδάκια αυτά τα παιχνίδια?

Aυτά τα θυμάμαι κι εγώ.

Τραγουδάκια, κλπ, δε θυμάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ!

Γενικώς δεν είμαι και πολύ του κάθομαι και τραγουδάω με παιδάκια, οπότε ούτε με τ' ανήψια δεν τα συγκράτησα.

Πιο πολύ του κάνω φάτσες και φωνές του Γιάννη και του αρέσει.

Ο χάζμπαντ του κάνει πιο σωματικά παιχνίδια, παλεύουν, αγκαλιάζονται, μια γλύκα είναι όταν παίζουν οι "άντρες". :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ ξέρω ένα παρόμοιο με τη σαρδελίτσα που περιγράφεις. Ξεκινάς ενώνοντας τις δυο παλάμες και χτυπάς τους αντίχειρες λέγοντας τοκ τοκ, χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα και λές ποιός είναι? χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα και λες η κουμπάρα, χτυπάς τα δίπλα δάχτυλα λέγοντας βρε καλώς την την κουμπάρα την καλή μας φιλενάδα και φτάνεις στα μικρά δαχτυλάκια κουνόντας τα χωρίς να τα χτυπάς, περνάει το ένα δίπλα απο το άλλο και λές ματσ μουτσ.

Και εγώ απο τα παιδικά μου χρόνια τα θυμάμαι.

εγω πιστευω οτι αρκετα τα γνωριζουν και σε μικρες ηλικιες καποια τα παιζουν..αυτο το παιχνιδι με τις παλαμες το γνωριζω αλλα δεν το θυμομουν..μαλλον επειδη δεν εχει εφε οπως η καμπανουλα η ο αποκεφαλισμος της σαρδελιτσας!!

Τωρα οσον αφορα την jesgk εγω ειμαι της αποψης πως κανεις οτι αντεχει η τσεπη σου..και ο Θοδωρης ειναι σε ηλικια που μπορει να συνεργαστει εκφραζοντας καποια αλλη επιθυμια .. του χρονου οι γονεις του ισως να κανουν κατι καλυτερο για τις προσδοκιες του!

Σε λιγα χρονια θα αρκειται με ενα γερο χαρτζιλικι και να βγαζει τους φιλους μονους του εξω!! Αλλα σαν καλος Παρθενος θα ειναι ολιγαρκης..:lol:

καληνυχτα!

Διαφημίσεις

ααα,εχασα ωραια συζητηση σημερα με τις κουκουβαγιοφιλεναδες!

ωραια και τα παιχνιδακια σας,την σαρδελιτσα,και το αλλο βικη,πως το λενε?

θα της τα κανω αυριο!πειτε κι αλλα!τρελαινομαι κι εγω κι η κορη μ'αυτα!

εμεις βλεπουμε πολυ τα ζουζουνια κι εχουμε μαθει πολλα τραγουδακια.

την μικρη ελενη,το περνα-περνα η μελισσα,και το δαχτυλιδι,τα εχουν τα ζουζουνια βικη,οποτε μαλλον τα παιζουν ακομα τα παιδακια.εγω της λεω κι ενα αλλο που κανουμε με τα χερακια το σιμαριαμ,αλλα ειναι για πιο μεγαλα παιδια.

κι ενα αλλο τραγουδακι που λεγαμε οταν παιζαμε σκοινακι,το ξερετε κοριτσια?ξεκιναει καπως ετσι.μαρια,μαρια!οριστε κυρια!επλυνες τα πιατα?τα'σπασε η γατα.παρακατω δεν θυμαμαι,δυστυχως.

λαστιχο παιζατε εσεις?τελειοοο???

αυριο θα θυμηθω κι εγω κι αλλα να σας πω!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ααα,εχασα ωραια συζητηση σημερα με τις κουκουβαγιοφιλεναδες!

ωραια και τα παιχνιδακια σας,την σαρδελιτσα,και το αλλο βικη,πως το λενε?

θα της τα κανω αυριο!πειτε κι αλλα!τρελαινομαι κι εγω κι η κορη μ'αυτα!

εμεις βλεπουμε πολυ τα ζουζουνια κι εχουμε μαθει πολλα τραγουδακια.

την μικρη ελενη,το περνα-περνα η μελισσα,και το δαχτυλιδι,τα εχουν τα ζουζουνια βικη,οποτε μαλλον τα παιζουν ακομα τα παιδακια.εγω της λεω κι ενα αλλο που κανουμε με τα χερακια το σιμαριαμ,αλλα ειναι για πιο μεγαλα παιδια.

κι ενα αλλο τραγουδακι που λεγαμε οταν παιζαμε σκοινακι,το ξερετε κοριτσια?ξεκιναει καπως ετσι.μαρια,μαρια!οριστε κυρια!επλυνες τα πιατα?τα'σπασε η γατα.παρακατω δεν θυμαμαι,δυστυχως.

λαστιχο παιζατε εσεις?τελειοοο???

αυριο θα θυμηθω κι εγω κι αλλα να σας πω!φιλια!

Καλημερα!!!!

Εχω λιωσει με την Αντζελινα!!!Μιλαμε ετοιμαζω βαλιτσες για Κρητη μονο και μονο για τη ρουφιξω!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!!!!

Τι κανετε κοριτσαρες μου???Εμεις τελικα περασαμε το αιφνιδιο εξανθημα και τωρα ειμαστε μια χαρα!!!Αν εξαιρεσουμε ενα μικρο συναχακι που εχει!!!!

κουκουβάγιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουκουβάγιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου πρινσέσα!!!!

Κερκυραια ,Κερκυραια κινησα για τον Περαια......

Ειναι και η ζουζου σου μια.....αχ θα μας τρελανουν κοριτσια θα μας τρελανουν!!

Εγω της λεω οταν χορευει ''κουνα και τον κωλο σου''και αυτη τον πιανει και προσπαθει να τον κουνησει!!!!!

Καλημερα!

Elenada εγω επαιζα λαστιχο πααααρα πολυ.. μου αρεσε γιατι ηταν ενα απλο παιχνιδι με πολλες εναλλακτικες. Βεβαια δεν θυμαμαι πολλα πρεπει καποιος να μου δειξει..το αγαπημενο μου ηταν το παιχνιδι με την αριθμηση στο λαστιχο.

Το σχοινακι το βαριομουν αν και ειχε πλακα

το σιμαριαμ το ξερω και εγω και αλλα παρομοια αλλα ειναι για πολυ μεγαλυτερα παιδια και ακομη δεν μπορει να συγχρονισει σε ρυθμο τα χερια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...