Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αν δε το κανει στο σπιτι καπου κοντα θα πρεπει να βρει η jesgk..και αν ειναι πολλα θα παει μακρυ το μαλλι

Κάθε χρόνο κάνω στο σπίτι, το κόστος ειναι στα 150-200 ευρώ με δικά μου φαγητά, μονο πέρσυ έβαλα πίτσες από πρατήριο. Αλλά ειχα 20 παιδάκια στην ηλικία του Θοδωρή με ένα γονιό και φίλες σύνολο περίπου 40 άτομα σε 85τμ. Αν δεν ειχα βάψει θα το έκανα αλλά το λυπάμαι τώρα το σπίτι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!

Καλη προοδο στο αγόρι!!! Να τον χαίρεστε Τζεσικα!!!

Ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου, ότι ποθείς κι εσύ

τον σακη τον εχω δει κι εγω στο αεροδρομιο κι ειναι πολυ χαμογελαστος και φιλικος!κουκλος!και να φανταστειτε δεν ημουν ποτε ρουβιτσα κι εγινα τωρα!:tongue:

Πεθαινώ για Σάκη

τζεσικα,γιατι δεν το κανετε το παρτυ σπιτι?θα εχετε πολλα ατομα?

κι εγω φετος θα καλεσω πιο πολλα ατομα κι ηδη σκεφτομαι που θα κατσουνε.μονο αν κλεισω την αυλη με τεντα.

κοίτα πάνω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω myprincess αποφασισα να μαζεψω χρηματα για του χρονου για το Νακα.. τωρα αφενος δεν βγαινω αφετερου δεν νομιζω οτι θα χει καποιο συνολικο αντικτυπο..απο οτι μου λεει και το αφεντικο μου που παει η κορη του δυο σεζον και εκεινη μετα τους 24 μηνες αρχισε να δειχνει καποια ανταποκριση στα δεδομενα..

ωστοσο εγω θα παω τη Πεμπτη στην παρουσιαση..

Kορίτσια να σας το πω κι εδώ.

Μου 'ρθε μήνυμα στο κινητό ότι στα Marks&Spencer στα παιδικά στα 3 το 1 δώρο!

Κι εγώ πήγα την προηγούμενη βδομάδα γμ την γκαντεμιά μου.

ρε συ πήγα το Σάββατο. Είχε τα ρούχα του τζάμπο σε τριαπλάσια τιμη.

ε τότε σίγουρα σήμερα ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ

για αυτο εγραψα ετσι το "οχι" :D

θυμαμαι περσι ειχες κανει στο σπιτι και ειχες πραγματικα ΠΟΛΥ κοσμο!!!

Και εχεις δικιο..θα υπαρχει κοστος και τα παιδια ειναι ανελεητα.. λερωνουν τα παντα..

Ειναι και ηλικια που δεν πας πχ στα McDonald... :rolleyes: :rolleyes: δεν ξερω και τι αλλο θα μπορουσατε να κανετε εκει κοντα...

Μηπως αντι για παρτυ γενεθλιων να του ελεγες να σου πει καποιο θεαμα που θα θελε να τον πας μαζι με μερικους φιλους του και πριν η μετα να χετε κανει μια τουρτιτσα σπιτι σας η να φατε ολοι μαζι εξω? Τωρα μεγαλωνει και ποσο γενεθλια θα κανετε σε μορφη παρτι? Εννοω οτι μεγαλωνει και ο κυκλος γνωριμιων..:roll:

Διαφημίσεις

και πριν η μετα να χετε κανει μια τουρτιτσα σπιτι σας η να φατε ολοι μαζι εξω? Τωρα μεγαλωνει και ποσο γενεθλια θα κανετε σε μορφη παρτι? Εννοω οτι μεγαλωνει και ο κυκλος γνωριμιων..:roll:

Αυτό που λες δεν ειναι άσχημη ιδέα αλλά και πάλι χρειάζονται αρκετά χρήματα έτσι όπως έχουν πάει οι τιμές. Βλέπω να απελπίζομαι

http://www.wragiapaixnidi.gr/party.php

αν και ειναι μεγαλος για κατι τετοιο..

