Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!

μαρή μαεστρία αλτσχάιμερ έχεις?δεν σου είχα δώσει το σίτε???..είναι γαλλική εταιρία...το είχες δει...

αχιλέας περαστικά!!!

τι άλλα νέα βρε παιδιά??

εγώ σπίτι με την κόρη..παίζει με τα κουζινικά της δίπλα μου καθησμένη κι αυτή,θέλει να βλέπει τι κάνω στον υπολογιστή...

πρέπει να μαγειρέψω και βαριέμαι!!!

δλδ δεν θα κάνω τίποτα σπουδαίο,του παιδιού ψαρόσουπα και για μας θα το βάλω στο φούρνο...

ευτηχώς που έχω τον πατέρα μου που είναι η δουλειά του κι έχω όποτε θέλω ψάρι φρέσκο και τσάμπα!!!

πολυ τυχερη με το ψαρι!!!το λατρευω εμενα ο μπαμπας μου που το λατρευει επισης ξερει και να διαλεγει και το εχει αναλαβει εκεινος για τον μικρο...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πότε θα τελειώσουν τα εμβόλια??αμάν πια!!κάνουμε από 2 μηνών κάθε μήνα και από ένα...

και δεν έχω πια βιβλάριο να τα γράφω...πλήρωσα ένα 15Ε,αλλά το τελευταίο έκανε 70Ε,ευτηχώς το πήραμε χωρίς να το πληρώσουμε μέχρι να το γράψουμε κάπου...

πρέπει να βγάλει ο άντρας μου βιβλιάριο στο τέβε,αλλά πρέπει να πληρώσει κι ένα δίμηνο...

αυτή τη στιγμή έχουμε την μικρή ανασφάλιστη...

τζες μήπως τότε να περιορίσεις τα άτομα?..μόνο μερικούς φίλους του ίσως και παρτάκι!!

τι να κάνεις?αφού θέλει πάρτυ το αγόρι σου!!

Λοιπον κουκουβαγια μανα..

εχθες ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ διαπιστωσα το εξης:

εχω ενα βιβλιο παραμυθι με παζλ των 6 κομματιων σε καθε σελιδα. Η μικρη μου ζηταει και της τα βγαζω, τα ανακατευω και μετα παιρνει μονη της τα κομματια και προσπαθει να τα βαλει ΑΛΛΑ ξερει σε ποια σελιδα παει το καθε κομματι.. και οταν ειναι λαθος η σελιδα λεει "οσσσι" λκαι γυρναει αμεσως στη σελιδα που παει..

μιλαμε οτι ενοιωσα εκπληξη.. θεωρουσα οτι ειναι πολυ μικρη για κατι τετοιο αλλα τελικα δουλευει.. :D

εμεις με το ψαρι κανουμε πλεον το εξης:

το καλοκαιρι μας εφερνε ο ξαδελφος του ανδρα μου που πηγαινε για ψαρεμα καθε πρωι η επιανε ο ανδρας μου με το ψαροντουφεκο.

Το χειμωνα ειτε αγοραζουμε εμεις απο τη λαικη ειτε μια φορα το μηνα μας φερνει η μανα μου διαφορα ψαροειδη που αγοραζει απο το ιχθυοπωλειο της γειτονιας.. παντως μια φορα την εβδομαδα προσπαθουμε να τρωει ψαρι η μικρη συνηθως πηχτη ψαροσουπα, η ψητα

αστα Miamama και εγω πηγαινω στο ιατρειο της καθε μηνα και πληρωνω 40 ευρω γιατι εκεινη ειναι παιδιατρος στο ΙΚΑ Ν. Σμυρνης και σιγα μην τρεχω εκει για να περιμενω να τη δει.. εχω βεβαια ανεση να της πω να το κανουμε ετσι αλλα ειναι ταλαιπωρια..αν ερθει και δευτερο θα δω τι θα κανω..μπορει να πηγαινω την μικρη στο ΙΚΑ και το μωρο στο ιατρειο της. Αναλογως..

Διαφημίσεις

αστα Miamama και εγω πηγαινω στο ιατρειο της καθε μηνα και πληρωνω 40 ευρω γιατι εκεινη ειναι παιδιατρος στο ΙΚΑ Ν. Σμυρνης και σιγα μην τρεχω εκει για να περιμενω να τη δει.. εχω βεβαια ανεση να της πω να το κανουμε ετσι αλλα ειναι ταλαιπωρια..αν ερθει και δευτερο θα δω τι θα κανω..μπορει να πηγαινω την μικρη στο ΙΚΑ και το μωρο στο ιατρειο της. Αναλογως..

απλα πλεον δεν παμε καθε μηνα , εμεις εχουμε να παμε 3 μηνες κιαυτο γιοατι ειχε αρρωστησει λιγο τοτε, ευτυχως αραιωνοιυν οι επισκεψεις για εμβολια μεγαλωνοντας

bgx2ye5lc.png

απλα πλεον δεν παμε καθε μηνα , εμεις εχουμε να παμε 3 μηνες κιαυτο γιοατι ειχε αρρωστησει λιγο τοτε, ευτυχως αραιωνοιυν οι επισκεψεις για εμβολια μεγαλωνοντας

Μετά τον έκτο χρόνο ξενοιάζουμε με τα εμβόλια, εμένα ο Θοδωρής έχει ξανά το 2016

Λοιπον κουκουβαγια μανα..

