Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

Ευχαριστουμε Viki για το ποστ..

η αληθεια ειναι οτι τελευταια εδω στην Αθηνα τα πραγματα εχουν ξεφυγει σε επικινδυνο και απαισιο βαθμο

elenada..απο τωρα αρχισες να σκεφτεσαι την υιοθεσια???? εχεις ακομη χροοοοοονια να λες τετοια σχετικα!!

και εμενα η μικρη εχει γινει ατιθαση...

τι λεω "δεν κατεβαζουμε τις μπαλες απο το δενδρο.." και αφου με κοιταξει πονηρα, χαζογελαει και παει να τις κατεβασει..

εχθες κοιτουσα τη μανα μου και την ρωτουσα τι να κανω με αυτο το θεμα..και η μανα η εμπειρη ειπε : "υπομονη..σε λιγες μερες θα το ξεστολισεις..." καλο?????!!!!

αλλα και στη βολτα παροτι εμας δεν περπαταει απο μονη της (παιδια ειναι τεμπελα η κορη μου..αν και περπαταει οταν την κρατας χωρις δυσκολια απο μονη της προτιμαει να μπουσουλαει η να ναι πιασμενη απο επιπλα και να τριγυρναει) την εχεις στο καροτσι και μετα απο λιγο θελει να τη βγαλεις και να την κρατας αγκαλια...ε! στο προγραμμα ειναι και αυτο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια, εγώ είμαι στη δουλειά έχω πολύ χαρτούρα να τακτοποιήσω κ αρκετές εκκρεμότητες κ βαριέμαι οικτρά, κ η δικη μου είναι πεισματάρα, για να δούμε μεγαλώντας τί έχει να γίνει. Θα δείξει, εγω χάνω την υπομονή μου κυρίως με το γιό αλλά τί να κάνουμε, στο τέλος θα χαπακωθώ!!Πλάκα κάνω αλλά αν χαπακώνεσε μάλλον είσαι σε nirvana κ τα βλέπεις όλα θετικά. Εμενα αυτή την εβδομάδα λείπει η μητέρα μου στο χωριο κ τα προσέχει η πθρ μου.

Καλημέρα στα όμορφα κορίτσια, εγώ είμαι στη δουλειά έχω πολύ χαρτούρα να τακτοποιήσω κ αρκετές εκκρεμότητες κ βαριέμαι οικτρά, κ η δικη μου είναι πεισματάρα, για να δούμε μεγαλώντας τί έχει να γίνει. Θα δείξει, εγω χάνω την υπομονή μου κυρίως με το γιό αλλά τί να κάνουμε, στο τέλος θα χαπακωθώ!!Πλάκα κάνω αλλά αν χαπακώνεσε μάλλον είσαι σε nirvana κ τα βλέπεις όλα θετικά. Εμενα αυτή την εβδομάδα λείπει η μητέρα μου στο χωριο κ τα προσέχει η πθρ μου.

τυχερουλαααα!!! και απο οσο εχω καταλαβει την εχεις σε σουπερ εκτιμηση!!! ΚΑΙ ΕΣΥ!! χιχι!!

τυχερουλαααα!!! και απο οσο εχω καταλαβει την εχεις σε σουπερ εκτιμηση!!! ΚΑΙ ΕΣΥ!! χιχι!!

Εχουμε καλή σχέση αλλά όταν θα πεί κοτσάνα θα είναι μεγάλη, κατά τα άλλα όμως καλά, απλά με τη μαμα μου έχω άλλο θάρρος, τωρα όταν γυρίζω σπίτι πρεπει να κάνω όλες τις δουλειες κ το φαγητό ενώ με τη μαμα μου δεν το έχω αυτό.

Εχουμε καλή σχέση αλλά όταν θα πεί κοτσάνα θα είναι μεγάλη, κατά τα άλλα όμως καλά, απλά με τη μαμα μου έχω άλλο θάρρος, τωρα όταν γυρίζω σπίτι πρεπει να κάνω όλες τις δουλειες κ το φαγητό ενώ με τη μαμα μου δεν το έχω αυτό.

το θεμα ειναι οι κοτσανες μεγαλες η μικρες να μη προσβαλλουν και να χωρανε ανταπαντηση.. κατα τ αλλα ολες οι πεθερες και οι κουνιαδες ειναι τα καλυτερα παιδια!!!!

Διαφημίσεις

βρε τι εχω παθει...καθε φορα που βλεπω νεογεννητο με πιανει μια χαρα και μια ανυπομονησια αλλο πραγμα να αποκτησω και αλλο μικρο!! μου φαινεται οτι εγω και δευτερο παιδι να κανω παλι θα θελω και αλλο και αλλο και αλλο..

μπράβο ρε προσπ!Χαράς το κουράγιο σου!Εγώ αν δε δούλευα θα ήθελα ένα τώρα.Αλλά πέρα απο την κούραση σκέφτομαι πώς θα ανακοινώσω στη δουλειά άλλη μια 10 μηνη απουσία.Τί βλάκας είμαι Θεέ μου!:roll:

βρε τι εχω παθει...καθε φορα που βλεπω νεογεννητο με πιανει μια χαρα και μια ανυπομονησια αλλο πραγμα να αποκτησω και αλλο μικρο!! μου φαινεται οτι εγω και δευτερο παιδι να κανω παλι θα θελω και αλλο και αλλο και αλλο..

Εγώ βλέπω εγκυο κ μου γυρίζει το μάτι, συγνώμη αλλα δεν θέλω με τίποτα τρίτο.. για ενημέρωση ακόμα να αδιαθετήσω

καλα..εμενα οχι οτι πετανε τη σκουφια τους απο τη χαρα τους προκειμενου να λειψω αλλο ενα ετος (γιατι εγω θα χω και περιδεση και θα μαι ταβλα παλι) αν ξαναμεινω εγκυος, απλα ξερουν οτι δεν προκειται να συμβει συντομα αυτο και απο την αλλη ξερουν οτι σκοπευω να κανω και δευτερο συνεπως οπως κατσει τοτε..απλα πιστευω οτι δεν θα με πληρωνουν οπως στην περασμενη κυηση οπου δεν δουλευα καθολου απο τον 3ο μηνα, επαιρνα και τα επιδοματα μου απο επιτροπες και με πληρωναν τα αφεντικα επειδη ετσι γουσταραν (!!!)..μακαρι να ειναι παλι ετσι τα πραγματα αλλα το βρισκω και ιδια υπερβολικο πια!!Αφηστε που η καλη τους συμπεριφορα με κανει να νοιωθω τυψεις ιδιως τις ημερες που δεν παραγω ΚΑΘΟΛΟΥ εργο στη δουλεια λογω κουρασης η βαρεμαρας...μεχρι που σκεφθηκα να ζητησω απο μονη μου μειωση στο μισθο μου για να μαι ενταξει απεναντι τους..ο συζυγος φρικαρε οταν του το πα..!! αν δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις πραγματικα θα το κανα..

παω να ετοιμασθω για να γυρισω σπιτι στο ζιζανιο που μαθαινω εχει ολιγη γκρινια μαλλον απο τα δοντακια..με ειχε και 6 μερες εκει και μαλλον θα χαρει πολυ μολις με δει..

Εγώ βλέπω εγκυο κ μου γυρίζει το μάτι, συγνώμη αλλα δεν θέλω με τίποτα τρίτο.. για ενημέρωση ακόμα να αδιαθετήσω

αντε jesgk κανε κανα τεστ και εγω θα αρχισω να πλεκω ζιπουνακια για το νεο μωρο..χιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...