Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

axileas..

λες? Δεν πεταω και τη σκουφια μου βεβαια..αν και ο δικηγορος με εμπιστευτοταν παρα την απειρια μου και του οφειλω την επαγγελματικη μου αφυπνιση μεχρι βεβαια που το δεξι του χερι φροντισε να με διαβαλλει και να χασω τη δουλεια μου.. γυναικες..τι να πεις! και αν εισαι και δικηγορος πακετακι σουπερακι!

by the way εσυ τι σχεση εχεις με αυτους?

και τι επαθες με το ποδι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε να κανουμε της ανεμοβλογιας και το αντιγριπικο και αργοτερα θα κανουμε και το πρεβεναρ

το αντιγριπικο το καναμε και περσι, επειδη ειχε περασει 5 μηνων βρογχικα...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Να πω την μαυρη μου αληθεια εχω ψιλοβαρεθει με τα εμβολια και ναι μεν ξερω ποια εχει κανει δεν θυμαμαι πλεον τις δοσεις που χει κανει και ποια ειναι μπροστα (αυτο ειναι μαλλον λιγο ψεμματακι καθως εχω Prevenar και της μηνιγγιτιδος ) της ανεμοβλογιας το καναμε τους περασμενους μηνες οπως και της Ιλαρας, Ηπατιτιδας Ερυθρας τον Ιουλιο χωρις παρενεργειες (πυρετους, εξανθηματα κλπ)

αχ..αντε να δουμε και πρεπει να παμε αυτη την εβδομαδα και δεν εχω φραγκο αλλα δεν θελω να την καθυστερω σε αυτα..

περαστικα και σε σενα :tongue:

αποφασισες τι θα κανετε με τα γενεθλια?

Εχθές ειπα να το συζητήσω με το Θοδωρή και η απαντήσή του ήταν κλάματα ότι θέλει πάρτυ, δηλαδή οδηγήθηκα σε αδιεξοδο, ο Δήμος σήμερα είναι κλειστά λόγω της εορτής και έτσι από αύριο θα ξέρω

της ανεμοβλογιας μου ειπε οτι αφου δεν παει σταθμο δεν τρεχει τιποτα να το καθυστερησει

κιεγω εχω βαρεθει με τα εμβολια και (ενιοτε) τις αντιβιωσεις και γιαυτο αρχισαμε ομοιοπαθητικη και εχουμε γλιτωσει απο πολλη αντιβιωση

εμενα στο priorix 9ερυθρα ιλαρα κλπ) μου εκανε λιγα σπυρακια και για ενα βραδυ μονο 38 πυρετο.αυτα!και τωρα φοβαμαι να του κανω της ανεμοβλογιας ετσι οπως ειμαι με το ποδι μην τυχον και μου κανει κανενα πυρετο...

bgx2ye5lc.png

καλημέρα κορίτσια!!!

μαρή μαεστρία αλτσχάιμερ έχεις?δεν σου είχα δώσει το σίτε???..είναι γαλλική εταιρία...το είχες δει...

αχιλέας περαστικά!!!

τι άλλα νέα βρε παιδιά??

εγώ σπίτι με την κόρη..παίζει με τα κουζινικά της δίπλα μου καθησμένη κι αυτή,θέλει να βλέπει τι κάνω στον υπολογιστή...

πρέπει να μαγειρέψω και βαριέμαι!!!

δλδ δεν θα κάνω τίποτα σπουδαίο,του παιδιού ψαρόσουπα και για μας θα το βάλω στο φούρνο...

ευτηχώς που έχω τον πατέρα μου που είναι η δουλειά του κι έχω όποτε θέλω ψάρι φρέσκο και τσάμπα!!!

Να πω την μαυρη μου αληθεια εχω ψιλοβαρεθει με τα εμβολια και ναι μεν ξερω ποια εχει κανει δεν θυμαμαι πλεον τις δοσεις που χει κανει και ποια ειναι μπροστα (αυτο ειναι μαλλον λιγο ψεμματακι καθως εχω Prevenar και της μηνιγγιτιδος ) της ανεμοβλογιας το καναμε τους περασμενους μηνες οπως και της Ιλαρας, Ηπατιτιδας Ερυθρας τον Ιουλιο χωρις παρενεργειες (πυρετους, εξανθηματα κλπ)

αχ..αντε να δουμε και πρεπει να παμε αυτη την εβδομαδα και δεν εχω φραγκο αλλα δεν θελω να την καθυστερω σε αυτα..

Ευτυχώς που υπάρχει το βιβλιαράκι, δυστυχώς με τα ονοματα έχω ένα θέμα και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να το θυμάμαι , έχουμε ένα τώρα το Σεπτέμβρη και θα πάω την άλλη εβδομάδα. Το αντιγρυπικό δεν θα το κανω σε κανένα από τα δύο παιδιά, το θεωρώ περιττό

Εχω και ένα σφράγισμα στο Θοδωρή και αυτό για την επόμενη, που πολύ στενοχωρήθηκα γιατί 7 χρ ήταν άψογα τα δόντια του, ευτυχώς ειναι από τα δόντια που αλλάζουν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...