αν μπορουσατε να φθασετε και Χολαργο θα σου προτινα τα παιχνιδισματα που χει και αιθουσες για μεγαλα παιδια και κανει παρτυ (Αλλα τιμες δεν ξερω και οτι σου λεω ειναι απο αυτα που μου ειπαν..θα παω ομως και θα χω καια ποψη (αλλα οχι συντομα))

δεν εχετε zara στην κερκυρα?κι εμεις πρεπει να παμε για ψωνια,για να αγορασουμε παπουτσια και ρουχα.στην βαφτιση μας κανανε δωρο λιγα ρουχα,πολλα χρυσαφικα και φακελακια.τα φακελακια καλα ειναι,τα χρυσαφικα τι θα τα κανω πια τοσα?

αυτός είναι ο καημός μου ζαρα και ικεα!!:lol::lol:

ξερεις ειναι μεγαλος ο Θοδωρης ωστε να μπορειτε να συζητησετε το τι εναλλακτικα θα τον ευχαριστουσε.. κατανοω οτι ως μανουλα θα θελες οπωσδηποτε να του προσφερεις μια γιορτη για το ομορφο γενεθλιο γεγονος αλλα αν δεν βγαινεις και δεν ειναι εφικτο νομιζω οτι ειναι ο καιρος να συνεργαστει..και πιστευω οτι θα το κανει αψογα και ποτε δεν θα σας κρατησει κακια που δεν μπορεσατε..φετος οχι, του χρονου ομως μπορει και να του κανεις παρτι...

μην διαβαζω οτι θα απελπιστεις..παντα βρισκεις λυσεις..θα βρεις και εδω..:wink:

Διαφημίσεις

αυτός είναι ο καημός μου ζαρα και ικεα!!:lol::lol:

εμενα το ικεα που δεν εχουμε.αλλα και που εχουμε ζαρα δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι για τα σχεδια τους,ουτε στα παιδικα ουτε στα γυναικεια.προτιμω το mothercare αλλα δυστυχως μονο στις εκπτωσεις ειναι προσιτες οι τιμες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα το ικεα που δεν εχουμε.αλλα και που εχουμε ζαρα δεν μπορω να πω οτι τρελαινομαι για τα σχεδια τους,ουτε στα παιδικα ουτε στα γυναικεια.προτιμω το mothercare αλλα δυστυχως μονο στις εκπτωσεις ειναι προσιτες οι τιμες.

κι εμένα μου αρέσουν τα mothercare!!! αλλά δεν ψωνίζω συχνά...εκτός από την προίκα στην αρχή...

τα ζάρα τα βρεφικά είναι τέλεια,φέτος δεν ξέρω τι θα βρω στα παιδικά!!! θα δείξει...

μετά m+s...

και λίγο mayoral,orchestra...

συμφωνώ πάλι με προσπ!!!

καταντάει βαρετό,αλλά τι να κάνω???:)

:lol: :lol: :lol: :lol:

αχ και εγω ετσι σκεφτομαι σαν την jesgk Και για αυτο οταν μπορω κανω οτι μπορω γιατι με τα οικονομικα μας τωρα δεν ξερω τι θα μπορω να ξανακανω..ας ειναι καλα και η τεχνολογια που καταγραφει τα παντα..να χουμε αποδειξεις..

τη Παρασκευη στα γενεθλια μου εσβησε η μικρουλα τα κερακια μου...σνιφ!!:mrgreen:

κι εμένα μου αρέσουν τα mothercare!!! αλλά δεν ψωνίζω συχνά...εκτός από την προίκα στην αρχή...

τα ζάρα τα βρεφικά είναι τέλεια,φέτος δεν ξέρω τι θα βρω στα παιδικά!!! θα δείξει...

μετά m+s...

και λίγο mayoral,orchestra...

εχω mayoral το φορεμα που βαλαμε πριν βαπτιστει

εχω mayoral ενα σετ φουστακι (που χει φαρδυα μεση δυστυχως), μπλουζα και τζακετ ΤΡΙΣΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ και κανα δυο αλλα δευτερο χερι.. σε γενικες γραμμες μου αρεσει αυτη η εταιρεια..

και τα orchestra ορισμενες φορες..

παντως οταν πανε 6-7 ετων τα κοριτσια τα βλεπω σε επισημες εκδηλωσεις με κτι φορεματακια που τονιζουν το ποσο αστηθα ειναι και ειναι λιγο ξενερωτο θεαμα..ωραια μεν αλλα ατσουμπαλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...