Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kορίτσια να σας το πω κι εδώ.

Μου 'ρθε μήνυμα στο κινητό ότι στα Marks&Spencer στα παιδικά στα 3 το 1 δώρο!

Κι εγώ πήγα την προηγούμενη βδομάδα γμ την γκαντεμιά μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς λέμε την επόμενη εβδομάδα γιάννενα μονοήμερη να πάμε...ΖARA!!

κι ο άντρας μου σε πελάτες!!

Kι εκεί πήγα.

Από εκεί πήρα παπούτσια. 2 ζευγάρια πάνινα, όχι για πολύ χειμώνα, κατάλαβες, μόλις 37?! :D

Κάνω τη γύρα κάθε φορά που πάω κέντρο, M&S, ZARA, Mothercare. Απ' το τελευταίο βέβαια μόνο τις προσφορές ή αν θέλω κανένα καλό δώρο. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ηρθα!μολις κοιμισα την μικρη,καταβροχθισα κι ενα κομματι γαλακτομπουρεκο,κι εκατσα να τα πουμε!

τον σακη τον εχω δει κι εγω στο αεροδρομιο κι ειναι πολυ χαμογελαστος και φιλικος!κουκλος!και να φανταστειτε δεν ημουν ποτε ρουβιτσα κι εγινα τωρα!:tongue:

τζεσικα,γιατι δεν το κανετε το παρτυ σπιτι?θα εχετε πολλα ατομα?

κι εγω φετος θα καλεσω πιο πολλα ατομα κι ηδη σκεφτομαι που θα κατσουνε.μονο αν κλεισω την αυλη με τεντα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kι εκεί πήγα.

Από εκεί πήρα παπούτσια. 2 ζευγάρια πάνινα, όχι για πολύ χειμώνα, κατάλαβες, μόλις 37?! :D

Κάνω τη γύρα κάθε φορά που πάω κέντρο, M&S, ZARA, Mothercare. Απ' το τελευταίο βέβαια μόνο τις προσφορές ή αν θέλω κανένα καλό δώρο. :roll:

ετσι και εγω με τα Mothercare...ζηταει πολλα για την ποιοτητα και την ποικιλια του

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟΥΛΗ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

Καλη προοδο στο αγόρι!!! Να τον χαίρεστε Τζεσικα!!!

Βικυ μου να σε χαιρεται η οικογενεια σου και με το καλο και ο

γαμος!!!

Τι μου κανετε;;;; Εγω εχω τις μαυρες μου..Δεν ξερω τι θα γινει με το σχολειο φετος, γινεται χαμος..Και ψαχνω ηδη για δουλεια..αντε να δουμε τα χαλια μας..ΑΛΛΑ δεν ανησυχω γιατι ο κ. Πρωθυπουργος ειπε ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Στην τσεπη του μαλλον εννοει....Στα διαλα που λεει και μια ψυχη!!

yRf6p1.png

εμείς λέμε την επόμενη εβδομάδα γιάννενα μονοήμερη να πάμε...ΖARA!!

κι ο άντρας μου σε πελάτες!!

δεν εχετε zara στην κερκυρα?κι εμεις πρεπει να παμε για ψωνια,για να αγορασουμε παπουτσια και ρουχα.στην βαφτιση μας κανανε δωρο λιγα ρουχα,πολλα χρυσαφικα και φακελακια.τα φακελακια καλα ειναι,τα χρυσαφικα τι θα τα κανω πια τοσα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

συγκριτικα πλεον προτιμω να παω διπλα ακριβως στα Λητω οπου θα βρω και επωνυμα η στο factory outlet η στο Notos Gallerys (η στα premaman Που ειναι επισης ομορφα και σε προσιτες τιμες)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...