εχθες ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ διαπιστωσα το εξης:

εχω ενα βιβλιο παραμυθι με παζλ των 6 κομματιων σε καθε σελιδα. Η μικρη μου ζηταει και της τα βγαζω, τα ανακατευω και μετα παιρνει μονη της τα κομματια και προσπαθει να τα βαλει ΑΛΛΑ ξερει σε ποια σελιδα παει το καθε κομματι.. και οταν ειναι λαθος η σελιδα λεει "οσσσι" λκαι γυρναει αμεσως στη σελιδα που παει..

μιλαμε οτι ενοιωσα εκπληξη.. θεωρουσα οτι ειναι πολυ μικρη για κατι τετοιο αλλα τελικα δουλευει.. :D

μπράβο στο κορίτσι!! :lol:έτσι ήταν η ανηψιά μου η πρώτη... ήξερε όλους τους νάνους από το παραμύθι,της λέγαμε ποιος είναι αυτός?και μας έλεγε ο τάδε!!!!

είχαμε κουφαθεί...η Έλλη ακόμα δεν κάνει τέτοια...

να ξέρει σε ποιο συρτάρι είναι η σαλιάρα της,τα κουτάλια της...

της λέω φέρε μου τις παντόφλες μου και τις φέρνει...

της λέω πάμε να φας και πάει στην καρεκλίτσα της να κάτσει...

μου δείχνει σε βιβλίο την μπάλα.. όπου δούμε μπάλα...

τα παζλ με ζωάκια τα ψιλοβάζει...αλλά βρε παιδάκι μου βαριέται εύκολα,την ώρα που της μαθαίνουμε κάτι!!!

α και παίζει με τα τουβλάκια της πολύ καλά...προσπαθεί να τα βάζει κι αυτή...και φτιάχνει ένα μακρυνάρι με τουβλάκια στο ίδιο μέγεθος πάντα!!

και εμενα με τα τουβλακια παιζει πολυ, παιζει με τα κουζινικα, εχει μαθει να μετραει και μαλλον αναγνωριζει και τους αριθμους.

Το αγαπημενο της ομως ειναι να τα κανει ΟΛΑ χαλια..

και να πω την αληθεια υπαρχουν ημερες που την αφηνω να γινεται χαλια..

πχ εξω στην αυλη την αφηνω καποια στιγμη να ανακατευτει με το χωμα, να λερωθει και να κανει οτι θελει..οχι ομως παντα..

εχθες ειχαμε μια δυσκολη ας πουμε στιγμη, την πηγαμε στην παιδικη χαρα και ηταν πολυ χαρουμενη και εκει εχει ενα αλογακι που παει περα δωθε και αφου ανεβηκε αργοτερα ειδε αλλο παιδακι να κανει και αρχισε να φωναζει και να κλαιει λεγοντας μου "τουλια, τουλια" οτι και καλα ειναι της Χριστουλας.. αντε να την ηρεμησω και να εξηγω εκατο φορες οτι δεν ειναι δικο μας αλλα ειναι για ολα τα παιδια και να περιμενει να ρθει η σειρα της για να κανει..

μετα ελεγε στα αλλα παιδακια "ελα ελα" για να ανεβουν να κανουν

Διαφημίσεις

α και παίζει με τα τουβλάκια της πολύ καλά...προσπαθεί να τα βάζει κι αυτή...και φτιάχνει ένα μακρυνάρι με τουβλάκια στο ίδιο μέγεθος πάντα!!

Μπράβο στη Χρυστούλα!!! Κάθε παιδί ειναι ξεχωριστό, η κόρη σου ειναι κολυμβήτρια από κούνια!!! Η δική μου ειναι η μεγαλύτερη κοκέτα ever, φορά liposan, μου παίρνει τη μάσκαρα και γίνεται μάυρη, φτιάχνει τα μαλλιά και βάζει κρέμα στο σώμα... μπορεί να μην φτιάχνει πάζλ αλλά θα γίνει ψωνάρα!!:tongue:

της χτιζω εξοχικο της παιδιατρου!!!! :tongue:

Κανονικά, και με πισίνα.

Και εμένα ειναι στο ΙΚΑ στο Αιγάλεω, πάω εκεί τον Θοδωρή αλλά για τα εμβόλια τη μικρή και παλιοτερα το Θοδωρή στο ιατρειο αρά τα 40άρια πετούσαν!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

μαρή μαεστρία αλτσχάιμερ έχεις?δεν σου είχα δώσει το σίτε???..είναι

Δεν έχω αλτσχάιμερ, έχω δουλειές, πολλές δουλειές! :tongue:

Το αντιγρυπικό δεν θα το κανω σε κανένα από τα δύο παιδιά, το θεωρώ περιττό

Κι εγώ επίσης!

good_morning_comment_01.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμεις παιζουμε πολυ με τα τουβλακια και απο ενα βιβλιο με καμια 100αραια εικονες με ζωα που εχει, τα βρισκει οταν τον ρωταω (βασικα ειναι για μεγαλυτερα παιδακια αλλα αυτο το καταλαβα αργοτερα), και με τα παζλ ψιλοπαιζεικαι πολυ χορο, πολυ ομως...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...