Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παιδάκι μου του το 'χουμε στο αυτοκίνητο το "τηλέφωνό" του και βάζει το ακουστικό στο αυτί, παίρνει και ύφος "μεγάλου", έτσι σοβαρό και σκεφτικό, όπως έχουμε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο κι ακούμε τι μας λένε και λέει διάφορα!

Είναι ΤΡΕΛΑ!!!

α ναι!το υφος εχει πολυ γελιο, ειναι επαγγελματικο το τηλεφωνημα καταλαβαινεις....

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδάκι μου του το 'χουμε στο αυτοκίνητο το "τηλέφωνό" του και βάζει το ακουστικό στο αυτί, παίρνει και ύφος "μεγάλου", έτσι σοβαρό και σκεφτικό, όπως έχουμε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο κι ακούμε τι μας λένε και λέει διάφορα!

Είναι ΤΡΕΛΑ!!!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ και εμενα παιρνει ΠΑΝΤΑ σοβαρο υφος και μιλαει και δυνατα (οπως ολοι μας αλλωστε!)

επισης εχει μαθει το hands free και το βαζει στο αυτι και κουναει τα χερια ρυθμικα επειδη ξερει οτι η μαμα ακουει μουσικη απο εκει..αυτο πολλους μηνες πισω το χει ξεκινησει..

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ και εμενα παιρνει ΠΑΝΤΑ σοβαρο υφος και μιλαει και δυνατα (οπως ολοι μας αλλωστε!)

επισης εχει μαθει το hands free και το βαζει στο αυτι και κουναει τα χερια ρυθμικα επειδη ξερει οτι η μαμα ακουει μουσικη απο εκει..αυτο πολλους μηνες πισω το χει ξεκινησει..

α ναι!και το hands free κιεμεις στο αυτι κατευθειαν!

επισης, παιρνει ενα κοκαλλακι για τα μαλλια μεγαλο που εχω -του το ανοιγω, το βαζει στο αυτι και φωναζει νιεεε??? κιεγω συμπληρωνω νιε?ποιος ειναι στο κοκαλακι παρακαλω?παρτε το μηδεν δεν σας ακουω....σχιζοφρενεια!

bgx2ye5lc.png

επισης, παιρνει ενα κοκαλλακι για τα μαλλια μεγαλο που εχω -του το ανοιγω, το βαζει στο αυτι και φωναζει νιεεε??? κιεγω συμπληρωνω νιε?ποιος ειναι στο κοκαλακι παρακαλω?παρτε το μηδεν δεν σας ακουω....σχιζοφρενεια!

Καλά, όλα για τηλέφωνα τα έχει!

Τη βούρτσα των μαλλιών μου τη βάζει στο αυτί για τηλέφωνο! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλα!! εχω λυθει απο τα γελια.. με χαζοκοιτανε οι συναδελφοι!!

εγω εχω ενα μαυρο στρογγυλο κομπιουτερακι μπρελοκ που της κανει για κινητο και το βαζει στο αυτι της μαζι με οοοολα τα κλειδια μου απο πισω και περιφερετι φωναζοντας "ΝΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??" και κατι αλαμπουρνεζικα

εμενα εντωμεταξυ μπηκε στη φαση οπου μολις καποιος (ακομη και ο πατερας της) παει να πιασει δικο μου αντικειμενο αρχιζει και φωναζει "ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ" και το αρπαζει και το φερνει σε εμενα.. αντιστοιχα και για αλλωνων πραγματα για τον καθενα το ιδιο κανει..μονο οταν δει εμενα να κραταω αλλουνου πραγματα δεν φωναζει..

Διαφημίσεις

προχθες με τη θεια της της μαθαμε το "που ναι που ναι το δακτυλιδι..."

περιττο να πω οτι ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και το τραγουδαει και θελει να παιζουμε συνεχεια.. μολις ενωνει τα χερακια και κανει την σχετικη κινηση μου ρχεται να τη ΦΑΩΩΩΩ....μιαμ μιαμ..

κουκουβαου!

αααααααα ωστε μας συστηνει λες εσυ?εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι το εκανε απο ανσφαλεια, δηλαδη μπαινει καποιος ξενος σπιτι, κολλαει επανω μου συνηθως , με κοιταει και λεει μαμα , κοιταει τον μπαμπα του και λεει μπαμπα σαν επιβεβαιωση οτι ειμαστε εκει κιεμεις.... αυτη την εντυπωση μνου εδινε

bgx2ye5lc.png

η το αλλο...οπου βρεθουμε και σταθουμε με ξενους ανθρωπους μας συστηνει..

μπας και ειμαστε κατουρημενες απο τη χαρα μας????????????????

εγω ναι..:tongue:

Κουκουβάουυυυυυυυυυυυ!

owl-picture.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

προχθες με τη θεια της της μαθαμε το "που ναι που ναι το δακτυλιδι..."

περιττο να πω οτι ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ και το τραγουδαει και θελει να παιζουμε συνεχεια.. μολις ενωνει τα χερακια και κανει την σχετικη κινηση μου ρχεται να τη ΦΑΩΩΩΩ....μιαμ μιαμ..

εμεις εχουμε μαθει το εχω δυο πουλακια μεσ στα καλαθακια κλπ κλπ με τις σχετικες κινησεις

bgx2ye5lc.png

μια αλλη μερα ειχα χασει τη βερα μου και μου ελεγε ο ανδρας μου μηπως την καταχωνιασε πουθενα η μικρη και βεβαια του ειπα πως αν την εβρισκε το πρωτο πραγμα που θα κανε θα ταν να μου τη φερει..

προχθες σκαλισε τα πραγματα του πατερα της και βρηκε τη δικη του βερα και μου τη εφερε "μαμα τιλιδι"..

(η μαμα ΠΑΝΤΑ ξερει!! :tongue: )

εμεις εχουμε μαθει το εχω δυο πουλακια μεσ στα καλαθακια κλπ κλπ με τις σχετικες κινησεις

αυτο ειναι απο τα παλιοτερα που της εχω μαθει απο μικρη και πλεον φωναζει πουγι πουγι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...