Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο στη Χρυστούλα!!! Κάθε παιδί ειναι ξεχωριστό, η κόρη σου ειναι κολυμβήτρια από κούνια!!! Η δική μου ειναι η μεγαλύτερη κοκέτα ever, φορά liposan, μου παίρνει τη μάσκαρα και γίνεται μάυρη, φτιάχνει τα μαλλιά και βάζει κρέμα στο σώμα... μπορεί να μην φτιάχνει πάζλ αλλά θα γίνει ψωνάρα!!:tongue:

χαχα!! Μπα φιλεναδα ειναι χαρακτηριστικο των Αιγοκερων..κοκετες απο κουνια!! Και η δικια μου μη δει καλλυντικο η κοσμημα δεν αφηνει τιποτε!!! Παλι καλα που εγω δεν βαφομαι συχνα και δεν εχει ευκαιρια να μου πειραζει τα πραγματα ΑΛΛΑ ολη μερα κυκλοφορει με 3 βραχιολα και κολιεδες και φοραει μαξιλαροθηκες, πετσετακια και οτι εγχρωμο και σκαρφαλωνει στον καθρεπτη και κανει ναζια!!!

Και αν πιασει τα καλλυντικα μου κανει τοι βαζει ρουζ με το πινελο και κραγιον..

Ειναι σουργελακια!!! :tongue:

χαχα!! Μπα φιλεναδα ειναι χαρακτηριστικο των Αιγοκερων..κοκετες απο κουνια!! Και η δικια μου μη δει καλλυντικο η κοσμημα δεν αφηνει τιποτε!!! Παλι καλα που εγω δεν βαφομαι συχνα και δεν εχει ευκαιρια να μου πειραζει τα πραγματα ΑΛΛΑ ολη μερα κυκλοφορει με 3 βραχιολα και κολιεδες και φοραει μαξιλαροθηκες, πετσετακια και οτι εγχρωμο και σκαρφαλωνει στον καθρεπτη και κανει ναζια!!!

Και αν πιασει τα καλλυντικα μου κανει τοι βαζει ρουζ με το πινελο και κραγιον..

Ειναι σουργελακια!!! :tongue:

Ειναι Υδροχοϊνα η Ανδρεϊνα

εμεις επειδη δεν της βαζουμε dvd (σπανια εως καθολου) ακουμε πολυυυυυυ μουσικη απο το πρωι και ετσι με τη μια ολο χορευει και τραγουδαει.. επισης κανουμε και πολλα αυτοσχεδια τραγουδια (ειναι καποια πραγματα που τα οφειλω στην παιδικοτητα της θειας της και με βοηθησε αθελα της να ξεπερασω καποιους ενδοιασμους)

πλακα εχει που ακουει ενα συγκεκριμενο παραμυθι στο cd και η αφηγητρια μιμειται τις φωνες των ηρωων και προσπαθει να κανει και η μικρη το ιδιο που σημαινει οτι καταλαβαινει μαλλον οτι το ιδιο ατομο αλλαζει τη φωνη του..

Διαφημίσεις

τωρα τελευατια εχει μαθει το ναι (με ρωσικη προφορα νιιιιιιιιιεεεε) και το λεει συνεχεια, ακομη και οταν τον μαλωνω πχ να μζεψει τα παιχνιδια του ολο νιε και νιε ειναι και ειναι σαν να με δουλευει...

bgx2ye5lc.png

εμας αυτη την εβδομαδα ξεκινησε να λεει μαζεμενα λεξουλες..

την ρωτας "τι κανεις?".."καλια" απαντα

βλεπει το ρολοι και λεει "ωρα", "τι ωρα ειναι?" της λεω.."τις" ή "οτο" λεει εκεινη..

τωρα τελευατια εχει μαθει το ναι (με ρωσικη προφορα νιιιιιιιιιεεεε) και το λεει συνεχεια, ακομη και οταν τον μαλωνω πχ να μζεψει τα παιχνιδια του ολο νιε και νιε ειναι και ειναι σαν να με δουλευει...

και εμενα σα βλαχαδερο μιλαει..

νιεεεε?

που ισι?

έλια έλια!

Διαφημίσεις

εχθες σε μια κουβεντα με το αφεντικο του ελεγε οτι ο συζυγος οταν γεννησα και γυρισαμε σπιτι ειχε απλωσει ροδοπεταλα σε ολη τη διαδρομη απο ην αυλη μεχρι μεσα στο σπιτι και το βρηκε too much...

:rolleyes: εμενα μου αρεσει να ασχολουνται και να δειχνουν την αδυναμια τους στα παιδια..

εχθες σε μια κουβεντα με το αφεντικο του ελεγε οτι ο συζυγος οταν γεννησα και γυρισαμε σπιτι ειχε απλωσει ροδοπεταλα σε ολη τη διαδρομη απο ην αυλη μεχρι μεσα στο σπιτι και το βρηκε too much...

:rolleyes: εμενα μου αρεσει να ασχολουνται και να δειχνουν την αδυναμια τους στα παιδια..

ουαου!!!!!ΤΙ ΓΛΥΚΟ..........

bgx2ye5lc.png

καλά το δικό μου είναι ανάποδο...εδώ και καιρό λέει το "ναι" πεντακάθαρα...παίρνει το τηλ και φωνάζει δυνατά..."ναι??ναι???"

κιεμενα τρεχει στο τηλεφωνο μολις χτυπαει και φωναζει νιε?νιε?το νερο το λεμε ανιο την ντορα γκογκα ή κάτι τέτοιο και λεει και "εκει" (ασχετο)

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...