Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουαου!!!!!ΤΙ ΓΛΥΚΟ..........

ευχαριστουμε..κατα καιρους κανει διαφορα επιτυχημενα!!!!Εκεινη βεβαια η περιοδος ηταν η συγκλονιστικοτατη για εκεινον καθοτι παρεστει και στη γεννα και ειχε μια συγκινηση που κρατησε μερες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστουμε..κατα καιρους κανει διαφορα επιτυχημενα!!!!Εκεινη βεβαια η περιοδος ηταν η συγκλονιστικοτατη για εκεινον καθοτι παρεστει και στη γεννα και ειχε μια συγκινηση που κρατησε μερες..

καλα ναι, εκεινη την περιοδο ολοι παθαινουν την πλακα τους.........

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

πρσπ μπράβο στον άντρα σου!!!!

κι ο δικός μου από την αρχή έχει κόλλημα με την μικρή...πιο πολύ κι από μένα!!!!

πάει κάθε βράδυ πριν ξαπλώσουμε την χαζεύει,της χαιδεύει τα μαλλιά...

χαζομπαμπάδες!!!

δείχνει με τα δαχτυλάκια axileas??α το σκαθάρι σου!!! το όνομα του μικρού είναι Αχιλλέας?

πρσπ μπράβο στον άντρα σου!!!!

κι ο δικός μου από την αρχή έχει κόλλημα με την μικρή...πιο πολύ κι από μένα!!!!

πάει κάθε βράδυ πριν ξαπλώσουμε την χαζεύει,της χαιδεύει τα μαλλιά...

χαζομπαμπάδες!!!

δείχνει με τα δαχτυλάκια axileas??α το σκαθάρι σου!!! το όνομα του μικρού είναι Αχιλλέας?

οχι, αυτο ειναι το ονομα που ΗΘΕΛΑ να εχει....

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

βρε βρε καλως τηνμαεστρια! δεν μου ειπες τα μαρκς σε ποιες ηλικιες εχουν προσφορα?και μεχρι ποτε?

Στο μήνυμα έγραφε στα παιδικά. Δεν ξέρω ακριβώς μέχρι πότε.

α ναι ξέχασα...πολύ χορό!!!!!!!!!

Ναιιιιιιιιιιιιιιι, είναι θεάαααααααααααα!

καλά το δικό μου είναι ανάποδο...εδώ και καιρό λέει το "ναι" πεντακάθαρα...παίρνει το τηλ και φωνάζει δυνατά..."ναι??ναι???"

Καλέ, τι κόλλημα έχουνε όλα με το τηλέφωνο;

Τρελαίνεται! Του 'χω πάρει ένα τηλέφωνο (ένα απ' τα πολλά), ή έχει στο αυτί τα κινητά μας ή το σταθερό και "μιλάει". :tongue:

και ποιο είναι το όνομα του?

Μια χαρά είναι και το όνομά του!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Στο μήνυμα έγραφε στα παιδικά. Δεν ξέρω ακριβώς μέχρι πότε.

Ναιιιιιιιιιιιιιιι, είναι θεάαααααααααααα!

Καλέ, τι κόλλημα έχουνε όλα με το τηλέφωνο;

Τρελαίνεται! Του 'χω πάρει ένα τηλέφωνο (ένα απ' τα πολλά), ή έχει στο αυτί τα κινητά μας ή το σταθερό και "μιλάει". :tongue:

Μια χαρά είναι και το όνομά του!

σε μερσω μαεστρια!!!!!

και με τις πορτες!!!ανοιγει, κλεινει....

ή αλουμινας θα γινει ή πορτιερης....

bgx2ye5lc.png

εμενα ολο κανει οτι μιλαει στο τηλεφωνο αλλα μονο τελευταια καθεται και πιανει την κουβεντουλα οταν μιλαει αλλος στην γραμμη..μεχρι τοτε καθοταν απλα και ακουγε.. τωρα θελει να λυσει το Κυπριακο!! Γονιδιαααααα!!

σε μερσω μαεστρια!!!!!

και με τις πορτες!!!ανοιγει, κλεινει....

ή αλουμινας θα γινει ή πορτιερης....

ουφ ακομη δεν εχουμε κολλημα με πορτες και ντουλαπια.. μολις παει να ανοιξει και πω οτι δεν πρεπει σταματαει..

πελατισσα του γιου σου θα γινει!

Παιδάκι μου του το 'χουμε στο αυτοκίνητο το "τηλέφωνό" του και βάζει το ακουστικό στο αυτί, παίρνει και ύφος "μεγάλου", έτσι σοβαρό και σκεφτικό, όπως έχουμε όταν μιλάμε στο τηλέφωνο κι ακούμε τι μας λένε και λέει διάφορα!

Είναι ΤΡΕΛΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...